fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Med andre

Opplev fellesskapet

Det er noe spesielt med å reise sammen med andre. Nye bekjente blir nye venner.
Derfor er den sosiale delen noe vi på Expa Travel legger like stor vekt på som reisen selv.

Vi prøver alltid å bevege oss for egen muskelkraft, så at miljøavtrykket blir minst mulig.

Utvalget vårt er stort av turer der du blir en del av en liten gruppe med store opplevelser foran deg.

Våre reiser med grupper

Kurs med Expa Travel

Fiskekurs for nybegynnere

Fra250 kr

Drømmer du om å fiske din egen fisk på vinterturer? Er du riktig kledd og har riktig utstyr kan isfisketuren gi veldig gode fiskeopplevelser. Vår fiske-ekspert vi gi deg en innføring i hvordan du best mulig kan lure fiske på kroken. Ta gjerne med eget isfiskeutstyr, alternativt har vi utstyr til utlån. Kle deg godt med varme sko, og klær.

0
Aktivitetstur i NordNorge med Expa Travel

Aktivitetstur på vakre Senja og i Tromsø

Fra10.450 kr

I juli/august/september 2021 inviterer vi deg med på en fantastisk sykkeltur i Nord-Norge: Tromsø – Senja – Andenes – Lofoten! Det blir rått, vilt, vakkert og helt unikt. Vi er overbevist om at dette blir en helt spesiell sykkeltur med opplevelser for livet.

0

Aktivitetstur i Menton, Frankrike

Fra12.290 kr

Bli med oss på en opplevelsesrik og aktiv ferie i de vakre franske maritime alpene, og byene St Agnès og Menton. På programmet står fotturer i herlige omgivelser, samt effektiv og morsom trening med PT Charlotte Akselsen. Og selvfølgelig blir det sosialt samvær og mye herlig, lokal mat!
NB! Påmeldingsfrist 18. april 2022.

0
Fottur i Aurlandsdalen med Expa Travel

Aurlandsdalen – Fottur fra fjell til fjord

Fra9.950 kr

Start på Finse stasjon, 1222 moh. I 3 dager vandrer vi i Aurlandsdalen, ned til Nærøyfjorden. Kajakpadling / mini-cruise. Flåmsbanen tar oss opp til fjells igjen. Fantastisk tur i spektakulære omgivelser.

0
Fotturer i de Slovenske Alpene

Fottur i de Slovenske Alper

Fra13.990 kr

Turen starter med spektakulær vandring i den fantastisk vakre nasjonalparken Triglav i de Slovenske Alper. Deretter fortsette den sørover mot Adriaterhavet. På veien sørover vandrer du i området rundt idylliske Lake Bled, kjører over det berømte fjellpasset Vrsic, svømmer i det krystallklare vannet i Bohinj, og vandrer gjennom den vakre Socadalen. Selvfølgelig går turen også innom vinområdet i Goriska Brda.

0
Sykkeltur i Dolomittene og Gardasjøen

Sykkelmagi i Italia m/Stelvio, Gavia & Gardasjøen

Fra17.590 kr

Sykkeltur i noen av verdens mest berømte fjellpass. Forleng sesongen med episk sykling, magisk natur, herlig lokal mat&drikke sammen med gode sykkelvenner. Over de legendariske fjellpassene Stelvio, Gavia og Mortirolo. Vi har lagt alt til rette for deg, med både hyggelige hotell, deilige måltider, bagasjetransport, topp leiesykkel og erfarne sykkelguider.

0
Kurs i å lage Gourmetmåltid på bål og primus

Kurs i gourmetmåltid på bål, lørdag 07. mai

Fra950 kr

Har du lyst til å kunne lage mer enn pølser og pinnebrød på bålet? Med litt tilpasning og kunnskap kan du lage et gourmetmåltid ute. På dette kurset skal vi lage forrett, hovedrett og dessert med råvarer av høy klasse. Vår villmarkskokk Anders Rosenvinge lærer deg hvordan du kan trylle frem en nydelige 3-retter på bålet.

0
Norwegian Swing, Trandal

Kajakk- og topptur i vakre Sunnmøre

Fra14.950 kr

Spisse tinder, trange daler og vakre fossefall i fortryllende omgivelser! Vi padler kajakk dit ‘som ingen skulle tru at nokon kunne bu’, får prøvd den ‘verdensberømte husken’ hos Christian Gaard, opplever magisk utsikt på topptur i Sunnmørsalpene, og hvor vi nyter kveldene sammen rundt bålet.Vi snakker selvfølgelig om en tur til Sunnmørsalpene og Hjørundfjorden i Møre og Romsdal!

0
Hardangerfjorden rundt på sykkel

Hardangerfjorden rundt på sykkel 2022

Fra8.390 kr

Sykkeltur rundt idylliske Hardangerfjorden, med kanskje Vestlandets vakreste, frodigste og mest fruktbare fjordlandskap. Vi sykler langs den berømte fjorden i tre dager. På veier med lite trafikk, og i en natur hvor fjord og fjell slåss om oppmerksomheten.

0
Opplev Dolomittene med Expa Travel

Aktiv jentetur i Dolomittene & Gardasjøen

Fra10.890 kr

Jentetur med nye, spennende utfordringer! Vi liker utfordringer… OG å utfordre! Det får vi muligheten til på denne spennende jenteturen! Vi drar tilbake til Torbole ved Gardasjøen, hvor vi har planlagt noen skikkelig aktive og spennende dager!
Det blir stor variasjon på aktivitetene med fottur og Via Ferratas. Og det sosiale da – nye venninner med felles interesser er gull!

0
Åndalsnes, Romsdalseggen, Norway

Tour de Trollstigen

Fra10.690 kr

Tour de Trollstigen – en sykkelopplevelse (og fottur over Romsdalseggen) du vil huske lenge!
Dombås – Åndalsnes – Trollstigen – Geiranger – Dalsnibba – Lom. En tur vi vet mange har på sin “bucketlist”. 4-dagersturer.

0
Yogatur med Expa Travel

Yoga Retreat i Lofoten

Fra9.450 kr

Lofoten har så vanvittig mye flott å by på, og er et perfekt utgangspunkt for både å gjøre aktiviteter og å finne roen. I september inviterer Yin Yang Yoga Akademiet, i samarbeid med Expa Travel, deg med på eventyrlige dager i dette vakre øyriket. Det blir yoga og fjellturer med fantastisk utsikt, kortreist mat og et flott bosted med personlig vertskap.

0
Dog sledding in Norway

Turvenntreff på Hardangervidda

Fra5.990 kr

Hva er vel mer sosialt enn å reise alene på tur? Dette er turen for deg som reiser alene, men ønsker å bli kjent med andre turglade. Kanskje er det noen du har lyst til å bli ekstra kjent med etter turen. Med på turen får du også kunnskapsrike reiseledere fra Expa Travel. Sammen skal vi oppleve Hardangervidda på sitt beste – på ski og på slede, to og to, bak et hundespann!

0
Romsdalen, Norway

Langhelg i Romsdalen og Geiranger

Fra8.990 kr

I løpet av fire dager opplever du noen av det vakreste Norge byr på – uten stress.Vi starter med spektakulære Romsdalseggen (1320 moh) m/Rampestreken, beveger oss videre fra vakre Romsdalen til Geitfonnegga i Geiranger (1453 moh), og avslutter turen ved å gå bak mektige Storsæterfossen.

0
Toppturhelg til Stranda med Sport 1 og Expa Travel

Toppturhelg på Stranda

Fra8.990 kr

Glad i å gå de litt brattere, spektakulære turene utenfor løyper og tråkk? Da bør du se nærmere på denne toppturen! I midten av mars lager vi oss nemlig noen eventyrlige dager på fantastiske Stranda, et område i «verdensklasse» for toppturer! Det blir skikjøring fra fjelltopp til fjord, kajakktur i vakre fjorder, overnatting på Blåtind Boutique Hotel, kortreist mat og drikke, og ikke minst sosialt samvær.

0
Aktive dager i Lofoten med Expa Travel

Lofoten – Vintereventyr 2022

Fra14.290 kr

Opplev Lofoten med overnatting i Rorbu, Nordlys, fisketur, havkajakk og fjelltur med truger! Aktive vinterdagen i vakre Lofoten. Vi har valgt måneden mars for våre vinterturer nordover. Det gir oss store muligheter for oppleve det helt spesielle lyset i Lofoten – og forhåpentligvis Nordlyset!

0
Sykkeltur på den Franske Rivieraen

Kickstart sesongen i Provence

Fra7.990 kr

Kickstart sykkelsesongen 2022 i Frankrike m/Expa Travel og @turheidi! Vi bor i Menton, en herlig kystby som ligger mellom Monaco og Italia. Det blir turer i flatt landskap, langs kysten til kjente byer som Nice, Antibe, Cannes og Monaco. De berømte og legendariske klatringene Col de Madone, Col de Turini, Col de Eze m.fl.  må også testes. Opplevelsene og inntrykkene står i kø! 

0
Vinterteltingskurs med Expa Travel

Kurs i Vintertelting / Gourmetmåltid på bål

Fra1.600 kr

Med god planlegging og kunnskap kan vintertelting bli en magisk opplevelse. Vi går gjennom hvordan du slår opp leir på vinteren (bardunering, type telt, vindretning osv.), sikkerhet i teltet, hvordan man setter opp kjøkken i teltet, og hvilke forberedelser en bør gjøre for å holde seg god og varm i soveposen. Inkludert i prisen får du med kurset ‘Gourmetmåltid på bål/primus’ med Anders Rosenvinge. 

0
Loen Via Ferrata, Norway

Ros Håndball J08/09 på opplevelsetur i Loen

Fra3.480 kr

Vi kickstarter sesongen med samhold, trening og mestring i Loen! I august blir det aktive dager for ROS J08/09. Da skal de sammen klatre Loen Via Ferrata, ta topptur til Skåla og fottur til Rakssetra. Og selvfølgelig blir det treningsøkter og bading i det flotte, grønne Lovatnet. Og middagene – ja, de lager vi sammen!

0
Giro d'Italia 2022

Giro d’Italia 2022

Fra21.890 kr

Dette er en tur for alle som ønsker en sykkelferie litt utenom det vanlige! Vi sykler flere legendariske fjellpass som f.eks. Passo Mortirolo, Monte Bondone, Monte Baldo, Passo Tonale etc. Som alltid sykler vi flere av de samme løypene som rittet passerer i 2022, men også fra tidligere års ritt.

0
Hundesledetur på Hardangervidda

Hundesledetur på Hardangervidda, 3 dager

Fra9.450 kr

Et vintereventyr hvor du får oppleve Hardangervidda på sitt beste – på slede bak et hundespann! Det blir deg, hundene og den ville, herlige naturen. Du lærer deg å kjøre eget hundespann, og får garantert noen nye firbente venner!

0

Fottur m/Via Ferrata i Cortina, Dolomittene

Fra15.990 kr

På denne turen bor vi midt i byen Cortina, med gangavstand til det meste. Nye, spektakulære fotturer hver dag. En av dagene prøver vi oss på Via Ferrata – et luftigt eventyr du antakelig vil huske lenge.

0
Lofoten, Norway

Lofoten – aktiv sommer 2022

Fra13.790 kr

Lofoten har så vanvittig mye å by på. Ekte naturopplevelser, fjellturer med fantastisk utsikt, fisketurer med (nesten) garantert fangst, sykkelturer i spektakulær natur, herlig mat og et fantastisk hyggelig vertskap. Kort sagt alt vi setter pris på for å få en minnerik ferie.

0
Sykkeltur på den Franske Rivieraen

Sykkeleventyr i Provence

Fra7.990 kr

Bli med Expa Travel og @turheidi på sykkeltur i Provence, Frankrike! Vi bor i Menton, en herlig kystby som ligger mellom Monaco og Italia. Det blir turer i flatt landskap, langs kysten til kjente byer som Nice, Antibe, Cannes, Eze d`Village og selvfølgelig til Monaco. De berømte og legendariske klatringene Col de Madone, Col de Turini, Col de Eze m.fl.  må også testes. Opplevelsene står i kø! 

0

Albania på sykkel

Fra10.500 kr

Opplev Albania på sykkel!
Herlige strender med krystallklart vann. Nydelig mat. Vakker og frodig natur. Albania er virkelig en av Middelhavets perler!
Sammen med vår proffe, lokale samarbeidspartner arrangerer vi flere turer til dette spennende landet som de aller fleste av oss kjenner svært lite til.

0
Lyngør, Norway

Lyngør Fyr – et kajakkparadis

Fra10.950 kr

Opplev magien ved å gli lydløst gjennom vannet i kajakk, og kjenn adrenalinet mot bølgene. Overnatt på et idyllisk fyr og ta et bad før frokost. Om du ønsker kan du også utfordre deg selv med fridykking eller snorkling. Vi kan love deg en naturopplevelse av de sjeldne, hvor du får se naturen fra et annet perspektiv.

0
Tour de France med Expa Travel

Tour de France 2022 – i Danmark

Fra17.980 kr

Vi følger TdF-rittet på nært hold, opplever sirkuset og sykler selv hele eller deler av proffenes løyper. Vi beveger oss gjennom det danske sommerlandskapet, med bakker, kyst, strender og masse tilskuere. En opplevelse for livet!

0

Til Gardasjøen med Anki – 8 dager

Fra13.790 kr

Trening i herlige, italienske omgivelser!
For sjette året på rad arrangerer vi, sammen med Personlig Trener Anki Eie, treningstur i Riva del Garda ved Gardasjøen! En vårtur til varmere strøk med ute trening i vakre omgivelser, stor mestring og sosialt samvær. Turene til Anki blir alltid fort fullbooket!

0
Hundesledetur på Hardangervidda

Hundesledetur på Hardangervidda, 5 dager

Fra12.900 kr

Et vintereventyr hvor du får oppleve Hardangervidda på sitt beste – på slede bak et hundespann! Det blir deg, hundene og den ville, herlige naturen. Du lærer deg å kjøre eget hundespann, og får garantert noen nye firbente venner. Overnatting på Halne Fjellstugu og på Skaupa fjellhytte – midt ute på vidda!

0
Aktivitetstur i Menton med Expa Travel

Aktivitetstur m/Anki & Lene i Menton, France

Fra15.785 kr

Høstens aktivitetstur 2022, med våre populære PT ‘er Anki & Lene, går til den franske rivieraen! Vi bor i vakre omgivelser i gamlebyen i Menton, en herlig kystby som ligger på den franske rivieraen, mellom Monaco og Italia. Under ledelse av våre rutinerte og dyktige instruktører blir det mange spennende opplevelser med treningsøkter, fotturer, sosialt samvær, samt god mat & drikke.

0
Nordkapp, Norge

Eventyrlig tur til Nordkapp

Fra16.900 kr

Endelig kan vi ta deg med på et ekte vintereventyr helt til Nordkapp! Vi kjører snøscooter gjennom vill, nordnorsk natur, vi tar RIB-båt over fjorden for havrafting og torskefiske, og på firhjulsdrevne ATV’er når vi det berømmelige Nordkapp-platået.
Dette blir rett og slett rått!

0
Tour de France med Expa Travel

KSK til Tour de France 2022 – i Danmark

Fra17.980 kr

Vi følger TdF-rittet på nært hold, opplever sirkuset og sykler selv hele eller deler av proffenes løyper. Vi beveger oss gjennom det danske sommerlandskapet, med bakker, kyst, strender og masse tilskuere. En opplevelse for livet!

0
Lugano sykkeltur

Fra Stelvio til Lago Como, Lago Maggiore & Lago Orta

Fra19.990 kr

Fra Bormio til Passo Stelvio, gjennom Valtellinadalen til Lago Como, Lago Lugano og Lago Maggiore. Store kontraster, herlig lokal mat, unik landskap og utvalgte, sjarmerende hotell.

0
Aktive dager i Lofoten med Expa Travel

Aktiv weekend i Lofoten

Fra9.790 kr

Lofoten har så vanvittig mye flott å by på, og det ønsker vi i Expa Travel & Solveig å gi deg muligheten til å oppleve. Eventyrlige dager med aktiviteter som fjellturer m/fantastisk utsikt, ørnesafari, kortreist mat og et flott bosted med personlig vertskap.

0
Loen Via Ferrata, Norway

Langweekend i Loen – Opplevelser og trening med Anki Eie

Fra12.395 kr

I det idylliske tettstedet Loen har vi lagt tilrette for noen virkelig spennende dager. Via Ferrata, topptur til Skåla / Rakssetra, og vandretur til Briksdalsbreen. Og selvfølgelig blir det herlige treningsøkter med vår rutinerte og dyktige instruktør Anki Eie!

0