fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Finn gullbilletten

Finn gullbilletten og vinn tur til magiske Lofoten

I samarbeid med Lofoten leverer vi premiene i Gullbillett-konkurransen 2022.
Premiene er to reisegavekort fra Expa Travel til en verdi av 30.000,-!
Se mer om konkurransen lenger ned på siden her og på Lofotens Facebooksider.

Premiene er reisegavekort fra Expa Travel til en verdi av 30.000,-!

Lofoten har så vanvittig mye å by på. Ekte naturopplevelser, fjellturer med fantastisk utsikt, fisketurer med (nesten) garantert fangst, herlig mat og et vell av muligheter for aktiviteter både til lands og til vanns. Kort sagt det meste av hva vi setter pris på for å få minnerike opplevelser. 

To heldige vinnere får et reisegavekort til en verdi av kr. 30.000,-.
Premien benyttes til en tur til Lofoten for 2, og inneholder følgende:

  • Flyreise for 2 personer,  t/r Oslo – Evenes.
  • Overnatting x 2 i velutstyrte rorbuer i sjøkanten, m/frokost.
  • Leiebil i 3 døgn (type VW Polo / Ford Fiesta etc.).
  • Sykkelleie (hybrid eller el-sykkel) 3 døgn.
  • Ørnesafari i Trollfjorden med Ribbåt.
  • Tilgang til badestamp og badstue en av dagene på Skårungen. Fantastisk utsikt!
  • Turen går over 3 dager og 2 netter. Du velger selv dato.
  • Turen omfattes av Reisegarantifondet.
  • Gavekortet er gyldig i hele 2023.
Evt. tillegg du betaler selv
  • Utflukter utover ørnesafari i ribbåt.
  • Personlig reiseforsikring (obligatorisk på våre turer).
  • Måltider (lunsjer og middager).
  • Evt. oppgradering / endring av Rorbu / hotellrom.

Du har sykkel tilgjengelig under hele oppholdet – dette gir deg mulighet til litt kortere utflukter, som for eksempel til Lofotakvariet, Lofotkatedralen eller moloen i sjarmerende Kabelvåg. Eller på sightseeing eller shopping i den litt større byen Svolvær. Både Kabelvåg og Svolvær ligger i kort sykkelavstand fra Skårungen. Dette er aktiviteter du evt. selv tar initiativ til. 

Opplev Lofoten med Expa Travel
Skårungen SPA til venstre og utsikt fra Festvågtind til høyre / Foto: Catrine Olsen
Overnatting i Rorbuer hos Skårungen

Disse dagene i Lofoten bor du hos Skårungen rett utenfor Kabelvåg, i velutstyrte og moderne rorbuer helt nede i sjøkanten.
Skårungen har et hyggelig vertskap, og kan svare deg på det du evt. måtte lure på underveis i oppholdet. 

Vi hjelper deg gjerne med å sette opp ytterligere utflukter disse dagene i Lofoten.

Ønsker du flere utflukter og opplevelser under oppholdet kan vi evt. anbefale kajakkurs, fisketur med båt, leie av SUP-board, eller en topptur eller to. Få steder i Norge kan tilby så mange toppturer i “verdensklasse”. Turer de aller fleste kan gjennomføre med bravur.

Ønsker du å forlenge oppholdet og bli igjen noen dager ekstra?

Vi anbefaler Moskenesøya, perfekt utgangspunkt for topptur til Ryten, de vakre strendene Kvalvika, Ramberg eller Hauklandstranda, eller for å besøke de små fiskersamfunnene Nussfjord og Sakrisøy. 

Til Lofoten med Expa Travel
Konkurranseregler
Konkurransen er kjøpsbetinget.
Kjøp en gulleske med Lofoten Einerrøkt Laks eller Lofoten Einerrøkt Ørret 260 g og se etter gullbilletten i esken.
Ved funn av gullbilletten kontakt Lofoten på e-post: firmapost@lofoten.no eller telefon: 76 08 70 00.
Du må kunne fremvise gullbillett og gullesken.
 
Generell informasjon
«Finn gullbilletten og vinn tur til magiske Lofoten» er en konkurranse som varer fra 4. april – 26. juni 2022.
Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du godtar konkurransereglene. Konkurranseperioden kan endres uten forvarsel.
 
Hvem kan delta?
Konkurransen er åpen for alle over 18 år. Deltakere som er under 18 må ha foresattes samtykke til å delta. Ansatte i Lofotprodukt AS, deres familiemedlemmer og personer som er faglig knyttet til administrasjon av konkurransen kan ikke vinne premien.
 
Trekning og vinnermuligheter
Alle som kjøper en gulleske med Lofoten Einerrøkt Laks eller Lofoten Einerrøkt Ørret 260 g er med i konkurransen. Ved funn av gullbillett må vinneren kontakte Lofoten på e-post: firmapost@lofoten.no eller telefon: 76 08 70 00 innen 1. juli 2022. Du må kunne fremvise gullbillett og gullesken.
Vinneren vil deretter bli kontaktet av Lofoten via telefon eller e-post hvor all nødvendig informasjon vil bli oppgitt.
Du kan kjøpe så mange konkurranseprodukter du vil for å øke dine vinnersjanser.
Vinneren av premien står selv ansvarlig for å innrapportere gevinsten hos skattemyndighetene og betale eventuell skatt av den.
Andre forhold
Lofoten forbeholder seg retten til å publisere navn på og bilde av vinnerne i fremtidig markedsføring uten rett til særskilt vederlag for vinneren. Dersom denne konkurransen ikke kan gjennomføres som planlagt, forbeholder organisatoren seg retten til å endre vilkårene for konkurransen. Organisatoren kan diskvalifisere enhver deltager i konkurransen eller nekte å gi ut premie dersom deltagerne ikke opptrer i samsvar med konkurransevilkårene, eller dersom det er mistanke om juks.
Personvern
Vinneren av konkurransen må oppgi kontaktopplysningene sine for at Lofotprodukt AS skal kunne sende informasjon om premien til vedkommende. Dine personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Behandling av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle Lofotprodukt AS sin forpliktelse til å utlevere premien, jf. GDPR art. 6 nr. 1 bokstav b. Det er frivillig å oppgi personopplysninger i forbindelse med konkurransen, men dersom du ikke oppgir opplysningene, kan vi ikke sende informasjon om premien til deg. Formålet med behandlingen er å trekke vinnere og premier til vinnerne av kampanjen. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet. Dine kontaktopplysninger blir ikke delt med tredjepart. Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og kan kreve retting eller sletting av disse på et hvilket som helst tidspunkt. Du kan klage over behandlingen av personopplysningene til Datatilsynet. Ved å akseptere disse konkurransereglene samtykker du til at Lofotprodukt AS kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med konkurransen. Ansvarlig for behandlingen er: Lofotprodukt AS, Havet 45, 8370 Leknes
Dersom du har spørsmål, kan du kontakte firmapost@lofoten.no eller Lofotens kundesenter på telefon: 76 08 70 00.

Komplette regler finner du på Lofotens Facebooksider

Lofotprodukt AS

Lofotprodukt AS er en sjømatprodusent som ble etablert i 1994. Deres sjømatprodukter blir laget på deres hypermoderne fabrikk ved sjøkanten i vakre Lofoten.
Varemerket Lofoten tilbyr mange populære produkter til hele familien, og blir solgt over hele landet. 

Lofotlotteriet