fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

På egenhånd

Turer du gjennomfører på egenhånd

Vi tilbyr både sykkel-, fot- og aktivitetsturer du kan gjennomføre på egenhånd!
Dette er turer hvor Expa Travel legger til rette for en herlig aktivitetsferie – og du gjennomfører.
Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy tur etter ditt ønske i vår-, sommer- og høstsesongen.
Og skulle du ønske en skitur i f.eks. de italienske alpene så hjelper vi selvfølgelig til med det også!

En del av turene har vi lagt opp selv, andre bruker vi våre lokale samarbeidspartnere som vi har kjent gjennom flere år til å legge opp turen sammen med oss.

Du velger selv hva du ønsker inkludert i prisen. Om du ønsker å booke flyet selv, og om du ønsker å leie sykkel på plass eller evt. ta med din egen. Og om du vil ha hel- eller halvpensjon. Osv.

Vi kan tilby flere fantastiske turer – og på alle disse turene kan du legge til ekstra dager både i for- og etterkant av turen.

Våre reiser på egenhånd

Riva del Garda, Italy

Hike & Bike i Dolomittene

Fra15.990 kr

Juni – sep., valgfri dato.
Lyst på en uke i Dolomittene og ved Gardasjøen med spennende sykkelturer kombinert med spektakulære fjellturer med Via Ferratas?
Dette er en tur hvor du får utfordret deg selv!
Det blir spennende klatring ved Gardasjøen, og fantatisk fottur og sykling i Brentadelen av Dolomittene. Bedre blir det ikke!

0
3 land på en tur

Italia, Østerrike og Slovenia på sykkel

Fra10.290 kr

Mai – sept. – valgfri dato.
På denne turen sykler du i de fantastiske Dolomittene i Italia, over grensen til Østerrike og videre til Slovenia før du igjen krysser grensen til vakre Trieste i Italia!
En tur gjennom et fantastisk landskap – på egenhånd, uten guide!
3 forskjellige land, 3 forskjellige kulturer, 3 forskjellige kjøkken. Opplevelsene står i kø denne uken!

0

Cinque Terre på egenhånd

Fra5.990 kr

Mai-oktober, valgfri dato.
Alle burde få oppleve å gå i de fantastiske fjellene og nyte den spektakulære utsikten i Cinque Terre – de 5 byene! Det er vanskelig å velge seg én favoritt av disse 5 bilfrie ‘Kardemomme-byene’ som klamrer seg til fjellsidene i dette herlige området: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore. Stiene som knytter de fem byene sammen regnes som en av Europas vakreste – en opplevelse som begeistrer de fleste.

0

Sykkeltur fra München til Venezia

Fra14.590 kr

Mai-oktober, valgfri dato.
Ingen tvil om at det er populært å sykle gjennom flere land på en og samme tur. Og på denne turen sykler du innom hele 3 land: Tyskland, Østerrike og Italia. I fantastisk natur! Turen starter i Bavaria, og fører deg langs innsjøene i syd-Tyskland og langs elvene som går igjennom Tyrol. Underveis sykler du både i spektakulære Dolomittene og vakre Treviso før du til slutt ender opp ved porten til Venezia.

0

Sykkelferie fra vingård til vingård i Italia – 6 dager

Fra14.990 kr

Apr. – okt., valgfri dato.
Vinsafari gjennom noen av de beste vinområdene Abruzzo i Italia kan tilby. Du sykler fra vingård til vingård, nyter landskapet, den lokale maten og ikke minst de gode vinene. På egenhånd, uten guide.

0
Sykkeltur med venner i Italia

Sykkelferie ved Adriaterhavskysten

Fra8.990 kr

Apr. – Sep., valgfri dato
Herlig sykkelferie i Italia, i et virkelig spennende sykkelterreng. Her er alt tilrettelagt for en aktiv ferie! Både flatt og kupert terreng rett utenfor hotellet. Flere middelalderbyer med masse historie i umiddelbar nærhet, som f.eks. Urbino, San Marino og Mondaino. Kombiner flere timer på sykkel med noen timer med sol & bad.

0

Sykkeltur i Puglia – i hjertet av Middelhavet

Fra10.990 kr

Apr – okt, valgfri dato
Opplev den idylliske kysten av sør-Italia fra sykkelsetet. Hjertet av Middelhavet. Det unike landskapet mellom Adriaterhavet og det Ioniske hav, byr på enorm vennlighet og gjestfrihet fra italienerne i sør. Regionen Puglia er så flatt at det gjerne kalles for ”Italias bord”. Bortsett fra noen små stigninger og utforkjøringer langs ruten, er det meste av denne turen langs flat, asfaltert vei.

0
Sykkeltur i Moseldalen - på egenhånd

Sykkelferie i Moseldalen, egenhånd

Fra7.990 kr

Apr. – okt., valgfri dato.
Moseldalen byr på mye som mange andre sykkeldestinasjoner ikke kan tilby. Et vakkert området for deg som elsker sykkelferie med gode hoteller, fine, flate sykkelveier, minimalt med trafikk, herlige viner, koselige byer og ikke minst vakker natur. Og mens du koser deg på sykkelen langs elven i Moseldalen, nyter omgivelsene, tar deg en god lunsj og stopper der du måtte ønske, så blir bagasjen din fraktet til neste hotell.

0
Sykkeltur i Moseldalen - på egenhånd

Fem land på seks dager

Fra13.290 kr

Apr. – okt., valgfri dato.
På denne turen sykler du en unik rute i hjertet av Europa. Gjennom 5 land! Tyskland, Luxembourg, Belgia, Frankrike og Nederland. Vingårder, slott og pittoreske landsbyer på alle kanter. Hele turen går på veier i utrolig vakre omgivelser, perfekt tilrettelagt for syklister. Bagasjen din blir fraktet fra hotell til hotell, så du slipper å sykle med den på sykkelen.

0
Aktive turer i inn- og utland

Hike & Bike i Dolomittene

Fra15.990 kr

Juni – Sep, valgfri dato
Lyst på en uke med spennende sykkelturer kombinert med spektakulær fotvandring i Via Ferratas i Dolomittene? Dette er en tur hvor du får utfordret deg selv! Det blir spennende klatring både i Riva del Garda og i Brentadelen av Dolomittene. Og sykling i Brenta-Dolomittene, gjennom dalene Val di Sole og Val Non, samt over Monte Bondone (klassisk Giro d’Italia fjelletappe). Bedre blir det ikke!

0

Sykkeltur Via Francigena i Toscana

Fra7.390 kr

April – oktober 2024, på egenhånd.
På denne turen sykler du i Toscana på den historiske veien Via Francigena. Fra Lucca til Siena. Innom flere kjente, flotte byer som San Gimignano og Monteriggioni, og gjennom mindre kjente, men desto mer sjarmerende landsbyer som San Miniato og Colle val d’Elsa.
En tur som gir deg innblikk i historie & kultur, i fantastiske omgivelser.

0

Sykkelferie rundt de tre sjøer i de franske Alpene

Fra8.990 kr

Elsker du å utforske nye områder på sykkel, men tror Alpene er utenfor rekkevidde på grunn av alle fjellene? Denne sykkelturen gjør det mulig for feriesyklister å oppleve de fascinerende fjellene og det vakre området i de franske Alpene uten å måtte “klatre” i bakkene. Du sykler langs de 3 store innsjøene i området; Genève-, Bourget- og Annecysjøene. Sykkelturen går hovedsakelig langs Rhône- og Isère-elvene. Gjennom landsbyer med spennende historier, frodige landskap med enger og daler, samtidig som du er omgitt av de mektige, franske Alpene. Rett og slett vakkert!

0

Sykkelferie langs romantiske Rhinen

Fra7.990 kr

Uforglemmelig sykkeltur langs majestetiske Rhinen – fra Frankfurt til Köln. Drømmetur for deg som elsker sykkelferie med gode hoteller, flate sykkelveier, herlige viner, nydelig mat, koselige middelalderbyer og vakker natur.

0

Bodensjøen Rundt – en sykkeltur i Tyskland, Sveits og Østerrike

Fra12.490 kr

På grensen mellom Tyskland, Sveits og Østerrike, finner vi en av Europas vakreste sjøer – Bodensjøen/Bodensee. En vakker innsjø innrammet av fantastisk vakker natur, med både koselige byer, alpene, dalstrøk, nydelige hus og herlige folk. Å sykle på de fine og tilrettelagte sykkelveiene langs innsjøen i eget tempo er rett og slett en stor opplevelse.

0
Til Gardasjøen med Expa Travel

Riva del Garda med Via Ferrata, MTB, Fottur, Canyoning

Fra12.990 kr

På nordsiden av Gardasjøen ligger byene Riva del Garda, Torbole og Arco. Et fantastisk område med enorme muligheter for spennende aktiviteter, både til vanns og til lands.Her er du hele tiden omgitt av de fantastiske fjellene i Dolomittene, og alltid rett i nærheten av vakre Gardasjøen.

0
Lofoten, Norway

Aktiv sommer i Lofoten

Fra14.500 kr

Lofoten har så vanvittig mye å by på. Ekte naturopplevelser, fjellturer med fantastisk utsikt, fisketurer med (nesten) garantert fangst, sykkelturer i spektakulær natur, herlig mat og et fantastisk hyggelig vertskap. Kort sagt alt vi setter pris på for å få en minnerik ferie.

0
Opplev Hardanger med Expa Travel

Hardangervidda, Hardangerfjorden og Bergen på samme tur

Fra21.900 kr

Et eventyr hvor du får oppleve Hardangervidda i vinterdrakt – på slede bak et hundespann! Og Hardangerfjorden i blomstring – med sidersmaking og vandreturer. Kontrastene er store med vinter i fjellet og vår i Hardanger, hundene og den ville, herlige naturen. Turen avsluttes i vakre Bergen!

0
sykkeltur i Toscana

Hike & Bike i Cinque Terre og Toscana

Fra12.990 kr

På denne turen opplever du det Toscanske sykkellandskapet på sitt beste – kombinert med fottur i unike Cinque Terre. Med utgangspunkt i Lucca starter en sykkeltur i et spennende landskap med mange severdigheter, samt historiske, kulturelle og gastronomiske opplevelser. Turen avsluttes med fotturer i vakre Cinque Terre.

0
Loen Via Ferrata, Norway

Langweekend i Loen

Fra12.395 kr

I det idylliske tettstedet Loen har vi lagt tilrette for noen virkelig spennende og aktive dager. Via Ferrata, topptur til Skåla / Rakssetra, og vandretur til Briksdalsbreen. Dato for turen velger du selv.

0

Toscana på sykkel

Fra11.850 kr

En «klassiker» for alle som liker Toscana. Her sykler man litt utenfor allfarvei, og får oppleve et herlig Toscana fra sykkelsetet. I tillegg til alt du kan se i Pisa, Firenze og Lucca, vil denne reisen gi deg mulighet til å oppdage sjarmerende landsbyer og vakker natur.

0

Riva del Garda m/Via Ferratas i Brenta-Dolomittene

Fra14.190 kr

På denne turen klatrer du i Via Ferratas, sykler MTB ned fra fjellet Monte Tremalzo, overnatter i fjellhytte i fantastiske omgivelser, og går fottur i spekakulære Brenta-Dolomittene. En aktiv tur i herlige omgivelser!

0