fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Venneturer

Vi arrangerer drømmeturen for deg og din vennegjeng!

Skal du på tur med vennegjengen / idrettsforeningen eller vinklubben?
Hva ønsker dere å oppleve?
En tur med fysiske aktiviteter, eller kanskje et kokkekurs? Eller en Vespatur med nye hotell og opplevelser hver dag?
Uansett ønske hjelper vi i Expa Travel gjerne til med arrangementet! Vår ambisjon er at dere ved hjemkomst skal sitte igjen med følelsen av en ‘stor opplevelse og en god investering’ med gjengen.

Utfordre oss gjerne!

Ta kontakt med Eric, +47 92 61 88 05 / eric@expa.no for en uforpliktende samtale for kartlegging av ønsker samt prisoverslag.

Våre Venneturer

Hardangerfjorden rundt på sykkel

Sykkelcruise i Kroatia

Fra8.450 kr

Vi seiler fra Split og besøker blant annet Brac – Hvar – Peljesac – Mljet – Korcula – Solta – Split. Vår erfaring er at cruise, med egen yacht og sykkel, er den beste måten å oppleve den fantastiske kroatiske kysten med alle vakre havner båten seiler / sykler innom.

0
Med Expa Travel til Torbole ved Gardasjøen

Fredrikstadgjengen til Gardasjøen og Dolomittene

Fra18.890 kr

På denne opplevelsesrike turen kombinerer vi to av våre absolutte favoritter; Dolomittene og Gardasjøen. Fra Gardasjøen sykler vi nordover til Madonna di Campiglio, og rundt toppene av Brenta-fjellene. En av de vakreste sykkelrutene vi noensinne har syklet.

0
Opplev Toscana med Expa Travel

Rolf & Mettes vennetur i Italia 2023

Fra10.980 kr

La deg bli overrasket over hva Toscana kan by på fra Vespa-ryggen. Vi skal selvfølgelig innom både Pisa og Lucca, fantastiske byer. I tillegg skal vi teste de slingrende og luftige fjellveiene i nord-Toscana, middelalderbyen Barga, og – ikke minst – kjøre over de spektakulære Carrarafjellene og ned til Versiliakysten. Herlig, lokal mat og masse latter blir det garantert!

0
Opplev Dolomittene med Expa Travel

Venninnetur i Dolomittene

Fra15.890 kr

På denne turen bor vi midt i byen Cortina i de italienske Dolomittene, med gangavstand til det meste. Nye, spektakulære fotturer hver dag. En av dagene prøver vi oss på Via Ferrata Punta Anna – et luftig eventyr du antakelig vil huske lenge.

0
Vi bor på stranden rett nedenfor Taormina

Ronnys vennetur på Sicilia 2023

Fra14.450 kr

Oppdag Sicilia på Vespa! Middelhavets største øy, plassert i Italias sørvestre hjørne. Sicilia har så utrolig mye å by på, alt fra rik historie og arkitektoniske perler til utsøkt gastronomi og fantastisk badeliv. Og dette skal vi oppleve sammen – i juni 2023!

0
Opplev Toscana med Expa Travel

Oles vennetur på Vespa i Italia 2023

Fra11.980 kr

La deg bli overrasket over hva Toscana kan by på fra Vespa-ryggen. Vi skal selvfølgelig innom både Pisa og Lucca, fantastiske byer. I tillegg skal vi teste de slingrende og luftige fjellveiene i nord-Toscana, middelalderbyen Barga, og – ikke minst – kjøre over de spektakulære Carrarafjellene og ned til Versiliakysten. Herlig, lokal mat og masse latter blir det garantert!

0

ROS J08 på eventyr i Italia

Fra8.990 kr

Loenturen i 2022 ga mersmak, nå har vi satt oss nye mål. Jentene utfordres til nye “eventyr” – denne gangen i utlandet! Få andre plasser i Europa kan by på så mange spennende utendørsaktiviter på én og samme plass som ved Gardasjøen. Vi vil bli utfordret med både Via Ferrata, Canyoing, sykkeltur og ikke minst et nytt språk. Kanskje får vi også prøve oss i en håndballkamp mot et lokalt lag… På avreisedagen har vi satt av hele dagen til besøk på Gardaland – en av Europas største fornøyelsesparker.

0
Loen Via Ferrata, Norway

Ros Håndball J08/09 på opplevelsetur i Loen

Fra3.480 kr

Vi kickstarter sesongen med samhold, trening og mestring i Loen! I august blir det aktive dager for ROS J08/09. Da skal de sammen klatre Loen Via Ferrata, ta topptur til Skåla og fottur til Rakssetra. Og selvfølgelig blir det treningsøkter og bading i det flotte, grønne Lovatnet. Og middagene – ja, de lager vi sammen!

0
Opplev Dolomittene med Expa Travel

Brenta-Dolomittene rundt

Fra17.990 kr

Det blir sykling i fantastiske omgivelser! Noen dager i de samme løypene Hvor Giro d’Italia har passert mange ganger tidligere. Vi kombinerer denne gang syklingen med spektakulære fotturer i Brenta-Dolomittene. Kanskje utfordres vi også i Via Ferrata på 3000 moh…
Opplevelsene vil stå i kø.
Vi overnatter på forskjellige steder hver dag.

0
Narvik - et område i «verdensklasse» for toppturer

Toppturhelg i Narvik

Fra23.900 kr

Glad i å gå de litt brattere, spektakulære turene utenfor løyper og tråkk? Da bør du se nærmere på denne toppturen! Fantastiske Narvik, et område i «verdensklasse» for toppturer! Det blir skikjøring fra fjelltopp til fjord, overnatting på Narvik Mountain Lodge, felles matlagning og sosialt samvær. Og etter å ha utført toppturene venter boblebadet…

0
Lago Maggiore Italia

Vår tur på vespa ved Lago Maggiore

Fra12.890 kr

Noen av de kanskje mest idylliske og vakre plassene vi har besøkt på våre Italia-turer er innsjøene i nord-Italia. Her møter Alpene innsjøene Lago Maggiore og Lago Orta. Og her skal vi bo midt mellom fjell, koselige byer og i italiensk idyll. Perfekt beliggenhet og utgangspunkt for eventyrlige Vespa-utflukter!

0
Hardangerfjorden rundt på sykkel

Roger og Trudes sykkelcruise i Kroatia

Fra14.450 kr

Vi seiler fra Split og besøker blant annet Brac – Hvar – Peljesac – Mljet – Korcula – Solta – Split. Vi skal med andre ord innom mange perler med spennende stopp for sykkelutflukter, fotturer, utforske både mat & drikke, og kose oss med sol og bad – både på egenhånd og i samlet flokk.

0

Anette og Mortens vennetur 2022

Fra14.990 kr

Før første gang på Anette og Mortens venneturer besøker vi Frankrike og byen Annecy, en idyllisk by ved sjøen Lac d’Annecy. Det blir lunsjcruise på sjøen, utflukt med fottur i fjellene rundt La Clusaz, og bytur med guide i gamlebyen. Vi bor på samme hotell i hele perioden, og spiser middag på forskjellige koselige restauranter hver kveld.

0
italia på tvers på sykkel

Italia på tvers – Rune med venner!

Fra18.490 kr

Italia på tvers – på sykkel!
Det blir tur utenfor allfarvei, og til steder du kanskje aldri hadde funnet på egenhånd. Vi kan nesten garantere at du om mulig blir enda mer sjarmert av Italia og hva landet kan tilby etter å ha syklet ’Italia på tvers’.

0

Anki & Hansi vennetur – Frankrike 2023

Fra12.890 kr

I februar inviterer Anki & Hansi vennegjengen sin med på tur til den koselige, franske ‘alpinbyen’ La Clusaz. Det betyr herlig stemning i klassisk alpestil. Bra restauranter og hyggelige hoteller. Vi bor midt i byen, med gangavstand til skiheisen og et effektivt skisystem med 84 nedfarter.

0
Lucca, Italy

Ingvild & Mariannes vennetur 2022

Fra11.980 kr

La deg bli overrasket over hva Toscana kan by på fra Scooter-ryggen. Selvfølgelig skal vi også innom både Pisa og Lucca, fantastiske byer. Men i tillegg skal vi altså teste de svingede og luftige fjellveiene i nord-Toscana, middelalderbyen Barga, og – ikke minst – kjøre over de spektakulære Carrarafjellene og ned til Toscanas Riviera langs Versiliakysten. Herlig, lokal mat og masse latter i gjengen blir det helt sikkert!

0
Aktive turer ved Gardasjøen

Turgjengen på nye eventyr

Fra9.950 kr

Turgjengen på nye eventyr! Vi skal oppleve to sider av Nord-Italia på denne turen. Både vakre Dolomittene og fantastiske Gardasjøen.

0