fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Sykkelturer

Expa Travels sykkelturer er unike

Se for deg en tur hvor du kommer tett på både naturen, historien og menneskene – samtidig som du får ta del i det lokale kjøkkenet. En ferie hvor du kommer hjem i bedre form enn hva du var da du dro. Og da tenker vi ikke bare fysisk, men også gjerne mentalt.
Etter flere år som arrangør av aktive turer generelt, og sykkelturer spesielt, ser vi at vi deler vår lidenskap med mange. Våre turer går gjerne litt utenfor allfarvei, og gir store opplevelser og mestringsfølelse. Og mulighet til å stifte nye bekjentskap underveis. Vi søker stadig etter nye, spennende bosteder og lokale matopplevelser.

Våre sykkeldestinasjoner ligger først og fremst i Italia, men vi utvider stadig våre tilbud i andre land som f.eks. Albania, Nederland, Spania, Frankrike, Mexico, Korea, Portugal, Irland m.fl.

Det er varierende vanskelighetsgrad på sykkelturene – her finnes noe for alle!
Du trenger selvfølgelig ikke være sykkelproff for å delta.
Vi har turer med forskjellige vanskelighetsgrader som passer til de aller fleste.

Våre Sykkelturer

SuperSelma-gjengen 2020

Tour de Lysglimt 2021 med SuperSelma

Fra6.350 kr

Denne gangen tar vi deg med rundt idylliske Hardangerfjorden – midt i den vakre blomstringstiden. Vi sykler langs den berømmelige fjorden i tre dager. På veier med lite trafikk, og i en natur hvor fjord og fjell skaper en fantastisk idyll.

0
Hamn i Senja, Norge

Nordnorsk sykkeleventyr!

Fra19.980 kr

Sprek Bikers inviterer med på sykkeltur i Nord-Norge. Det blir rått, vilt, vakkert og helt unikt. Tromsø-Senja-Andøya-Lofoten. Overnatting i rorbuer og på hyggelige hotell, lokal mat, lite trafikk, og masse sosialt samvær med alle de herlige folkene i Sprek Bikers.

0
Hardangerfjorden rundt på sykkel

Hardangerfjorden rundt på sykkel

Fra6.950 kr

Sykkeltur rundt idylliske Hardangerfjorden, med kanskje Vestlandets vakreste, frodigste og mest fruktbare fjordlandskap. Vi sykler langs den berømte fjorden i tre dager. På veier med lite trafikk, og i en natur hvor fjord og fjell slåss om oppmerksomheten.

0
Åndalsnes, Romsdalseggen, Norway

Tour de Trollstigen

Fra10.690 kr

Tour de Trollstigen – en sykkelopplevelse (og fottur over Romsdalseggen) du vil huske lenge!
Dombås – Åndalsnes – Trollstigen – Geiranger – Dalsnibba – Lom. En tur vi vet mange har på sin «bucketlist». 4-dagersturer i August.

0

Sykkelferie fra vingård til vingård i Italia

Fra11.590 kr

En spennende tur gjennom noen av de beste vinområdene Abruzzo kan tilby. Du sykler fra vingård til vingård, nyter landskapet, den lokale maten og ikke minst de gode vinene.

0
Aktive turer

Sykkelferie ved Adriaterhavskysten

Fra7.600 kr

Herlig sykkelferie med spennende opplevelser, sol & bad, gastronomiske høydepunkter og et hyggelig bosted.Det er ikke norske turledere med på disse turene, du reiser på egenhånd og blir tatt godt vare på av hotellets crew, guider og mekanikere.

0

Albania på sykkel

Fra10.500 kr

Opplev Albania på sykkel!
Herlige strender med krystallklart vann. Nydelig mat. Vakker natur. Albania er virkelig en av Middelhavets perler!

0

Toscana på sykkel

Fra8.850 kr

En «klassiker» for alle som liker Toscana. Her sykler man litt utenfor allfarvei, og får oppleve et herlig Toscana fra sykkelsetet. I tillegg til alt du kan se i Pisa, Firenze og Lucca, vil denne reisen gi deg mulighet til å oppdage sjarmerende landsbyer og vakker natur.

0

Tour de France 2020 – juli

Fra15.950 kr

Tur for både syklister og supportere.
I denne siste uken av 2020 TdF, følger vi syklistene gjennom de 5 siste etappene, fra Alpene til Champs Elysees i Paris.

0

Hike & Bike i Cinque Terre og Toscana

Fra11.890 kr

På denne turen opplever du det Toscanske sykkellandskapet på sitt beste – kombinert med fottur i unike Cinque Terre. Med utgangspunkt i Lucca starter en sykkeltur i et spennende landskap med mange severdigheter, samt historiske, kulturelle og gastronomiske opplevelser. Turen avsluttes med fotturer i vakre Cinque Terre.

0

Sykkeltur i Puglia – i hjertet av middelhavet!

Fra10.990 kr

Opplev den idylliske kysten av sør-Italia fra sykkelsetet. Hjertet av middelhavet. Du opplever ikke bare det unike landskapet mellom Adriaterhavet og det Ioniske hav, men også enorm vennlighet og gjestfrihet fra italienerne i sør.

0
Tyskland Moseldalen Expa Travel

Fem land på seks dager

Fra13.290 kr

På denne sykkelturen tar vi deg med på en unik rute i hjertet av Europa, gjennom Tyskland, Luxembourg, Belgia, Frankrike og Nederland. Bli med Expa Travel på sykkeltur i 5 land på 6 dager!

0

Sykkeltur i Provence med Barbro & Frode

Fra19.990 kr

I mai 2020 inviterer Barbro & Frode deg med på et sykkeleventur i Provence. Turen går gjennom et landskap med veier som skapt for sykling. Kombinasjonen av fantastisk natur, middelalderhistorie, lange strender og myteomspunnede fjell skaper følelser som kommer til å gjøre noe med deg.

0

Tour de France – juni 2020

Fra13.950 kr

Tour de France, verdens største sykkelritt & fest! Denne turen er både for syklister og supportere.
I år er det den vakre franske rivieraen som er vert for Grand Depart av Tour de France med hele 3 etapper.

0

Treningstur til Calpe, Spania

Fra9.190 kr

I mars 2020 inviterer vi i Expa Travel og Condis Treningssenter deg med på et spennende sykkeleventyr til sykkelparadiset Calpe, nord for Alicante i Spania.Med oss har vi sykkelguide og instruktør fra Condis, Wenche Stensvoll. Som tidligere sykkelproff og Norgesmester i landeveissykling er det vel ingen tvil om at dette er rett dame på rett plass.

0

På sykkel gjennom tre land

Fra8.290 kr

Dette er en tur på egenhånd.
Denne ruten tar deg gjennom et fantastisk landskap i Italia, Østerrike og Slovenia og deretter videre sørover til vakre Trieste i Italia
En strekning på ca. 310-350 kilometer totalt – alt i løpet av 8 dager / 7 netter.

0

München til Venezia på sykkel

Fra9.890 kr

På denne turen sykler du fra München, via Alpene og Østerrike til vakre Venezia. Til sammen er turen på 525- 545 km, fordelt på 9 dager / 8 netter. Her får du kombinasjonen av tursykling og eventyret ved å krysse Alpene fra Tyskland, gjennom Østerrike og videre til Italia.

0

Team SuperSelma til Spania

Fra9.190 kr

Bli med Superselma og Expa Travel på sykkeltur til Spania og skap lysglimt for kreftsyke barn!
Sykkelturene går utenfor allfarvei – både til Atlanterhavet og til fjellene i Nasjonalparken Grazalema.
Her blir det garantert gode opplevelser og hyggelig samvær!

0

Hike & Bike i Dolomittene

Fra15.890 kr

Lyst på en uke med spennende sykkelturer kombinert med spektakulær fotvandring i Via Ferratas i Dolomittene? Dette er en tur hvor du får utfordret deg selv!

0