fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Jenteturer

Jenteturer med Expa Travel

Vi liker utfordringer OG å utfordre!
Våre jenteturer har fellesskap og opplevelser i sentrum. Som oftest kombinerer vi flere aktiviteter på samme tur, det kan f.eks. være fotturer med Via Ferrata og overnatting i fjellhytter en dag, og juvvandring (Canyoing) og kanskje også sykling eller t.o.m. Vespatur de andre dagene.
Destinasjonen avgjør hvilke aktiviteter som er aktuelle.
 
Like viktig som aktivitet er samhold og tid til avslapping, hyggelige steder for overnatting og herlig lokal mat & vin.
 
Turene er for jenter i alle aldre, de eneste kravene vi setter er at du er i normal god fysisk form, er sosial og glad i opplevelser.

Våre jenteturer

Aktivitetstur med Anki på Sicilia, sept 2024

Fra19.990 kr

21. – 28. september 2024.
Anki inviterer til nytt eventyr i Italia, denne gang går turen til Middelhavets største øy: Sicilia! Denne vakre øya har utrolig mye å by på: alt fra rik historie, nydelige små landsbyer, fantastiske strender til utsøkt mat&vin samt fantastisk atmosfære både i byene og ved havet. Det blir gøy og utfordrende trening, utflukter til Etna, Castelmola og til vingård, men også tid til å nyte strand, sol&bad og vakre Taormina.

0
Riva del Garda, Italy

Hike & Bike i Dolomittene

Fra15.990 kr

Juni – sep., valgfri dato.
Lyst på en uke i Dolomittene og ved Gardasjøen med spennende sykkelturer kombinert med spektakulære fjellturer med Via Ferratas?
Dette er en tur hvor du får utfordret deg selv!
Det blir spennende klatring ved Gardasjøen, og fantatisk fottur og sykling i Brentadelen av Dolomittene. Bedre blir det ikke!

0

Cinque Terre på egenhånd

Fra5.990 kr

Mai-oktober, valgfri dato.
Alle burde få oppleve å gå i de fantastiske fjellene og nyte den spektakulære utsikten i Cinque Terre – de 5 byene! Det er vanskelig å velge seg én favoritt av disse 5 bilfrie ‘Kardemomme-byene’ som klamrer seg til fjellsidene i dette herlige området: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore. Stiene som knytter de fem byene sammen regnes som en av Europas vakreste – en opplevelse som begeistrer de fleste.

0
Med Expa Travel til Torbole ved Gardasjøen

Venninnetur ved Gardasjøen

Fra11.990 kr

17. – 21. sep 2024
Dette blir antakelig årets høydepunkt! Marit og venninner skal på tur sammen – til vakre Gardasjøen! Fotturer, sykkelturer, vingårder, lokal mat&vin og masse sosialt samvær!

0

Spektakulære fotturer i Dolomittene

Fra16.490 kr

31. aug – 07. sep 2024.
På denne turen bor vi midt i byen Cortina i de italienske Dolomittene, med gangavstand til det meste. Turleder Anne Grethe leder an på nye, spektakulære fotturer hver dag. En av dagene prøver vi oss på klatring i Via Ferrata – et luftig eventyr du antakelig vil huske lenge.

0
Vakre Sicilia

Aktivitetstur med Anki på Sicilia, mai 2024

Fra19.990 kr

18. – 25. mai 2024
Anki inviterer til nytt eventyr i Italia! I mai 2024 blir det nytt Italia-eventyr, denne gang går turen til Middelhavets største øy: Sicilia! Denne vakre øya har utrolig mye å by på: alt fra rik historie, nydelige små landsbyer, fantastiske strender til utsøkt mat&vin samt fantastisk atmosfære både i byene og ved havet.

0
Vandring i Cinque Terre, Italia

Lenes venninnetur til Cinque Terre 2024

Fra6.890 kr

07. – 11. mai 2024
Tenk at hele gjengen blir 50 år i 2023! Det må vi selvfølgelig feire sammen, i Italia og vakre Cinque Terre! Her skal vi gå på turer, nyte den italienske atmosfæren, spise nydelig mat og oppleve spektakulær utsikt og natur. Og vi skal fnise og skåle i bobler – akkurat som vanlig.

0

Fotturer langs Costa Blanca-kysten

Fra8.390 kr

25. – 30. april 2024.
Bli med oss på flere virkelig flotte fotturer i området rundt Altea, Calpe og Albir langs Costa Blanca-kysten i Spania! Fjellturene er både spektakulære og spennende! Det fantastiske klimaet på Costa Blanca gir deg mange muligheter til å kunne nyte både aktiviteter og sol & bad. April er normalt en fantastisk periode på Costa Blanca-kysten, med fine temperaturer for både vandring og å nyte solen.

0

Venninnetur i sporene til Giro d’Italia

Fra14.990 kr

På denne turen sykler du i de legendariske fjellpassene som de fleste sykkelentusiaster har på sin ‘bucket list’. Passo Mortirolo, Monte Bondone, Monte Baldo og Passo Tonale. Passo Crocidomini og Passo Vivione. Etter denne turen kan du sette ‘checked’ på alle sammen. Alle etappene i programmet har vært i tidligere Giro d’Italia-ritt! Regn med mye god italiensk mat & vin, og selvfølgelig en uke der sykkel- og naturopplevelsene står i sentrum.

0