fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Med andre

Opplev fellesskapet

Det er noe spesielt med å reise sammen med andre. Nye bekjente blir nye venner.
Derfor er den sosiale delen noe vi på Expa Travel legger like stor vekt på som reisen selv.

Vi prøver alltid å bevege oss for egen muskelkraft, så at miljøavtrykket blir minst mulig.

Utvalget vårt er stort av turer der du blir en del av en liten gruppe med store opplevelser foran deg.

Våre reiser med grupper

Giro d'Italia på sykkel

Sykkeltur Giro d’Italia 2024

Fra24.990 kr

18. – 25. mai 2024.
Giro d’Italia 2024- Sykkelturen med STOR S!
Giro d’Italiaturene våre er sykkelferie litt utenom det vanlige! I tillegg til all herlig sykling i fantastisk natur, flotte deltakere og mye sosialt samvær skal vi også være supportere og selv sykle noen av etappene i rittet. Dette er virkelig en aktiv ferie; vi snakker Passo Stelvio, Bolzano, Seiser Alm. Sella Ronda-massivet, Val Gardena og Passo Pordoi. Passo Falzarego, Cortina og Passo Tre Croci. Selva Val Gardena og Sappada.

0
sykkeltur i Toscana

Fottur i Cinque Terre og sykkeltur i Toscana

Fra16.990 kr

15. – 19. okt. 2024
På denne opplevelserike turen kombinerer vi to av våre absolutte favoritter; sykkeltur i Toscana og fottur i unike Cinque Terre. Vi starter med dagstur i spektakulære Cinque Terre. Fra Monterosso i Cinque Terre sykler vi så langs åsene ovenfor de fem byene hele veien til La Spezia, og videre inn i Toscana og Lucca. Det blir en kombinasjon av hav og fjell, kultur og mat, aktivitet og avslapping. Mye av denne turen er virkelig utenfor ‘allfarvei’, steder du kanskje ikke ville funnet på egenhånd.

0

Danebu Kongsgaard – Smaken av Valdres

Fra7.800 kr

30. aug – 01. sep. 2024
Bli med på en herlig helg på tradisjonsrike Danebu Kongsgård. Her venter smaksrike opplevelser, hvor tradisjon møter innovasjon – i flotte omgivelser. Sammen med hotellets kokk møter vi lokale matprodusenter med lidenskap for faget, samt besøker lokale utsalgssteder. Det blir med andre ord mange kulinariske opplevelser.

0
Hardangerfjorden rundt på sykkel

Sykkelcruise i Kroatia

Fra9.190 kr

April – oktober, flere datoer.
Dette er noe av det vi tør påstå er den perfekte ferien. I hvert fall om du liker å oppdage nye steder hver dag – uten å bytte hotell. Og om du liker fantastiske sykkelløyper med magisk utsikt og lite trafikk, krystallklart vann, og herlig, lokal mat. Legg til hyggelig mennesker og et avslappet miljø – da er det vel tilnærmet perfekt ferie?  Du seiler fra Split og besøker Brac – Hvar – Peljesac – Mljet – Korcula – Solta før turen avsluttes i Split.

0
Romsdalen, Norway

Langhelg i Romsdalen og Stordalen

Fra9.990 kr

11. – 14. sep. 2024.
I løpet av fire dager opplever du noen av det vakreste Norge byr på – uten stress. Vi starter med spektakulære Romsdalseggen (1320 moh) m/Rampestreken, beveger oss videre fra vakre Romsdalen til Ansokhornet i Stordalen (888 moh), og avslutter turen ved å gå bak mektige Storsæterfossen.

0
Lofoten, Norway

Aktiv weekend i Lofoten

Fra10.750 kr

12. – 15. september 2024.
Bli med på en herlig langhelg i Lofoten med fantastisk natur, ørnsafari og fjellturer!
Lofoten har så vanvittig mye flott å by på, og det ønsker vi i Expa Travel v/Solveig å gi deg muligheten til å oppleve. Eventyrlige dager med ørnsafari, fjellturer med fantastisk utsikt, kortreist mat og et flott bosted med personlig vertskap. Vi ønsker å gi deg påfyll som kan bidra til å gi motivasjon til å fortsette en aktiv hverdag.

0

Aktivitetstur med Anki på Sicilia, sept 2024

Fra19.990 kr

21. – 28. september 2024.
Anki inviterer til nytt eventyr i Italia, denne gang går turen til Middelhavets største øy: Sicilia! Denne vakre øya har utrolig mye å by på: alt fra rik historie, nydelige små landsbyer, fantastiske strender til utsøkt mat&vin samt fantastisk atmosfære både i byene og ved havet. Det blir gøy og utfordrende trening, utflukter til Etna, Castelmola og til vingård, men også tid til å nyte strand, sol&bad og vakre Taormina.

0

Selvaggio Blu, eventyrlig fottur på Sardinia

Fra15.990 kr

April, mai og september 2024.
Fotturen Selvaggio Blue er uten tvil en tur for deg som søker eventyr! Du må like å være ute i naturen, for denne delen av Sardinia er kun tilgjengelig til fots. Turen går langs kysten av området Baunei, mot det Tyrrenske hav i den sentrale delen av Sardinia. Du følger deler av gamle esel- og sauestier. Flere av de som allerede har gått denne turen beskriver den som noen av de flotteste fotturene i Europa. Som et Kinderegg: Spektakulært, vakkert og passe utfordrende.

0

ROS J08 til Luxembourg

Fra3.455 kr

29. mars – 01. april 2024.
ROS J08 skal til Luxembourg og spille håndball! På Youth Cup. I Dudelange i Luxembourg. 10 lag fra 10 forskjellige land. Dette blir en spennende langhelg både for jentene og familiene!

0

Kajakktur med Anki i Lyngørs skjærgård

Fra5.790 kr

09. – 11. august 2024.
Anki viser deg Lyngørs skjærgård fra Kajakk! Opplev hvor magisk det er å gli lydløst gjennom vannet i kajakk. Overnatting på idylliske Lyngør Fyr midt yte i havgavpet. Tenk å våkne opp etter en natt på idylliske Lyngør fyr, til yogaøkt og et oppfriskende og herlig bad før frokost. Vi lover deg naturopplevelser av de sjeldne, hvor du får se naturen fra et annet perspektiv.

0

Tour de France i Italia!

Fra18.990 kr

28. juni – 05. juli 2024.
For første gang i historien starter verdens største sykkelritt, Tour de France, i Italia! Dette har vi drømt om lenge, en tur for alle som ønsker en sykkelferie litt utenom det vanlige! I 8 dager står opplevelsene rett og slett i kø. Vi får med oss de to første etappene, både som supporter og som syklist før / etter rittet. Så sykler vi videre til San Marino, flere middelalderbyer som SanLeo og Urbino, inn i regionen Marche og ned til Adriaterhavet. Alt krydret med nydelig mat & vin samt sosialt samvær!

0
Kurs i å lage Gourmetmåltid på bål og primus

Villlmarkskokkekurs

Fra2.100 kr

Har du lyst til å kunne lage mer enn pølser og pinnebrød på bålet? Med litt tilpasning og kunnskap kan du lage et gourmetmåltid ute. På dette kurset skal vi lage forrett, hovedrett og dessert med råvarer av høy klasse. Vår villmarkskokk Anders Rosenvinge lærer deg hvordan du kan trylle frem en nydelige 3-retter på bålet.

0

Fotturer langs Costa Blanca-kysten

Fra8.390 kr

25. – 30. april 2024.
Bli med oss på flere virkelig flotte fotturer i området rundt Altea, Calpe og Albir langs Costa Blanca-kysten i Spania! Fjellturene er både spektakulære og spennende! Det fantastiske klimaet på Costa Blanca gir deg mange muligheter til å kunne nyte både aktiviteter og sol & bad. April er normalt en fantastisk periode på Costa Blanca-kysten, med fine temperaturer for både vandring og å nyte solen.

0
AKtivitetstur i Riva del Garda, Italia

Drømmetur med Studio Nor til Gardasjøen

Fra17.990 kr

15. – 22. sept. 2024
Årets høydepunkt – medlemstur med Studio Nor! Til herlige Riva del Garda ved Gardasjøen. En uke fylt med nye eventyr, trening, fotturer, Via Ferrata, og mest av alt, vi skal ha det gøy! Her er det bare å melde seg på, førstemann til mølla gjelder.

0
AKtivitetstur i Riva del Garda, Italia

Aktivitetstur ved Gardasjøen, Lene & Anki

Fra20.990 kr

07. – 14. september 2024.
Årets høydepunkt – med Anki & Lene! Vi blir stadig flere og flere som hvert år ønsker oss tilbake til Gardasjøen og området rundt Riva del Garda. Det har nærmest blitt en tradisjon. Og selvfølgelig skal vi tilbake også i 2024! En uke fylt med nye eventyr, trening, fotturer, Via Ferrata, og mest av alt, vi skal ha det gøy! Disse turene blir alltid fort fullbooket, førstemann til mølla gjelder.

0

Bli med på treningstur i Spania

Fra6.990 kr

10. – 17. mars 2024.
Vi inviterer alle sykkelinteresserte til sykkelparadiset Altea og Calpe, nord for Alicante i Spania. Du bor på det nyrenoverte sykkelhotellet Cap Negret, beliggende i Altea. Med en snitt-temperatur på 14-16 grader i vintermånedene er det kanskje ikke så rart at mange syklister finner veien hit. At flyplassen i Alicante ligger kun en liten times kjøretur unna, gjør området til et lett tilgjengelig sykkelmekka for oss sykkelglade skandinavere.

0
Grunnleggende klatrekurs med Expa Travel

Introduksjon til utendørsklatring

Fra1.500 kr

Har du vært nysgjerrig på utendørs klatring? Lyst til å teste under trygge forhold? Uansett hvilken form en klatrer i, ute eller inne, klatring er supergøy! På samlingen ‘Klatring for nybegynnere’ tester du om utendørsklatring er noe for deg. Vi skal utfordre oss selv i god Expa Travel-ånd og vi skal selvfølgelig ha det gøy underveis!

0

Toppturkurs i Alpene – Brennerpasset

Fra22.950 kr

Alpenes fantastiske omgivelser er mektige og atmosfæren helt spesiell. I en uke tar vi deg med på steder du antakelig ikke har besøkt tidligere. Under veiledning av Øyvind Alnes og Torolf Eid, to av Norges kanskje mest erfarne tindeveiledere, vil du på denne turen lære mer om toppturer og skikjøring på randonee-utstyr.
Her får du kunnskapen du trenger for å gjøre egne toppturer!

0
Opplev Aurlandsdalen med Expa Travel

Aurlandsdalen – Fottur fra fjell til fjord

Fra10.950 kr

Start på Finse stasjon, 1222 moh. I 3 dager vandrer vi i Aurlandsdalen, ned til Nærøyfjorden. Kajakpadling / mini-cruise. Flåmsbanen tar oss opp til fjells igjen. Fantastisk tur i spektakulære omgivelser.

0

Spektakulære fotturer i Dolomittene

Fra16.490 kr

31. aug – 07. sep 2024.
På denne turen bor vi midt i byen Cortina i de italienske Dolomittene, med gangavstand til det meste. Turleder Anne Grethe leder an på nye, spektakulære fotturer hver dag. En av dagene prøver vi oss på klatring i Via Ferrata – et luftig eventyr du antakelig vil huske lenge.

0
Vakre Sicilia

Aktivitetstur med Anki på Sicilia, mai 2024

Fra19.990 kr

18. – 25. mai 2024
Anki inviterer til nytt eventyr i Italia! I mai 2024 blir det nytt Italia-eventyr, denne gang går turen til Middelhavets største øy: Sicilia! Denne vakre øya har utrolig mye å by på: alt fra rik historie, nydelige små landsbyer, fantastiske strender til utsøkt mat&vin samt fantastisk atmosfære både i byene og ved havet.

0
Opplev Albania med Expa Travel

Albania på sykkel

Fra13.890 kr

Da er datoene for 2024 klare!
Opplev Albania på sykkel!
Herlige strender med krystallklart vann. Nydelig mat. Vakker og frodig natur. Albania er virkelig en av Middelhavets perler!
Sammen med vår proffe, lokale samarbeidspartner arrangerer vi turer i dette spennende landet som de aller fleste av oss kjenner svært lite til.

0

Bli med på aktivitetstur i Spania

Fra7.690 kr

I oktober 2024 inviterer Caroline & Sigrid deg med på en spennende og artig aktivitetstur i Spania. Det blir en uke med trening, spennende fotturer, hyggelige middager, sol & bad, mulighet for shopping og ikke minst mye latter og sosialt samvær!

0

Bli med på aktivitetstur i Spania

Fra7.690 kr

30. okt – 04. nov. 2024
I oktober kan du bli med Anne Grethe og Mariann på aktivitetstur i Spania. En uke hvor du bor på flotte, nyoppussede Cap Negret i Altea. Helt nede på stranden. På programmet står både treningsøkter, bobler, fotturer, felles måltider, sol & bad, mulighet for shopping og ikke minst mye latter og moro!

0
Opplev Slovenia med Expa Travel

Fottur i de vakre Slovenske Alper

Fra18.700 kr

Du vandrer på noen av de mest spektakulære stiene i Slovenia: Via Alpina Trail, Slovenian Mountain Trail, Alpe Adria Trail, Soca Trail og the Juliana Trail. Turen starter med spektakulær vandring i den fantastisk vakre nasjonalparken Triglav i de Slovenske Alper. Deretter fortsette du sørover mot Adriaterhavet. På veien sørover vandrer du rundt idylliske Lake Bled, kjører over det berømte fjellpasset Vrsic, svømmer i det krystallklare vannet i Bohinj, og vandrer gjennom den vakre Socadalen. Vi må selvfølgelig også innom vinområdet i Goriska Brda.

0
Hundesledetur på Hardangervidda

Hundesledetur på Hardangervidda, 3 dager

Fra9.450 kr

Et vintereventyr hvor du får oppleve Hardangervidda på sitt beste – på slede bak et hundespann! Det blir deg, hundene og den ville, herlige naturen. Du lærer deg å kjøre eget hundespann, og får garantert noen nye firbente venner!

0
Randonee i Lofoten

Lofoten – Ski Touring Randonee

Fra14.990 kr

Skitouring i Lofoten er virkelig en spektakulær opplevelse! Kombinasjonen med havet, fjelltoppene, utsikten, den ville naturen, snø & is gjør Lofoten til en av de mest unike skidestinasjonene i verden. Antakeligvis noe helt annet en det du tidligere har opplevd.

0

Venninnetur i sporene til Giro d’Italia

Fra14.990 kr

På denne turen sykler du i de legendariske fjellpassene som de fleste sykkelentusiaster har på sin ‘bucket list’. Passo Mortirolo, Monte Bondone, Monte Baldo og Passo Tonale. Passo Crocidomini og Passo Vivione. Etter denne turen kan du sette ‘checked’ på alle sammen. Alle etappene i programmet har vært i tidligere Giro d’Italia-ritt! Regn med mye god italiensk mat & vin, og selvfølgelig en uke der sykkel- og naturopplevelsene står i sentrum.

0

Sprek Bikers på treningstur i Spania

Fra3.990 kr

I mars 2024 inviterer Sprek Bikers & Expa Travel deg med på et spennende sykkeleventyr i sykkelparadiset Altea & Calpe, nord for Alicante i Spania. Det blir herlige langturer i de fineste sykkelløypene i området. Etter en lang vinter inne på spinningsyklene blir dette supert å kunne se frem til. Og trene mot!

0
Toppturhelg til Stranda med Sport 1 og Expa Travel

Toppturer i verdensklasse

Fra9.950 kr

Glad i å gå de litt brattere, spektakulære turene utenfor løyper og tråkk? Da bør du se nærmere på denne toppturen! I midten av mars lager vi oss nemlig noen eventyrlige dager på fantastiske Stranda, et område i «verdensklasse» for toppturer! Det blir skikjøring fra fjelltopp til fjord, kajakktur i vakre fjorder, overnatting på Blåtind Boutique Hotel, kortreist mat og drikke, og ikke minst sosialt samvær.

0
Utendørs klatrekurs med Expa Travel

Sportsklatrekurs i Hemsedal

Fra9.950 kr

Spennende kursdager venter deg rett utenfor Hemsedal, et område perfekt for klatring! En helg hvor du virkelig får testet utendørsklatring. Kurset passer for deg som har klatret litt før, enten ute eller inne. Dette kurset går under kategori enkel, men det er en fordel at du kan sikre og klatre på led.

0
Aktive dager i Lofoten med Expa Travel

Lofoten – Vintereventyr

Fra15.290 kr

Aktive vinterdager i vakre Lofoten. Opplev Lofoten med overnatting i rorbu, Nordlys, fisketur, havkajakk og fjelltur med truger! Vi har valgt måneden mars for vår vintertur nordover. Det gir oss store muligheter for oppleve det helt spesielle lyset i Lofoten – og forhåpentligvis Nordlyset!

0
Grunnleggende klatrekurs med Expa Travel

Klatrekurs for nybegynnere, be om tilbud

Har du vært nysgjerrig på utendørs klatring? Lyst til å teste under trygge forhold? Uansett hvilken form en klatrer i, ute eller inne, klatring er supergøy! Kurset ‘Klatring for nybegynnere’ er lagt opp til at du skal få prøve om utendørsklatring er noe for deg. Vi skal utfordre oss selv i god Expa Travel-ånd og vi skal selvfølgelig ha det gøy underveis!

0
Fotokurs med mobiltelefon

Kurs i Foto, ta kontakt for tilbud

Skulle du ønske du kunne ta mobilbilder med ‘wow-effekt’? Vår dyktige fotograf Anders gir deg en innføring i hvordan du kan ta vakre bilder av mennesker, natur eller bybildet. På dette kurset får du enkle tips til hvordan du kan ta fantastiske bilder!

0
Opplev Hardanger med Expa Travel

Hardangervidda, Hardangerfjorden og Bergen på samme tur

Fra21.900 kr

Et eventyr hvor du får oppleve Hardangervidda i vinterdrakt – på slede bak et hundespann! Og Hardangerfjorden i blomstring – med sidersmaking og vandreturer. Kontrastene er store med vinter i fjellet og vår i Hardanger, hundene og den ville, herlige naturen. Turen avsluttes i vakre Bergen!

0