fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Custom_temp

ROS J08 på eventyr i Italia

Loenturen i 2022 ga mersmak, nå har vi satt oss nye mål. Jentene utfordres til nye “eventyr” – denne gangen i utlandet! Få andre plasser i Europa kan by på så mange spennende utendørsaktiviter på én og samme plass som ved Gardasjøen. Vi vil bli utfordret med både Via Ferrata, Canyoing, sykkeltur og ikke minst et nytt språk. Kanskje får vi også prøve oss i en håndballkamp mot et lokalt lag… På avreisedagen har vi satt av hele dagen til besøk på Gardaland – en av Europas største fornøyelsesparker.

Från 8,990 kr
0

Fottur i de Slovenske Alper

Turen starter med spektakulær vandring i den fantastisk vakre nasjonalparken Triglav i de Slovenske Alper. Deretter fortsette den sørover mot Adriaterhavet. På veien sørover vandrer du i området rundt idylliske Lake Bled, kjører over det berømte fjellpasset Vrsic, svømmer i det krystallklare vannet i Bohinj, og vandrer gjennom den vakre Socadalen. Selvfølgelig går turen også innom vinområdet i Goriska Brda.

Från 15,000 kr
0

Sør-Frankrike og Spania med PT-Charlotte og Anna-Lena

Collioure – Cadaquès, Middelhavskysten og fjelltopper i skjønn forening Turen langs den overraskende uberørte Middelhavskysten i Sør-Frankrike og Spania har mange ukjente perler. Her finner du skjulte bukter, fantastisk natur og sjarmerende, små fiskehavner. Fotturen er relativt enkel, og vi har valgt overnattingssteder av bra standard. Og selvfølgelig skal vi også nyte herlig, lokal mat.

Från 17,950 kr
0

Lofoten – Ski Touring Randonee

Skitouring i Lofoten er virkelig en spektakulær opplevelse! Kombinasjonen med havet, fjelltoppene, utsikten, den ville naturen, snø & is gjør Lofoten til en av de mest unike skidestinasjonene i verden. Antakeligvis noe helt annet en det du tidligere har opplevd.

Från 14,990 kr
0

Sykkelferie i Moseldalen – på egenhånd

Moseldalen byr på mye som mange andre sykkeldestinasjoner ikke kan tilby. Dette vakre området er virkelig et paradis for deg som elsker sykkelferie med gode hoteller, fine, flate sykkelveier, minimalt med trafikk, herlige viner, koselige byer og ikke minst vakker natur.

Från 6,190 kr
0

Giro d’Italia 2023

I 2023-utgaven av vår Giro d’Italia-tur har vi valgt ut etappene med de mest kjente og høyeste fjellpassene. Du har sett de på tv før – nå får du mulighet til å selv prøve dem! Passo Mangen, Passo Lavaze, Passo Campo Magno, Passo Gavia og selvfølgelig ‘rosinen i pølsa’: Passo Stelvio. Som alltid sykler vi flere av de samme løypene som Giro-rytterne sykler, både i årets ritt, men også fra tidligere års etapper.

Från 19,490 kr
0

Sykkelcruise i Kroatia

Vi seiler fra Split og besøker blant annet Brac – Hvar - Peljesac - Mljet – Korcula - Solta - Split. Vår erfaring er at cruise, med egen yacht og sykkel, er den beste måten å oppleve den fantastiske kroatiske kysten med alle vakre havner båten seiler / sykler innom.

Från 8,450 kr
0

Sykkelferie fra vingård til vingård i Italia – 6 dager

Vinsafari gjennom noen av de beste vinområdene Abruzzo i Italia kan tilby. Du sykler fra vingård til vingård, nyter landskapet, den lokale maten og ikke minst de gode vinene. På egenhånd, uten guide.

Från 13,990 kr
0

Fredrikstadgjengen til Gardasjøen og Dolomittene

På denne opplevelsesrike turen kombinerer vi to av våre absolutte favoritter; Dolomittene og Gardasjøen. Fra Gardasjøen sykler vi nordover til Madonna di Campiglio, og rundt toppene av Brenta-fjellene. En av de vakreste sykkelrutene vi noensinne har syklet.

Från 18,890 kr
0

Kajakk- og topptur i Vesterålen

I september drar vi på en aktiv tur til vakre Vesterålen! Det blir fotturer, bål i fjæra, god stemning, kajakkpadling, skravling, topptur og boblebad! Vi bor og spiser på idylliske Ringstad Resort i Bø, Vesterålen.

Från 10,990 kr
0