fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Aktivitetstur i Menton, Frankrike

0
Price
Fra12.290 kr
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1210

Pris

fra 12 290 NOK
Lengde 6 dager
Reiseperiode 20. - 25. mai 2022
Vanskelighetsgrad
Bosted
Print Friendly, PDF & Email

I prisen inngår

 • Flybillett t/r Nice iht program.
 • Busstransfer iht program.
 • Overnatting x 5 – dblt.rom iht progr.
 • Frokost alle dager iht program.
 • 1 pikniklunsj iht program.
 • 3 x middag iht program.
 • Utflukter iht program.
 • Trening m/PT Charlotte Akselsen.
 • Turen omfattes av Reisegarantifondet.
Availability : 20. - 25. mai 2022
Aktivitetstur i Frankrike med PT Charlotte
NB! Påmeldingsfrist på denne turen er 18. april 2022.
Nå kan du bli med PT Charlotte Akselsen til Sainte-Agnès og Menton i Frankrike

Bli med oss på en opplevelsesrik og aktiv ferie i de vakre franske maritime alpene, og byene St Agnès og Menton. Her, mot grensen til Italia, finner du rivieraens mest gunstige mikroklima.
På programmet står fotturer i herlige omgivelser, samt effektiv og morsom trening med PT Charlotte Akselsen.

Aktiv ferie langs den franske rivieraen

Turen er lagt opp for deg som er glad i å trene, men ikke nødvendigvis er topptrent. Alle i middels god form og oppover vil kunne gjennomføre denne aktivitetsturen – samtidig som vi skal kose oss! Charlotte tilpasser treningen, slik at du alltid har et alternativ som passer ditt nivå. Det blir varierte, effektive og morsomme treningsøkter.

Treningstur i Frankrike med PT-Charlotte
Treningstur i vakre, franske omgivelser / Foto: Shutterstock / Charlotte Akselsen
Litt om Charlotte og hennes treningsøkter

Øktene til Charlotte vil variere fra økt til økt, og noen vil være litt roligere, med mer bevegelighet og stretching med tanke på hvilke aktiviteter vi har gjort / skal gjøre den dagen.
Treningsøktene vil bestå av styrke, kondisjon og bevegelighetstrening. Som øker fettforbrenningen og gjør deg sterkere og mer utholdende.
Treningen blir tilpasset deg og ditt utgangspunkt, og er styrt på tid og ikke antall.

Ingen økter er like, og vi kan love deg både høy puls og slitne muskler i hele kroppen. Vi vil bruke naturen, egenvekt og litt enkelt utstyr som strikker mm. Dette er trening som kan tilpasses de aller fleste nivåer.
Gi beskjed i forkant om det er spesielle hensyn du må ta, så vil Charlotte tilrettelegge treningen for deg!

Highlights
 • Små fjellandsbyer omgitt av de vakre Alpene.
 • En god blanding av både italiensk og fransk kultur.
 • Den praktfulle landsbyen Sainte Agnès, en av de vakreste i Frankrike.
 • Den fargeglade og sjarmerende middelhavsbyen Menton.
 • Daglige treningsøkter med personlig trener Charlotte Akselsen.
Treningstur med PT i Frankrike
Området i og rundt Menton har en god blanding av både italiensk og fransk kultur. / Foto: Charlotte Akselsen

Bosted

Vi bor 2 ulike steder underveis på turen.
De første 2 nettene bor vi oppe i fjellandsbyen Sainte Agnès, på Hotel St Yves med ca. 20 rom. Det å våkne til kirkeklokker og med utsikt utover det nydelige landskapet er en opplevelse. Hotellet er enkelt og rustikt, med masse sjarm og et utmerket kjøkken. Hotellets kokk lager all mat fra bunnen av, klassisk fransk mat.

De siste 3 nettene bor vi i byen Menton, på familiære og koselige Hotel de Londres, sentralt og ca. 25 m fra strandpromenaden.

Romfordeling

For at turen skal bli både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Hvem du ønsker å dele rom med skriver du i påmeldingsskjemaet.
Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet.

Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig. Se mer om Enkeltrom lenger ned på siden.

St Agnès

Sainte-Agnes er en liten landsby som ligger noen kilometer fra kysten, nær den franske-italienske grensen i det sørøstlige Alpes-Maritimes. Med en beliggenhet på nesten 800 moh hevdes dette å være den høyeste kystlandsbyen i Europa. Sainte-Agnes er også klassifisert som en av de ‘vakreste landsbyene i Frankrike’. Små trange gater og smug overlapper hverandre.

Menton

Menton er den siste franske byen før den italienske grensen. Byen har ca. 30 000 innbyggere og er dermed en av de større byene på Den Franske Riviera. Menton er kjent for sitt behagelige subtropiske klima, som skyldes at byen er godt beskyttet av fjell på tre sider. Det gjør Menton til en av de få byene i Frankrike hvor sitrontrær kan vokse og bære frukt i stor stil. Den største begivenheten i Menton er ‘Fète du Citron’, sitronfestivalen hvor store figurer bygges av over en million sitrusfrukter, hovedsakelig sitroner.
I tillegg til den flotte strandpromenaden finner dere også flotte parker med eksotisk vegetasjon pga det gunstige klima. Vieux Menton er den gamle bydelen, hvor de små, trange gatene er fylt av butikker og koselige cafeer.

Smittevern

Sammen med våre samarbeidspartnere arrangerer vi våre turer i henhold til smittevernrådene fra Folkehelseinstituttet. For at du skal føle deg trygg på tur med oss, gjør vi justeringer på turene våre slik at vi til enhver tid overholder rådene fra myndighetene.

Det er selvfølgelig også viktig at du selv tar ansvar for å følge de til en hver tid gjeldende regler, holder avstand, vasker / spriter hender og bruker munnbind der dette kreves. Antibac og munnbind til eget bruk må medbringes.

Bespisning

Alle frokoster inntas på respektive hotell.
En pikniklunsj er inklusive i prisen.
3 middager er inkludert i prisen. De inntar vi enten på hotellet eller i en lokal restaurant – se programmet for flere detaljer.

Treningstur med PT - i Frankrike
Trening og avslapping i vakre omgivelser. / Foto:Shutterstock
Dagsprogram

Dag 1 – Ankomstdag – Sainte-Agnès

Buss venter oss på flyplassen. Avreise fra flyplassen ca. kl. 15:30. Transfer fra flyplassen til hotellet tar +/- 1 time.
(Norwegian direktefly ankommer kl. 14:50)

Etter innsjekking på hotellet skifter vi raskt til treningstøy. Lettere treningsøkt kombinert med å bli litt kjent med omgivelsene. Ta gjerne med kamera.

Felles samling for en liten aperitiff kl. 19:00, deretter felles middag i hotellets restaurant.

Dag 2 – Trening / Stretching – Fottur – ‘Alpepiknik’

Vi møtes før frokost for en lettere morgentrening.

Etter frokost møtes vi i resepsjonen kl. 09:00 for en fantastisk utflukt langs flotte turstier i fjellet. Her er det mange spektakulære utsiktspunkt underveis!

Vi returnerer til hotellet sen ettermiddag.
Middagen serveres i hotellets restaurant kl. 19:30.

Dag 3 – Trening – fottur til Menton

Vi gjør klar bagasjen som fraktes til hotellet i Menton.
Etter frokost gjør vi oss klare for en hyggelig fottur ned til Menton og havet. Vi regner med ca. 2 ½ times vandring nedover.

Vi finner et sted for en lettere lunsj langs strandpromenaden. Etter lunsj er det dags for å sjekke inn på Hotel de Londres.

Vi møtes igjen kl. 17:00 for trening/stretching på strandpromenaden. Kanskje etterfølges treningen av et bad i Middelhavet?

Middag på egenhånd eller sammen med oss i Expa Travel for de som ønsker det.

Dag 4 – Trening – vandring til Roquebrune Village og Cap Martin

Klokken 07:30 (før frokost) samles vi til en felles morgenøkt.
Kl. 10:00 møtes vi igjen i resepsjonen for felles utflukt / felles vandring til gamle Roquebrune Village, en middelalderlandsby som ligger på et svaberg høyt over Middelhavet – mellom Monaco og Menton. Den gamle landsbyen har et veldig interessant og nydelig sentrum, med smale gater, fargerike gamle bygninger og en spektakulær utsikt over kysten.

Vi går opp en nydelig og ganske bratt vei, og passerer det kanskje eldste oliventreet som finnes i verden. Mer enn 2000 år gammelt!

Vi finner en hyggelig restaurant for lunsj. Etterpå går vi ned på andre siden – via de mange trappene – og vandrer den vakre kyststien rundt Cap Martin.

Tilbake på hotellet sen ettermiddag.

Resten av dagen til egen disposisjon. Kanskje en rusletur i handlegaten som ligger 700 meter unna, og som ender opp i Gamlebyen av Menton?

Alternativt kan man også ta toget til Monaco, det tar ca. 10 minutter. Her kan man besøke Gamlebyen med slottet og det som regnes som Europas flotteste akvarium. Eller rusle i havnen og titte på luksusbåtene, drikke et glass vin utenfor det berømte Kasinoet eller ta en titt i de luksuriøse butikkene.

Middag på egenhånd eller sammen med reiselederne fra Expa Travel for de som ønsker det.

Dag 5 – Trening m/Charlotte – utflukt til Italia

Kl. 10:00 møtes vi i resepsjonen for felles utflukt over grensen til Italia. Et kafébesøk eller lignende før vi returnerer til Menton. Det er i underkant av 4 km hver vei.

Treningspass nummer 2 på ettermiddagen, antakelig i 17:00-tiden.

På kvelden møtes vi i hotellbaren for en liten aperitiff før vi samlet går til en felles avslutningsmiddag.

Dag 6 – Hjemreisedag

Vi rekker en felles treningsøkt før frokost og utsjekking fra hotellet.

Bussavgang fra hotellet kl 13:00. Vi regner med att bussen er på flyplassen ca kl. 14:00. (Flyavgang kl. 15:30 og hjemkomst kl. 18:20)

Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. Expa Travel tar forbehold ved evt. valutaendringer eller skrivefeil.

Galleri
Pris & dato

Dato

20. – 25. mai 2022.

Pris

Totalpris på denne turen er NOK 12290,- per person, andel i dobbeltrom.

Totalprisen er satt med en vekslingskurs på NOK 11,00 i forhold til 1 Euro. En endring av vekslingskursen på mer enn 1% vil evt. øke / minske totalprisen. NB – melder du deg på turen etter 10 okt kan prisen endres. Dette pga ev endringer av flybillett prisen.

Inkludert

Følgende er inkludert i prisen:

 • Flybillett t/r Oslo – Nice.
 • Busstransfer iht program.
 • Overnatting 5 netter – del i dobbeltrom.
 • Frokost alle dager iht program.
 • 3 x middag.
 • 1 x pikniklunsj.
 • Transport av bagasje når vi bytter hotell.
 • Alle felles treninger som nevnt i programmet.
 • Utflukter iht program.
 • Trening og tips fra vår dedikerte Personlige Trener Charlotte Akselsen
 • Turen omfattes av Reisegarantifondet.

Ikke inkludert

Følgende er ikke inkludert i prisen:

 • Evt. enkeltromstillegg.
 • Personlig reiseforsikring (obligatorisk på våre turer).
 • Evt. andre utflukter enn nevnt i programmet.
 • Måltider utover de som står i programmet.
 • Drikke til måltider.

Vilkår

Koronavirusbetingelser

Det skal være trygt å bestille reiser hos oss. Vi tilbyr full refusjon om oppsatt tur ikke kan gjennomføres på grunn av UD´s reiseråd. Det betyr at du vil få tilbakebetaling direkte fra oss om Helsedirektoratet/UD fraråder å reise dit turen er planlagt i det tidspunktet din tur skulle vært gjennomført.
Dette gjelder også innbetalt depositum, minus adm.kostnad på kr. 495,-.
Vi forsøker å utbetale snarest, og maks en uke, etter evt. kansellert reise. 

Ønsker du å avbestille reisen uten at Helsedirektoratet/UD har opprettet reiseråd til planlagt destinasjon gjelder våre normale avbestillingsbetingelser (se nedenfor). 

Avbestilling pga. egen karantene?

Om du må avbestille reisen pga. egen karantene så dekker f.eks. Europeiske Reiseforsikring din avbestilling.
NB! Det er viktig at du sjekker med din reiseforsikringsleverandør hvilke vilkår som gjelder for deg

FRI OMBOOKING eller FRI AVBESTILLING helt frem til 35 dager før avreise!

Når du har bestilt en tur hos oss i Expa Travel vil du umiddelbart motta en bestillingsbekreftelse på oppgitt e-postadresse. Bekreftelsen inneholder blant annet innloggingsinfo til «Min side» hvor du kan logge deg inn når som helst. Her administrerer du din bestilling, gjør evt. tilleggsvalg, oppdaterer evt. data og finner alt av betalingsinfo.

 • Betalingene gjøres via bankoverføring med KID-nummer. KID- numrene finner du på «Min side». Alle bestillinger / bookinger er bindende.
 • Første delbetaling (depositum) på kr. 3.000,- skal betales innen 7 dager etter bestilling. Manglende betaling gir Expa Travel rett til å heve bestillingen.
 • Sluttbetalingen gjøres senest 35 dager før avreise. Du vil motta en påminnelse via mail når det er dags for sluttbetalingen. Manglende betaling gir Expa Travel rett til å heve bestillingen.
 • Bestiller du turen mindre enn 35 dager før avreise vil totalsummen for turen kreves ved bestilling.

Du kan avbestille turen med 100 % refund (minus adm.kostnad på kr. 495,-) inntil 35 dager før avreise, uavhengig av årsak. Våre øvrige betingelser finner du her.

I bestillingsskjemaet krysser du av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Ved evt. enkeltrom / andre type rom enn det som er inkludert i prisen vil et pristillegg tilkomme. Se mer under punktet ‘Romfordeling’ lenger ned på siden. 

Reisegarantifondet

Våre reiser er dekket av pakkereiseloven og vårt medlemskap i Reisegarantifondet gir deg som forbruker best mulig beskyttelse.

Antall deltakere

Minimum antall deltakere på denne turen er 15 pers / maks antall er 25 pers. Prisen betinger minimum 15 personer pr. gruppe. Ved færre deltakere kan prisen bli noe høyere eller reisen kansellert.

Romfordeling

Romfordeling

For at turen skal bli både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Hvem du ønsker å dele rom med skriver du i påmeldingsskjemaet.
Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet.

Enkeltrom

Enkeltrom kun ved forespørsel og ved ledig kapasitet. Et enkeltromstillegg på NOK 2.800,- vil da tilkomme. Tilgjengelighet av enkeltrom avhenger av antall påmeldte, og vil ikke kunne loves / gis før ca. 5 uker før avgang.

Treningstur i Frankrike - med PT
Trening, utflukter, sosialt samvær og herlig mat - på en og samme tur! / Foto: Shutterstock og Charlotte Akselsen
Praktisk

Utstyr

Forslag til utstyrsliste:

 • vannflaske
 • joggesko/treningsko og evt. andre behagelige sko å vandre i
 • treningstøy (flere sett)
 • drikkeflaske
 • evt. yogamatte om du ønsker dette
 • et varmere genser dersom litt kjøligere oppe på fjellet
 • en mindre ryggsekk som du kan ha med på fottur
 • solbriller
 • regnjakke
 • fritidssko til kvelden
 • kamera
 • badeklær
 • førstehjelpsskrin i reiseformat
 • klær til kveldene (vi kjører ’causal’ bekledning)
 • toalettartikler
 • reiseforsikringsbevis (obligatorisk på våre turer)
 • europeisk helsekort
 • pass
 • powerbank til telefon
 • antibac / munnbind til eget bruk

Avreiseinfo

Flyinformasjon

Flybilletten er inkl i prisen. NB, booker du reisen etter 10 okt kan flyprisen endres. 

20. mai 2022
Norwegian Oslo – Nice kl. 11:55 – 14:50 

25. mai 2022
Norwegian  Nice – Oslo kl. 15:30 – 18:20

Avreiseinfo

Avreiseinfo sendes ut via email ca. 7 dager før avreise.

Pass

De fleste land krever at passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter hjemreisedato – sjekk derfor passet ditt med en gang.

Bagasje

Ta gjerne med en mindre ryggsekk som du kan ha på under fotturene samt benytte som håndbagasje på flyet.

All bagasje pakkes i myk sportsbag eller ryggsekk. Vennligst ikke pakk i hard plastkoffert da dette tar unødig stor plass og er vanskelig å håndtere ved pakking i transferbussen.

Sosiale Medier

Følg oss gjerne i Sosiale Medier (SoMe)

Følger dere oss i våre SoMe-kanaler vil dere blant annet kunne se bilder og dagsrapporter fra våre turer, få info om nye turer, samt få evt. rabattkoder etc.
Del gjerne disse linkene med venner og familie slik at de kan følge DEG på DIN tur:

Vilkår

Påmeldingen gjør du via vårt påmeldingsskjema lenger ned på siden.
Påmeldingen er bindende.
Våre betalingsbetingelser finner du her.

Reiseforsikring

Reiseforsikring er obligatorisk på våre turer. Les mer her.

SuperSelma

En av våre hjertesaker er “SuperSelma” – en norsk organisasjon som støtter kreftrammede barn og deres familier. Hvert år organiserer SuperSelma ulike aktiviteter som de kaller for Lysglimt – et pusterom i hverdagen til de kreftrammede med familier. En fantastisk organisasjon som vi gjerne støtter.
Les mer på www.superselma.no
Vi organiserer blant annet egne SuperSelma-sykkelturer i Spania hvert år, hvor overskuddet fra turen går direkte til SuperSelma.

Alle som melder seg på en Expa Travel-tur får i påmeldingsskjemaet mulighet til å støtte SuperSelma med 100,-kroner, dette valget gjør du evt. inne på ‘Mine Sider’ som du får tilsendt link til ved påmelding.
Vi er glad for all støtte vi kan gi videre!

Spørsmål

For mer informasjon, ta kontakt med Ericeric@expa.no / +47 926 18 805.

Expa Travel tar forbehold ved skrivefeil og valuta-/prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. 

Kart

Påmelding