fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Aktivitetstur 60+ til Gardasjøen med Anki

0
Price
Fra17.990 kr
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1475

Pris

fra 17 990 NOK
Lengde 8 dager
Reiseperiode 09. sep - 16. sep 2023
Vanskelighetsgrad
Bosted
Print Friendly, PDF & Email

I prisen inngår

 • Flybillett t/r Verona iht program.
 • Busstransfer iht program.
 • Overnatting x 7 – del i dobbeltrom iht program.
 • Frokost x 7 iht program.
 • Lunsj x 3 iht program (utfluktsdagene).
 • Middag x 7 iht program.
 • Et glass vin & vann til middag iht progr.
 • Alle felles treninger iht progr.
 • Utflukter iht program.
 • Trening & tips fra vår dedikerte PT Ann Kristin Eie (Anki).
 • Turen omfattes av Reisegarantifondet.
Ønsker du mer info om turen?

Fyll ut feltene over og trykk på Send-knappen så kontakter vi deg.

Availability : 09. - 16. sep 2023
Aktiviteter, trening og spennende utflukter i flotte omgivelser
Aktivitetstur 60+ til Gardasjøen med Anki

I flere år har vi arrangert turer til Gardasjøen sammen med Personlig Trener Anki Eie. Vi stortrives i Riva del Garda, og drar tilbake igjen og igjen og igjen. 
Denne turen retter seg til deg som liker utetrening, bra bosted og ønsker å oppleve flotte fotturer sammen med andre. Her ligger det meste tilrette for noen virkelig spennende opplevelser i et område som ikke kan beskrives  annet enn fantastisk vakkert. Vi liker å si at det er i Riva del Garda at Gardasjøen møter Dolomittene.

Kjapt om turen

Det blir en uke med mange aktiviteter, treningsøkter og spennende utflukter. Mye av treningen foregår ute – i parkhagen til hotellet, omgitt av de spektakulære fjellene rundt Gardasjøen.

Anki deler all sin kunnskap om både trening og livsstil slik som bare hun kan. Du vil garantert bli inspirert og motivert til å lære noe nytt! Like viktig som aktivitet og opplevelser er tid for avslapping og hyggelige samtaler.

Vi bor bra på Garda Sporting Club Hotel. Her har vi supre fasiliteter for trening, stort basseng og hyggelig restaurant.

I løpet av uken har vi lagt opp til spennende utflukter tre av dagene. Det blir båttur med etterfølgende topptur med fjellheisen opp til Monte Baldo. En av dagene tar vi en fottur i fjellene til en agriturismo og vi skal ha lunsj på en lokal vingård. I tillegg er det selvfølgelig flere muligheter for utflukter på egenhånd.

Seniortur til Gardasjøen
Kort om Anki

Anki (Ann Kristin Eie) jobber i dag som sportslig leder på Moov Treningssenter i Drammen, i tillegg til Personlig trener/instruktør. Hun er opptatt av å spre treningsglede, kunnskap og motivasjon.

Anki har alltid vært treningsaktiv, og har jobbet som Personlig Trener og kostholdsveileder på fulltid siden 2009. Hun er sertifisert yoginstruktør, og har jobbet som sal-instruktør siden 1994.

Hos Expa Travel er Anki freelancer, som PT/ yogainstruktør og reiseleder på flere av våre aktivitetsturer.
Som de fleste andre i Expa Travel er også Anki glad i gode opplevelser, fritidsaktiviteter, samt god mat & drikke.

Anki Eie - turleder for Expa Travel
Hvem passer denne turen for?

Vi kaller turen ‘Aktivitetstur 60+’. Turen er lagt opp til at du bør være glad i å bevege deg. Alle i normalt god form og oppover får masse glede av å delta. Men, det er like stor fokus på opplevelser og trening som på sosialt samvær.

Det vil stort sett bli lagt opp til 1-2 treningsøkter per dag. Men du er med på akkurat så mye og lite trening som du selv ønsker. Vi starter de fleste morgener med en god morgen strekk og fokus på pust, og senere på dagen gjerne en en sirkel-treningsøkt. Vi legger også opp til litt lek og moro.
Treningsøktene tilpasses opp og ned i alle nivå, slik at du alltid har ett alternativ uansett form.
Det blir varierte og morsomme treningsøkter som forhåpentlig inspirerer til gjentakelse når du kommer hjem fra ferien. En forutsetning for deltakelse er at du er glad i aktivitet, samt liker opplevelser.

Riva del Garda

Riva del Garda har blitt en av de mest populære aktivitetsstedene i hele Europa. Her er det helt unike muligheter for utendørsaktiviteter av alle slag – i kombinasjon med hyggelig atmosfære i gamlebyen og langs stranden.

Markeringen på kartet lenger ned på siden viser hvor i Italia regionen Trentino og byen Riva del Garda ligger. Regionen Trentino byr på unike fjell (Dolomittene), daler, vingårder og imponerende natur.

Highlights
 • Den herlige og fargeglade byen Riva del Garda.
 • Den magiske utsikten fra toppen av Monte Baldo.
 • Lunsjen på agriturismoen Maso Naranch.
 • Daglige treningsøkter med personlig trener Anki.
 • Felleskapet og de nye vennene.
 • Båtturen på Gardasjøen.
 • Vingården Madonne delle Vittorie
Seniortur til Gardasjøen

Bosted

Vi bor bra på Garda Sporting Club Hotel 4****. Hotellet ligger i gangavstand til både gamlebyen i Riva del Garda, og til bading i Gardasjøen.

Hotellet er bygget for aktive gjester. Her har vi alle fasiliteter tilgjengelig; en stor park hvor vi kan utfolde oss, utendørs basseng, innendørs treningshall, treningssenter og egen SPA-avdeling.

Mye av treningen foregår i parkhagen til hotellet, omgitt av de spektakulære fjellene. Alt ligger med andre ord til rette for gode opplevelser og en spennende aktivitetsuke.

Måltider

Følgende måltider er inkludert i prisen:

 • Frokost x 7 iht program. Alle frokoster inntas på hotellet.
 • Lunsj x 3  på utfluktsdagene iht program.
 • Middag x 7 iht program. Disse måltidene spiser vi i hotellets restaurant.

Et glass vin og vann til middag inkl. iht program.

Dagsprogram

Dag 1Reisedag

Avreise med Norwegian fra Gardermoen kl. 07:15 og ankomst Verona kl. 09:55. Transport venter oss på flyplassen. Transfer fra flyplassen til hotellet vil ta ca. en time.

Ettermiddagen disponeres på egenhånd for å bli kjent med hotellet og området rundt. Vi møtes for en første lett felles trening ca. kl. 17:00.

Samling kl. 19:00 før felles middag i hotellets restaurant.

Dag 2 Lunsj på vingård og felles treningsøkt på formiddagen

Klokken 07:30 samles vi til morgenstrekk.
kl. 10:30 har du mulighet til å bli en gøyal sirkeltøkt tilpasset den enkelte.

Etter økten samles vi for gåtur langs stranden og videre bort mot Torbole. Herfra følger vi gangstien langs elven frem til vinprodusent og restaurant ‘Madonna delle Vittorie’. Flott sted med topp viner og meget bra restaurant. Vi får omvisning i vinproduksjonen før vi setter oss til bords og spiser en lang og herlig lunsj.

Middagen serveres på hotellet kl. 19:00.

Dag 3Egentid - Felles treningsøkter på formiddag og ettermiddagen

Klokken 07:30 (før frokost) samles vi til morgenstrekk. Hotellet har et flott hageområde, så her bruker vi mulighetene til å gjennomføre både Yoga og andre treningsøkter.

Etter frokost, ca. kl. 10:30, møtes vi for felles treningsøkt hvor vi bruker minibands-strikker. Fokus på styrke, mulig du vil kjenne på litt puls.

Egentid står på programmet denne dagen. Kanskje velger du å ta båten til Limone (ca. 30 min) for sightseeing og hyggelig lunsj? Vi synes at Limone er en av de fineste byene rundt Gardasjøen. Eller kanskje vil du bare slappe av ved bassenget, eller langs strendene ved Gardasjøen. Eller benytte deg av hotellets flotte SPA-avdeling.

Kl. 17.30. Etter tid på egenhånd har du mulighet for en treningsøkt med fokus på yoga og pilates.

Vi samles kl. 19.00 for felles middag i hotellets restaurant.

Dag 4Båttur - fjellheis - Monte Baldo

Denne dagen starter med tidlig frokost før vi samlet går ned til havnen for å ta første båten til den herlige byen Malcesine. En flott båttur på ca. 40 min.

I Malcesine tar vi fjellheisen helt opp til toppen av Monte Baldo, nesten 2000 moh. Utsikten på vei opp er utrolig flott. På toppen ser vi hele Gardasjøen og hvor mektig landskapet rundt er. Fra herlige innsjøer til Brenta-Dolomittene og isbreene der.
Fra toppen finnes det flere flotte turstier som følger fjellåsen bortover. Utifra vær og form velger vi hvor lang tur vi ønsker – det er enkelt å finne veien. Uansett hvilken tursti du velger samles vi etter hvert til felles lunsj på restauranten på toppen.
Fjellheisen tar oss ned til Malcesine igjen, og deretter fortsetter vi med båt tilbake til Riva del Garda. Dette blir en heldag med både båttur, spektakulær fjellheis og fottur på 2000 moh.

Vi regner med å være tilbake på hotellet sen ettermiddag. Da blir det litt tid på egenhånd for avslapping før det er dags for middagen i hotellets restaurant kl. 19:00.

Dag 5Egentid - Felles treningsøkt på formiddag og ettermiddagen

Vi starter dagen med morgenstrekk kl.08:00.
Etter frokosten, ca. kl. 10:30, møtes vi for en ny og artig treningsøkt. Her har dere muligheten for å bli med på Tabata-intervaller. Du velger selvfølgelig selv hvor krevende du ønsker økten skal bli!

Etter økten blir det egentid til soling, bading, spising, shopping – rett og slett bare nyte tilværelsen der og da.

Kl. 17.30 har du mulighet til å bli med på en artig kondisjonsøkt etter musikk.

Felles middag i hotellets restaurant kl. 19:00.

Dag 6Morgenstrekk og fokus på pust – Fottur – ‘Alpelunsj’

Vi starter dagen kl. 07:15, (før frokost) med en morgenstrekk og fokus på pust for å få en god start på dagen ledet av Anki.
Tips! Har du en yogamatte eller lignende så ta med da det ofte er fuktig i gresset så tidlig på morgenen.

Etter frokost møtes vi i resepsjonen kl. 09:30. En fantastisk utflukt venter – fottur opp fjellet til gården Maso Naranch. Mange spektakulære utsiktspunkt underveis! Minibuss ca. 20 min til startpunktet i nabobyen Nago. Herfra går vi oppover stien med flere flotte utkikspunkt utover Monte Baldo og Gardasjøen.
Vi regner med en fottur på ca. 3 timer før vi når gården Maso Naranch. Helt unik beliggenhet. Det meste som serveres her er produsert i egen hage. Vi blir servert en velfortjent lunsj med kortreist mat – ren nytelse!
Transport tilbake til hotellet vårt i Riva del Garda.

På ettermiddagen blir det litt tid på egenhånd til å f.eks. rusle rundt i Riva del Garda eller til avslapping rundt bassenget.

Felles middag i hotellets restaurant kl. 19:00.

Dag 7Egentid - Felles treningsøkt på formiddagen

Klokken 07:30 samles vi til en felles morgenstrekk og pust.
Etter frokost kl. 10:30 har du mulighet til å bli med på ny felles treningsøkt tilpasset alles nivå.

Ettermiddagen fri til egne utflukter / avslapping.

Felles middag i hotellets restaurant kl. 19:00.

Dag 8Hjemreisedag

Avgang til flyplassen kl. 07:30 med utganspunkt med Norwegians avgang kl. 10:40 og hjemkomst kl. 13:15.

Expa Travel tar forbehold ved skrivefeil og valuta- / prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme.

Galleri
Pris & dato

Dato

Dato for denne turen er 09. – 16. sep 2023.

Pris

Totalpris på denne turen er fra NOK 17990,- per person, andel i dobbeltrom.

Totalprisen er satt med en vekslingskurs på NOK 10,30 i forhold til 1 Euro. En endring av vekslingskursen på mer enn 1% vil evt. øke / minske totalprisen.

Inkludert

 • Flybillett t/r Verona iht program.
 • Overnatting x 7 – del i dobbeltrom iht program.
 • Busstransfer første og siste dagen iht program.
 • Alle felles treninger som nevnt i programmet.
 • Frokost x 7 iht program. 
 • Lunsj x 3 iht program (utfluktsdagene).
 • Middag x 7 iht program.
 • Et glass vin og vann inkl til middag iht program.
 • Utflukter iht program.
 • Trening og tips fra vår dedikerte PT Ann Kristin Eie (Anki).
 • Turen omfattes av Reisegarantifondet.

Tillegg

 • Båtbillett t/r Malcesine
 • Fjellheisen Monte Baldo
 • Evt. enkeltromstillegg.
 • Personlig reiseforsikring (obligatorisk på våre turer).
 • Evt. andre utflukter enn nevnt i programmet.
 • Lunsjer utover de som står i programmet.

Vilkår

Betingelser

Våre betingelser finner du her. 

I bestillingsskjemaet krysser du av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Ved evt. enkeltrom / andre type rom enn det som er inkludert i prisen vil et pristillegg tilkomme. Se mer under punktet ‘Romfordeling’ lenger ned på siden.

Reisegarantifondet

Expa Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF). Skulle noe uforutsett skje med Expa Travel før du får reist på tur, vil du få tilbakebetalt alle kostnadene dine i forbindelse med turen gjennom denne garantien.

Antall deltakere

Minimum antall deltakere på denne turen er 15 pers / maks antall er 20 pers. Prisen betinger minimum 15 personer pr. gruppe. Ved færre deltakere kan prisen bli noe høyere eller reisen kansellert.

Romfordeling

Romfordeling

For at turen skal bli både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Hvem du ønsker å dele rom med skriver du i påmeldingsskjemaet.
Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet.

Enkeltrom

Enkeltrom kun ved forespørsel og ved ledig kapasitet. Et enkeltromstillegg på NOK 3.200,- vil da tilkomme. 

Seniortur til Gardasjøen
Praktisk

Utstyr

Ta gjerne med en mindre ryggsekk som du kan ha som håndbagasje på flyet, og evt. med på fotturene.

Anbefalt utstyrsliste:

 • vannflaske
 • joggesko/treningsko og evt. andre behagelige sko for både trening og fottur
 • treningstøy (flere sett)
 • treningsmatte for yoga / pilates
 • solbriller
 • regnjakke
 • fritidssko til kvelden
 • kamera / mobil med lader
 • badeklær
 • førstehjelpsskrin i reiseformat
 • klær til kveldene (vi kjører ’causal’ bekledning)
 • toalettartikler
 • reiseforsikringsbevis
 • europeisk helsekort
 • pass
 • powerbank til telefon
 • antiback og evt. munnbind til eget bruk

Det er alltid lurt å være forberedt på vekslende vær og temperaturer.

Avreiseinfo

Flytider

09. sep 2022 / Oslo Gardermoen – Verona / kl. 07:15 – 09:55

16. sep 2023 / Verona – Oslo Gardermoen / kl. 10:40 – 13:15

NB! Flytidene kan bli endret av leverandør. 

Avreiseinfo

Avreiseinfo sendes ut via mail ca. 7 dager før avreise.

Pass

De fleste land krever at passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter hjemreisedato – sjekk derfor passet ditt med en gang.

Opplev Gardasjøen med Expa Travel

Sosiale Medier

Følg oss gjerne i Sosiale Medier (SoMe)

Følger dere oss i våre SoMe-kanaler vil dere blant annet kunne se bilder og dagsrapporter fra våre turer, få info om nye turer, samt få evt. rabattkoder etc.
Del gjerne disse linkene med venner og familie slik at de kan følge DEG på DIN tur:

Reiseforsikring

Reiseforsikring er obligatorisk på våre turer. Les mer her.

Spørsmål?

Ved spørsmål kan du kontakte Anki på 93 03 76 33 eller Eric på telefon 92 61 88 05 / mail eric@expa.no.

Expa Travel tar forbehold ved skrivefeil og valuta-/prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. 

Kart

Påmelding