fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Custom_temp

Albania på sykkel

Da er datoene for 2024 klare! Opplev Albania på sykkel! Herlige strender med krystallklart vann. Nydelig mat. Vakker og frodig natur. Albania er virkelig en av Middelhavets perler! Sammen med vår proffe, lokale samarbeidspartner arrangerer vi turer i dette spennende landet som de aller fleste av oss kjenner svært lite til.

Från 13,890 kr
0

Sykkeltur fra München til Venezia

Nå med 2024-datoer!! Ingen tvil om at det er populært å sykle gjennom flere land på en og samme tur. Og på denne turen sykler du innom hele 3 land: Tyskland, Østerrike og Italia. I fantastisk natur! Turen starter i Bavaria, og fører deg langs innsjøene i syd-Tyskland og langs elvene som går igjennom Tyrol. Underveis sykler du både i spektakulære Dolomittene og vakre Treviso før du til slutt ender opp ved porten til Venezia.

Från 14,590 kr
0

Cinque Terre på egenhånd

Alle burde få oppleve å gå i de fantastiske fjellene og nyte den spektakulære utsikten i Cinque Terre - de 5 byene! Det er vanskelig å velge seg én favoritt av disse 5 vakre bilfrie ‘Kardemomme-byene’ som klamrer seg til fjellsidene i dette vakre området: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore. Stiene som knytter de fem byene sammen regnes som en av Europas vakreste – en opplevelse som begeistrer de fleste.

Från 5,990 kr
0

Sykkelferie i Moseldalen – på egenhånd

Moseldalen byr på mye som mange andre sykkeldestinasjoner ikke kan tilby. Et vakkert området for deg som elsker sykkelferie med gode hoteller, fine, flate sykkelveier, minimalt med trafikk, herlige viner, koselige byer og ikke minst vakker natur. Og mens du koser deg på sykkelen langs elven i Moseldalen, nyter omgivelsene, tar deg en god lunsj og stopper der du måtte ønske, så blir bagasjen din fraktet til neste hotell.

Från 7,990 kr
0

Ingvild og Mariannes vennetur på Sicilia 2024

Ingvild & Marianne inviterer til nytt eventyr i Italia. Denne gangen har de valgt seg ut Middelhavets største øy: Sicilia. Og den skal vi oppleve på Vespa! 4 dager sammen med vennegjengen. Mange av oss forbinder kanskje øya med mafiavirksomhet, men denne vakre øya har utrolig mye mer å by på: alt fra rik historie, nydelige små landsbyer, fantastiske strender til utsøkt mat&vin og fantastisk atmosfære både i byene og ved havet. 

Från 10,990 kr
0

Elvecruise langs Donau – Anette og Mortens vennetur 2023

Perlene langs elven Donau – Elvecruise gjennom tre land! Dette blir en artig tur!! Vi starter i Linz i Østerrike, fortsetter inn i Slovakia og snur i Budapest i Ungarn. Flere spennende stopp med organiserte utflukter til bla. Budapest sentrum, Bratislava, Puszta og Wien.Vi bor på skipet MS Modigliani i 6 dager. Vi har all inclusive ombord, med alle måltider OG drikke.

Från 18,980 kr
0

Riva del Garda med Via Ferrata, MTB, Fottur, Canyoning

På nordsiden av Gardasjøen ligger byene Riva del Garda, Torbole og Arco. Et fantastisk område med enorme muligheter for spennende aktiviteter, både til vanns og til lands.Her er du hele tiden omgitt av de fantastiske fjellene i Dolomittene, og alltid rett i nærheten av vakre Gardasjøen.

Från 12,990 kr
0

Aktivitetstur i Frankrike med Anki & Lene

Bli med på Aktivitetstur i Frankrike, med våre populære PT'er Anki & Lene! Vi bor i vakre omgivelser i gamlebyen i Menton, en herlig kystby som ligger mellom Monaco og Italia. Spennende opplevelser med treningsøkter, fotturer, sosialt samvær, samt god mat & drikke.

Från 16,990 kr
0

Sykkelcruise i Kroatia

Vår erfaring er at cruise, med egen yacht og sykkel, er den beste måten å oppleve den fantastiske kroatiske kysten med alle vakre havner båten seiler / vi sykler innom. Vi seiler fra Split og besøker Brac – Hvar - Peljesac - Mljet – Korcula - Solta før vi avslutter turen i Split.

Från 8,450 kr
0

Sør-Frankrike og Spania med PT-Charlotte og Anna-Lena

Collioure – Cadaquès, Middelhavskysten og fjelltopper i skjønn forening Turen langs den overraskende uberørte Middelhavskysten i Sør-Frankrike og Spania har mange ukjente perler. Her finner du skjulte bukter, fantastisk natur og sjarmerende, små fiskehavner. Fotturen er relativt enkel, og vi har valgt overnattingssteder av bra standard. Og selvfølgelig skal vi også nyte herlig, lokal mat.

Från 17,950 kr
0