fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Venneturer

Vi arrangerer drømmeturen for deg og din vennegjeng!

Skal du på tur med vennegjengen / idrettsforeningen eller vinklubben?
Hva ønsker dere å oppleve?
En tur med fysiske aktiviteter, eller kanskje et kokkekurs? Eller en Vespatur med nye hotell og opplevelser hver dag?
Uansett ønske hjelper vi i Expa Travel gjerne til med arrangementet! Vår ambisjon er at dere ved hjemkomst skal sitte igjen med følelsen av en ‘stor opplevelse og en god investering’ med gjengen.

Utfordre oss gjerne!

Ta kontakt med Eric, +47 92 61 88 05 / eric@expa.no for en uforpliktende samtale for kartlegging av ønsker samt prisoverslag.

Våre Venneturer

Aktiv tur i Vesterålen med Expa Travel

Jentetur til Vesterålen

Fra8.750 kr

I september drar vi igjen på jentetur til vakre Vesterålen! Det blir fotturer, bål i fjæra, fnising, kajakkpadling, skravling, topptur, fisking og selvfølgelig bobler!
Vi bor og spiser på idylliske Ringstad Resort i Bø, Vesterålen.

0
Sykkeltur med venner i Italia

Sykkeltur i Italia – venners vennetur

Fra16.990 kr

I september inviterer Trond deg med på et sykkeleventyr du garantert vil huske lenge! Regionen Marche omtales ofte som ‘Italia i miniatyr’. En episk sykkelopplevelse med masse historie, slingrende veier, spennende overnattinger, sosialt samvær og herlig lokal mat & vin.

0
Loen Via Ferrata, Norway

Ros Håndball J08/09 på opplevelsetur i Loen

Fra3.480 kr

Vi kickstarter sesongen med samhold, trening og mestring i Loen! I august blir det aktive dager for ROS J08/09. Da skal de sammen klatre Loen Via Ferrata, ta topptur til Skåla og fottur til Rakssetra. Og selvfølgelig blir det treningsøkter og bading i det flotte, grønne Lovatnet. Og middagene – ja, de lager vi sammen!

0

Runes vennetur 2022

Fra6.990 kr

La deg bli overrasket over hva Toscana kan by på fra Scooter-ryggen. Selvfølgelig skal vi også innom både Pisa og Lucca, fantastiske byer. Men i tillegg skal vi altså teste de svingede og luftige fjellveiene i nord-Toscana, middelalderbyen Barga, og – ikke minst – kjøre over de spektakulære Carrarafjellene og ned til Toscanas Riviera langs Versiliakysten. Herlig, lokal mat og masse latter i gjengen blir det helt sikkert!

0
Lago Maggiore Italia

Ronnys vennetur 2022

Fra9.980 kr

Noen av de kanskje mest idylliske og vakre plassene vi har besøkt på våre Italia-turer er innsjøene i nord-Italia. Her møter Alpene innsjøene Lago Maggiore og Lago Orta. Og her skal vi bo midt mellom fjell, koselige byer og i italiensk idyll. Perfekt beliggenhet og utgangspunkt for eventyrlige Vespa-utflukter!

0
Hardangerfjorden rundt på sykkel

Roger og Trudes sykkelcruise i Kroatia

Fra14.450 kr

Vi seiler fra Split og besøker blant annet Brac – Hvar – Peljesac – Mljet – Korcula – Solta – Split. Vi skal med andre ord innom mange perler med spennende stopp for sykkelutflukter, fotturer, utforske både mat & drikke, og kose oss med sol og bad – både på egenhånd og i samlet flokk.

0

Anette og Mortens vennetur 2022

Fra14.990 kr

Før første gang på Anette og Mortens venneturer besøker vi Frankrike og byen Annecy, en idyllisk by ved sjøen Lac d’Annecy. Det blir lunsjcruise på sjøen, utflukt med fottur i fjellene rundt La Clusaz, og bytur med guide i gamlebyen. Vi bor på samme hotell i hele perioden, og spiser middag på forskjellige koselige restauranter hver kveld.

0
italia på tvers på sykkel

Italia på tvers – Rune med venner!

Fra18.490 kr

Italia på tvers – på sykkel!
Det blir tur utenfor allfarvei, og til steder du kanskje aldri hadde funnet på egenhånd. Vi kan nesten garantere at du om mulig blir enda mer sjarmert av Italia og hva landet kan tilby etter å ha syklet ’Italia på tvers’.

0
Lucca, Italy

Ingvild & Mariannes vennetur 2022

Fra11.980 kr

La deg bli overrasket over hva Toscana kan by på fra Scooter-ryggen. Selvfølgelig skal vi også innom både Pisa og Lucca, fantastiske byer. Men i tillegg skal vi altså teste de svingede og luftige fjellveiene i nord-Toscana, middelalderbyen Barga, og – ikke minst – kjøre over de spektakulære Carrarafjellene og ned til Toscanas Riviera langs Versiliakysten. Herlig, lokal mat og masse latter i gjengen blir det helt sikkert!

0
Med Expa Travel til Torbole ved Gardasjøen

Jostein & Tones Vennetur 2022

Fra8.990 kr

August 2022 drar vi til idylliske Gardasjøen! Her møter de mektige Dolomitt-fjellene Gardasjøen, vakkert hvor enn du snur deg. Vi kjører / sykler på virkelig flotte, morsomme og spektakulære fjellveier. Og vi bor i byen Torbole, med gangavstand til strandpromenaden og Gardasjøen.

0

Turgjengen på nye eventyr

Fra9.950 kr

Turgjengen på nye eventyr! Vi skal oppleve to sider av Nord-Italia på denne turen. Både vakre Dolomittene og fantastiske Gardasjøen.

0

Anette med venninner

Fra11.920 kr

I slutten av april ønsker Anette å ta med sine venninner på tur til det berømte vinområdet Barolo i Piemonte, og til den franske rivieraen. En tur med masse god mat, fantastiske viner, hyggelige bosteder og mange herlige opplevelser med  venninnene!

0