fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
Eivind Stølan - turleder for Expa Travel

Eivind Stølan

Turleder Expa Travel Norway
Eivind driver til daglig sitt eget firma Mirrow AS, hvor han, sammen med en liten gjeng medarbeidere, styrer daglig drift av lag og foreninger.
 
Som turleder er erfaringene mange og varierte. Eivind er utdannet Offiser i forsvaret, var leirskolelærer på Soleggen i Lom, har vært turleder i DNT, og hatt mange turer med familien med små og store ekspedisjoner i Norge.
Eivind har den mellommenneskelige opplevelsen i fokus når han er turleder. For som han selv sier: “De flotteste bildene havner i album eller på Instagram, men de flotteste minnene er de du opplever sammen med andre”.
Så å få alle turdeltakere trygge nok til å vise frem det beste i seg selv er en oppgave han setter høyt. Matlaging og små kunstprosjekt i det fri vil du alltid oppleve med Eivind som turleder.
 
Privat består hverdagen av gjøremål for og med 3 egne barn, 3 bonusbarn, 2 fosterbarn, 1 hund og 1 hest – i tillegg til samboer. Da blir naturlig nok de fleste turene korte og i nærområdet til hverdags, men når muligheten byr seg kommer treskiene og pulken frem. Aller helst går da turen til Hardangervidda.
 
Men han tar også litt andre type turer når mulighetene byr seg. Turene i utlandet er gjerne på to hjul som drives av motor. Men legger alltid inn litt kultur- og naturopplevelser likevel.
 
Eivind snakker tysk og engelsk flytende.

KONTAKTINFORMASJON

Telefon: 
Mail: info@expa.no