fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Med andre

Opplev fellesskapet

Det er noe spesielt med å reise sammen med andre. Nye bekjente blir nye venner.
Derfor er den sosiale delen noe vi på Expa Travel legger like stor vekt på som reisen selv.

Vi har et stort utvalg turer der du blir en del av en liten gruppe med store opplevelser foran deg.

Våre reiser med grupper

Lofoten, Norway

Lofoten – ekte opplevelser

Fra14.790 kr

Aktive dager i spektakulære Lofoten. Utflukter til fjelltopper som Tjeldbergtinden, Hoven på Gimsøya, fisketur med Christer, og sykkeltur til Henningsvær med topptur til Festvågtind. Og midnattsolen…

0

Ny Giro d’Italia 2020 – Oktober!!!

Fra18.990 kr

Bli med på ‘sykkelfesten’ Giro d’Italia – denne gang i oktober! En sykkelferie litt utenom det vanlige! Det blir italiensk mat & vin, og selvfølgelig får vi oppleve den herlige stemningen på Giro d’Italia-festen. Vi sykler flere av de samme etappene som rittet sykler, for deretter å se finalene og målgangene i Rimini og Cesenatico LIVE!

0
Lofoten med Anki & Lene

Lofoten – med Anki & Lene

Fra16.995 kr

I løpet av denne uken blir det blant annet utflukter til omkringliggende fjelltopper som Tjeldbergtinden, Hoven på Gimsøya, fisketur med Christer, og sykkeltur til Henningsvær med topptur til Festvågtind. Det blir yoga og pilates med Anki & Lene. En kveld tar vi også turen opp til Delp for å se midnattsolen. Og selvfølgelig masse sosialt samvær!

0
Superselmagjengen

Tour de LYSGLIMT med SUPERSELMA

Fra4.900 kr

14. – 16. august inviterer SUPERSELMA til en unik sykkelopplevelse. Sosialt, samhold, fantastiske naturopplevelser. Vi sykler Dombås, Åndalsnes, Trollstigen, Geiranger, Dalsnibba, Otta.

0

Aurlandsdalen – Fottur fra fjell til fjord

Fra8.890 kr

Turen starter på Finse stasjon, 1222 moh. I tre dager vandrer vi i vakre Aurlandsdalen, helt ned til Aurlandsfjorden / Nærøyfjorden. Flåmsbanen tar oss opp til fjells igjen.

0
Sykkeltur i Norge

Tour de Trollstigen m/ ViaNova

Fra6.190 kr

Tour de Trollstigen / Geiranger med ViaNova – En sykkelopplevelse du vil huske lenge! Dombås – Åndalsnes – Trollstigen – Geiranger – Lom. Fantastisk natur.

0

Trolltunga – Fottur m/Via Ferrata

Fra9.890 kr

Norgesferie! Spennende langweekend med blant annet fottur/Via Ferrata opp til Trolltunga. Ribbåt i Hardangerfjorden. Fottur til fjellet Rossnos, 1407 moh. Vi bor midt i Odda, Trolltunga Hotell. Lokalkjent guide.

0
Norge fra sykkelsetet

Gira på Norge

Fra15.590 kr

Norge er så vakkert at det bør oppleves ’slow’, med lukt, frisk luft og solbriller som ingredienser. I august sykler vi gjennom storslått natur med alt fra høye fjell til dype fjorder, i innland og kystmiljø. Vi besøker Åndalsnes, Geiranger, Loen, Sandane, Florø og Bergen.

0
Treningshelg Sverige

Treningshelg i Sverige, på Vann SPA Resort

Fra3.995 kr

Bli med oss på en herlig treningshelg ved vestkysten i Sverige. Etter en deilig, lat sommerferie er det godt å møte likesinnede for å få den motivasjons-boosten man trenger for å kickstarte treningssesongen høsten 2020. Denne helgen heier vi på hverandre, og finner treningsgleden sammen!

0
Lugano sykkeltur

Fra Alpene til Lago Como, Lago Maggiore & Lago Orta

Fra19.190 kr

Sykkelferie fra Alpene til sjøene i nord-Italia! Fra Bormio til Passo Stelvio, gjennom Valtellinadalen til Lago Como, Lago Lugano og Lago Maggiore.
Fra Alpene til de idylliske sjøene blir det store kontraster. Dette er en tur med store sykkelopplevelser, herlig lokal mat, unik landskap og utvalgte, sjarmerende hotell.

0

Albania på sykkel

Fra10.500 kr

Opplev Albania på sykkel!
Herlige strender med krystallklart vann. Nydelig mat. Vakker natur. Albania er virkelig en av Middelhavets perler!

0

Tour de France 2020 – juli

Fra15.950 kr

Tur for både syklister og supportere.
I denne siste uken av 2020 TdF, følger vi syklistene gjennom de 5 siste etappene, fra Alpene til Champs Elysees i Paris.

0

Aktivitetstur til Menton, Frankrike

Fra14.785 kr

Høstens aktivitetstur med våre populære PT ‘er Anki og Lene går i år til den franske rivieraen! Vi bor i vakre omgivelser i gamlebyen i Menton, kun en liten spasertur ned til stranden. Under ledelse av rutinerte og dyktige instruktører – Anki Eie og Lene Grøsland – blir det mange spennende opplevelser med treningsøkter, fotturer, sosialt samvær og god mat & drikke.

0

Fottur m/Via Ferrata i Cortina, Dolomittene

Fra14.990 kr

På denne turen bor vi midt i byen Cortina, med gangavstand til det meste.Ne fotturer hver dag. En av dagene prøver vi oss på Via Ferrata – et luftigt eventyr du antakelig vil huske lenge. Dagsturene blir på høyder på 2000 – 3000 moh. Følelsen av å vandre på verdens tak er mektig!

0

Aktiv jentetur til Côte d’Azur, Frankrike

Fra15.840 kr

På denne aktive ferien blir det fotturer i et område du lett kan bli forelsket i!
Med utgangspunkt i sitronenes by – Menton – har vi lagt opp til en uke der du får oppleve både fantastiske, små middelalderbyer som Eze de Village, Gorbio og St. Agnes, samt den franske rivieraens herlige strender.

0

Tour de France – juni 2020

Fra13.950 kr

Tour de France, verdens største sykkelritt & fest! Denne turen er både for syklister og supportere.
I år er det den vakre franske rivieraen som er vert for Grand Depart av Tour de France med hele 3 etapper.

0
Via Ferrata Aquila

Aktiv jentetur, Dolomittene & Gardasjøen

Fra10.890 kr

På ‘Jenteturen 2020’ besøker vi igjen et område som byr på et helt unikt landskap med både fjell og vann. Vi drar vi tilbake til Torbole ved Gardasjøen, hvor vi har planlagt noen skikkelig aktive og spennende dager! Våre fjellguider tar deg med på noen turer du kanskje ikke trodde var mulig. Opplevelser med mestring, glede og moro står i fokus når vi enda en gang tar deg med litt utenfor allfarvei.

0

Treningstur til Calpe, Spania

Fra9.190 kr

I mars 2020 inviterer vi i Expa Travel og Condis Treningssenter deg med på et spennende sykkeleventyr til sykkelparadiset Calpe, nord for Alicante i Spania.Med oss har vi sykkelguide og instruktør fra Condis, Wenche Stensvoll. Som tidligere sykkelproff og Norgesmester i landeveissykling er det vel ingen tvil om at dette er rett dame på rett plass.

0

Aktivitetstur v/ Gardasjøen m/PT Anki

Fra14.190 kr

Trening i herlige, italienske omgivelser. For femte året på rad arrangerer vi, sammen med Personlig Trener Anki Eie, treningstur i Riva del Garda ved Gardasjøen! En vårtur til varmere strøk med trening ute i vakre omgivelser, mestring og sosialt samvær gir energi, denne turen har alltid blitt fort fullbooket!

0

Geir’s Toscana

Fra10.490 kr

Med utgangspunkt i den fantastiske vingården Fattoria Fibbiano drar vi ut og oppdager stort og smått i landskapet! På programmet står spennende utflukter til blant annet Volterra, Teatro del Silenzio og Peccioli.

0

Team SuperSelma til Spania

Fra9.190 kr

Bli med Superselma og Expa Travel på sykkeltur til Spania og skap lysglimt for kreftsyke barn!
Sykkelturene går utenfor allfarvei – både til Atlanterhavet og til fjellene i Nasjonalparken Grazalema.
Her blir det garantert gode opplevelser og hyggelig samvær!

0

Treningstur i Frankrike, med PT

Fra9.985 kr

Bli med oss på en opplevelsesrik og aktiv ferie i de vakre franske maritime alpene, og byene Ste Agnès og Menton. På programmet står fotturer i herlige omgivelser, samt effektiv og morsom trening med PT Charlotte Akselsen.

0

Fjellvandring og Pilates i Pyreneene

Fra12.490 kr

Dette blir garantert et eventyr! I tillegg til spektakulære fotturer i nasjonalparken Ordesa, overnatting i fjellhytte, besøk i historiske middelalderbyer og juv-vandring i Alquezar, tilbyr vi nå også ”kvalitetstid” med pilates timer i flott natur, med osteopat og Pilates-instruktør Mette Kojan.

0