fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Kurs

Kurs med Expa Travel

Kurs i matlaging på bål, foto med mobilen, vintertelting, kart & kompass, isfiske m.m.

Er du en av de som har lyst til å lære noe nytt, gjerne noe som gjør opplevelser i naturen ENDA bedre? Synes du det høres krevende ut å telte på vinteren eller å lage gourmetmat på bålet?
Med gode rutiner og noen tips og triks kan turen bli riktig så fin. Og vinterfriluftslivet kan gi deg minner for livet! Minner du kan forevige med mobilen, med wow-effekt etter å ha fått noen tips til hvordan gjøre bildene ENDA bedre…
Nå har du mulighet til å delta på ulike kurs som gjør deg litt bedre rustet til turer i naturen. 

Vi har mange forskjellige kurs, og kan tilby deg en innføring i matlagning på bål/primus, vintertelting, kart/kompass, foto med mobilen og tips ved isfiske. Bli med på litt eller bli med på alt!

Med høy kompetanse og innlevelse gir våre dyktige kursholdere deg en god grunnleggende kunnskap, slik at du er rustet til tur på egenhånd, eller til å bli med oss på en lenger tur senere. Rett og slett hjelp til selvhjelp.

Aktuelle kurs

Kurs i å lage Gourmetmåltid på bål og primus

Villlmarkskokkekurs

Fra1.999 kr

30. august 2024
Har du lyst til å kunne lage mer enn pølser og pinnebrød på bålet? Med litt tilpasning og kunnskap kan du lage et gourmetmåltid ute. På dette kurset skal vi lage forrett, hovedrett og dessert med råvarer av høy klasse. Vår villmarkskokk Anders Rosenvinge lærer deg hvordan du kan trylle frem en nydelige 3-retter på bålet.

0
Grunnleggende klatrekurs med Expa Travel

Introduksjon til utendørsklatring

Fra1.500 kr

Har du vært nysgjerrig på utendørs klatring? Lyst til å teste under trygge forhold? Uansett hvilken form en klatrer i, ute eller inne, klatring er supergøy! På samlingen ‘Klatring for nybegynnere’ tester du om utendørsklatring er noe for deg. Vi skal utfordre oss selv i god Expa Travel-ånd og vi skal selvfølgelig ha det gøy underveis!

0
Utendørs klatrekurs med Expa Travel

Sportsklatrekurs i Hemsedal

Fra9.950 kr

Spennende kursdager venter deg rett utenfor Hemsedal, et område perfekt for klatring! En helg hvor du virkelig får testet utendørsklatring. Kurset passer for deg som har klatret litt før, enten ute eller inne. Dette kurset går under kategori enkel, men det er en fordel at du kan sikre og klatre på led.

0
Grunnleggende klatrekurs med Expa Travel

Klatrekurs for nybegynnere, be om tilbud

Har du vært nysgjerrig på utendørs klatring? Lyst til å teste under trygge forhold? Uansett hvilken form en klatrer i, ute eller inne, klatring er supergøy! Kurset ‘Klatring for nybegynnere’ er lagt opp til at du skal få prøve om utendørsklatring er noe for deg. Vi skal utfordre oss selv i god Expa Travel-ånd og vi skal selvfølgelig ha det gøy underveis!

0
Fotokurs med mobiltelefon

Kurs i Foto, ta kontakt for tilbud

Skulle du ønske du kunne ta mobilbilder med ‘wow-effekt’? Vår dyktige fotograf Anders gir deg en innføring i hvordan du kan ta vakre bilder av mennesker, natur eller bybildet. På dette kurset får du enkle tips til hvordan du kan ta fantastiske bilder!

0
Kurs med Expa Travel

Villmarkskurs, ta kontakt for tilbud

Lær mer om hvordan du kan ha det komfortabelt i villmarken! Med god planlegging og kunnskap kan en natt ute bli en magisk opplevelse. Du lærer det grunnleggende for en fin og behagelig opplevelse i naturen. Vi går gjennom hvordan du slår opp leir, opptenning av bål, bruk av gass- og bensinprimus, navigering, samt rigging av telt, tarp eller hengekøye.

0
Kurs i å lage Gourmetmåltid på bål og primus

Kurs i gourmetmåltid på bål, be om tilbud

Har du lyst til å kunne lage mer enn pølser og pinnebrød på bålet? Med litt tilpasning og kunnskap kan du lage et gourmetmåltid ute. På dette kurset skal vi lage forrett, hovedrett og dessert med råvarer av høy klasse. Vår villmarkskokk Anders Rosenvinge lærer deg hvordan du kan trylle frem en nydelige 3-retter på bålet.

0

Isfiskekurs for nybegynnere – be om tilbud

Drømmer du om å fiske din egen fisk på vinterturer? Er du riktig kledd og har riktig utstyr kan isfisketuren gi veldig gode fiskeopplevelser. Vår fiske-ekspert vi gi deg en innføring i hvordan du best mulig kan lure fiske på kroken. Ta gjerne med eget isfiskeutstyr, alternativt har vi utstyr til utlån. Kle deg godt med varme sko, og klær.

0