fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Med andre

Opplev fellesskapet

Det er noe spesielt med å reise sammen med andre. Nye bekjente blir nye venner.
Derfor er den sosiale delen noe vi på Expa Travel legger like stor vekt på som reisen selv.

Vi prøver alltid å bevege oss for egen muskelkraft, så at miljøavtrykket blir minst mulig.

Utvalget vårt er stort av turer der du blir en del av en liten gruppe med store opplevelser foran deg.

Våre reiser med grupper

Opplev Albania med Expa Travel

Albania på sykkel

Fra13.890 kr

Da er datoene for 2024 klare!
Opplev Albania på sykkel!
Herlige strender med krystallklart vann. Nydelig mat. Vakker og frodig natur. Albania er virkelig en av Middelhavets perler!
Sammen med vår proffe, lokale samarbeidspartner arrangerer vi turer i dette spennende landet som de aller fleste av oss kjenner svært lite til.

0
Opplev Menton med Expa Travel

Aktivitetstur i Frankrike med Anki & Lene

Fra16.990 kr

Bli med på Aktivitetstur i Frankrike, med våre populære PT’er Anki & Lene! Vi bor i vakre omgivelser i gamlebyen i Menton, en herlig kystby som ligger mellom Monaco og Italia. Spennende opplevelser med treningsøkter, fotturer, sosialt samvær, samt god mat & drikke.

0
Hardangerfjorden rundt på sykkel

Sykkelcruise i Kroatia

Fra8.450 kr

Vår erfaring er at cruise, med egen yacht og sykkel, er den beste måten å oppleve den fantastiske kroatiske kysten med alle vakre havner båten seiler / vi sykler innom. Vi seiler fra Split og besøker Brac – Hvar – Peljesac – Mljet – Korcula – Solta før vi avslutter turen i Split.

0
Fotturer i Sør-Frankrike og Spania

Sør-Frankrike og Spania med PT-Charlotte og Anna-Lena

Fra17.950 kr

Collioure – Cadaquès, Middelhavskysten og fjelltopper i skjønn forening
Turen langs den overraskende uberørte Middelhavskysten i Sør-Frankrike og Spania har mange ukjente perler. Her finner du skjulte bukter, fantastisk natur og sjarmerende, små fiskehavner. Fotturen er relativt enkel, og vi har valgt overnattingssteder av bra standard. Og selvfølgelig skal vi også nyte herlig, lokal mat.

0
pilgrimsleden Via Francigena

Vandring i Toscana – Via Francigena

Fra15.890 kr

I september inviterer vi deg med på en spennende vandring langs Via Francegina, på etappen som går gjennom fantastiske Toscana. Vi bor på sjarmerende overnattingssteder; både kloster, små familiedrevne hoteller og bed & breakfasts. En uke med flotte vandringer i nydelig natur, mye historie, små middelalderbyer, herlig lokal mat&vin, samt sosialt samvær. Dagsetappene er på mellom ca. 10 – 15 km. Vi bruker god tid og nyter virkelig av den flotte naturen.

0
Opplev Slovenia med Expa Travel

Fottur i de vakre Slovenske Alper

Fra15.000 kr

Du vandrer på noen av de mest spektakulære stiene i Slovenia: Via Alpina Trail, Slovenian Mountain Trail, Alpe Adria Trail, Soca Trail og the Juliana Trail. Turen starter med spektakulær vandring i den fantastisk vakre nasjonalparken Triglav i de Slovenske Alper. Deretter fortsette du sørover mot Adriaterhavet. På veien sørover vandrer du rundt idylliske Lake Bled, kjører over det berømte fjellpasset Vrsic, svømmer i det krystallklare vannet i Bohinj, og vandrer gjennom den vakre Socadalen. Vi må selvfølgelig også innom vinområdet i Goriska Brda.

0
Lofoten, Norway

Lofoten – aktiv sommer 2023

Fra13.790 kr

Lofoten har så vanvittig mye å by på. Ekte naturopplevelser, fjellturer med fantastisk utsikt, fisketurer med (nesten) garantert fangst, sykkelturer i spektakulær natur, herlig mat og et fantastisk hyggelig vertskap. Kort sagt alt vi setter pris på for å få en minnerik ferie.

0
AKtivitetstur i Riva del Garda, Italia

Aktivitetstur m/Anki & Lene, Gardasjøen, sep24

Fra17.790 kr

Årets høydepunkt – med Anki & Lene! Vi blir stadig flere og flere som hvert år ønsker oss tilbake til Gardasjøen og området rundt Riva del Garda. Det har nærmest blitt en tradisjon. Og selvfølgelig skal vi tilbake også i 2024! En uke fylt med nye eventyr, trening, fotturer, Via Ferrata, og mest av alt, vi skal ha det gøy! Disse turene blir alltid fort fullbooket, førstemann til mølla gjelder.

0
Vakre Sicilia

Aktivitetstur på Sicilia 2024

Fra20.890 kr

Anki inviterer til nytt eventyr i Italia! I september 2024 blir det nytt Italia-eventyr, denne gang går turen til Middelhavets største øy: Sicilia! Denne vakre øya har utrolig mye å by på: alt fra rik historie, nydelige små landsbyer, fantastiske strender til utsøkt mat&vin samt fantastisk atmosfære både i byene og ved havet.

0
Aktive turer i inn- og utland

Aktiv tur i Dolomittene & ved Gardasjøen

Fra11.990 kr

Aktiv tur med nye, spennende utfordringer! I august 2023 drar vi igjen til Torbole ved Gardasjøen, et område som byr på et helt unikt landskap med både fjell og vann. Her har vi planlagt noen skikkelig aktive og spennende dager! Det blir stor variasjon på aktivitetene med fottur og Via Ferratas. Opplevelser med mestring, glede og moro står i fokus når vi enda en gang tar deg med litt utenfor allfarvei.

0
Hundesledetur på Hardangervidda

Hundesledetur på Hardangervidda, 3 dager

Fra9.450 kr

Et vintereventyr hvor du får oppleve Hardangervidda på sitt beste – på slede bak et hundespann! Det blir deg, hundene og den ville, herlige naturen. Du lærer deg å kjøre eget hundespann, og får garantert noen nye firbente venner!

0
Giro d'Italia på sykkel

Giro d’Italia 2023

Fra19.490 kr

I 2023-utgaven av vår Giro d’Italia-tur har vi valgt ut etappene med de mest kjente og høyeste fjellpassene. Du har sett de på tv før – nå får du mulighet til å selv prøve dem! Passo Mangen, Passo Lavaze, Passo Campo Magno, Passo Gavia og selvfølgelig ‘rosinen i pølsa’: Passo Stelvio. Som alltid sykler vi flere av de samme løypene som Giro-rytterne sykler, både i årets ritt, men også fra tidligere års etapper.

0
Fotturer, Via Ferrata, klatring - i Italia

Fottur, Via Ferrata og klatring – i Brenta-Dolomittene

Fra11.290 kr

Området rundt Dolomittene og Gardasjøen er en favoritt for alle oss som søker aktive turer både på fjellet, ved sjøen og i Via Ferratas. Det blir overnatting i fjellhytte på over 2200 moh. Spisse fjelltopper. Isblåe sjøer. Heftig klatring i Via Ferratas. I kombinasjon med koselige små bygater i Arco, få kilometer fra Gardasjøen. Og nydelig mat & drikke.

0
Bli med på terrengsykkeltur i Italia

Terrengsykling i Italia

Fra9.790 kr

Etter flere dagers research i området rundt Sanremo og grensetraktene mellom Italia og Frankrike, er vi nå utrolig glade for at vi endelig kan invitere deg med på en terrengsykkeltur vi lenge har ønsket å tilby. Dette er stiene der mange utstyrsleverandører, med proffer i stallen, tester sitt utstyr hvert år. Her kombinerer vi morsomme, svingede fjellstier i både Frankrike og Italia med det gunstige og velkjente mikroklimaet.

0
Kickstart sykkelsesongen i Italia og Frankrike

Kickstart sesongen i Italia & Frankrike

Fra7.690 kr

På denne vårturen kombinerer vi morsomme, svingede fjellveier uten trafikk med små middelalderbyer fulle av sjarm. Herlige Sanremo med et gunstig mikroklima blir vårt utgangspunkt disse dagene. Muligheter for flotte sykkelturer i svært variert terreng. Fjellene rundt Sanremo, de franske/italienske alpene, byr på fantastiske og artige sykkelutfordringer. Den gamle jernbanelinjen som nå er flott sykkelvei, og som følger den italienske rivieraen, er super for turer i flatt terreng. Opplevelsene og inntrykkene står rett og slett i kø.

0
Explore North of Norway

Kajakk- og topptur i Vesterålen

Fra5.490 kr

I september drar vi på en aktiv tur til vakre Vesterålen! Det blir fotturer, bål i fjæra, god stemning, kajakkpadling, skravling, topptur og boblebad! Vi bor og spiser på idylliske Ringstad Resort i Bø, Vesterålen.

0
Opplev Dolomittene med Expa Travel

Spektakulære fotturer i Dolomittene

Fra14.990 kr

På denne turen bor vi midt i byen Cortina i de italienske Dolomittene, med gangavstand til det meste. Nye, spektakulære fotturer hver dag. En av dagene prøver vi oss på Via Ferrata Punta Anna – et luftig eventyr du antakelig vil huske lenge.

0
Riva del Garda, Italy

Aktivitetstur 60+ til Gardasjøen med Anki

Fra17.990 kr

Denne turen retter seg til deg som liker utetrening, bra bosted og ønsker å oppleve flotte fotturer sammen med andre. Her ligger det meste tilrette for noen virkelig spennende opplevelser i et område som ikke kan beskrives annet enn fantastisk vakkert. Det blir en uke med mange aktiviteter, treningsøkter og spennende utflukter. Like viktig som aktivitet og opplevelser er tid for avslapping og hyggelige samtaler.

0
AKtivitetstur i Riva del Garda, Italia

Aktivitetstur med Anki, Gardasjøen mai 2023

Fra18.490 kr

Årets høydepunkt! Vi blir stadig flere og flere som hvert år ønsker oss tilbake til Gardasjøen og området rundt Riva del Garda. Det har nærmest blitt en tradisjon. Og selvfølgelig skal vi tilbake også i 2023! En uke fylt med nye eventyr, trening, fotturer, Via Ferrata, og mest av alt, vi skal ha det gøy! Disse turene blir alltid fort fullbooket, førstemann til mølla gjelder.

0
På sykkel i Jotunheimen

Sprek Bikers – Jotunheimen Rundt 2023

Fra8.490 kr

I 2023 sykler vi Norges kanskje vakreste sykkeltur. Vi skal sykle over Norges høyeste fjellovergang – Sognefjellet (1434 moh), fortsetter på Tindevegen før vi snirkler oss ned alle svingene til fjorden. Deretter klatrer vi opp legendariske og nyåpnede “Tusenmeter’n” ved Øvre Årdal og avslutter siste dagen med Melkeveien ved Valdresflya. Tre fulle dager med sykling i virkelig spektakulær, norsk natur!

0
Til Gardasjøen med Expa Travel

ROS J14 på eventyr i Italia

Fra8.990 kr

Treningsturen i Loen i 2022 ga mersmak, nå har de satt seg nye mål. ROS håndball J14 utfordres til nye “eventyr” – denne gangen i utlandet! Få andre plasser i Europa kan by på så mange spennende utendørsaktiviteter på én og samme plass som ved Gardasjøen. Jentene vil bli utfordret med Via Ferrata, Canyoing, sykkeltur og ikke minst et nytt språk. Kanskje får vi også prøve oss på en håndballkamp mot et lokalt lag… På avreisedagen har vi satt av hele dagen til besøk på Gardaland – en av Europas største fornøyelsesparker.

0
Randonee i Lofoten

Lofoten – Ski Touring Randonee

Fra14.990 kr

Skitouring i Lofoten er virkelig en spektakulær opplevelse! Kombinasjonen med havet, fjelltoppene, utsikten, den ville naturen, snø & is gjør Lofoten til en av de mest unike skidestinasjonene i verden. Antakeligvis noe helt annet en det du tidligere har opplevd.

0
Kickstart sykkelsesongen i Italia og Frankrike

Kickstart sykkelsesongen i Italia – Paals vennetur

Fra8.490 kr

Artige, svingede fjellveier uten trafikk, små Middelalderbyer fulle av sjarm. Herlige Sanremo med et gunstig mikroklima blir utgangspunktet disse dagene. Muligheter for flotte sykkelturer i svært variert terreng. Fjellene rundt Sanremo, de franske/italienske alpene, byr på fantastiske og artige sykkelutfordringer. Den gamle jernbanelinjen som nå er flott sykkelvei, og som følger den italienske rivieraen, er super for turer i flatt terreng. Opplevelsene og inntrykkene står rett og slett i kø.

0
Med Expa Travel til Torbole ved Gardasjøen

Fredrikstadgjengen til Gardasjøen og Dolomittene

Fra18.890 kr

På denne opplevelsesrike turen kombinerer vi to av våre absolutte favoritter; Dolomittene og Gardasjøen. Fra Gardasjøen sykler vi nordover til Madonna di Campiglio, og rundt toppene av Brenta-fjellene. En av de vakreste sykkelrutene vi noensinne har syklet.

0
Aktiv tur i Vesterålen med Expa Travel

Kajakk- og topptur i Vesterålen

Fra10.990 kr

I september drar vi på en aktiv tur til vakre Vesterålen! Det blir fotturer, bål i fjæra, god stemning, kajakkpadling, skravling, topptur og boblebad! Vi bor og spiser på idylliske Ringstad Resort i Bø, Vesterålen.

0
Opplev Aurlandsdalen med Expa Travel

Aurlandsdalen – Fottur fra fjell til fjord

Fra9.950 kr

Start på Finse stasjon, 1222 moh. I 3 dager vandrer vi i Aurlandsdalen, ned til Nærøyfjorden. Kajakpadling / mini-cruise. Flåmsbanen tar oss opp til fjells igjen. Fantastisk tur i spektakulære omgivelser.

0
Toppturhelg til Stranda med Sport 1 og Expa Travel

Toppturer i verdensklasse

Fra9.950 kr

Glad i å gå de litt brattere, spektakulære turene utenfor løyper og tråkk? Da bør du se nærmere på denne toppturen! I midten av mars lager vi oss nemlig noen eventyrlige dager på fantastiske Stranda, et område i «verdensklasse» for toppturer! Det blir skikjøring fra fjelltopp til fjord, kajakktur i vakre fjorder, overnatting på Blåtind Boutique Hotel, kortreist mat og drikke, og ikke minst sosialt samvær.

0
Utendørs klatrekurs med Expa Travel

Sportsklatrekurs i Hemsedal

Fra9.950 kr

Spennende kursdager venter deg rett utenfor Hemsedal, et område perfekt for klatring! En helg hvor du virkelig får testet utendørsklatring. Kurset passer for deg som har klatret litt før, enten ute eller inne. Dette kurset går under kategori enkel, men det er en fordel at du kan sikre og klatre på led.

0
Aktive dager i Lofoten med Expa Travel

Lofoten – Vintereventyr

Fra15.290 kr

Aktive vinterdager i vakre Lofoten. Opplev Lofoten med overnatting i rorbu, Nordlys, fisketur, havkajakk og fjelltur med truger! Vi har valgt måneden mars for vår vintertur nordover. Det gir oss store muligheter for oppleve det helt spesielle lyset i Lofoten – og forhåpentligvis Nordlyset!

0
Jentetur med kajakk til Lyngør Fyr

Kajakktur i Lyngørs skjærgård

Fra6.990 kr

Opplev hvor magisk det er å gli lydløst gjennom vannet i kajakk. Overnatting både på idylliske Lyngør Fyr og på Hotell Lyngørporten. Tenk å våkne opp etter en natt på idylliske Lyngør fyr og ta et oppfriskende og herlig bad før frokost. Eller hva med å utfordre kroppen med fridykking eller snorkling? Vi lover deg naturopplevelser av de sjeldne, hvor du får se naturen fra et annet perspektiv.

0
Toppturkurs og skredkurs i Hemsedal

Skred-og toppturkurs i Hemsedal

Fra9.950 kr

Spennende kursdager venter deg rett utenfor Hemsedal, et perfekt område for kurs og toppturer! Du velger toppturkurs eller skredkurs ut ifra nivå. Denne helgen skal vi lære mer om skikjøring og sikkerhet i vinterfjellet, samtidig som vi skal nyte god mat og stemning i historiske omgivelser.

0
Grunnleggende klatrekurs med Expa Travel

Klatrekurs for nybegynnere

Fra1.500 kr

Har du vært nysgjerrig på utendørs klatring? Lyst til å teste under trygge forhold? Uansett hvilken form en klatrer i, ute eller inne, klatring er supergøy! Kurset ‘Klatring for nybegynnere’ er lagt opp til at du skal få prøve om utendørsklatring er noe for deg. Vi skal utfordre oss selv i god Expa Travel-ånd og vi skal selvfølgelig ha det gøy underveis!

0
Fotokurs med mobiltelefon

Kurs i Foto, ta kontakt for tilbud

Skulle du ønske du kunne ta mobilbilder med ‘wow-effekt’? Vår dyktige fotograf Anders gir deg en innføring i hvordan du kan ta vakre bilder av mennesker, natur eller bybildet. På dette kurset får du enkle tips til hvordan du kan ta fantastiske bilder!

0
Opplev Hardanger med Expa Travel

Hardangervidda, Hardangerfjorden og Bergen på samme tur

Fra21.900 kr

Et eventyr hvor du får oppleve Hardangervidda i vinterdrakt – på slede bak et hundespann! Og Hardangerfjorden i blomstring – med sidersmaking og vandreturer. Kontrastene er store med vinter i fjellet og vår i Hardanger, hundene og den ville, herlige naturen. Turen avsluttes i vakre Bergen!

0
Kurs med Expa Travel

Villmarkskurs, ta kontakt for tilbud

Lær mer om hvordan du kan ha det komfortabelt i villmarken! Med god planlegging og kunnskap kan en natt ute bli en magisk opplevelse. Du lærer det grunnleggende for en fin og behagelig opplevelse i naturen. Vi går gjennom hvordan du slår opp leir, opptenning av bål, bruk av gass- og bensinprimus, navigering, samt rigging av telt, tarp eller hengekøye.

0