fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Custom_temp

Hike & Bike i Dolomittene

Juni - sep., valgfri dato. Lyst på en uke i Dolomittene og ved Gardasjøen med spennende sykkelturer kombinert med spektakulære fjellturer med Via Ferratas? Dette er en tur hvor du får utfordret deg selv! Det blir spennende klatring ved Gardasjøen, og fantatisk fottur og sykling i Brentadelen av Dolomittene. Bedre blir det ikke!

Från 15,990 kr
0

Italia, Østerrike og Slovenia på sykkel

Mai - sept. - valgfri dato. På denne turen sykler du i de fantastiske Dolomittene i Italia, over grensen til Østerrike og videre til Slovenia før du igjen krysser grensen til vakre Trieste i Italia! En tur gjennom et fantastisk landskap – på egenhånd, uten guide! 3 forskjellige land, 3 forskjellige kulturer, 3 forskjellige kjøkken. Opplevelsene står i kø denne uken!

Från 10,290 kr
0

Cinque Terre på egenhånd

Mai-oktober, valgfri dato. Alle burde få oppleve å gå i de fantastiske fjellene og nyte den spektakulære utsikten i Cinque Terre - de 5 byene! Det er vanskelig å velge seg én favoritt av disse 5 bilfrie ‘Kardemomme-byene’ som klamrer seg til fjellsidene i dette herlige området: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore. Stiene som knytter de fem byene sammen regnes som en av Europas vakreste – en opplevelse som begeistrer de fleste.

Från 5,990 kr
0

Sykkeltur fra München til Venezia

Mai-oktober, valgfri dato. Ingen tvil om at det er populært å sykle gjennom flere land på en og samme tur. Og på denne turen sykler du innom hele 3 land: Tyskland, Østerrike og Italia. I fantastisk natur! Turen starter i Bavaria, og fører deg langs innsjøene i syd-Tyskland og langs elvene som går igjennom Tyrol. Underveis sykler du både i spektakulære Dolomittene og vakre Treviso før du til slutt ender opp ved porten til Venezia.

Från 14,590 kr
0

Sykkelferie fra vingård til vingård i Italia – 6 dager

Apr. - okt., valgfri dato. Vinsafari gjennom noen av de beste vinområdene Abruzzo i Italia kan tilby. Du sykler fra vingård til vingård, nyter landskapet, den lokale maten og ikke minst de gode vinene. På egenhånd, uten guide.

Från 14,990 kr
0

Sykkelferie ved Adriaterhavskysten

Apr. - Sep., valgfri dato Herlig sykkelferie i Italia, i et virkelig spennende sykkelterreng. Her er alt tilrettelagt for en aktiv ferie! Både flatt og kupert terreng rett utenfor hotellet. Flere middelalderbyer med masse historie i umiddelbar nærhet, som f.eks. Urbino, San Marino og Mondaino. Kombiner flere timer på sykkel med noen timer med sol & bad.

Från 8,990 kr
0

Aurlandsdalen – Fottur fra fjell til fjord

Juli - sep, valgfri dato. Start på Finse stasjon, 1222 moh. I 3 dager vandrer vi i Aurlandsdalen, ned til Nærøyfjorden. Kajakpadling / mini-cruise. Flåmsbanen tar oss opp til fjells igjen. Fantastisk tur i spektakulære omgivelser.

Från 10,950 kr
0

Sykkeltur Giro d’Italia 2024

18. - 25. mai 2024. Giro d’Italia 2024- Sykkelturen med STOR S! Giro d’Italiaturene våre er sykkelferie litt utenom det vanlige! I tillegg til all herlig sykling i fantastisk natur, flotte deltakere og mye sosialt samvær skal vi også være supportere og selv sykle noen av etappene i rittet. Dette er virkelig en aktiv ferie; vi snakker Passo Stelvio, Bolzano, Seiser Alm. Sella Ronda-massivet, Val Gardena og Passo Pordoi. Passo Falzarego, Cortina og Passo Tre Croci. Selva Val Gardena og Sappada.

Från 24,990 kr
0

Per Thomas, vennetur i Italia

14. - 21. sep 2024 Bli med Per Thomas på en aktiv vennetur i Italia! Abruzzo er kanskje en av de minst kjente regionene i Italia, både for turister og italienerne selv… En region som byr på spennende og vakker natur, med store kontraster. På denne turen sykler du på lite trafikkerte veier, veier du antakelig ikke visste eksisterte. I spektakulære omgivelser. Noen av dagene stopper vi en ekstra natt i fjellene for flotte fotturer i Abruzzos spekakulære nasjonalparker.

Från 20,790 kr
0

Fottur i Cinque Terre og sykkeltur i Toscana

15. - 19. okt. 2024 På denne opplevelserike turen kombinerer vi to av våre absolutte favoritter; sykkeltur i Toscana og fottur i unike Cinque Terre. Vi starter med dagstur i spektakulære Cinque Terre. Fra Monterosso i Cinque Terre sykler vi så langs åsene ovenfor de fem byene hele veien til La Spezia, og videre inn i Toscana og Lucca. Det blir en kombinasjon av hav og fjell, kultur og mat, aktivitet og avslapping. Mye av denne turen er virkelig utenfor ‘allfarvei’, steder du kanskje ikke ville funnet på egenhånd.

Från 16,990 kr
0