fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Kajakkturer

Expa Travels populære kajakkturer

Opplev magien ved å gli lydløst gjennom vannet med kajakk, og kjenn adrenalinet mot bølgene. Gjerne med en litt anderledes overnatting i et fyr, en hytte helt nede i sjøkanten, eller i hengekøye langs fjorden. Med en lokalkjent guide som kan vise deg perler få andre vet om.
Og samholdet en føler rundt bålpanna / bålet på kveldene, vennskapene en stifter med andre med samme interesse.

Dette er turer hvor både nybegynnere og de mer drevne kan delta, det viktigste er en sporty innstilling. Vi forsøker å alltid å bevege oss mest mulig for egen muskelkraft, slik at miljøavtrykket blir minst mulig.
Vi kan love deg en naturopplevelse av de sjeldne, hvor du får se naturen fra et annet perspektiv.

Våre Kajakkturer

Jentetur med kajakk til Lyngør Fyr

Jentetur med kajakk i Lyngørs skjærgård

Fra6.450 kr

Jentetur med en smak av sommer! Opplev magien ved å gli lydløst gjennom vannet i kajakk, å våkne opp på idylliske Lyngør Fyr, herlig mat fra havet, og kanskje et oppfriskende og herlig bad før frokost? Eller hva med å utfordre kroppen med fridykking eller snorkling? Vi kan love deg en naturopplevelse av de sjeldne, hvor du får se naturen fra et annet perspektiv.

0
Norwegian Swing, Trandal

Kajakk- og topptur i vakre Sunnmøre

Fra14.950 kr

Spisse tinder, trange daler og vakre fossefall i fortryllende omgivelser! Vi padler kajakk dit ‘som ingen skulle tru at nokon kunne bu’, får prøvd den ‘verdensberømte husken’ hos Christian Gaard, opplever magisk utsikt på topptur i Sunnmørsalpene, og hvor vi nyter kveldene sammen rundt bålet.Vi snakker selvfølgelig om en tur til Sunnmørsalpene og Hjørundfjorden i Møre og Romsdal!

0
Lyngør, Norway

Lyngør Fyr – et kajakkparadis

Fra10.950 kr

Opplev magien ved å gli lydløst gjennom vannet i kajakk, og kjenn adrenalinet mot bølgene. Overnatt på et idyllisk fyr og ta et bad før frokost. Om du ønsker kan du også utfordre deg selv med fridykking eller snorkling. Vi kan love deg en naturopplevelse av de sjeldne, hvor du får se naturen fra et annet perspektiv.

0