fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Sykkelturer

Expa Travels sykkelturer er unike

Se for deg en tur hvor du kommer tett på både naturen, historien og menneskene – samtidig som du får ta del i det lokale kjøkkenet. En ferie hvor du kommer hjem i bedre form enn hva du var da du dro. Og da tenker vi ikke bare fysisk, men også gjerne mentalt.
Etter flere år som arrangør av aktive turer generelt, og sykkelturer spesielt, ser vi at vi deler vår lidenskap med mange. Turene våre går gjerne litt utenfor allfarvei, gir store opplevelser og mestringsfølelse. Mulighet til å stifte nye bekjentskap underveis blir en konsekvens. For hvar sesong finner vi stadig nye fantastiske ruter, spennende bosteder og lokal mat. Noe som gir uforglemmelige sykkel opplevelser. Vi prøver alltid å bevege oss mest mulig for egen muskelkraft, så at miljøavtrykket blir minst mulig.

Våre sykkeldestinasjoner ligger først og fremst i Norge og Italia, men vi utvider stadig våre tilbud i andre land som f.eks. Albania, Nederland, Spania, Frankrike, Mexico, Korea, Portugal, Irland, Slovenia, Sveits m.fl.

Det er varierende vanskelighetsgrad på sykkelturene – her finnes noe for alle!
Du trenger selvfølgelig ikke være sykkelproff for å delta.

Våre Sykkelturer

Opplev Albania med Expa Travel

Albania på sykkel 2023

Fra12.600 kr

Opplev Albania på sykkel!
Herlige strender med krystallklart vann. Nydelig mat. Vakker og frodig natur. Albania er virkelig en av Middelhavets perler!
Sammen med vår proffe, lokale samarbeidspartner arrangerer vi turer i dette spennende landet som de aller fleste av oss kjenner svært lite til.

0
Sykkeltur i Moseldalen - på egenhånd

Sykkelferie i Moseldalen – på egenhånd

Fra6.190 kr

Moseldalen byr på mye som mange andre sykkeldestinasjoner ikke kan tilby. Dette vakre området er virkelig et paradis for deg som elsker sykkelferie med gode hoteller, fine, flate sykkelveier, minimalt med trafikk, herlige viner, koselige byer og ikke minst vakker natur.

0
Hardangerfjorden rundt på sykkel

Sykkelcruise i Kroatia

Fra8.450 kr

Vår erfaring er at cruise, med egen yacht og sykkel, er den beste måten å oppleve den fantastiske kroatiske kysten med alle vakre havner båten seiler / vi sykler innom. Vi seiler fra Split og besøker Brac – Hvar – Peljesac – Mljet – Korcula – Solta før vi avslutter turen i Split.

0
Kombinert sykkel- og vandretur i Italia

Jørns vennetur – Hike & Bike i Dolomittene

Fra16.990 kr

Det blir spennende og spektakulær klatring både i Riva del Garda og Dolomittene, samt sykling i Brenta-Dolomittene, gjennom dalene Val di Sole og Val Non og over Monte Bondone (klassisk Giro d’Italia fjelletappe). Aktiv og gøy uke!

0

Sykkeltur fra München til Venezia

Fra11.990 kr

Ingen tvil om at det er populært å sykle gjennom flere land på en og samme tur. Og på denne turen sykler du innom hele 3 land: Tyskland, Østerrike og Italia. I fantastisk natur!
Turen fra München til Venezia starter i den tyske regionen Bavaria, og fører deg langs innsjøene i syd-Tyskland og langs elvene som går igjennom Tyrol.
Underveis sykler du både i spektakulære Dolomittene og vakre Treviso før du til slutt ender opp ved porten til Venezia.

0
Giro d'Italia på sykkel

Giro d’Italia 2023

Fra19.490 kr

I 2023-utgaven av vår Giro d’Italia-tur har vi valgt ut etappene med de mest kjente og høyeste fjellpassene. Du har sett de på tv før – nå får du mulighet til å selv prøve dem! Passo Mangen, Passo Lavaze, Passo Campo Magno, Passo Gavia og selvfølgelig ‘rosinen i pølsa’: Passo Stelvio. Som alltid sykler vi flere av de samme løypene som Giro-rytterne sykler, både i årets ritt, men også fra tidligere års etapper.

0
Bli med på terrengsykkeltur i Italia

Terrengsykling i Italia

Fra9.790 kr

Etter flere dagers research i området rundt Sanremo og grensetraktene mellom Italia og Frankrike, er vi nå utrolig glade for at vi endelig kan invitere deg med på en terrengsykkeltur vi lenge har ønsket å tilby. Dette er stiene der mange utstyrsleverandører, med proffer i stallen, tester sitt utstyr hvert år. Her kombinerer vi morsomme, svingede fjellstier i både Frankrike og Italia med det gunstige og velkjente mikroklimaet.

0
Kickstart sykkelsesongen i Italia og Frankrike

Kickstart sesongen i Italia & Frankrike

Fra7.690 kr

På denne vårturen kombinerer vi morsomme, svingede fjellveier uten trafikk med små middelalderbyer fulle av sjarm. Herlige Sanremo med et gunstig mikroklima blir vårt utgangspunkt disse dagene. Muligheter for flotte sykkelturer i svært variert terreng. Fjellene rundt Sanremo, de franske/italienske alpene, byr på fantastiske og artige sykkelutfordringer. Den gamle jernbanelinjen som nå er flott sykkelvei, og som følger den italienske rivieraen, er super for turer i flatt terreng. Opplevelsene og inntrykkene står rett og slett i kø.

0
På sykkel i Jotunheimen

Sprek Bikers – Jotunheimen Rundt 2023

Fra8.490 kr

I 2023 sykler vi Norges kanskje vakreste sykkeltur. Vi skal sykle over Norges høyeste fjellovergang – Sognefjellet (1434 moh), fortsetter på Tindevegen før vi snirkler oss ned alle svingene til fjorden. Deretter klatrer vi opp legendariske og nyåpnede “Tusenmeter’n” ved Øvre Årdal og avslutter siste dagen med Melkeveien ved Valdresflya. Tre fulle dager med sykling i virkelig spektakulær, norsk natur!

0
Kickstart sykkelsesongen i Italia og Frankrike

Kickstart sykkelsesongen i Italia – Paals vennetur

Fra8.490 kr

Artige, svingede fjellveier uten trafikk, små Middelalderbyer fulle av sjarm. Herlige Sanremo med et gunstig mikroklima blir utgangspunktet disse dagene. Muligheter for flotte sykkelturer i svært variert terreng. Fjellene rundt Sanremo, de franske/italienske alpene, byr på fantastiske og artige sykkelutfordringer. Den gamle jernbanelinjen som nå er flott sykkelvei, og som følger den italienske rivieraen, er super for turer i flatt terreng. Opplevelsene og inntrykkene står rett og slett i kø.

0

Sykkelferie fra vingård til vingård i Italia – 6 dager

Fra13.990 kr

Vinsafari gjennom noen av de beste vinområdene Abruzzo i Italia kan tilby. Du sykler fra vingård til vingård, nyter landskapet, den lokale maten og ikke minst de gode vinene. På egenhånd, uten guide.

0
Med Expa Travel til Torbole ved Gardasjøen

Fredrikstadgjengen til Gardasjøen og Dolomittene

Fra18.890 kr

På denne opplevelsesrike turen kombinerer vi to av våre absolutte favoritter; Dolomittene og Gardasjøen. Fra Gardasjøen sykler vi nordover til Madonna di Campiglio, og rundt toppene av Brenta-fjellene. En av de vakreste sykkelrutene vi noensinne har syklet.

0
3 land på en tur

Italia, Østerrike og Slovenia på sykkel

Fra8.290 kr

På denne turen sykler du i de fantastiske Dolomittene i Italia, over grensen til Østerrike og videre til Slovenia før du igjen krysser grensen til vakre Trieste i Italia!
En tur gjennom et fantastisk landskap – på egenhånd, uten guide!
3 forskjellige land, 3 forskjellige kulturer, 3 forskjellige kjøkken. Opplevelsene står i kø denne uken!

0

Sykkelferie fra vingård til vingård i Italia – 8 dager

Fra15.490 kr

Vinsafari gjennom noen av de beste vinområdene Abruzzo i Italia kan tilby. Du sykler fra vingård til vingård, nyter landskapet, den lokale maten og ikke minst de gode vinene. På egenhånd, uten guide.

0
På sykkel i Jotunheimen

Jotunheimen Rundt 2023

Fra8.490 kr

En av Norges vakreste sykkelturer! Vi skal sykle over Norges høyeste fjellovergang – Sognefjellet (1434 moh). Så fortsetter på “snarveien” gjennom Jotunheimen – Tindevegen. Deretter snirkler vi oss ned alle svingene til fjorden, før vi klatrer opp legendariske og nyåpnede “Tusenmeteren” ved Øvre Årdal. Og selvfølgelig avsluttes siste dagen på Melkeveien ved Valdresflya. Tre fulle dager med sykling i virkelig spektakulær, norsk natur!

0

Roger og Trudes sykkelcruise i Kroatia II, 2024

Fra20.690 kr

Sykkelcruise i Kroatia – med ‘egen’ yacht. Denne gang seiler / sykler vi blant annet innom følgende vakre steder: Opatija – Krk – Punat – Dobrinj – Vrbnik – Baška – Rab – Pag – Ilovik -Lošinj – Cres. Mange historiske middelalderbyer, pittoreske havner og idylliske bukter. Vår erfaring er at cruise, med egen yacht og sykler, rett og slett er en fantastisk måte å oppleve den flotte kroatiske kysten på!

0
Riva del Garda, Italy

Storfamilien Saltnes på tur

Fra14.990 kr

Endelig blir det eventyrtur med hele storfamilien! I juni 2024. I Italia. Både ved Gardasjøen og i Brenta-Dolomittene. En uke sammen med familien, herlig!! Det blir sykling i fantastiske omgivelser, spektakulære fotturer i Brenta-Dolomittene, og du klatring i Via Ferrata. Utfordrende og gøy!! Turen avsluttes med sol & bading i Gardasjøen, samt konsert i den verdensberømte operaen i Verona! Opplevelsene står rett og slett i kø.

0
Bli med på terrengsykkeltur i Italia

Svett & Metts blåtur 2023

Fra9.190 kr

Terrengsykkeleventyr langs den italienske rivieraen! Dette området byr på flytstier både oppover og nedover. Små middelalderbyer som ligger der “veien slutter”, oftest på toppen av fjellet. Daler og elver, fjell og Middelhav! Vi kombinerer morsomme, svingede fjellstier i både Frankrike og Italia med det gunstige og velkjente mikroklimaet.

0
Hardangerfjorden rundt på sykkel

Hardangerfjorden rundt på sykkel

Fra8.390 kr

Sykkeltur rundt idylliske Hardangerfjorden, med kanskje Vestlandets vakreste, frodigste og mest fruktbare fjordlandskap. Vi sykler langs den berømte fjorden i tre dager. På veier med lite trafikk, og i en natur hvor fjord og fjell slåss om oppmerksomheten.

0

Provence med Cote d’Azur

Fra20.000 kr

Sprek Trening inviterer deg med på sykkeleventyr i Frankrike! Turen går gjennom et landskap med veier som skapt for sykling. Kombinasjonen av fantastisk natur, middelalderhistorie, lange strender og myteomspunnede fjell skaper følelser som kommer til å gjøre noe med deg. Vi tror du vil bli overrasket!

0
Åndalsnes, Romsdalseggen, Norway

Tour de Trollstigen

Fra10.690 kr

Tour de Trollstigen – en sykkelopplevelse (og fottur over Romsdalseggen) du vil huske lenge!
Dombås – Åndalsnes – Trollstigen – Geiranger – Dalsnibba – Lom. En tur vi vet mange har på sin “bucketlist”. 4-dagersturer.

0
Sykkeltur i Moseldalen - på egenhånd

Fem land på seks dager

Fra13.290 kr

På denne sykkelturen På denne turen sykler du en unik rute i hjertet av Europa. Gjennom 5 land! Tyskland, Luxembourg, Belgia, Frankrike og Nederland. Vingårder, slott og pittoreske landsbyer på alle kanter. Hele turen går på veier i utrolig vakre omgivelser, perfekt tilrettelagt for syklister. Bagasjen din blir fraktet fra hotell til hotell, så du slipper å sykle med den på sykkelen.

0

Venners vennetur – Sykkelferie fra vingård til vingård i Italia

Fra14.890 kr

Vinsafari gjennom noen av de beste vinområdene Abruzzo i Italia kan tilby. Du sykler fra vingård til vingård, nyter landskapet, den lokale maten og ikke minst de gode vinene. På egenhånd, uten guide.

0
Opplev Dolomittene med Expa Travel

Brenta-Dolomittene rundt

Fra17.990 kr

Det blir sykling i fantastiske omgivelser! Noen dager i de samme løypene Hvor Giro d’Italia har passert mange ganger tidligere. Vi kombinerer denne gang syklingen med spektakulære fotturer i Brenta-Dolomittene. Kanskje utfordres vi også i Via Ferrata på 3000 moh…
Opplevelsene vil stå i kø.
Vi overnatter på forskjellige steder hver dag.

0

Vianova til Toscana og Cinque Terre

Fra15.990 kr

På denne opplevelserike turen kombinerer vi to av våre absolutte favoritter; sykkeltur gjennom et fantastisk landskap i Toscana og en halvdags fottur i unike Cinque Terre. Fra Monterosso i Cinque Terre sykler vi langs åsene ovenfor de fem byene hele veien til La Spezia, og videre til Toscana og Borgo Giusto / Lucca. Dette er kanskje den vakreste sykkelstien vi noensinne har syklet.

0

Hike & Bike i Cinque Terre og Toscana

Fra12.990 kr

På denne turen opplever du det Toscanske sykkellandskapet på sitt beste – kombinert med fottur i unike Cinque Terre. Med utgangspunkt i Lucca starter en sykkeltur i et spennende landskap med mange severdigheter, samt historiske, kulturelle og gastronomiske opplevelser. Turen avsluttes med fotturer i vakre Cinque Terre.

0
Lugano sykkeltur

Fra Stelvio til Lago Como, Lago Maggiore & Lago Orta

Fra19.990 kr

Fra Bormio til Passo Stelvio, gjennom Valtellinadalen til Lago Como, Lago Lugano og Lago Maggiore. Store kontraster, herlig lokal mat, unik landskap og utvalgte, sjarmerende hotell.

0
Norge fra sykkelsetet

Gran Fondo World Tour de Trollstigen

Fra24.450 kr

Dette er en tur mange har på sin “bucketlist”. Naturen i Romsdalen og Geiranger byr på store eventyr og opplevelser, og er så vakker og spektakulær at den tar pusten fra de fleste. På denne turen skal vi besøke og oppleve og bo på små skjulte perler. Skjulte perler selv Nordmenn ikke vet eksisterer. Det er få plasser på denne turen, så her må du være tidlig ute.

0
Sykkeltur med venner i Italia

Sykkelferie ved Adriaterhavskysten

Fra8.990 kr

Herlig sykkelferie med spennende opplevelser, sol & bad, gastronomiske høydepunkter og et hyggelig bosted.Det er ikke norske turledere med på disse turene, du reiser på egenhånd og blir tatt godt vare på av hotellets crew, guider og mekanikere.

0

Toscana på sykkel

Fra9.950 kr

En «klassiker» for alle som liker Toscana. Her sykler man litt utenfor allfarvei, og får oppleve et herlig Toscana fra sykkelsetet. I tillegg til alt du kan se i Pisa, Firenze og Lucca, vil denne reisen gi deg mulighet til å oppdage sjarmerende landsbyer og vakker natur.

0

Sykkeltur i Puglia – i hjertet av Middelhavet

Fra10.990 kr

Opplev den idylliske kysten av sør-Italia fra sykkelsetet. Hjertet av Middelhavet. Du opplever ikke bare det unike landskapet mellom Adriaterhavet og det Ioniske hav, men også enorm vennlighet og gjestfrihet fra italienerne i sør.

0

Treningstur til Calpe, Spania

Fra9.190 kr

I mars 2020 inviterer vi i Expa Travel og Condis Treningssenter deg med på et spennende sykkeleventyr til sykkelparadiset Calpe, nord for Alicante i Spania.Med oss har vi sykkelguide og instruktør fra Condis, Wenche Stensvoll. Som tidligere sykkelproff og Norgesmester i landeveissykling er det vel ingen tvil om at dette er rett dame på rett plass.

0
Opplev Italia med Expa Travel

Sykkeltur i Abruzzo – fra fjellene til Rivieraen

Fra19.790 kr

På denne turen starter vi innenlands i middelalderbyen Celano, sykler over fjellene, gjennom et spennende og spektakulært landskap og avslutter ved Adriaterhavet. Rett og slett en episk sykkelopplevelse med masse historie, slingrende veier og herlig lokal mat & vin.

0

Hike & Bike i Dolomittene

Fra15.890 kr

Lyst på en uke med spennende sykkelturer kombinert med spektakulær fotvandring i Via Ferratas i Dolomittene? Dette er en tur hvor du får utfordret deg selv!

0