fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Coronaviruset

Hvordan forholder vi oss til Coronaviruset?

Expa Travel følger nøye med på informasjonen som gis av norske myndigheter i anledning coronaviruset, og forholder oss selvfølgelig til UDs og Folkehelseinstituttets reiseråd. Deres råd finner du på denne linken.

Situasjonen endres stadig

Situasjonen og rådene fra UD og FHI endres kontinuerlig – og kan være utfordrende å forholde seg til. 
Nå har også FHI også gått ut med info om fremtidige prognoser – der forventer de seg en kraftig økning de kommende månedene, med en mulig topp i mai. Samtidig er det svært vanskelig å vite hvordan situasjonen vil være på det tidspunkt du har bestilt din reise.
Myndigheter har foreløpig gått ut med anbefalinger som gjelder fram til 14. april. Flyselskapene og reiseforsikringsskapene følger etter.
 
Vår anbefaling
Vi har fått mange henvendelser de siste dagene og mange har bedt oss om råd. Vi prøver til enhver tid å ta vare på våre kunder på en best mulig måte. Vi anbefaler at du sjekker med ditt forsikringsselskap hva de dekker ift evt. avbestilling.
 
Hvordan avbestiller du din reise?
Du avbestiller din reise ved å sende oss en e-mail med beskjed om avbestilling.
Vi sender deg da en avbestillingsbekreftelse som du evt. bruker som underlag til din reiseforsikringsleverandør. Gå deretter inn på nettsiden til din reiseforsikringsleverandør og fyll ut skadeskjema. Der legger du med avbestillingsbekreftelsen fra oss som vedlegg. 
 
Vi er virkelig lei oss for den inntreffende situasjonen vi nå står i.
Håper den vil roe seg etterhvert, og at vi om ikke lenge kan glede oss med å reise igjen.