fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

På egenhånd

Turer du gjennomfører på egenhånd

Vi tilbyr både sykkel-, fot- og aktivitetsturer du kan gjennomføre på egenhånd!
Dette er turer hvor Expa Travel legger til rette for en herlig aktivitetsferie – og du gjennomfører.
Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy tur etter ditt ønske i vår-, sommer- og høstsesongen.
Og skulle du ønske en skitur i f.eks. de italienske alpene så hjelper vi selvfølgelig til med det også!

En del av turene har vi lagt opp selv, andre bruker vi våre lokale samarbeidspartnere som vi har kjent gjennom flere år til å legge opp turen sammen med oss.

Turer på egenhånd

Velg selv hva som er inkludert i prisen.
Vi kan tilby flere fantastiske turer – og på alle disse turene kan du legge til ekstra dager både i for- og etterkant av turen.
På disse turene velger du om du ønsker å booke flyet selv, og om du ønsker å leie sykkel på plass eller evt. ta med din egen. Og om du vil ha hel- eller halvpensjon.

Våre reiser på egenhånd

Sykkelferie fra vingård til vingård i Italia

Fra11.590 kr

Vinsafari gjennom noen av de beste vinområdene Abruzzo kan tilby. Du sykler fra vingård til vingård, nyter landskapet, den lokale maten og ikke minst de gode vinene.

0
Aktive turer

Sykkelferie ved Adriaterhavskysten

Fra7.600 kr

Herlig sykkelferie med spennende opplevelser, sol & bad, gastronomiske høydepunkter og et hyggelig bosted.Det er ikke norske turledere med på disse turene, du reiser på egenhånd og blir tatt godt vare på av hotellets crew, guider og mekanikere.

0

Toscana på sykkel

Fra8.850 kr

En «klassiker» for alle som liker Toscana. Her sykler man litt utenfor allfarvei, og får oppleve et herlig Toscana fra sykkelsetet. I tillegg til alt du kan se i Pisa, Firenze og Lucca, vil denne reisen gi deg mulighet til å oppdage sjarmerende landsbyer og vakker natur.

0

Hike & Bike i Cinque Terre og Toscana

Fra11.890 kr

På denne turen opplever du det Toscanske sykkellandskapet på sitt beste – kombinert med fottur i unike Cinque Terre. Med utgangspunkt i Lucca starter en sykkeltur i et spennende landskap med mange severdigheter, samt historiske, kulturelle og gastronomiske opplevelser. Turen avsluttes med fotturer i vakre Cinque Terre.

0

Sykkeltur i Puglia – i hjertet av middelhavet!

Fra10.990 kr

Opplev den idylliske kysten av sør-Italia fra sykkelsetet. Hjertet av middelhavet. Du opplever ikke bare det unike landskapet mellom Adriaterhavet og det Ioniske hav, men også enorm vennlighet og gjestfrihet fra italienerne i sør.

0
Tyskland Moseldalen Expa Travel

Fem land på seks dager

Fra13.290 kr

På denne sykkelturen tar vi deg med på en unik rute i hjertet av Europa, gjennom Tyskland, Luxembourg, Belgia, Frankrike og Nederland. Bli med Expa Travel på sykkeltur i 5 land på 6 dager!

0

På sykkel gjennom tre land

Fra8.290 kr

Dette er en tur på egenhånd.
Denne ruten tar deg gjennom et fantastisk landskap i Italia, Østerrike og Slovenia og deretter videre sørover til vakre Trieste i Italia
En strekning på ca. 310-350 kilometer totalt – alt i løpet av 8 dager / 7 netter.

0
Sykkeltur i Italia

Sykkeltur i Abruzzo – fra fjellene til Rivieraen

Fra19.790 kr

På denne turen starter vi innenlands i middelalderbyen Celano, sykler over fjellene, gjennom et spennende og spektakulært landskap og avslutter ved Adriaterhavet. Rett og slett en episk sykkelopplevelse med masse historie, slingrende veier og herlig lokal mat & vin.

0

München til Venezia på sykkel

Fra9.890 kr

På denne turen sykler du fra München, via Alpene og Østerrike til vakre Venezia. Til sammen er turen på 525- 545 km, fordelt på 9 dager / 8 netter. Her får du kombinasjonen av tursykling og eventyret ved å krysse Alpene fra Tyskland, gjennom Østerrike og videre til Italia.

0

Fottur langs Spanias hvite kyst

Fra9.470 kr

Costa Blanca, eller «den hvite kyst» som den også kalles, er et av Spanias mest spektakulære kystområder. Kjent for sine fantastiske fjellområder, rike historie, vakre nasjonalparker, spektakulære slott, fantastiske fossefall og lange strender. Og det herlige klimaet.

0

Riva del Garda med Via Ferrata, MTB, Fottur, Canyoning

Fra11.290 kr

På nordsiden av Gardasjøen ligger byene Riva del Garda, Torbole og Arco. Et fantastisk område med enorme muligheter for spennende aktiviteter, både til vanns og til lands.Her er du hele tiden omgitt av de fantastiske fjellene i Dolomittene, og alltid rett i nærheten av vakre Gardasjøen.

0

Riva del Garda m/Via Ferratas i Brenta-Dolomittene

Fra14.190 kr

På nordsiden av Gardasjøen ligger byene Riva del Garda, Torbole og Arco. Et fantastisk område med enorme muligheter for spennende aktiviteter, både til vanns og til lands.Her er du hele tiden omgitt av de fantastiske fjellene i Dolomittene, og alltid rett i nærheten av vakre Gardasjøen.

0

Riva del Garda med Via Ferrata, MTB, Cortina – Dolomittene

Fra13.290 kr

På nordsiden av Gardasjøen ligger byene Riva del Garda, Torbole og Arco. Et fantastisk område med enorme muligheter for spennende aktiviteter, her er du hele tiden omgitt av de fantastiske fjellene i Dolomittene og av Gardasjøen.

0

Cinque Terre på egenhånd

Fra3.800 kr

Alle burde få oppleve å gå i de fantastiske fjellene og nyte den spektakulære utsikten i Cinque Terre! Stiene som knytter de fem byene sammen regnes som en av Europas vakreste.

0

Hike & Bike i Dolomittene

Fra15.890 kr

Lyst på en uke med spennende sykkelturer kombinert med spektakulær fotvandring i Via Ferratas i Dolomittene? Dette er en tur hvor du får utfordret deg selv!

0