fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Custom_temp

Topp 3 – fjelleventyr

Tre av Norges flotteste fjelltopper på en og samme tur! Opplev noen av de mest spektakulære fjelltoppene i Norge - uten stress. Vi starter med spektakulære Romsdalseggen (1320 moh) m/Rampestreken, beveger oss videre til Geitfonnegga i Geiranger (1453 moh), og avslutter turen på Norges høyeste fjelltopp - legendariske 2469 Galdhøpiggen.

Från 10,890 kr
0

Lofoten – aktiv sommer

Aktive dager i spektakulære Lofoten. Utflukter til fjelltopper som Tjeldbergtinden, Hoven på Gimsøya, fisketur med Christer, og sykkeltur til Henningsvær med topptur til Festvågtind. Og midnattsolen... 6-dagersturer i juni, juli og august.

Från 13,790 kr
0

Sense Kongsberg på eventyr i Nord

Vesterålen byr på spektakulære naturopplevelser!   1330 øyer, kritthvite strender, fjell som stiger opp fra havet, små fiskevær som vitner om en svunnen tid og ikke minst fantastiske turmuligheter.

Från 12,900 kr
0

Family Sports Club Bergen på eventyr i Nord

I Vesterålen vil vi rett og slett få noen spektakulære naturopplevelser!   1330 øyer, kritthvite strender, fjell som stiger opp fra havet, små fiskevær som vitner om en svunnen tid og ikke minst fantastiske turmuligheter.

Från 12,900 kr
0

Opplevelser, glede og trening med PT Charlotte Akselsen

Vi drar til vakre Loen for noen spennende og aktive dager. Via Ferrata, topptur til Skåla / Rakssetra, og vandretur til Briksdalsbreen. Og selvfølgelig blir det herlige treningspass med vår dyktige instruktør Charlotte!

Från 12,395 kr
0

Langweekend i Loen – Opplevelser og trening med Anki Eie

I det idylliske tettstedet Loen har vi lagt tilrette for noen virkelig spennende dager. Via Ferrata, topptur til Skåla / Rakssetra, og vandretur til Briksdalsbreen. Og selvfølgelig blir det herlige treningsøkter med vår rutinerte og dyktige instruktør Anki Eie!

Från 12,395 kr
0

Aurlandsdalen – Fottur fra fjell til fjord

Start på Finse stasjon, 1222 moh. I 3 dager vandrer vi i Aurlandsdalen, ned til Nærøyfjorden. Kajakpadling / mini-cruise. Flåmsbanen tar oss opp til fjells igjen. Fantastisk tur i spektakulære omgivelser.

Från 9,690 kr
0

Sykkeleventyr i Nord-Norge!

I juli/august/september 2021 inviterer vi deg med på en fantastisk sykkeltur i Nord-Norge: Tromsø - Senja - Andenes - Lofoten! Det blir rått, vilt, vakkert og helt unikt. Vi er overbevist om at dette blir en helt spesiell sykkeltur med opplevelser for livet.

Från 18,990 kr
0

Tour de Trollstigen

Tour de Trollstigen - en sykkelopplevelse (og fottur over Romsdalseggen) du vil huske lenge! Dombås - Åndalsnes - Trollstigen - Geiranger - Dalsnibba - Lom. En tur vi vet mange har på sin "bucketlist". 4-dagersturer i August.

Från 10,690 kr
0

Hardangerfjorden rundt på sykkel

Sykkeltur rundt idylliske Hardangerfjorden, med kanskje Vestlandets vakreste, frodigste og mest fruktbare fjordlandskap. Vi sykler langs den berømte fjorden i tre dager. På veier med lite trafikk, og i en natur hvor fjord og fjell slåss om oppmerksomheten.

Från 6,950 kr
0