fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Sykkelturer

Expa Travels sykkelturer er unike

Se for deg en tur hvor du kommer tett på både naturen, historien og menneskene – samtidig som du får ta del i det lokale kjøkkenet. En ferie hvor du kommer hjem i bedre form enn hva du var da du dro. Og da tenker vi ikke bare fysisk, men også gjerne mentalt.
Etter flere år som arrangør av aktive turer generelt, og sykkelturer spesielt, ser vi at vi deler vår lidenskap med mange. Turene våre går gjerne litt utenfor allfarvei, gir store opplevelser og mestringsfølelse. Mulighet til å stifte nye bekjentskap underveis blir en konsekvens. For hvar sesong finner vi stadig nye fantastiske ruter, spennende bosteder og lokal mat. Noe som gir uforglemmelige sykkel opplevelser. Vi prøver alltid å bevege oss mest mulig for egen muskelkraft, så at miljøavtrykket blir minst mulig.

Våre sykkeldestinasjoner ligger først og fremst i Norge og Italia, men vi utvider stadig våre tilbud i andre land som f.eks. Albania, Nederland, Spania, Frankrike, Mexico, Korea, Portugal, Irland, Slovenia, Sveits m.fl.

Det er varierende vanskelighetsgrad på sykkelturene – her finnes noe for alle!
Du trenger selvfølgelig ikke være sykkelproff for å delta.

Våre Sykkelturer

Hardangerfjorden rundt på sykkel

Sykkelcruise i Kroatia

Fra8.450 kr

Vi seiler fra Split og besøker blant annet Brac – Hvar – Peljesac – Mljet – Korcula – Solta – Split. Vår erfaring er at cruise, med egen yacht og sykkel, er den beste måten å oppleve den fantastiske kroatiske kysten med alle vakre havner båten seiler / sykler innom.

0

Albania på sykkel 2023

Fra12.600 kr

Opplev Albania på sykkel!
Herlige strender med krystallklart vann. Nydelig mat. Vakker og frodig natur. Albania er virkelig en av Middelhavets perler!
Sammen med vår proffe, lokale samarbeidspartner arrangerer turer i april-oktober i dette spennende landet som de aller fleste av oss kjenner svært lite til.

0
Sykkeltur i Moseldalen - på egenhånd

Sykkelferie i Moseldalen – på egenhånd

Fra5.690 kr

Moseldalen byr på mye som mange andre sykkeldestinasjoner ikke kan tilby. Dette vakre området er virkelig et paradis for deg som elsker sykkelferie med gode hoteller, fine, flate sykkelveier, minimalt med trafikk, herlige viner, koselige byer og ikke minst vakker natur.

0

Sykkelferie fra vingård til vingård i Italia

Fra15.490 kr

Vinsafari gjennom noen av de beste vinområdene Abruzzo i Italia kan tilby. Du sykler fra vingård til vingård, nyter landskapet, den lokale maten og ikke minst de gode vinene. På egenhånd, uten guide.

0
Hardangerfjorden rundt på sykkel

Hardangerfjorden rundt på sykkel 2022

Fra8.390 kr

Sykkeltur rundt idylliske Hardangerfjorden, med kanskje Vestlandets vakreste, frodigste og mest fruktbare fjordlandskap. Vi sykler langs den berømte fjorden i tre dager. På veier med lite trafikk, og i en natur hvor fjord og fjell slåss om oppmerksomheten.

0
Åndalsnes, Romsdalseggen, Norway

Tour de Trollstigen

Fra10.690 kr

Tour de Trollstigen – en sykkelopplevelse (og fottur over Romsdalseggen) du vil huske lenge!
Dombås – Åndalsnes – Trollstigen – Geiranger – Dalsnibba – Lom. En tur vi vet mange har på sin “bucketlist”. 4-dagersturer.

0
Sykkeltur på den Franske Rivieraen

Kickstart sesongen i Provence

Fra7.990 kr

Kickstart sykkelsesongen 2022 i Frankrike m/Expa Travel og @turheidi! Vi bor i Menton, en herlig kystby som ligger mellom Monaco og Italia. Det blir turer i flatt landskap, langs kysten til kjente byer som Nice, Antibe, Cannes og Monaco. De berømte og legendariske klatringene Col de Madone, Col de Turini, Col de Eze m.fl.  må også testes. Opplevelsene og inntrykkene står i kø! 

0
Giro d'Italia 2022

Giro d’Italia 2022

Fra21.890 kr

Dette er en tur for alle som ønsker en sykkelferie litt utenom det vanlige! Vi sykler flere legendariske fjellpass som f.eks. Passo Mortirolo, Monte Bondone, Monte Baldo, Passo Tonale etc. Som alltid sykler vi flere av de samme løypene som rittet passerer i 2022, men også fra tidligere års ritt.

0

Hike & Bike i Cinque Terre og Toscana

Fra12.990 kr

På denne turen opplever du det Toscanske sykkellandskapet på sitt beste – kombinert med fottur i unike Cinque Terre. Med utgangspunkt i Lucca starter en sykkeltur i et spennende landskap med mange severdigheter, samt historiske, kulturelle og gastronomiske opplevelser. Turen avsluttes med fotturer i vakre Cinque Terre.

0
Sykkeltur på den Franske Rivieraen

Sykkeleventyr i Provence

Fra7.990 kr

Bli med Expa Travel og @turheidi på sykkeltur i Provence, Frankrike! Vi bor i Menton, en herlig kystby som ligger mellom Monaco og Italia. Det blir turer i flatt landskap, langs kysten til kjente byer som Nice, Antibe, Cannes, Eze d`Village og selvfølgelig til Monaco. De berømte og legendariske klatringene Col de Madone, Col de Turini, Col de Eze m.fl.  må også testes. Opplevelsene står i kø! 

0

Albania på sykkel

Fra10.500 kr

Opplev Albania på sykkel!
Herlige strender med krystallklart vann. Nydelig mat. Vakker og frodig natur. Albania er virkelig en av Middelhavets perler!
Sammen med vår proffe, lokale samarbeidspartner arrangerer turer i april-oktober i dette spennende landet som de aller fleste av oss kjenner svært lite til.

0

Sykkeltur fra München til Venezia

Fra9.890 kr

På denne turen sykler du fra München, via Alpene og Østerrike til vakre Venezia. En herlig kombinasjon av tursykling og eventyr når du krysser Alpene fra Tyskland, gjennom Østerrike og videre til Italia.
Turen gjennomføres på egenhånd – uten guide.

0

Sprek Trening til Frankrike 2022

Fra18.990 kr

Sprek Trening inviterer deg med på sykkeleventyr i Frankrike! Turen går gjennom et landskap med veier som skapt for sykling. Kombinasjonen av fantastisk natur, middelalderhistorie, lange strender og myteomspunnede fjell skaper følelser som kommer til å gjøre noe med deg. Vi tror du vil bli overrasket!

0
Opplev Italia med Expa Travel

Sykkeltur i Italia med Friskis&Svettis Fredrikstad

Fra16.990 kr

Som medlem i Friskis&Svettis har du nå muligheten til å bli med på et sykkeleventyr i Italia. På denne turen starter vi innenlands i middelalderbyen Celano, sykler videre over fjellene, gjennom de store nasjonalparkene med et spennende og spektakulært landskap, og avslutter ved Adriaterhavet. Det blir rett og slett en episk sykkelopplevelse med masse historie, slingrende veier, sosialt samvær og herlig, lokal mat & vin.

0
Med Expa Travel til Torbole ved Gardasjøen

Vianova til Gardasjøen og Dolomittene

Fra14.490 kr

På denne opplevelsesrike turen kombinerer vi to av våre absolutte favoritter; Dolomittene og Gardasjøen. Fra Gardasjøen sykler vi nordover til Madonna di Campiglio, og rundt toppene av Brenta-fjellene. En av de vakreste sykkelrutene vi noensinne har syklet.

0
Lugano sykkeltur

Fra Stelvio til Lago Como, Lago Maggiore & Lago Orta

Fra19.990 kr

Fra Bormio til Passo Stelvio, gjennom Valtellinadalen til Lago Como, Lago Lugano og Lago Maggiore. Store kontraster, herlig lokal mat, unik landskap og utvalgte, sjarmerende hotell.

0
Hardangerfjorden rundt på sykkel

Roger og Trudes sykkelcruise i Kroatia

Fra14.450 kr

Vi seiler fra Split og besøker blant annet Brac – Hvar – Peljesac – Mljet – Korcula – Solta – Split. Vi skal med andre ord innom mange perler med spennende stopp for sykkelutflukter, fotturer, utforske både mat & drikke, og kose oss med sol og bad – både på egenhånd og i samlet flokk.

0
Norge fra sykkelsetet

Gran Fondo World Tour de Trollstigen

Fra24.450 kr

Dette er en tur mange har på sin “bucketlist”. Naturen i Romsdalen og Geiranger byr på store eventyr og opplevelser, og er så vakker og spektakulær at den tar pusten fra de fleste. På denne turen skal vi besøke og oppleve og bo på små skjulte perler. Skjulte perler selv Nordmenn ikke vet eksisterer. Det er få plasser på denne turen, så her må du være tidlig ute.

0
Hamn i Senja, Norge

Nordnorsk sykkeleventyr for Sprek Bikers!

Fra19.980 kr

Sprek Bikers inviterer med på sykkeltur i Nord-Norge. Det blir rått, vilt, vakkert og helt unikt. Tromsø-Senja-Andøya-Lofoten. Overnatting i rorbuer og på hyggelige hotell, lokal mat, lite trafikk, og masse sosialt samvær med alle de herlige folkene i Sprek Bikers.

0
italia på tvers på sykkel

Italia på tvers – Rune med venner!

Fra18.490 kr

Italia på tvers – på sykkel!
Det blir tur utenfor allfarvei, og til steder du kanskje aldri hadde funnet på egenhånd. Vi kan nesten garantere at du om mulig blir enda mer sjarmert av Italia og hva landet kan tilby etter å ha syklet ’Italia på tvers’.

0
Sykkeltur med venner i Italia

Sykkelferie ved Adriaterhavskysten

Fra8.990 kr

Herlig sykkelferie med spennende opplevelser, sol & bad, gastronomiske høydepunkter og et hyggelig bosted.Det er ikke norske turledere med på disse turene, du reiser på egenhånd og blir tatt godt vare på av hotellets crew, guider og mekanikere.

0