fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
Heidi Tovdal - Tur-Heidi

Heidi Tovdal (@turheidi)

Turleder i Expa Travel
Heidi (også kalt @turheidi i sosiale medier) brenner for fysisk aktivitet og psykisk helse, kombinert med vakker natur.  Gjennom mange års erfaring som syklist og turleder vet hun godt hva som skal til for å skape den gode turopplevelsen. 
 
Heidi har vært ambassadør for Birken i mange år, og hennes hjertesak er å få flere kvinner på sykkel. Hun ønsker også å motivere flere til friluftsliv og bevegelse i naturen. Med sin Instagramkonto @turheidi motiverer hun følgerne sine til all slags aktivitet ute. I 2006 syklet Heidi alene 150mil fra Harstad til Oslo. Å oppleve naturen på to hjul ga mersmak, og i ettertid har eventyr på sykkelen blitt en livsstil.
 
Heidi er en god motivator, å se andre lykkes med sine mål er hennes motivasjon. I tillegg til rollen som turleder for Expa Travel har Heidi sitt eget firma, hvor hun blant annet driver sykkelopplæring for minoritetskvinner, men også andre oppdrag knyttet til aktivitet og opplæring.
 
Om vinteren er Heidi aktiv på turskøyter, men sykkelen bruker hun hele året.
Heidi trives uten tvil best ute, og sammen med familien bor hun i Ytre Enebakk med skogen som nærmeste nabo.

KONTAKTINFORMASJON

Telefon: +47 93 84 98 56
Mail: heidi_tovdal@hotmail.com