fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Custom_temp

Jørns vennetur – Hike & Bike i Dolomittene

Det blir spennende og spektakulær klatring både i Riva del Garda og Dolomittene, samt sykling i Brenta-Dolomittene, gjennom dalene Val di Sole og Val Non og over Monte Bondone (klassisk Giro d’Italia fjelletappe). Aktiv og gøy uke!

Från 16,990 kr
0

Cinque Terre på egenhånd

Alle burde få oppleve den spektakulære utsikten i Cinque Terre - de 5 byene! 5 vakre bilfrie ‘Kardemomme-byer’ som klamrer seg til fjellsidene i dette vakre området: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore. Stiene som knytter de fem byene sammen regnes som en av Europas vakreste.

Från 4,790 kr
0

Sykkelcruise i Kroatia

Vår erfaring er at cruise, med egen yacht og sykkel, er den beste måten å oppleve den fantastiske kroatiske kysten med alle vakre havner båten seiler / vi sykler innom. Vi seiler fra Split og besøker Brac – Hvar - Peljesac - Mljet – Korcula - Solta før vi avslutter turen i Split.

Från 8,450 kr
0

Sør-Frankrike og Spania med PT-Charlotte og Anna-Lena

Collioure – Cadaquès, Middelhavskysten og fjelltopper i skjønn forening Turen langs den overraskende uberørte Middelhavskysten i Sør-Frankrike og Spania har mange ukjente perler. Her finner du skjulte bukter, fantastisk natur og sjarmerende, små fiskehavner. Fotturen er relativt enkel, og vi har valgt overnattingssteder av bra standard. Og selvfølgelig skal vi også nyte herlig, lokal mat.

Från 17,950 kr
0

Vandring i Toscana – Via Francigena

I september inviterer vi deg med på en spennende vandring langs Via Francegina, på etappen som går gjennom fantastiske Toscana. Vi bor på sjarmerende overnattingssteder; både kloster, små familiedrevne hoteller og bed & breakfasts. En uke med flotte vandringer i nydelig natur, mye historie, små middelalderbyer, herlig lokal mat&vin, samt sosialt samvær. Dagsetappene er på mellom ca. 10 – 15 km. Vi bruker god tid og nyter virkelig av den flotte naturen.

Från 15,890 kr
0

Fottur i de vakre Slovenske Alper

Du vandrer på noen av de mest spektakulære stiene i Slovenia: Via Alpina Trail, Slovenian Mountain Trail, Alpe Adria Trail, Soca Trail og the Juliana Trail. Turen starter med spektakulær vandring i den fantastisk vakre nasjonalparken Triglav i de Slovenske Alper. Deretter fortsette du sørover mot Adriaterhavet. På veien sørover vandrer du rundt idylliske Lake Bled, kjører over det berømte fjellpasset Vrsic, svømmer i det krystallklare vannet i Bohinj, og vandrer gjennom den vakre Socadalen. Vi må selvfølgelig også innom vinområdet i Goriska Brda.

Från 15,000 kr
0

Sykkeltur fra München til Venezia

Ingen tvil om at det er populært å sykle gjennom flere land på en og samme tur. Og på denne turen sykler du innom hele 3 land: Tyskland, Østerrike og Italia. I fantastisk natur! Turen fra München til Venezia starter i den tyske regionen Bavaria, og fører deg langs innsjøene i syd-Tyskland og langs elvene som går igjennom Tyrol. Underveis sykler du både i spektakulære Dolomittene og vakre Treviso før du til slutt ender opp ved porten til Venezia.

Från 11,990 kr
0

Lofoten – aktiv sommer 2023

Lofoten har så vanvittig mye å by på. Ekte naturopplevelser, fjellturer med fantastisk utsikt, fisketurer med (nesten) garantert fangst, sykkelturer i spektakulær natur, herlig mat og et fantastisk hyggelig vertskap. Kort sagt alt vi setter pris på for å få en minnerik ferie.

Från 13,790 kr
0

Aktivitetstur i Frankrike

Bli med på Aktivitetstur i Frankrike, med våre populære PT'er Anki & Lene! Vi bor i vakre omgivelser i gamlebyen i Menton, en herlig kystby som ligger mellom Monaco og Italia. Spennende opplevelser med treningsøkter, fotturer, sosialt samvær, samt god mat & drikke.

Från 16,990 kr
0

Aktiv tur i Dolomittene & ved Gardasjøen

Aktiv tur med nye, spennende utfordringer! I august 2023 drar vi igjen til Torbole ved Gardasjøen, et område som byr på et helt unikt landskap med både fjell og vann. Her har vi planlagt noen skikkelig aktive og spennende dager! Det blir stor variasjon på aktivitetene med fottur og Via Ferratas. Opplevelser med mestring, glede og moro står i fokus når vi enda en gang tar deg med litt utenfor allfarvei.

Från 11,990 kr
0