fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
Turleder i Expa Travel Tove Henriksen

Tove Henriksen

Turleder hos oss i Expa Travel

Tove er en aktiv og treningsglad dame fra Drammen. Hun jobber blant annet som instruktør hos SATS, hvor hun har vært antatt i over 20 år. Hun har undervist i mange ulike type timer, som CrossTraining, Indoor Running og Strong & Flexible. I jobbsammenheng har hun også vært leder av bedriftens idrettsgruppe, og arrangert flere turer og arrangementer. Tove har også bistått som medreiseleder på turer i Tour de France. Hun har fullført DNTs turlederkurs, og har tidligere erfaring fra reiselivsbransjen.

Tove har vært til topps på mange fjell i Norges land, spesielt på Sunnmøre og i Jotunheimen. Utenlands har Kilimanjaro blitt besteget og (nesten) Mt. Blanc. Vandreturer i Himalaya er også blant høydepunktene.
Birken har blitt gjennomført flere ganger, og hun deltar gjerne i løpsarrangementer.

Tove er en inspirerende instruktør og turleder med masse energi! Hun er opptatt av at «alle skal med», og at man skal få en følelse av mestring etter trening og aktivitet både innen- og utendørs. Samtidig er det viktig å ha det moro underveis!

Tove elsker å være ute i naturen og motivere andre til aktivitet og trening. Å motivere andre til å pushe sine grenser og se dem nå sine mål er en stor motivasjon for henne. 

I Expa Travel er Tove freelancer, som instruktør og turleder på våre aktivitetsturer. 

KONTAKTINFORMASJON

Telefon: +47 901 47 254
Mail: tovehenrik@hotmail.com