fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Roger Hansen

Styremedlem i Expa Travel Nordic

Roger er Styremedlem i Expa Travel Nordic (som er hovedeier i Expa AS i Norge, Expa Rejser i Danmark og Exparesor i Sverige). Han er også med som assisterende turleder på flere av Expa Travel-turene.

Roger har bred ledererfaring innen flere ulike områder som økonomi, administrasjon, salg, marked og strategi- og forretningsutvikling samt styrearbeid. Han sitter i flere ulike styrer i Skandinavia, og har tidligere jobbet som  salgs- og markedsdirektør, adm.direktør, samt som konsernsjef i Aller Media Norge.  

Roger har opp gjennom årene vært aktiv både med fotball (lavere divisjoner) og ishockey. I tiden som ishockeyspiller fikk han blant annet en NM-medalje for yngre juniorer, og var også innom landslaget.
Han har også vært leder for en fotballklubb og hatt flere verv (trener/styremedlem) i ulike klubber og organisasjoner. De siste årene har Roger utviklet en sterk lidenskap for sykling, både landevei og i skog & mark –  som hobbysyklist. I tillegg har han sans for gode opplevelser, aktivitet, mat & drikke – i typisk Expa Travel-ånd.

Privat er Roger gift med Trude, og han har tilsammen 4 barn og 3 barnebarn.

KONTAKTINFORMATION

Telefon: +47 93 04 55 90
Mail: roger@expa.no