fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Aktivitetstur med Anki, Gardasjøen mai 2023

0
Price
Fra18.490 kr
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1336

Pris

fra 18 490 NOK
Lengde 8 dager
Reiseperiode 06. - 13. mai 2023
Vanskelighetsgrad
Bosted
Print Friendly, PDF & Email

I prisen inngår

 • Flybilletter t/r Oslo - Verona iht progr.
 • Busstransfer t/r Verona flypass iht program.
 • Overnatting x 7 – del i dobbeltrom.
 • Frokost x 7 iht program.
 • Lunsj x 2 (utfluktsdagene) iht program.
 • Middag x 7 iht program.
 • Alle felles treninger iht program.
 • Utflukter iht program.
 • Trening & tips fra PT Ann Kristin Eie (Anki).
 • Turen omfattes av Reisegarantifondet.
Ønsker du mer info om turen?

Fyll ut feltene over og trykk på Send-knappen så kontakter vi deg.

Availability : 06. - 13. mai 2023
Aktivitetstur ved Gardasjøen med PT-Anki i 2023
Trening, fotturer, Via Ferrata og sosialt samvær!

Årets høydepunkt! Vi blir stadig flere og flere som hvert år ønsker oss tilbake til Gardasjøen og området rundt Riva del Garda. Det har nærmest blitt en tradisjon. Og selvfølgelig skal vi tilbake også i 2023!

Denne gången er vi tilbake på flotte Astoria Park Hotel Spa & Resort – endelig!!!

De flotte omgivelsene, med alle mulighetene for artige uteaktiviteter, er helt unike.
Sammen med vår meget populære og rutinerte Personlig Trener
Anki Eie blir det ny aktivitetstur i Riva del Garda ved Gardasjøen i mai!  Det blir en uke fylt med nye eventyr, trening, fotturer, Via Ferrata, og mest av alt, vi skal ha det gøy! Og inn i mellom blir det også tid for å ta det helt med ro for de som ønsker dette. Det blir med andre ord en tur med alt av det som gir energi – god energi. 

Disse turene blir alltid fort fullbooket, førstemann til mølla gjelder.

AKtivitetstur i Riva del Garda, Italia
Kjapt om turen

Mye av treningen foregår ute – i parkhagen til hotellet. Omgitt av de spektakulære fjellene rundt Gardasjøen.

Anki vil som alltid dele sin kunnskap om både trening og livsstil – slik som bare hun kan. Du vil garantert bli inspirert og motivert til å lære noe nytt! 
Programmet er fylt med fysisk aktivitet og trening for både kropp og hode. Det blir selvfølgelig også tid for avslapping og hyggelige samtaler.

To nye spennende utflukter
Vi har lagt opp til nye spennende utflukter to av dagene. Årets fottur går til Monte Gazza. Her kommer vi oss helt opp til 1830 moh. Regn med storslagen utsikt mot Brenta-Dolomittene og dalen Quattro Laghi – fire sjøer. Denne fotturen er kanskje en av de mest spektakulære i hele dalen!
På den andre utflukten, Via Ferrata Gerardo Sega, får du ikke bare fantastisk utsikt, men også flere skikkelig flotte passasjer du klatrer i gjennom. Turen går opp på fjellsiden av Monte Baldo…. Du trenger ikke klatre-erfaring for å delta. En virkelig spennende dag hvor du utfordres i fantastiske omgivelser. 

Hvem passer denne turen for?

Turen er lagt opp til at du bør være glad i å trene, men ikke nødvendigvis topptrent for å være med. Alle i middels god form og oppover vil kunne gjennomføre denne aktivitetsturen – samtidig som vi skal kose oss!

Det vil stort sett bli lagt opp til to treningsøkter per dag de dagene det ikke er utflukt. Vi starter hver morgen med Yoga / Stretching, og senere på dagen litt tøffere bootcamp / sirkel-treningsøkter. Vi legger også opp til litt lek og moro. 
Anki legger opp til treninger som lett kan tilpasses opp og ned i nivå, slik at du alltid har ett alternativ. Det blir varierte, effektive og morsomme treningsøkter som forhåpentlig inspirerer til gjentakelse når du kommer hjem fra ferien. 
En forutsetning for deltakelse er at du er glad i aktivitet, samt liker opplevelser.

Passer denne beskrivelsen deg? Ja da er vi overbevist om at du kommer til å sette stor pris på denne turen!

Hva er Via Ferrata?

Under den første verdenskrig ble det første gang bygget jernstier i fjellet i Italia, og disse jernstiene ble da kalt Via Ferrata, derav navnet. Rutene i disse fjellveggene er utstyrt med faste sikringsmidler som stålwire, bøyler, stiger og broer hele strekningen eller deler av etappen. Ved hjelp av hjelmer og seler kan vi klatre i fjellet på en mest mulig sikker og forutsigbar måte, uten at vi må besitte betydelige klatreferdigheter eller klatrekunnskap. Normalt god form og motorikk er som regel nok for å gå en via ferrata.

En guidet tur i en Via Ferrata med klatreseler gir mulighet til å oppleve en fantastisk luftig opplevelse i fjellveggen.

Riva del Garda

Riva del Garda har blitt en av de mest populære aktivitetsstedene i hele Europa. Her er det helt unike muligheter for utendørsaktiviteter av alle slag.
Det vil bli allsidige treningsøkter, fotturer i vakre omgivelser, velvære og spennende italiensk mat & vin. I tillegg blir det selvfølgelig tid til herlige bad i Gardasjøen eller i bassenget på hotellet!

Den røde markeringen på kartet under viser hvor i Italia regionen Trentino og byen Riva del Garda ligger. Regionen Trentino, byr på unike fjell (Dolomittene), daler, vingårder og imponerende natur.

Highlights
 • Atmosfæren i Riva del Garda.
 • Utfordrende og spennende Via Ferrata på Monte Baldo.
 • Fotturen Monte Gazza.
 • Daglige treningsøkter med personlig trener Anki.
 • Fellesskapet og det gode humøret
AKtivitetstur i Riva del Garda, Italia

Bosted

Vi er åter igjen tilbake på favorit hotellet – Astoria Park Hotel Spa&Resort4****S

Hotellet ligger på gangavstand til både gamlebyen i Riva del Garda, og til bading i Gardasjøen.

Hotellet er bygget for aktive gjester. Her har vi alle fasiliteter tilgjengelig; en stor park hvor vi kan utfolde oss, utendørs basseng, veldig hygglig restaurant med stor frokostbuffe` og herlige middager.

Mye av treningen foregår i parkhagen til hotellet, omgitt av de spektakulære fjellene. Alt ligger med andre ord til rette for gode opplevelser og en spennende aktivitetsuke.

Måltid

Følgende måltid er inkludert i prisen:

 • Frokost x 7 iht program.
 • Lunsj x 2 iht program (utfluktsdagene).
 • Middag x 7 iht program på hotellets resturant.
Dagsprogram

Dag 1Reisedag

Avreise med Norwegian fra Gardermoen kl. 07:15 og ankomst Verona kl. 09:55. Transport venter oss på flyplassen. Transfer fra flyplassen til hotellet vil ta ca. en time.

Ettermiddagen disponeres på egenhånd for å bli kjent med hotellet og området rundt. Vi møtes kl. 17:00 for en felles trening med minibands hvor vi bruker egen kroppsvekt.

Samling kl. 19:00 for felles middag i hotellets restaurant.

Dag 2Yoga / Stretching – Fottur Monte Gazza

Vi starter dagen kl. 07:15 (før frokost) med Yoga / Stretching ledet av Anki.
Tips! Har du en yogamatte eller lignende så ta med da det ofte er fuktig i gresset så tidlig på morningen.

Etter frokost møtes vi i resepsjonen kl. 09:15 for en fantastisk utflukt: Fottur opp fjellet Monte Grazza.
Denne middels vanskelige ruten er kanskje en av de mest spektakulære i hele dalen. Fra toppen av Monte Gazza kan du se ikke bare de 4 innsjøene nedenfor, men også Brenta-Dolomittene. Den første delen av ruta går gjennom skogen over byen Margone, og deretter over engene ved seteren Malga Gazza. Veien videre er som å vandre i et postkort – med Dolomittene på den ene siden og Valle dei Laghi på den andre.
Etter å ha nådd det høyeste punktet på 1830 moh starter nedstigningen mot Bael-hytta, og deretter videre ned stien tilbake til byen
Margone.

Vi returnerer til hotellet sen ettermiddag for litt tid på egenhånd til f.eks. å rusle rundt i Riva del Garda, eller til avslapping med sol & bad.

Middag på hotellets restaurant kl 19:00

Dag 3Yoga / Stretching – Felles treningsøkt på formiddag og ettermiddagen

Klokken 07:30 (før frokost) samles vi til en felles Yoga / Stretching-økt. Hotellet har et flott hageområde, så her finnes det mange muligheter for å gjennomføre både Yoga og andre treningsøkter.

Vi møtes igjen etter frokost, kl. 10:30, for felles trening med Bootcamp-økt.

Deretter har du egentid frem til vi samles kl. 17:00 for en treningsøkt med fokus på mage/rygg, med en god stretching til slutt.

Middag på hotellets restaurant

Dag 4Yoga – Felles treningsøkt på formiddag og ettermiddagen

Vi starter dagen med Yoga- / Stretching kl.08:00.
Etter frokosten kl. 10:30 møtes vi for en felles treningsøkt. Her har dere muligheten for å bli med på Tabata-intervaller.

Fra kl. 11.30: Egentid til soling, bading, spising, shopping og nyting.

Kl. 17.30 møtes vi til en kondisjonsøkt etter musikk (intervallpreget).

Felles middag kl. 20:00.

Dag 5Yoga på morgenen – utflukt Via Ferrata Gerardo Sega

Denne dagen starter vi med Yoga kl. 07:30.

Vi samles igjen etter frokost, kl. 09:30, for en spennende utflukt med Via Ferrata Gerardo Sega. Kort busstransport til startpunktet ved Monte Baldo.
Turen gjøres sammen med rutinerte fjellguider, og vi klatrer hele tiden med utstyr og sikring.

Via Ferrata Gerardo Sega karakteriseres som spektakulær, eksponert, men teknisk enkel.
Ferrataen, som ligger på den vestlige delen av Monte Baldo-massivet, tilbyr ikke bare flott utsikt, men også mange fine klatrepassasjer, som ikke krever spesielle klatreferdigheter. Likevel klatrer vi langs en enorm, overhengende vegg. Det er teknisk sett ganske enkelt, men til dels svært utsatt. Ruten passerer en bred og ubeskyttet avsats over en veldig imponerende fjellvegg. Spektakulært!
Opp- og nedstigningen er ganske lang, men går gjennom et veldig sjarmerende og variert landskap, blant annet forbi den idylliske og imponerende Preafessa-fossen. Vi regner med at utflukten tar hele dagen og at vi er tilbake på hotellet sen ettermiddag.

Litt tid på egenhånd for avslapping før det er dags for felles middag kl 19:00 Denne kveld spiser vi pizza på en lokal pizzeria!

Dag 6Yoga – Felles treningsøkt på formiddag og ettermiddagen

Klokken 07:30 samles vi til en felles Yogaøkt. Vi møtes igjen etter frokost, ca. kl. 10:30, for felles Sirkeltrening.

Fra kl. 11:30: Egentid til soling, bading, Spa, spising, shopping eller kun nyyyyte Italia.

Kl. 17:00 møtes vi for en treningsøkt med Tabata-intervaller.

Middagen på hotellets restaurant kl 19:00

Dag 7Yoga – Felles treningsøkt på formiddag

Klokken 07:30 samles vi til en felles Yogaøkt. Vi møtes igjen etter frokost, kl. 10:30, for ny felles økt.

Ettermiddagen fri til egne utflukter / avslapping.

Felles avskjedsmiddag kl. 19:00 på hotellets restaurant-

Dag 8Hjemreisedag

Avgang til flyplassen kl. 07:45 – med utgangspunkt i Norwegians avgang kl. 10:40 / hjemkomst kl. 13:15.

Expa Travel tar forbehold ved skrivefeil og valuta- / prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme.

Galleri
Film fra tidligere Expa Travel-tur i samme område
Pris & dato

Dato

Dato for denne turen er 06. – 13. mai 2023.

Pris

Totalpris på denne turen er NOK 18490,- per person, andel i dobbeltrom.

Totalprisen er satt med en vekslingskurs på NOK 10,30 i forhold til 1 Euro. En endring av vekslingskursen på mer enn 1% vil evt. øke / minske totalprisen.

Inkludert

 • Flybillett t/r Oslo – Verona iht program.
 • Overnatting x 7 – del i dobbeltrom iht progr.
 • Busstransfer t/r flyplassen iht program.
 • Alle felles treninger iht program.
 • Frokost x 7 iht program.
 • Middag x 7 iht program på hotellets restaurant
 • Lunsj x 2 iht program (utfluktsdagene).
 • Alle utflukter iht program.
 • Trening og tips fra vår dedikerte PT Ann Kristin Eie (Anki).
 • Turen omfattes av Reisegarantifondet.

Tillegg

 • Evt. enkeltromstillegg. (NOK 3.200,-)
 • Personlig reiseforsikring (obligatorisk på våre turer).
 • Evt. andre utflukter enn nevnt i programmet.
 • Lunsjer utover de som står i programmet.

Vilkår

Betingelser

Våre betingelser finner du her. 

Ved bestilling av tur bekrefter du at du har lest og akseptert våre betingelser.

Reisegarantifondet

Expa Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF). Skulle noe uforutsett skje med Expa Travel før du får reist på tur, vil du få tilbakebetalt alle kostnadene dine i forbindelse med turen gjennom denne garantien.

Antall deltakere

Minimum antall deltakere på denne turen er 15 pers / maks antall er 20 pers. Prisen betinger minimum 15 personer pr. gruppe. Ved færre deltakere kan prisen bli noe høyere eller reisen kansellert.

Romfordeling

Romfordeling

For at turen skal bli både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Hvem du ønsker å dele rom med skriver du i påmeldingsskjemaet.
Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet.

Enkeltrom

Enkeltrom kun ved forespørsel og ved ledig kapasitet. Et enkeltromstillegg på NOK 3.200,- vil da tilkomme. Tilgjengelighet av enkeltrom avhenger av antall påmeldte, og vil ikke kunne loves / gis før ca. 5 uker før avgang.

AKtivitetstur i Riva del Garda, Italia
Praktisk

Utstyr

Ta gjerne med en mindre ryggsekk som du kan ha som håndbagasje på fluet, og med på evt. fotturene.

Anbefalt utstyrsliste:

 • vannflaske
 • joggesko/treningsko og evt. andre behagelige sko å vandre / sykle i
 • treningstøy (flere sett)
 • treningsmatte for yoga / pilates
 • solbriller
 • regnjakke
 • fritidssko til kvelden
 • kamera / mobil med lader
 • badeklær
 • førstehjelpsskrin i reiseformat
 • klær til kveldene (vi kjører ’causal’ bekledning)
 • toalettartikler
 • reiseforsikringsbevis
 • europeisk helsekort
 • pass
 • powerbank til telefon
 • antiback og evt. munnbind til eget bruk

Avreiseinfo

Flytider

06. mai 2023
Oslo Gardermoen – Verona / kl. 07:15 – 09:55

13. mai 2023
Verona – Oslo / kl. 10:40 – 13:15

NB! Flytidene kan bli endret av leverandør. 

Avreiseinfo

Avreiseinfo sendes ut via mail ca. 7 dager før avreise.

Pass

De fleste land krever at passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter hjemreisedato – sjekk derfor passet ditt med en gang.

AKtivitetstur i Riva del Garda, Italia
Bli med Expa Travel til Gardasjøen

Sosiale Medier

Følg oss gjerne i Sosiale Medier (SoMe)

Følger dere oss i våre SoMe-kanaler vil dere blant annet kunne se bilder og dagsrapporter fra våre turer, få info om nye turer, samt få evt. rabattkoder etc.
Del gjerne disse linkene med venner og familie slik at de kan følge DEG på DIN tur:

Reiseforsikring

Reiseforsikring er obligatorisk på våre turer. Les mer her.

Spørsmål?

Ved spørsmål kan du kontakte Anki på 93 03 76 33 eller Eric på telefon 92 61 88 05 / mail eric@expa.no.

Expa Travel tar forbehold ved skrivefeil og valuta-/prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. 

Kart

Påmelding