fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Til Gardasjøen med Anki – 8 dager

0
Price
Fra13.790 kr
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1362

Pris

fra 13 790 NOK
Lengde 8 dager
Reiseperiode 21. mai - 28. mai 2022
Vanskelighetsgrad
Bosted
Print Friendly, PDF & Email

I prisen inngår

 • Overnatting – del i dobbeltrom.
 • Busstransfer iht program.
 • Frokost alle dager iht program.
 • Middag alle dager iht program.
 • Alle felles treninger iht program.
 • Et glass vin & vann til middagene.
 • Lunsj på utfluktsdagene iht program.
 • Utflukter iht program.
 • Trening og tips fra vår dedikerte PT Ann Kristin Eie (Anki).
 • Turen omfattes av Reisegarantifondet.
 • Flybillett t/r
Ønsker du mer info om turen?

Fyll ut feltene over og trykk på Send-knappen så kontakter vi deg.

Availability : 21. - 28. mai 2022
Aktivitetstur ved Gardasjøen med PT Anki, 21. - 28. mai 2022
Trening i herlige, italienske omgivelser

For sjette året på rad arrangerer vi, sammen med Personlig Trener Anki Eie, treningstur i Riva del Garda ved Gardasjøen!
En vårtur til varmere strøk med ute trening i vakre omgivelser, stor mestring og sosialt samvær. Mye av det som gir energi. Disse turene blir alltid fort fullbooket!

Kjapt om turen

Mye av treningen foregår ute – i parkhagen til hotellet, omgitt av de spektakulære fjellene som omgir Gardasjøen.

Anki deler med seg av all sin kunnskap om både trening og livsstil slik som bare hun kan. Du vil garantert bli inspirert og motivert til å lære noe nytt!

Programmet er som vanlig fylt med fysisk aktivitet og trening for både kropp og hode. Det blir selvfølgelig også tid for avslapping og hyggelige samtaler.

Vi har lagt opp til spennende utflukter to av dagene. En av dagene tar vi en fottur opp på fjellet Cime Pari ovenfor Val di Ledro. Det blir panoramautsikt store deler av turen mot Dolomittene og den vakre, grønne sjøen Ledro – magisk!
Den andre utflukten starter med en busstur mot byen Mezzacorona hvor vi kommer oss opp i fjellene til Via Ferrata Burrone Giovanelli. En virkelig spennende dag med klatring i fantastiske omgivelser. Og på veien hjem – på bussturen – stopper vi på en lokal vingård for prøvesmaking…

AKtivitetstur til Riva del Garda, Italia
På denne turen får du oppleve både Gardasjøen og Lago Ledro / Foto: Shutterstock
Hvem passer denne turen for?

Turen er lagt opp til at du bør være glad i å trene, men ikke nødvendigvis topptrent for å være med. Alle i middels god form og oppover vil kunne gjennomføre denne aktivitetsturen – samtidig som vi skal kose oss!

Det vil stort sett bli lagt opp til to treningsøkter per dag. Vi starter hver morgen med Yoga / Stretching, og senere på dagen litt tøffere bootcamp / sirkel-treningsøkter. Vi legger også opp til litt lek og moro. 
Anki legger opp til treninger som lett kan tilpasses opp og ned i nivå, slik at du alltid har ett alternativ. Det blir varierte, effektive og morsomme treningsøkter som forhåpentlig inspirerer til gjentakelse når du kommer hjem fra ferien. 
En forutsetning for deltakelse er at du er glad i aktivitet, samt liker opplevelser.

Passer denne beskrivelsen deg? Ja da er vi overbevist om at du kommer til å sette stor pris på denne turen!

Hva er Via Ferrata?

Under den første verdenskrig ble det første gang bygget jernstier i fjellet i Italia, og disse jernstiene ble da kalt Via Ferrata, derav navnet. Rutene i disse fjellveggene er utstyrt med faste sikringsmidler som stålwire, bøyler, stiger og broer hele strekningen eller deler av etappen. Ved hjelp av hjelmer og seler kan vi klatre i fjellet på en mest mulig sikker og forutsigbar måte, uten at vi må besitte betydelige klatreferdigheter eller klatrekunnskap. Normalt god form og motorikk er som regel nok for å gå en via ferrata.

En guidet tur i en Via Ferrata med klatreseler gir mulighet til å oppleve en fantastisk luftig opplevelse i fjellveggen.

Riva del Garda

Riva del Garda har blitt en av de mest populære aktivitetstedene i hele Europa. Her er det helt unike muligheter for utendørsaktiviteter av alle slag.
Det vil bli allsidige treningsøkter, fotturer i vakre omgivelser, velvære og spennende italiensk mat & vin. I tillegg blir det selvfølgelig tid til herlige bad i Gardasjøen eller i bassenget på hotellet!

Den røde markeringen på kartet under viser hvor i Italia regionen Trentino og byen Riva del Garda ligger. Regionen Trentino, byr på unike fjell (Dolomittene), daler, vingårder og imponerende natur.

Highlights
 • Den herlige og fargeglade byen Riva del Garda.
 • Utfordrende Via Ferrata.
 • Det italienske kjøkkenet.
 • Daglige treningsøkter med personlig trener Anki.
 • Felleskapet mellom deltakerne.
AKtivitetstur til Riva del Garda, Italia
Noen av måltidene tar vi ute i det fri, andre på flotte Garda Sporting Club Hotel / Foto: Expa Travel

Bosted

Vi bor bra på Garda Sporting Club Hotel 4****. Hotellet ligger i gangavstand til både gamlebyen i Riva del Garda, og til bading i Gardasjøen.

Hotellet er bygget for aktive gjester. Her har vi alle fasiliteter tilgjengelig; en stor park hvor vi kan utfolde oss, utendørs basseng, innendørs treningshall, treningssenter og egen SPA-avdeling.

Mye av treningen foregår i parkhagen til hotellet, omgitt av de spektakulære fjellene. Alt ligger med andre ord til rette for gode opplevelser og en spennende aktivitetsuke.

Bespisning

Alle frokoster inntas på hotellet.
Lunsj på utfluktsdagene (2 dager) er inkludert.
Middagen på kveldene er inkludert i prisen, og er alltid et høydepunkt. Disse måltidene spiser vi enten på hotellet eller i en lokal restaurant – se programmet for flere detaljer.

Dagsprogram

Dag 1Reisedag

Avreise med Norwegian fra Gardermoen kl. 08:00 og ankomst Verona kl. 10:40. Transport venter oss på flyplassen. Transfer fra flyplassen til hotellet vil ta ca en time.

Ettermiddagen disponeres på egenhånd for å bli kjent med hotellet og området rundt. Vi møtes for en felles trening med minibands og dere vi bruker egen kroppsvekt ca. kl. 17:30.

Samling kl. 20:00 før felles middag i hotellets restaurant.

Dag 2Yoga / Stretching – Fottur – ‘Alpelunsj’

Vi starter dagen kl. 07:15, (før frokost) med Yoga / Stretching ledet av Anki. Tips! Har du en yogamatte eller lignende så ta med da det ofte er fuktig i gresset så tidlig på morningen.

Etter frokost møtes vi i resepsjonen kl. 09:15 til en fantastisk utflukt – fottur i opp fjellet ved Lago Ledro. Mange spektakulære utsiktspunkt underveis! Vi regner med en fottur på ca. 3 timer før vi når fjelltoppen Cima Parì på 1980 moh. En fantastisk utsikt over Dolomittene og sjøen venter. På veien ned følger vi en annen led og passere ettervart Rifugio Nino Pernici. Her serveres vi en velfortjent lunsj inne vi igjen er tilbake til den “grønne sjøen” Lago Ledro for transport tilbake til hotellet.

Vi returnerer til hotellet ca. kl. 15:00. På ettermiddagen blir det litt tid på egenhånd for å rusle rundt i Riva del Garda, eller til avslapping rundt bassenget.

Middagen serveres i hotellets restaurant kl. 20:00.

Dag 3Yoga / Stretching – Felles treningsøkt på formiddag og ettermiddagen

Klokken 07:30 (før frokost) samles vi til en felles Yoga / Stretching-økt. Hotellet har et flott hageområde, så her finnes det mange muligheter for å gjennomføre både Yoga og andre treningsøkter.

Vi møtes igjen etter frokost kl. 10:30 for felles trening med Bootcamp økt.

Etter litt tid på egenhånd, som f.eks. kan benyttes ved hotellets flotte SPA-avdeling, samles vi kl. 17:00 for en treningsøkt med fokus på mage/rygg med en god stretching til slutt.

Middagen spiser vi denne dagen i en lokal pizzeria i byen. Vi går samlet fra hotellet kl. 19.30.

Dag 4Yoga – Felles treningsøkt på formiddag og ettermiddagen

Vi starter dagen med Yoga- / Stretching kl.08:00. Etter frokosten kl. 10:30 møtes vi for en felles treningsøkt. Her har dere muligheten for å bli med på Tabata-intervaller.

Fra kl. 11.30: Fritid til soling, bading, spise, shoppe og nyte.

Kl. 17.30 møtes vi til en kondisjonsøkt etter musikk (intervallpreget).

Felles middag i hotellets restaurant kl. 20:00.

Dag 5Yoga på morgenen – utflukt Via Ferrata Burrone Giovanelli

Denne dagen starter vi med Yoga kl. 07:30.

Heretter er det samling etter frokost kl. 09:30 for en spennende utflukt med Via Ferrata. Turen gjøres med rutinerte fjellguider, og vi klatrer hela tiden med utstyr og sikring. Vi starter med busstranport til byen Mezzacorona.

Via Ferrata Burrone Giovanelli er helt fra starten av 1900-tallet. For få år siden ble den åpnet for turister. Mao er dette en relativt ny Via Ferrata. Løypa følger ravinen helt inn i dalen, langs vannfall og elver. Veldig spesielle fjellformasjoner hele veien opp til toppen av ravinen. Vi tar god tid på oss under selve klatringen. Spektakulært og vakkert! Regne med noen litt luftige opplevelser.

Vel opp har vi ca. en halvtimes fottur til fjellhytten Bait di Manzi. Der venter en herlig lunsj, før vi starter på fotturen ned (på sti) gjennom skogen tilbake til byen (ca en times tur). På veien tilbake til Riva del Garda stopper vi på en agriturismo/vingård for litt prøvesmaking ….

Litt tid på egenhånd før avslapping innen det er dags for middagen i hotellets restaurant kl. 20:00.

Dag 6Yoga – Felles treningsøkt på formiddag og ettermiddagen

Klokken 07:30 samles vi til en felles Yogaøkt. Vi møtes igjen etter frokost kl. 10:30, for felles Sirkeltrening.

Fra kl 11:30 Fritid til soling, bading, Spa, spise, shoppe og nyte.

Kl. 17:30 møtes vi for en treningsøkt med Tabata-intervaller.

Middagen serveres på hotellet kl. 20:00.

Dag 7Yoga – Felles treningsøkt på formiddag

Klokken 07:30 samles vi til en felles Yogaøkt. Vi møtes igjen etter frokost kl. 10:30 for ny felles økt.

Ettermiddagen fri til egne utflukter / avslapping.

Middagen serveres i hotellets restaurant kl. 20:00.

Dag 8Hjemreisedag

Avgang til flyplassen kl. 08:30 med utganspunkt med Norwegians avgang kl. 11:20 og hjemkomst kl. 13:55.

Expa Travel tar forbehold ved skrivefeil og valuta- / prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme.

Galleri
Film fra tidligere Expa Travel-tur i samme område
Pris & dato

Dato

Dato for denne turen er 21. – 28. mai 2022.

Pris

Totalpris på denne turen er NOK 13790,- per person, andel i dobbeltrom.

Totalprisen er satt med en vekslingskurs på NOK 10,30 i forhold til 1 Euro. En endring av vekslingskursen på mer enn 1% vil evt. øke / minske totalprisen.

inkludert i pris

 • Flybillett t/r
 • Overnatting – del i dobbeltrom.
 • Busstransfer første og siste dagen iht program.
 • Alle felles treninger som nevnt i programmet.
 • Frokost alle dager iht program.
 • Middag alle dager iht program.
 • Et glass vin og vann inkl til middag iht program.
 • To lunsjer iht program (utfluktsdagene).
 • Utflukter iht program.
 • Trening og tips fra vår dedikerte PT Ann Kristin Eie (Anki).
 • Turen omfattes av Reisegarantifondet.

Ikke inkludert i pris

 • Evt. enkeltromstillegg.
 • Personlig reiseforsikring (obligatorisk på våre turer).
 • Evt. andre utflukter enn nevnt i programmet.
 • Lunsjer utover de som står i programmet.

Betalingsvilkår

Koronavirusbetingelser

Det skal være trygt å bestille reiser hos oss. Vi tilbyr full refusjon om oppsatt tur ikke kan gjennomføres på grunn av UD´s reiseråd. Det betyr at du vil få tilbakebetaling direkte fra oss om Helsedirektoratet/UD fraråder å reise dit turen er planlagt i det tidspunktet din tur skulle vært gjennomført.
Dette gjelder også innbetalt depositum, minus adm.kostnad på kr. 495,-.
Vi forsøker å utbetale snarest, og maks en uke, etter evt. kansellert reise. 

Ønsker du å avbestille reisen uten at Helsedirektoratet/UD har opprettet reiseråd til planlagt destinasjon gjelder våre normale avbestillingsbetingelser (se nedenfor). 

Avbestilling pga. egen karantene?

Om du må avbestille reisen pga. egen karantene så dekker f.eks. Europeiske Reiseforsikring din avbestilling.
NB! Det er viktig at du sjekker med din reiseforsikringsleverandør hvilke vilkår som gjelder for deg

FRI OMBOOKING eller FRI AVBESTILLING helt frem til 35 dager før avreise!

Når du har bestilt en tur hos oss i Expa Travel vil du umiddelbart motta en bestillingsbekreftelse på oppgitt e-postadresse. Bekreftelsen inneholder blant annet innloggingsinfo til «Min side» hvor du kan logge deg inn når som helst. Her administrerer du din bestilling, gjør evt. tilleggsvalg, oppdaterer evt. data og finner alt av betalingsinfo.

 • Betalingene gjøres via bankoverføring med KID-nummer. KID- numrene finner du på «Min side». Alle bestillinger / bookinger er bindende.
 • Første delbetaling (depositum) på kr. 3.000,- skal betales innen 7 dager etter bestilling. Manglende betaling gir Expa Travel rett til å heve bestillingen.
 • Sluttbetalingen gjøres senest 35 dager før avreise. Du vil motta en påminnelse via mail når det er dags for sluttbetalingen. Manglende betaling gir Expa Travel rett til å heve bestillingen.
 • Bestiller du turen mindre enn 35 dager før avreise vil totalsummen for turen kreves ved bestilling.

Du kan avbestille turen med 100 % refund (minus adm.kostnad på kr. 495,-) inntil 35 dager før avreise, uavhengig av årsak. Våre øvrige betingelser finner du her.

I bestillingsskjemaet krysser du av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Reisegarantifondet

Våre reiser er dekket av pakkereiseloven og vårt medlemskap i Reisegarantifondet gir deg som forbruker best mulig beskyttelse.

Antall deltakere

Minimum antall deltakere på denne turen er 15 pers / maks antall er 20 pers. Prisen betinger minimum 15 personer pr. gruppe. Ved færre deltakere kan prisen bli noe høyere eller reisen kansellert.

Enkeltrom / romfordeling

Romfordeling

For at turen skal bli både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Hvem du ønsker å dele rom med skriver du i påmeldingsskjemaet.
Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet.

Enkeltrom

Enkeltrom kun ved forespørsel og ved ledig kapasitet. Et enkeltromstillegg på NOK 2.900,- vil da tilkomme. Tilgjengelighet av enkeltrom avhenger av antall påmeldte, og vil ikke kunne loves / gis før ca. 5 uker før avgang.

AKtivitetstur til Riva del Garda, Italia
Hotellet ligger i gangavstand til vakre Gardasjøen / Foto: Expa Travel
Praktisk

Utstyr & bagasjeinfo

Ta gjerne med en mindre ryggsekk som du kan ha som håndbagasje på fluet, og med på evt. fotturene.

Forslag til utstyrsliste kan være:

 • vannflaske
 • joggesko/treningsko og evt. andre behagelige sko å vandre / sykle i
 • treningstøy (flere sett)
 • treningsmatte for yoga / pilates
 • solbriller
 • regnjakke
 • fritidssko til kvelden
 • kamera / mobil med lader
 • badeklær
 • førstehjelpsskrin i reiseformat
 • klær til kveldene (vi kjører ’causal’ bekledning)
 • toalettartikler
 • reiseforsikringsbevis
 • europeisk helsekort
 • pass
 • powerbank til telefon
 • antiback og evt. munnbind til eget bruk

All bagasje pakkes i myk sportsbag eller ryggsekk. Vennligst ikke pakk i hard plastkoffert da dette tar unødig stor plass og er vanskelig å håndtere ved pakking i transferbussen.

Fly, transfer & avreiseinfo

Flytider

21. mai 2022
Oslo Gardermoen – Verona / kl. 08:00 – 10:40

28. mai 2022
Verona – Oslo / kl. 11:20 – 13:55

NB! Flytidene kan bli endret av leverandør. 

Avreiseinfo

Avreiseinfo sendes ut elektronisk via mail ca. 7 dager før avreise.

AKtivitetstur til Riva del Garda, Italia
En gåtur langs Gardasjøen før et italiensk måltid... / Foto: Shutterstock

Bilder fra turen

Følg oss gjerne i Sosiale Medier

Følger dere oss på instagram og våre FB-sider vil dere kunne se bilder og dagsrapporter fra våre turer. Del gjerne disse linkene med venner og familie slik at de kan følge DEG på DIN tur:

 • Vi er selvfølgelig på FacebookHer vil vi også legge ut en egen arrangementsside for disse turene, hvor dere får spesifikk info fortløpende og kan se hvem andre som er påmeldt turen. Våre arrangementer ser du her.
 • På Instagram heter vi Expa_Travel, og vi blir veldig glade om dere tagger bilder fra turen med #teamexpa og #expatravel. Med jevne mellomrom trekker vi en vinner som har benyttet disse hashtaggene, vinneren vil få en hyggelig hilsen i posten.
 • På Linkedin heter vi Expa Travel, gå gjerne inn og følg oss der også.
 • Vi har et Nyhetsbrev som sendes ut ca. 1-2 ganger i måneden. Ved å melde deg som abonnent av vårt nyhetsbrev vil du får våre gode tilbud rett i din mailboks. Påmeldingen til vårt nyhetsbrev gjør du ved å klikke på denne linken www.expatravel.com og skrive inn din mailadresse nederst på siden.

Reiseforsikring

Reiseforsikring er obligatorisk på våre turer. Les mer her.

Hjelp oss å hjelpe

En av våre hjertesaker er “SuperSelma” – en norsk organisasjon som støtter kreftrammede barn og deres familier. Hvert år organiserer SuperSelma ulike aktiviteter som de kaller for Lysglimt – et pusterom i hverdagen til de kreftrammede med familier. En fantastisk organisasjon som vi gjerne støtter.
Les mer på www.superselma.no
Vi organiserer blant annet egne SuperSelma-sykkelturer i Spania hvert år, hvor overskuddet fra turen går direkte til SuperSelma.

Alle som melder seg på en Expa Travel-tur får i påmeldingsskjemaet mulighet til å støtte SuperSelma med 100,-kroner, dette valget gjør du evt. inne på ‘Mine Sider’ som du får tilsendt link til ved påmelding.
Vi er glad for all støtte vi kan gi videre!

Spørsmål

Ved spørsmål kan du kontakte Anki på 93 03 76 33 eller Eric på telefon 92 61 88 05 / mail eric@expa.no.

Expa Travel tar forbehold ved skrivefeil og valuta-/prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. 

Kart

Påmelding