fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Sykkeltur i Italia med Friskis&Svettis Fredrikstad

0
Price
Fra16.990 kr
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

362

Pris

fra 16 990 NOK
Lengde 5 dager
Reiseperiode 07. - 11. sep 2022
Vanskelighetsgrad
Bosted
Print Friendly, PDF & Email

I prisen inngår

 • Flybillett t/r Oslo - Roma.
 • Busstransfer iht program.
 • Overnatting x 4 – dblt.rom/leiligh.
 • Frokost alle dgr iht progr.
 • Lunsj alle dager iht progr.
 • Middag alle dager iht progr.
 • 1/4 vin & vann til måltider iht progr.
 • Leie av sykkel i 3 dager.
 • All bagasjetransport iht program.
 • Skandinavisk turleder fra Expa Travel.
 • Italiensk crew (mekaniker, følgebil).
 • Turen omfattes av Reisegarantifondet.
Availability : 07. - 11. sep 2022
Sykkeltur i Italia - fra Appenninene til Adriaterhavet
Friskis&Svettis Fredrikstad inviterer deg med på sykkeltur i det ukjente Italia!

Som medlem i Friskis&Svettis har du nå muligheten til å bli med på et sykkeleventyr i Italia. Regionen Abruzzo er kanskje en av de minst kjente regionene i Italia. Antakelig både for oss turister og italienerne selv… Det ønsker vi å endre på nå. 
Abruzzo byr på spennende natur med store kontraster. I spektakulær natur sykler vi på lite trafikkerte veier – veier du antakelig ikke visste eksisterte… Med de gunstige flytidene får vi hele 5 sykkeldager!!


På denne turen starter vi innenlands i middelalderbyen Celano, sykler videre over fjellene, gjennom de store nasjonalparkene i fjellene, med et spennende og spektakulært landskap, og avslutter ved Adriaterhavet. Det blir rett og slett en episk sykkelopplevelse med masse historie, slingrende veier, sosialt samvær og herlig, lokal mat & vin.

Biking in Italy
Abruzzo - kontrastenes region / Foto: Expa Travel
Abruzzo – kontrastenes region

Vi starter turen vår i middelalder byen Celano (ca. 1,5 time fra Roma), for deretter sykle over fjellene og gjennom Parco Nazionale di Abruzzo (nasjonalparken) og videre ned mot Adriaterhavet. Vi sykler gjennom fantastiske, små, hyggelige middelalderbyer i et spennende og ukjent landskap med store kontraster. 

Når vi sykler blir bagasjen transportert i følgebilen. Vi overnatter på nye spennende bosteder hver dag. Løypen er kupert og meget varierende, med både litt lengre oppoverbakker og lange herlige nedoverbakker. Du velger selv  hvilken type sykkel du ønsker. Har du syklet mye på forhånd velger du en landeveisracer, ønsker du mulighet for å selv velge hvor krevende etappene skal være velger du el-sykkel. Syklene er nye Bianchisykler av topp kvalitet. 

Vi har inkludert ‘alt’ i prisen: fly, overnatting, alle måltider, følgebil, bagasjetransport, turleder, leie av sykkel (standard landeveisracer), bagasjetransport etc. Alt for å sette selve opplevelsene i fokus. Rutinerte, skandinaviske sykkelguider er med på hele turen. Med de gunstige flytidene blir det sykling hver dag – også på ankomst og avreisedagen.

Vi tror dette blir spennende, lærerikt og ikke minst en opplevelse du kommer huske lenge – vi gleder oss masse!

Hvem passer turen for?

En trenger absolutt ikke være elitesyklist for å delta – alle i middels god form som liker å sykle vil kunne gjennomføre med bravur – samtidig som vi skal kose oss! Dagsetappene ligger på ca 50 – 100 kilometer. Med el-sykkel klarer ‘alle’ å fullføre. På vanlig landeveisracer bør du ha syklet litt på forhånd. Øm rumpe og stive ben blir det nok uansett.

Vi sykler gjennom et landskap som innebærer både oppover- og nedoverbakker. Noen stigninger er på nær 10 kilometer eller mer, men de fleste er selvfølgelig kortere enn dette (liker du ikke lange oppover bakker velger du el-sykkel). Og etter at det har gått oppover går det jo nedover igjen (vi skal jo ned til kysten til slutt), det vil si at vi også skal forsere flere lange nedoverbakker i løpet av turen. 

Vi har satt en øvre grense på maks 20 deltagere. Normalt deler vi deltakerne i 2 mindre grupper hvor vi sykler i det tempoet som passer hver enkelt for å kunne nyte turen.

Er du glad i å sykle og i tillegg setter stor pris på spennende lokal mat og vin, historie, samt ønsker nye vennskap – ja, da er vi overbevist om at du kommer til å sette stor pris på denne turen!

Highlights
 • Det spennende, kuperte landskapet.
 • Den herlige, lokale maten og vinene.
 • Cappucino og is-stoppene....
 • De flotte middelalderbyene vi passerer underveis.
 • Middagen på en Trabucco.
 • Standarden på syklene.
Opplev Italia med Expa Travel
Gran Sasso National Park i Abruzzo er vakker og spektakulær! / Foto: Shutterstock & Expa Travel

Bosted

Vi flyr til Roma og setter oss umiddelbart på bussen for videre transport til hotellet vi skal bo på første natten (vi regner med ca 1,5 timers busstransport på ankomstdagen og ca 3 timer på avreisedagen).
Deretter bytter vi hotell hver natt, etter hvor vi er i programmet.

Hotellene på turen har bra standard, både 3- og 4-stjerners. Noen av bostedene er i mindre byer, og noen steder bor vi helt for oss selv på landsbygden. Variasjon skaper gjerne opplevelser som vi husker.

Første natten bor vi på Hotel le Gole 4**** i Celano. Supert hotell med hygglig atmosfære og veldig bra mat!

Andre natten bor vi på Hotel Le Garni Mille Pini 3*** i Scanno. Ett koselig “fjell” hotell med hyggelig vertskap.

Tredje natten bor vi på Hotel Camerlengo 4**** i Fara San Martino. Stor basseng!

Siste natten, helt nede på Adriatiske Rivieran bor vi på Hotel La Chiave dei Trabocchi 4**** Flott hotell med perfekt beliggenhet på gangavstånd fra stranden. Egen basseng og kort gangavstand til den herlige stranden.

Måltider

Frokost serveres på respektive hotell. Vi spiser felles lunsj i løpet av dagen.
Middagen på kvelden er alltid et høydepunkt, det samme gjelder sengen etter hele dager med frisk luft og mosjon. Abruzzo har et fantastisk kjøkken. For hvert måltid har vi valgt en meny med lokale spesialiteter.

I prisantydningen har vi inkludert både frokost, lunsj og middag med et glass vin alle dager, altså ‘all inclusive’.

 

Egen følgebil

Vi har med egen følgebil for teknisk assistanse og bagasjetransport, du sykler derfor uten bagasje på selve sykkelen. I bilen finnes det også plass til et fåtall deltakere dersom energien skulle ta slutt…

Sykkel

Sammen med våre italienske samarbeidspartnere ønsker vi å tilby god kvalitet på syklene. Alle sykler er av merket Bianchi. 

Hjelm og vannflaske tar du med selv (smittevern).

I følgebilen har vi med utstyr for eventuelle justeringer av sykkel, samt de viktigste reservedelene. Første dagen, ved utlevering av syklene, vil vi justere syklene individuelt.

Valg av sykkel

Har du syklet mye på forhånd velger du en landeveisracer, ønsker du mulighet for å selv velge hvor krevende etappene skal være velger du el-sykkel. Du kan velge mellom landeveis el-racer eller sporty el-hybridsykkel med “rett” styre. Vi anbefaler at du sykler med sykkelsko uansett hva du velger. Syklene er nye Bianchi-sykler av topp kvalitet. 

Valg av sykkel gjøres ved påmelding. Du kan endre ditt valg av sykkel helt frem til 14 dager før avreise. 

Du kan altså velge mellom følgende sykkelmodeller:

 1. Landeveis racersykkel (inkludert i prisen).
 2. Sportslig hybridsykkel med rett styre (inkl i prisen).
 3. El-hybridsykkel eller el-racersykkel (tillegg i prisen – NOK 1.200,- for hele perioden).

Racersykkel (inkl. i prisen)

Landeveisracer av god standard, med full karbonramme og bra utstyrsnivå (gir, bremser av merker som f.eks. Shimano Ultegra/Sram Force). Alle sykler er helt nye, eller nesten nye, og kommer med 28/11 kassett og compact krank 50/34. Dvs. gir som er anpasset en kupert løype.

Hybridsykkel (inkl. i prisen)

Prisen inkluderer evt. leie av sportslig hybridsykkel med rett styre. Når det gjelder valg av sykkel ser vi at landeveisracer er det de aller fleste av våre deltagere trives best på. Dette gjelder også for deltakere som normalt ikke sykler på racersykkel hjemme, og prøver dette for første gang på våre turer.

El-hybridsykkel eller el-racersykkel (tillegg i prisen – NOK 1.200,- for hele perioden)

El-hybridsykkel – topp standard el-sykler med seneste teknologi. El-syklene har drivverket i kranken, samt skivebremser.
Hybrid el-syklene har meget bra rekkevidde. El-racer syklene har litt kortere rekkevidde.
Alle sykler lades ved lagring på natten. El-sykkel passer for de som synes kupert terreng er krevende. Et fantastisk alternativ for de av dere som liker å sykle, men som ønsker et litt mindre krevende alternativ en standard racersykkel / hybridsykkel. El-syklene er selvfølgelig en del tyngre enn en racersykkel, dette merkes mest på flater og i nedoverbakker. I oppoverbakkene derimot, da er de supre!
Evt. leie av el-sykkel faktureres i forkant av turen.

Pedaler

Vi anbefaler sterkt at du sykler med sykkelsko / mtb-sko, selv om dette kanskje er første gang du benytter slike. Pedaler tar du med selv. Har du ikke mulighet å ta med egne pedaler kontakter du Eric, eric@expa.no i god tid før avgang.

Galleri
Dagsprogram

Dag 1Reisedag. Oslo – Roma Fiumecino – Celano

Avreise med buss direkte etter ankomst Roma flyplass. Regn med ca. 1,5 – 2 timers transfer. Kort stopp på veien for for noe enkelt og sjappt å spise (ikke inklusive i prisen). Etter innsjekk på hotellet så bruker vi god tid til å justere og tilpasse syklene. Det blir helt sikkert tid til 1-2 timers sykkeltur innen middag.
Middag på hotellets restaurant.

Dag 2Celano – Pescasseroli - Scanno. Ca. 89 km / ca. 1.500 høydemeter.

Direkte etter frokost tilpasser vi syklene, og tar oss god tid for justering, montering av pedaler osv. Når all bagasje er lastet i følgebilen blir det briefing.

Løypen denne første dagen er meget varierende. Vi starter i flatt terreng i flere km, helt til vi når de første fjellene. På slingrende fjellveier sykler vi oppover og helt inn i den store nasjonalparken. Landskapet veksler fort fra flatt terreng til fjell.
Midt inni nasjonalparken, på ca 1000 moh, ligger byen Pescasseroli – parkens administrasjonsby. Her blir det stopp for lunsj i gamlebyen før vi fortsetter videre mot neste fjellpass – Passo Giove.
Etter en lang stigning med kaffestopp på toppen, får vi en magisk utsikt over neste nasjonalpark – Parco Majella. Etter mange km. nedover ankommer vi etterhvert vårt overnattingsted i byen Scanno. En fantastisk fjellby med små, trange smug – atmosfæren fra middelalderen er til å ta og føle på!

Vi sjekker inn på hotellet, og får tid til litt avslapping og sightseeing på egenhånd før vi samles på byens lokale pizzeria for herlig middag!

Dag 3Scanno - Sulmona - Palena - Fara San Martino. Ca. 95 km / 1200 høydemeter.

Dette blir en spennende dag på sykkelen!
Etter frokost setter vi kursen videre nedover fjellet. Flere fotostopp underveis!
Veien blir smalere og smalere desto lengre ned i dalen vi triller. Etterhvert ankommer vi den litt større byen Sulmona, som helt siden romertiden har vært en viktig by på veien mot Roma. Vi stopper for cappuccino og is-pause på torget i byen. Fyller på med energi før vi sykler inn i neste dal og inn i Parco Majella.
Det går mye oppover, helt til vi kommer til fjellpasset Passo Forchetta. Vel over fjellpasset skimter vi havet i horisonten! Landskapet endrer seg markant, og etter en herlig lunsj i den lille byen Palena legger vi fjellene bak oss i det vi ankommer Fara San Martino etter få km. Den lille byen er kjent for sine store pastaprodusenter. Hyggelig hotell med stort basseng!

Middag i hotellets restaurant.

Dag 4Fara San Martino – Lanciano - San Vito Chietino. Ca. 65 km / ca. 1000 høydemeter.

Med de snøkledde fjellene bak oss går denne dagens løype gjennom et helt annet landskap en tidligere dager. Gjennom et vakkert, bølgende landskap, på mindre veier, sykler vi mot kysten. Stopp for lunsj i et lokalt trattoria underveis.

Vi ankommer vårt hotell i San Vito Chietino tidlig ettermiddag. Et flott hotell som ligger i gangavstand fra stranden.
Vi avslutter turen med å sykle helt ut på piren for et deilig bad i Adriaterhavet. Magisk følelse å se tilbake på de snøkledde fjellene helt i vest, samtidig som vi bader i det asurblåe Adriaterhavet.

Avslutningsmiddag i en lokal, unik restaurant, en så kalt Trabucco. Restauranten ligger på påler ute i vannet. En opplevelse!
Denne kvelden blir det sjømat!

Dag 5Hjemreisedag

For de som ønsker så triller vi en tur letter frokost langs den fantastiske sykkelveien “Bike to coast”. Kanskje vill du hellre bruke formiddagen med noen timer på stranden innan vi reiser til flyplassen.

Bussavgang kl 13:00 fra hotellet. Busstransfer på ca. 3 timer til flyplassen.
Vårt fly har avgang kl 18:30 (ankomst Oslo Gardermoen kl 23:30)

Film fra tidligere tur i Abruzzo
Pris & dato

Dato

07. – 11. september 2022 (ons – søn).

Pris

Totalpris: NOK 16990 per person, andel i dobbeltrom.

Totalprisen er satt med en vekslingskurs på NOK 10,30 i forhold til 1 Euro. En endring av vekslingskursen på mer enn 1% vil evt. øke / minske totalprisen.

Inkludert

 • Flybillett Oslo – Roma t/r.
 • Busstransfer iht program.
 • Leie av sykkel i 3 dager.
 • All bagasjetransport iht program.
 • Overnatting – del i dobbeltrom / leilighet iht program.
 • Frokost alle dager iht program.
 • Lunsj og middag alle dager iht program. (NB – middag ankomstdagen ikke inkl).
 • Skandinavisk turleder fra Expa Travel AS.
 • 1/4 vin og vann til alle måltider iht program.
 • Lokalt, italiensk crew med mekaniker, følgebil etc.
 • Turen omfattes av Reisegarantifondet.

Ikke inkludert

 • Lunsj ankomst- / avreisedagene.
 • Middag ankomstdagen.
 • Lunsj de dagene du evt. velger å ikke sykle eller være med på felles utflukt iht program.
 • Evt. enkeltromstillegg (kun på forespørsel og ved ledig kapasitet).
 • Hjelm, vannflaske, pedaler (utenom Shimano SPD-SL).
 • Personlig reiseforsikring (obligatorisk på våre turer).

Vilkår

Koronavirusbetingelser

Det skal være trygt å bestille reiser hos oss. Vi tilbyr full refusjon om oppsatt tur ikke kan gjennomføres på grunn av UD´s reiseråd. Det betyr at du vil få tilbakebetaling direkte fra oss om UD fraråder å reise dit turen er planlagt i det tidspunktet din tur skulle vært gjennomført.
Dette gjelder også innbetalt depositum, minus adm.kostnad på kr. 495,-.
Vi forsøker å utbetale snarest, og maks en uke, etter evt. kansellert reise. 

Ønsker du å avbestille reisen uten at UD har opprettet reiseråd til planlagt destinasjon gjelder våre normale avbestillingsbetingelser (se nedenfor). 

Avbestilling pga. egen karantene?

Om du må avbestille reisen pga. egen karantene så dekker f.eks. Europeiske Reiseforsikring din avbestilling.
NB! Det er viktig at du sjekker med din reiseforsikringsleverandør hvilke vilkår som gjelder for deg

FRI OMBOOKING eller FRI AVBESTILLING helt frem til 35 dager før avreise!

Når du har bestilt en tur hos oss i Expa Travel vil du umiddelbart motta en bestillingsbekreftelse på oppgitt e-postadresse. Bekreftelsen inneholder blant annet innloggingsinfo til «Min side» hvor du kan logge deg inn når som helst. Her administrerer du din bestilling, gjør evt. tilleggsvalg, oppdaterer evt. data og finner alt av betalingsinfo.

 • Betalingene gjøres via bankoverføring med KID-nummer. KID- numrene finner du på «Min side». Alle bestillinger / bookinger er bindende.
 • Første delbetaling (depositum) på kr. 3.000,- skal betales innen 7 dager etter bestilling. Manglende betaling gir Expa Travel rett til å heve bestillingen.
 • Sluttbetalingen gjøres senest 35 dager før avreise. Du vil motta en påminnelse via mail når det er dags for sluttbetalingen. Manglende betaling gir Expa Travel rett til å heve bestillingen.
 • Bestiller du turen mindre enn 35 dager før avreise vil totalsummen for turen kreves ved bestilling.

Du kan avbestille turen med 100 % refund (minus adm.kostnad på kr. 495,-) inntil 35 dager før avreise, uavhengig av årsak. Våre øvrige betingelser finner du her.

I bestillingsskjemaet krysser du av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Reisegarantifondet

Våre reiser er dekket av pakkereiseloven og vårt medlemskap i Reisegarantifondet gir deg som forbruker best mulig beskyttelse.

Antall deltakere

Minimum antall deltakere på denne turen er 12 personer / maks antall er 20 personer. Prisen betinger minimum 12 personer pr. gruppe. Ved færre deltakere kan prisen bli noe høyere eller reisen kansellert.

Romfordeling

For at turen skal bli både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Hvem du ønsker å dele rom med skriver du i påmeldingsskjemaet.
Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet.

Enkeltrom

Vi benytter alle rom på de fleste hotellene vi besøker – vi kan derfor kun tilby enkeltrom på forespørsel.
Et enkeltromstillegg på NOK 2.275,- per person vil da evt. tilkomme.

Tilgjengelighet av enkeltrom avhenger av antall påmeldte og vil ikke kunne loves / gis før ca. en mnd før avgang.

Biking in Italy
Trabucco - fiskemottak på dagtid, kul restaurant på kveldstid. Sykkeltur i Abruzzo byr på kontraster. / Foto: Expa Travel
Praktisk

Utstyr

Forslag til pakkeliste kan være:
 • Sykkelbukser lang/kort.
 • Sykkelhansker. Sykkeltrøyer.
 • Løse ‘sykkelermer og ben’.
 • Solbriller, Badeklær.
 • Regn- / Vindjakke
 • Sykkelsko + fritidssko til kvelden.
 • Kamera (husk å lade opp før avgang).
 • Lue.
 • Førstehjelpsskrin i reiseformat.
 • Helosansalve eller lignende for såre rumper…
 • Klær til kveldene (casual).
 • Toalettartikler.
 • Varm jakke / genser som benyttes når du stopper for lunsj/piknik.
 • Egne sykkelpedaler.
 • Egen sykkelhjelm.
 • Egen drikkeflaske.
 • Mobil m/lader.
 • Reiseforsikringsbevis.
 • Europeisk helsekort.
 • Pass.
 • Powerbank til telefon.
 • Antiback og evt. munnbind til eget bruk.

Du må være forberedt på vekslende vær og vekslende temperaturer.

Avgangsinfo

Flyinformasjon

07. september 2022 / Oslo – (mellanlandning med flybytte i Frankfurt) – Roma Fiumecino / kl. 06:40 – 12:35

11. september 2022 / Roma Fiumecino – (mellanlandning med flybytte i Frankfurt) – Oslo / kl. 18:30 – 23:30

Avreiseinfo

Avreiseinfo sendes ut elektronisk via mail ca. 7 dager før avreise.

Pass

De fleste land krever at passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter hjemreisedato – sjekk derfor passet ditt med en gang.

Bagasje

All bagasje vil bli transportert med følgebil. Ta gjerne med en mindre ryggsekk som du kan ha på når du sykler. I den pakker du regn- / vindjakke, solkrem, ekstra drikke, evt. en ekstra trøye til å sykle i m.m. Det er viktig at du prøver å pakke med så lite som mulig av bagasje da det er begrenset med bagasjeplass i følgebilen.

Vi vil enkelte dager sykle i høyfjellsterreng – og der kan været veksle fort. Det er derfor viktig at du også tar med sykkelklær for ev litt kaldere vær – vi vil av og til sykle helt opp på 1500 m.o.h. Følgebilen er alltid i nærheten om vi trenger å skifte raskt. I den lille ryggsekken bør det derfor alltid finnes tilgjengelig en tørr genser, regnjakke og evt. en lue, hansker, løse ”sykkelermer og ben”.

Utstyr
All bagasje pakkes i myk sportsbag eller ryggsekk, mindre ryggsekk medbringes for sykkelturene samt som handbagasje på flyet. Vennligst ikke pakk i hard plastkoffert da dette tar unødig stor plass og er vanskelig å håndtere ved pakking i følgebilen / transferbussen.

Behov for sykkelklær?

Vi i Expa utvikler egendesignet sykkeltøy i samarbeid med våre italienske produsenter.
Nettsiden hvor du kan se og bestille våre produkter heter Stelvio Sportswear– en norsk nettside med salg av sykkeltøy og tilbehør produsert av blant annet italienske Rosti.

Klærne kan brukes både ute og inne – til bruk på en spinningtime eller på en sykkeltur over Hardangervidda.

Se mer info i vår webshop. 

Reiseforsikring

Reiseforsikring er obligatorisk på våre turer. Les mer her.

Bilder fra turen

Følg oss gjerne i Sosiale Medier

Følger dere oss på instagram og våre FB-sider vil dere kunne se bilder og dagsrapporter fra våre turer. Del gjerne disse linkene med venner og familie slik at de kan følge DEG på DIN tur:

 • Vi er selvfølgelig på FacebookHer vil vi også legge ut en egen arrangementsside for denne turen, hvor dere får spesifikk info fortløpende og kan se hvem andre som er påmeldt turen.
 • På Instagram heter vi Expa_Travel, og vi blir veldig glade om dere tagger bilder fra turen med #teamexpa og #expatravel. 
 • På Linkedin heter vi Expa Travel, gå gjerne inn og følg oss der også.
 • Vi har et Nyhetsbrev som sendes ut ca. 1-2 ganger i måneden. Ved å melde deg som abonnent av vårt nyhetsbrev vil du får våre gode tilbud rett i din mailboks. Påmeldingen til vårt nyhetsbrev gjør du ved å klikke på denne linken www.expatravel.com og skrive inn din mailadresse nederst på siden.

Hjelp oss å hjelpe

En av våre hjertesaker er “SuperSelma” – en norsk organisasjon som støtter kreftrammede barn og deres familier. Hvert år organiserer SuperSelma ulike aktiviteter som de kaller for Lysglimt – et pusterom i hverdagen til de kreftrammede med familier. En fantastisk organisasjon som vi gjerne støtter.
Les mer på www.superselma.no
Vi organiserer blant annet egne SuperSelma-sykkelturer i Spania hvert år, hvor overskuddet fra turen går direkte til SuperSelma.

Alle som melder seg på en Expa Travel-tur får i påmeldingsskjemaet mulighet til å støtte SuperSelma med 100,-kroner. Det gjør du evt. inne på ‘Dine Sider’ som du får link til etter påmelding.
Vi er glad for all støtte vi kan gi videre!

Spørsmål?

Kontakt Eric på telefon +47 926 18 805 eller mail eric@expa.no.

Expa Travel tar forbehold ved skrivefeil og valuta-/prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. 

Kart

Påmelding