fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Jenteturer

Jentetur med nye, spennende utfordringer….

Vi liker utfordringer OG å utfordre!
Våre jenteturer har fellesskap og opplevelser i sentrum.
Som oftest kombinerer vi flere aktiviteter på samme tur, det kan f.eks. være fotturer med Via Ferrata og overnatting i fjellhytter en dag, og juvvandring (Canyoing) og kanskje også sykling eller t.o.m. Vespatur de andre dagene.
Destinasjonen avgjør hvilke aktiviteter som er aktuelle.
 
Like viktig som aktivitet er samhold og tid til avslapping, hyggelige steder for overnatting og herlig lokal mat & vin.
 
Turene er for jenter i alle aldre, de eneste kravene vi setter er at du er i normal god fysisk form, er sosial og glad i opplevelser.

Våre jenteturer

Jentetur med kajakk til Lyngør Fyr

Jentetur med kajakk i Lyngørs skjærgård

Fra6.450 kr

Jentetur med en smak av sommer! Opplev magien ved å gli lydløst gjennom vannet i kajakk, å våkne opp på idylliske Lyngør Fyr, herlig mat fra havet, og kanskje et oppfriskende og herlig bad før frokost? Eller hva med å utfordre kroppen med fridykking eller snorkling? Vi kan love deg en naturopplevelse av de sjeldne, hvor du får se naturen fra et annet perspektiv.

0
Opplev Dolomittene med Expa Travel

Aktiv jentetur i Dolomittene & Gardasjøen

Fra10.890 kr

Jentetur med nye, spennende utfordringer! Vi liker utfordringer… OG å utfordre! Det får vi muligheten til på denne spennende jenteturen! Vi drar tilbake til Torbole ved Gardasjøen, hvor vi har planlagt noen skikkelig aktive og spennende dager!
Det blir stor variasjon på aktivitetene med fottur og Via Ferratas. Og det sosiale da – nye venninner med felles interesser er gull!

0
Ringstad Resort i Vesterålen

Jentetur til Vesterålen

Fra8.750 kr

Våren 2022 tar vi en jentetur til vakre Vesterålen! Det blir fotturer, bål i fjæra, fnising, kajakkpadling, skravling, topptur, fisking og selvfølgelig bobler! Turen er bestilt av kunde og kun for spesielt inviterte.

0

Anette med venninner

Fra11.920 kr

I slutten av april ønsker Anette å ta med sine venninner på tur til det berømte vinområdet Barolo i Piemonte, og til den franske rivieraen. En tur med masse god mat, fantastiske viner, hyggelige bosteder og mange herlige opplevelser med  venninnene!

0