fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Venneturer

Vi arrangerer drømmeturen for deg og din vennegjeng!

Skal du på tur med vennegjengen / idrettsforeningen eller vinklubben?
Hva ønsker dere å oppleve?
En tur med fysiske aktiviteter, eller kanskje et kokkekurs? Eller en Vespatur med nye hotell og opplevelser hver dag?
Uansett ønske hjelper vi i Expa Travel gjerne til med arrangementet! Vår ambisjon er at dere ved hjemkomst skal sitte igjen med følelsen av en ‘stor opplevelse og en god investering’ med gjengen.

Utfordre oss gjerne!

Ta kontakt med Eric, +47 92 61 88 05 / eric@expa.no for en uforpliktende samtale for kartlegging av ønsker samt prisoverslag.

Våre Venneturer

Riva del Garda, Italy

Hike & Bike i Dolomittene

Fra15.990 kr

Juni – sep., valgfri dato.
Lyst på en uke i Dolomittene og ved Gardasjøen med spennende sykkelturer kombinert med spektakulære fjellturer med Via Ferratas?
Dette er en tur hvor du får utfordret deg selv!
Det blir spennende klatring ved Gardasjøen, og fantatisk fottur og sykling i Brentadelen av Dolomittene. Bedre blir det ikke!

0
Opplev Italia med Expa Travel

Per Thomas, vennetur i Italia

Fra20.790 kr

14. – 21. sep 2024
Bli med Per Thomas på en aktiv vennetur i Italia! Abruzzo er kanskje en av de minst kjente regionene i Italia, både for turister og italienerne selv… En region som byr på spennende og vakker natur, med store kontraster. På denne turen sykler du på lite trafikkerte veier, veier du antakelig ikke visste eksisterte. I spektakulære omgivelser. Noen av dagene stopper vi en ekstra natt i fjellene for flotte fotturer i Abruzzos spekakulære nasjonalparker.

0
sykkeltur i Toscana

Fottur i Cinque Terre og sykkeltur i Toscana

Fra16.990 kr

15. – 19. okt. 2024
På denne opplevelserike turen kombinerer vi to av våre absolutte favoritter; sykkeltur i Toscana og fottur i unike Cinque Terre. Vi starter med dagstur i spektakulære Cinque Terre. Fra Monterosso i Cinque Terre sykler vi så langs åsene ovenfor de fem byene hele veien til La Spezia, og videre inn i Toscana og Lucca. Det blir en kombinasjon av hav og fjell, kultur og mat, aktivitet og avslapping. Mye av denne turen er virkelig utenfor ‘allfarvei’, steder du kanskje ikke ville funnet på egenhånd.

0
Hardangerfjorden rundt på sykkel

Sykkelcruise i Kroatia

Fra9.190 kr

April – oktober, flere datoer.
Dette er noe av det vi tør påstå er den perfekte ferien. I hvert fall om du liker å oppdage nye steder hver dag – uten å bytte hotell. Og om du liker fantastiske sykkelløyper med magisk utsikt og lite trafikk, krystallklart vann, og herlig, lokal mat. Legg til hyggelig mennesker og et avslappet miljø – da er det vel tilnærmet perfekt ferie?  Du seiler fra Split og besøker Brac – Hvar – Peljesac – Mljet – Korcula – Solta før turen avsluttes i Split.

0

Terrengsykkeltur i Frankrike og Italia

Fra19.790 kr

17. – 21. september 2024.
Dette blir en artig og aktiv tur! Området vi skal til byr på spektakulært landskap med fantastiske stier og grusveier både oppover og nedover. I både Frankrike og Italia.Alle sykler på El-terrengsykler, med kraftig motor og stor kapasitet. Selvfølgelig skal vi utenfor allfarvei. Innom små middelalderbyer, ofte beliggende på fjelltopper. Opp på toppene, ned i dalene. Og videre helt frem til Middelhavet. I nydelig natur.

0

Sykkelcruise i Kroatia II, 2024

Fra20.690 kr

22. – 29. juni 2024.
Sykkelcruise i Kroatia – med ‘egen’ yacht. Denne gang seiler / sykler vi blant annet innom følgende vakre steder: Opatija – Krk – Punat – Dobrinj – Vrbnik – Baška – Rab – Pag – Ilovik -Lošinj – Cres. Mange historiske middelalderbyer, pittoreske havner og idylliske bukter. Vår erfaring er at cruise, med egen yacht og sykler, rett og slett er en fantastisk måte å oppleve den flotte kroatiske kysten på!

0

ROS J08 til Luxembourg

Fra3.455 kr

29. mars – 01. april 2024.
ROS J08 skal til Luxembourg og spille håndball! På Youth Cup. I Dudelange i Luxembourg. 10 lag fra 10 forskjellige land. Dette blir en spennende langhelg både for jentene og familiene!

0
Opplev Italia med Expa Travel

Sindres vennetur på sykkel i Italia

Fra13.990 kr

29. mai – 03. juni 2024
Turen starter i nasjonalparken Nazionale di Abruzzo. Herifra sykler du videre over fjellene, gjennom nasjonalparkene, og avslutter ved Adriaterhavet. Det blir rett og slett en episk sykkelopplevelse med masse historie, små og svingete veier, spektakulær natur, sosialt samvær og herlig, lokal mat & vin. Alt dette sammen med gode venner!

0
Opplev Toscana med Expa Travel

Bennys vennetur 2024

Fra8.390 kr

30. apr. – 04. mai 2024
Toscana er vakkert, det er det få som bestrider! Du kjenner helt sikkert til mange av de mer kjente byene og stedene i området; f.eks. Firenze, Siena, og Pisa etc. Kanskje har du allerede besøkt disse.Vi tør likevel love deg at du vil bli overrasket over hva Toscana kan by på om man oppdager regionen på en Vespa.

0
Vi bor på stranden rett nedenfor Taormina

Ingvild og Mariannes vennetur på Sicilia

Fra14.190 kr

21. – 24. september 2024
Ingvild & Marianne inviterer til nytt eventyr i Italia. Denne gangen har de valgt seg ut Middelhavets største øy: Sicilia. Og den skal vi oppleve på Vespa! 4 dager sammen med vennegjengen. Mange av oss forbinder kanskje øya med mafiavirksomhet, men denne vakre øya har utrolig mye mer å by på: alt fra rik historie, nydelige små landsbyer, fantastiske strender til utsøkt mat&vin og fantastisk atmosfære både i byene og ved havet. 

0
Vakre Sicilia

Rannveigs jubileumstur 2024

Fra11.690 kr

07. – 11. mai 2024
Rannveig blir 50 år – og ønsker at DU blir med på en opplevelsestur i ItaliaI anledning sin egen 50-årsdag ønsker Rannveig å invitere sine venner på en reise litt utover det vanlige – nemlig på Vespatur og fottur i Italia! Hun har valgt seg ut Middelhavets største øy: Sicilia. 5 dager sammen med vennegjengen.

0

Amalfikysten på Vespa – Ronnys vennetur 2024

Fra19.990 kr

07. – 12. juni 2024
Amalfikysten beskrives av mange som ‘verdens vakreste kyst’. Det føles som om “hele verden” ønsker å oppleve denne delen av Italia. Og nå er det din tur! Vi skal gjøre det på den kanskje beste måten, i hvert fall den mest morsomme; vi skal oppleve Amalfikysten på Vespa!

0
Med Expa Travel til Torbole ved Gardasjøen

Venninnetur ved Gardasjøen

Fra11.990 kr

17. – 21. sep 2024
Dette blir antakelig årets høydepunkt! Marit og venninner skal på tur sammen – til vakre Gardasjøen! Fotturer, sykkelturer, vingårder, lokal mat&vin og masse sosialt samvær!

0
sykkeltur i Toscana

Fr.stadgjengen til Italia

Fra16.590 kr

På denne opplevelserike turen kombinerer vi to av våre absolutte favoritter; sykkeltur i Toscana og fottur i unike Cinque Terre. Vi starter med dagstur i spektakulære Cinque Terre. Fra Monterosso i Cinque Terre sykler vi så langs åsene ovenfor de fem byene hele veien til La Spezia, og videre inn i Toscana og Lucca. Det blir en kombinasjon av hav og fjell, kultur og mat, aktivitet og avslapping. Mye av denne turen er virkelig utenfor ‘allfarvei’, steder du kanskje ikke ville funnet på egenhånd.

0
Vandring i Cinque Terre, Italia

Lenes venninnetur til Cinque Terre 2024

Fra6.890 kr

07. – 11. mai 2024
Tenk at hele gjengen blir 50 år i 2023! Det må vi selvfølgelig feire sammen, i Italia og vakre Cinque Terre! Her skal vi gå på turer, nyte den italienske atmosfæren, spise nydelig mat og oppleve spektakulær utsikt og natur. Og vi skal fnise og skåle i bobler – akkurat som vanlig.

0
Elvecruise på Donau

Elvecruise langs Donau – Anette og Mortens vennetur 2023

Fra18.980 kr

Perlene langs elven Donau – Elvecruise gjennom tre land! Dette blir en artig tur!! Vi starter i Linz i Østerrike, fortsetter inn i Slovakia og snur i Budapest i Ungarn. Flere spennende stopp med organiserte utflukter til bla. Budapest sentrum, Bratislava, Puszta og Wien.Vi bor på skipet MS Modigliani i 6 dager. Vi har all inclusive ombord, med alle måltider OG drikke.

0
Vakre Sicilia

Ingaros til Sicilia

Fra14.390 kr

24. – 28. sep. 2024
Marit inviterer til aktivt eventyr på Middelhavets største øy: Sicilia. På Vespa. 5 herlige dager sammen med venninnegjengen! Det er mange grunner til å besøke Sicilia. Denne vakre øya har utrolig mye å by på: alt fra rik historie, nydelige små landsbyer, fantastiske strender til utsøkt mat&vin og fantastisk atmosfære både i byene og ved havet. Regn med latter, fantastisk natur, herlig mat & vin og mye sosialt samvær!

0
Vakre Sicilia

Jørgens vennetur til Sicilia 2024

Fra11.690 kr

07. – 11. mai 2024
I mai 2024 inviterer Jørgen sine venner på en reise litt utover det vanlige – nemlig på Vespa- og fotturer i Italia! Han har valgt seg ut Middelhavets største øy: Sicilia. 4 aktive dager sammen med vennegjengen.

0
Vi bor på stranden rett nedenfor Taormina

Paals vennetur Sicilia 2024

Fra16.190 kr

Sicilia byr på så mye vakkert. Vi skal blant annet oppleve vakre Taormina. Byen som ligger på en hylle 200 meter over havet, med nydelig utsikt utover stredet som skiller Sicilia fra fastlandet. Og vi skal besøke Siracusa, den historiske hovedstaden på Sicilia, kjent for sine rike greske og antikke historie. Selvfølgelig skal også ta Etna i nærmere øyesyn! Den mest aktive vulkanen i Europa.

0
Vandring i Cinque Terre, Italia

Haugesund Aerobic til Italia

Fra17.590 kr

16. – 20. sep. 2024
Vi kombinerer to av våre absolutte favoritter; sykkeltur gjennom et fantastisk landskap i Toscana, og fottur i unike Cinque Terre.
Den første dagen går vi mellom de fem unike byene i Cinque Terre (eller du kan velge en sykkelutflukt på egenhånd). Dagen etter sykler vi fra Monterosso og opp i fjellene ovenfor Cinque Terre hele veien til La Spezia, og så videre inn i regionen Toscana. Kanskje er åsene ovenfor Cinque Terre noen av de vakreste sykkelveiene vi syklet på!

0

Sykkelferie fra vingård til vingård i Italia – 8 dgr

Fra18.990 kr

Vinsafari gjennom noen av de beste vinområdene Abruzzo i Italia kan tilby. Sammen med vennegjengen! Dere sykler fra vingård til vingård, nyter landskapet, den lokale maten og ikke minst de gode vinene. På egenhånd, uten guide.

0
Bli med på terrengsykkeltur i Italia

Hengsrød til Italia og Frankrike

Hengserød AS skal på terrengsykkeleventyr langs den italienske rivieraen! Dette området byr på flytstier både oppover og nedover. Små middelalderbyer som ligger der “veien slutter”, oftest på toppen av fjellet. Daler og elver, fjell og Middelhav! Vi kombinerer morsomme, svingede fjellstier i både Frankrike og Italia med det gunstige og velkjente mikroklimaet.

0
Opplev Italia med Expa Travel

Pers Vennetur – sykkel- og fottur i Italia

Fra20.790 kr

Bli med Per på aktiv vennetur i Italia! Abruzzo er kanskje en av de minst kjente regionene i Italia. Antakelig både for oss turister og italienerne selv… En region som byr på spennende og vakker natur, med store kontraster. På denne turen sykler du på lite trafikkerte veier, veier du antakelig ikke visste eksisterte… I spektakulære omgivelser. Noen av dagene stopper vi en ekstra natt i fjellene for flotte fotturer i Abruzzos spekakulære nasjonalparker.

0
Riva del Garda, Italy

Storfamilien Saltnes på tur

Fra14.990 kr

Endelig blir det eventyrtur med hele storfamilien! I juni 2024. I Italia. Både ved Gardasjøen og i Brenta-Dolomittene. En uke sammen med familien, herlig!! Det blir sykling i fantastiske omgivelser, spektakulære fotturer i Brenta-Dolomittene, og du klatring i Via Ferrata. Utfordrende og gøy!! Turen avsluttes med sol & bading i Gardasjøen, samt konsert i den verdensberømte operaen i Verona! Opplevelsene står rett og slett i kø.

0

Vennegjengen på nye eventyr

Fra16.990 kr

14. – 21. sep. 2024
Fjell, sjø, opplevelser, aktivitet og nytelse på både den franske og den italienske rivieraen! Flotte fot- og sykkelturer, samt tid for litt avslapping med sol&bad og mulighet for litt shopping. Fotturer til vakre Roquebrune Cap Martine, Saint Agnes, Monaco og fjellbyen Gorbio. Sykkelturer til Col de Turini og over grensen til Italia. Og besøk på Italias største marked. Her er virkelig noe for en hver smak!

0
Vandring i Cinque Terre, Italia

Jubileumstur til Cinque Terre

Fra11.990 kr

Tenk at hele gjengen blir 50 år i 2023! Det må vi selvfølgelig feire sammen, i Italia og vakre Cinque Terre! Her skal vi gå på turer, nyte den italienske atmosfæren, spise nydelig mat og oppleve spektakulær utsikt og natur. Og vi skal fnise og skåle i bobler – akkurat som vanlig.

0
Riva del Garda, Italy

Vennetur Hike&Bike Dolomittene og Gardasjøen

Fra17.490 kr

Endelig blir det eventyrtur med hele storfamilien! I juni 2024. I Italia. Både ved Gardasjøen og i Brenta-Dolomittene. En uke sammen med familien, herlig!! Det blir sykling i fantastiske omgivelser, spektakulære fotturer i Brenta-Dolomittene, og du klatring i Via Ferrata. Utfordrende og gøy!! Turen avsluttes med sol & bading i Gardasjøen, samt konsert i den verdensberømte operaen i Verona! Opplevelsene står rett og slett i kø.

0

Josefins vennetur

Fra13.990 kr

Vinsafari gjennom noen av de beste vinområdene Abruzzo i Italia kan tilby. Du sykler fra vingård til vingård, nyter landskapet, den lokale maten og ikke minst de gode vinene. På egenhånd, uten guide.

0

Test engelsk side og påmelding

Fra14.990 kr

Før første gang på Anette og Mortens venneturer besøker vi Frankrike og byen Annecy, en idyllisk by ved sjøen Lac d’Annecy. Det blir lunsjcruise på sjøen, utflukt med fottur i fjellene rundt La Clusaz, og bytur med guide i gamlebyen. Vi bor på samme hotell i hele perioden, og spiser middag på forskjellige koselige restauranter hver kveld.

0
sykkeltur i Toscana

Fratelli Sjongs vennetur til CinqueTerre og Toscana

Fra17.590 kr

På denne opplevelserike turen kombinerer vi to av våre absolutte favoritter; sykkeltur i Toscana og fottur i unike Cinque Terre. Vi starter med dagstur i spektakulære Cinque Terre. Fra Monterosso i Cinque Terre sykler vi så langs åsene ovenfor de fem byene hele veien til La Spezia, og videre inn i Toscana og Lucca. Det blir en kombinasjon av hav og fjell, kultur og mat, aktivitet og avslapping. Mye av denne turen er virkelig utenfor ‘allfarvei’, steder du kanskje ikke ville funnet på egenhånd.

0