fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Sykkelturer

Expa Travels sykkelturer er unike

Se for deg en tur hvor du kommer tett på både naturen, historien og menneskene – samtidig som du får ta del i det lokale kjøkkenet. En ferie hvor du kommer hjem i bedre form enn hva du var da du dro. Og da tenker vi ikke bare fysisk, men også gjerne mentalt.
Etter flere år som arrangør av aktive turer generelt, og sykkelturer spesielt, ser vi at vi deler vår lidenskap med mange. Turene våre går gjerne litt utenfor allfarvei, gir store opplevelser og mestringsfølelse. Mulighet til å stifte nye bekjentskap underveis blir en konsekvens. For hvar sesong finner vi stadig nye fantastiske ruter, spennende bosteder og lokal mat. Noe som gir uforglemmelige sykkel opplevelser. Vi prøver alltid å bevege oss mest mulig for egen muskelkraft, så at miljøavtrykket blir minst mulig.

Våre sykkeldestinasjoner ligger først og fremst i Norge og Italia, men vi utvider stadig våre tilbud i andre land som f.eks. Albania, Nederland, Spania, Frankrike, Mexico, Korea, Portugal, Irland, Slovenia, Sveits m.fl.

Det er varierende vanskelighetsgrad på sykkelturene – her finnes noe for alle!
Du trenger selvfølgelig ikke være sykkelproff for å delta.

Våre Sykkelturer

Riva del Garda, Italy

Hike & Bike i Dolomittene

Fra15.990 kr

Juni – sep., valgfri dato.
Lyst på en uke i Dolomittene og ved Gardasjøen med spennende sykkelturer kombinert med spektakulære fjellturer med Via Ferratas?
Dette er en tur hvor du får utfordret deg selv!
Det blir spennende klatring ved Gardasjøen, og fantatisk fottur og sykling i Brentadelen av Dolomittene. Bedre blir det ikke!

0
3 land på en tur

Italia, Østerrike og Slovenia på sykkel

Fra10.290 kr

Mai – sept. – valgfri dato.
På denne turen sykler du i de fantastiske Dolomittene i Italia, over grensen til Østerrike og videre til Slovenia før du igjen krysser grensen til vakre Trieste i Italia!
En tur gjennom et fantastisk landskap – på egenhånd, uten guide!
3 forskjellige land, 3 forskjellige kulturer, 3 forskjellige kjøkken. Opplevelsene står i kø denne uken!

0

Sykkeltur fra München til Venezia

Fra14.590 kr

Mai-oktober, valgfri dato.
Ingen tvil om at det er populært å sykle gjennom flere land på en og samme tur. Og på denne turen sykler du innom hele 3 land: Tyskland, Østerrike og Italia. I fantastisk natur! Turen starter i Bavaria, og fører deg langs innsjøene i syd-Tyskland og langs elvene som går igjennom Tyrol. Underveis sykler du både i spektakulære Dolomittene og vakre Treviso før du til slutt ender opp ved porten til Venezia.

0

Sykkelferie fra vingård til vingård i Italia – 6 dager

Fra14.990 kr

Apr. – okt., valgfri dato.
Vinsafari gjennom noen av de beste vinområdene Abruzzo i Italia kan tilby. Du sykler fra vingård til vingård, nyter landskapet, den lokale maten og ikke minst de gode vinene. På egenhånd, uten guide.

0
Sykkeltur med venner i Italia

Sykkelferie ved Adriaterhavskysten

Fra8.990 kr

Apr. – Sep., valgfri dato
Herlig sykkelferie i Italia, i et virkelig spennende sykkelterreng. Her er alt tilrettelagt for en aktiv ferie! Både flatt og kupert terreng rett utenfor hotellet. Flere middelalderbyer med masse historie i umiddelbar nærhet, som f.eks. Urbino, San Marino og Mondaino. Kombiner flere timer på sykkel med noen timer med sol & bad.

0
Giro d'Italia på sykkel

Sykkeltur Giro d’Italia 2024

Fra24.990 kr

18. – 25. mai 2024.
Giro d’Italia 2024- Sykkelturen med STOR S!
Giro d’Italiaturene våre er sykkelferie litt utenom det vanlige! I tillegg til all herlig sykling i fantastisk natur, flotte deltakere og mye sosialt samvær skal vi også være supportere og selv sykle noen av etappene i rittet. Dette er virkelig en aktiv ferie; vi snakker Passo Stelvio, Bolzano, Seiser Alm. Sella Ronda-massivet, Val Gardena og Passo Pordoi. Passo Falzarego, Cortina og Passo Tre Croci. Selva Val Gardena og Sappada.

0
Opplev Italia med Expa Travel

Per Thomas, vennetur i Italia

Fra20.790 kr

14. – 21. sep 2024
Bli med Per Thomas på en aktiv vennetur i Italia! Abruzzo er kanskje en av de minst kjente regionene i Italia, både for turister og italienerne selv… En region som byr på spennende og vakker natur, med store kontraster. På denne turen sykler du på lite trafikkerte veier, veier du antakelig ikke visste eksisterte. I spektakulære omgivelser. Noen av dagene stopper vi en ekstra natt i fjellene for flotte fotturer i Abruzzos spekakulære nasjonalparker.

0
sykkeltur i Toscana

Fottur i Cinque Terre og sykkeltur i Toscana

Fra16.990 kr

15. – 19. okt. 2024
På denne opplevelserike turen kombinerer vi to av våre absolutte favoritter; sykkeltur i Toscana og fottur i unike Cinque Terre. Vi starter med dagstur i spektakulære Cinque Terre. Fra Monterosso i Cinque Terre sykler vi så langs åsene ovenfor de fem byene hele veien til La Spezia, og videre inn i Toscana og Lucca. Det blir en kombinasjon av hav og fjell, kultur og mat, aktivitet og avslapping. Mye av denne turen er virkelig utenfor ‘allfarvei’, steder du kanskje ikke ville funnet på egenhånd.

0
Hardangerfjorden rundt på sykkel

Sykkelcruise i Kroatia

Fra9.190 kr

April – oktober, flere datoer.
Dette er noe av det vi tør påstå er den perfekte ferien. I hvert fall om du liker å oppdage nye steder hver dag – uten å bytte hotell. Og om du liker fantastiske sykkelløyper med magisk utsikt og lite trafikk, krystallklart vann, og herlig, lokal mat. Legg til hyggelig mennesker og et avslappet miljø – da er det vel tilnærmet perfekt ferie?  Du seiler fra Split og besøker Brac – Hvar – Peljesac – Mljet – Korcula – Solta før turen avsluttes i Split.

0

Terrengsykkeltur i Frankrike og Italia

Fra19.790 kr

17. – 21. september 2024.
Dette blir en artig og aktiv tur! Området vi skal til byr på spektakulært landskap med fantastiske stier og grusveier både oppover og nedover. I både Frankrike og Italia.Alle sykler på El-terrengsykler, med kraftig motor og stor kapasitet. Selvfølgelig skal vi utenfor allfarvei. Innom små middelalderbyer, ofte beliggende på fjelltopper. Opp på toppene, ned i dalene. Og videre helt frem til Middelhavet. I nydelig natur.

0

Sykkeltur i Puglia – i hjertet av Middelhavet

Fra10.990 kr

Apr – okt, valgfri dato
Opplev den idylliske kysten av sør-Italia fra sykkelsetet. Hjertet av Middelhavet. Det unike landskapet mellom Adriaterhavet og det Ioniske hav, byr på enorm vennlighet og gjestfrihet fra italienerne i sør. Regionen Puglia er så flatt at det gjerne kalles for ”Italias bord”. Bortsett fra noen små stigninger og utforkjøringer langs ruten, er det meste av denne turen langs flat, asfaltert vei.

0

Tour de France i Italia!

Fra18.990 kr

Fullbooket (28. juni – 05. juli 2024).
For første gang i historien starter verdens største sykkelritt, Tour de France, i Italia! Dette har vi drømt om lenge, en tur for alle som ønsker en sykkelferie litt utenom det vanlige! I 8 dager står opplevelsene rett og slett i kø. Vi får med oss de to første etappene, både som supporter og som syklist før / etter rittet. Så sykler vi videre til San Marino, flere middelalderbyer som SanLeo og Urbino, inn i regionen Marche og ned til Adriaterhavet. Alt krydret med nydelig mat & vin samt sosialt samvær!

0
Sykkeltur i Moseldalen - på egenhånd

Sykkelferie i Moseldalen, egenhånd

Fra7.990 kr

Apr. – okt., valgfri dato.
Moseldalen byr på mye som mange andre sykkeldestinasjoner ikke kan tilby. Et vakkert området for deg som elsker sykkelferie med gode hoteller, fine, flate sykkelveier, minimalt med trafikk, herlige viner, koselige byer og ikke minst vakker natur. Og mens du koser deg på sykkelen langs elven i Moseldalen, nyter omgivelsene, tar deg en god lunsj og stopper der du måtte ønske, så blir bagasjen din fraktet til neste hotell.

0

Sykkelcruise i Kroatia II, 2024

Fra20.690 kr

22. – 29. juni 2024.
Sykkelcruise i Kroatia – med ‘egen’ yacht. Denne gang seiler / sykler vi blant annet innom følgende vakre steder: Opatija – Krk – Punat – Dobrinj – Vrbnik – Baška – Rab – Pag – Ilovik -Lošinj – Cres. Mange historiske middelalderbyer, pittoreske havner og idylliske bukter. Vår erfaring er at cruise, med egen yacht og sykler, rett og slett er en fantastisk måte å oppleve den flotte kroatiske kysten på!

0
Opplev Italia med Expa Travel

Sindres vennetur på sykkel i Italia

Fra13.990 kr

29. mai – 03. juni 2024
Turen starter i nasjonalparken Nazionale di Abruzzo. Herifra sykler du videre over fjellene, gjennom nasjonalparkene, og avslutter ved Adriaterhavet. Det blir rett og slett en episk sykkelopplevelse med masse historie, små og svingete veier, spektakulær natur, sosialt samvær og herlig, lokal mat & vin. Alt dette sammen med gode venner!

0
Sykkeltur i Moseldalen - på egenhånd

Fem land på seks dager

Fra13.290 kr

Apr. – okt., valgfri dato.
På denne turen sykler du en unik rute i hjertet av Europa. Gjennom 5 land! Tyskland, Luxembourg, Belgia, Frankrike og Nederland. Vingårder, slott og pittoreske landsbyer på alle kanter. Hele turen går på veier i utrolig vakre omgivelser, perfekt tilrettelagt for syklister. Bagasjen din blir fraktet fra hotell til hotell, så du slipper å sykle med den på sykkelen.

0
Aktive turer i inn- og utland

Hike & Bike i Dolomittene

Fra15.990 kr

Juni – Sep, valgfri dato
Lyst på en uke med spennende sykkelturer kombinert med spektakulær fotvandring i Via Ferratas i Dolomittene? Dette er en tur hvor du får utfordret deg selv! Det blir spennende klatring både i Riva del Garda og i Brentadelen av Dolomittene. Og sykling i Brenta-Dolomittene, gjennom dalene Val di Sole og Val Non, samt over Monte Bondone (klassisk Giro d’Italia fjelletappe). Bedre blir det ikke!

0

Sykkeltur Via Francigena i Toscana

Fra7.390 kr

April – oktober 2024, på egenhånd.
På denne turen sykler du i Toscana på den historiske veien Via Francigena. Fra Lucca til Siena. Innom flere kjente, flotte byer som San Gimignano og Monteriggioni, og gjennom mindre kjente, men desto mer sjarmerende landsbyer som San Miniato og Colle val d’Elsa.
En tur som gir deg innblikk i historie & kultur, i fantastiske omgivelser.

0

Sykkelferie rundt de tre sjøer i de franske Alpene

Fra8.990 kr

Elsker du å utforske nye områder på sykkel, men tror Alpene er utenfor rekkevidde på grunn av alle fjellene? Denne sykkelturen gjør det mulig for feriesyklister å oppleve de fascinerende fjellene og det vakre området i de franske Alpene uten å måtte “klatre” i bakkene. Du sykler langs de 3 store innsjøene i området; Genève-, Bourget- og Annecysjøene. Sykkelturen går hovedsakelig langs Rhône- og Isère-elvene. Gjennom landsbyer med spennende historier, frodige landskap med enger og daler, samtidig som du er omgitt av de mektige, franske Alpene. Rett og slett vakkert!

0

Sykkelferie langs romantiske Rhinen

Fra7.990 kr

Uforglemmelig sykkeltur langs majestetiske Rhinen – fra Frankfurt til Köln. Drømmetur for deg som elsker sykkelferie med gode hoteller, flate sykkelveier, herlige viner, nydelig mat, koselige middelalderbyer og vakker natur.

0

Bodensjøen Rundt – en sykkeltur i Tyskland, Sveits og Østerrike

Fra12.490 kr

På grensen mellom Tyskland, Sveits og Østerrike, finner vi en av Europas vakreste sjøer – Bodensjøen/Bodensee. En vakker innsjø innrammet av fantastisk vakker natur, med både koselige byer, alpene, dalstrøk, nydelige hus og herlige folk. Å sykle på de fine og tilrettelagte sykkelveiene langs innsjøen i eget tempo er rett og slett en stor opplevelse.

0
Opplev Albania med Expa Travel

Albania på sykkel

Fra13.890 kr

Da er datoene for 2024 klare!
Opplev Albania på sykkel!
Herlige strender med krystallklart vann. Nydelig mat. Vakker og frodig natur. Albania er virkelig en av Middelhavets perler!
Sammen med vår proffe, lokale samarbeidspartner arrangerer vi turer i dette spennende landet som de aller fleste av oss kjenner svært lite til.

0
sykkeltur i Toscana

Fr.stadgjengen til Italia

Fra16.590 kr

På denne opplevelserike turen kombinerer vi to av våre absolutte favoritter; sykkeltur i Toscana og fottur i unike Cinque Terre. Vi starter med dagstur i spektakulære Cinque Terre. Fra Monterosso i Cinque Terre sykler vi så langs åsene ovenfor de fem byene hele veien til La Spezia, og videre inn i Toscana og Lucca. Det blir en kombinasjon av hav og fjell, kultur og mat, aktivitet og avslapping. Mye av denne turen er virkelig utenfor ‘allfarvei’, steder du kanskje ikke ville funnet på egenhånd.

0

Sprek Bikers på treningstur i Spania

Fra3.990 kr

I mars 2024 inviterer Sprek Bikers & Expa Travel deg med på et spennende sykkeleventyr i sykkelparadiset Altea & Calpe, nord for Alicante i Spania. Det blir herlige langturer i de fineste sykkelløypene i området. Etter en lang vinter inne på spinningsyklene blir dette supert å kunne se frem til. Og trene mot!

0

Bli med på treningstur i Spania

Fra6.990 kr

10. – 17. mars 2024.
Vi inviterer alle sykkelinteresserte til sykkelparadiset Altea og Calpe, nord for Alicante i Spania. Du bor på det nyrenoverte sykkelhotellet Cap Negret, beliggende i Altea. Med en snitt-temperatur på 14-16 grader i vintermånedene er det kanskje ikke så rart at mange syklister finner veien hit. At flyplassen i Alicante ligger kun en liten times kjøretur unna, gjør området til et lett tilgjengelig sykkelmekka for oss sykkelglade skandinavere.

0
Vi bor på stranden rett nedenfor Taormina

ViaNova til Sicilia

Fra18.490 kr

12. – 15. oktober 2024.
Middelhavets største øy, Sicilia, er vertinne på vårt neste sykkeleventyr!
Sykkelturene går blant annet til små byer fra filmene ‘Gudfaren’, opp på vulkanen Etna, og på svingete veier over fjellet hvor vi skal besøke en herlig, liten vingård. Alt i en natur som fort kan ta pusten fra deg.

0
Vandring i Cinque Terre, Italia

Haugesund Aerobic til Italia

Fra17.590 kr

16. – 20. sep. 2024
Vi kombinerer to av våre absolutte favoritter; sykkeltur gjennom et fantastisk landskap i Toscana, og fottur i unike Cinque Terre.
Den første dagen går vi mellom de fem unike byene i Cinque Terre (eller du kan velge en sykkelutflukt på egenhånd). Dagen etter sykler vi fra Monterosso og opp i fjellene ovenfor Cinque Terre hele veien til La Spezia, og så videre inn i regionen Toscana. Kanskje er åsene ovenfor Cinque Terre noen av de vakreste sykkelveiene vi syklet på!

0

Venninnetur i sporene til Giro d’Italia

Fra14.990 kr

På denne turen sykler du i de legendariske fjellpassene som de fleste sykkelentusiaster har på sin ‘bucket list’. Passo Mortirolo, Monte Bondone, Monte Baldo og Passo Tonale. Passo Crocidomini og Passo Vivione. Etter denne turen kan du sette ‘checked’ på alle sammen. Alle etappene i programmet har vært i tidligere Giro d’Italia-ritt! Regn med mye god italiensk mat & vin, og selvfølgelig en uke der sykkel- og naturopplevelsene står i sentrum.

0

Sykkelferie fra vingård til vingård i Italia – 8 dgr

Fra18.990 kr

Vinsafari gjennom noen av de beste vinområdene Abruzzo i Italia kan tilby. Sammen med vennegjengen! Dere sykler fra vingård til vingård, nyter landskapet, den lokale maten og ikke minst de gode vinene. På egenhånd, uten guide.

0
Bli med på terrengsykkeltur i Italia

Hengsrød til Italia og Frankrike

Hengserød AS skal på terrengsykkeleventyr langs den italienske rivieraen! Dette området byr på flytstier både oppover og nedover. Små middelalderbyer som ligger der “veien slutter”, oftest på toppen av fjellet. Daler og elver, fjell og Middelhav! Vi kombinerer morsomme, svingede fjellstier i både Frankrike og Italia med det gunstige og velkjente mikroklimaet.

0
Opplev Italia med Expa Travel

Pers Vennetur – sykkel- og fottur i Italia

Fra20.790 kr

Bli med Per på aktiv vennetur i Italia! Abruzzo er kanskje en av de minst kjente regionene i Italia. Antakelig både for oss turister og italienerne selv… En region som byr på spennende og vakker natur, med store kontraster. På denne turen sykler du på lite trafikkerte veier, veier du antakelig ikke visste eksisterte… I spektakulære omgivelser. Noen av dagene stopper vi en ekstra natt i fjellene for flotte fotturer i Abruzzos spekakulære nasjonalparker.

0
Riva del Garda, Italy

Storfamilien Saltnes på tur

Fra14.990 kr

Endelig blir det eventyrtur med hele storfamilien! I juni 2024. I Italia. Både ved Gardasjøen og i Brenta-Dolomittene. En uke sammen med familien, herlig!! Det blir sykling i fantastiske omgivelser, spektakulære fotturer i Brenta-Dolomittene, og du klatring i Via Ferrata. Utfordrende og gøy!! Turen avsluttes med sol & bading i Gardasjøen, samt konsert i den verdensberømte operaen i Verona! Opplevelsene står rett og slett i kø.

0
Hardangerfjorden rundt på sykkel

Hardangerfjorden rundt på sykkel

Fra8.390 kr

Sykkeltur rundt idylliske Hardangerfjorden, med kanskje Vestlandets vakreste, frodigste og mest fruktbare fjordlandskap. Vi sykler langs den berømte fjorden i tre dager. På veier med lite trafikk, og i en natur hvor fjord og fjell slåss om oppmerksomheten.

0
Åndalsnes, Romsdalseggen, Norway

Tour de Trollstigen

Fra10.690 kr

Tour de Trollstigen – en sykkelopplevelse (og fottur over Romsdalseggen) du vil huske lenge!
Dombås – Åndalsnes – Trollstigen – Geiranger – Dalsnibba – Lom. En tur vi vet mange har på sin “bucketlist”. 4-dagersturer.

0
Riva del Garda, Italy

Vennetur Hike&Bike Dolomittene og Gardasjøen

Fra17.490 kr

Endelig blir det eventyrtur med hele storfamilien! I juni 2024. I Italia. Både ved Gardasjøen og i Brenta-Dolomittene. En uke sammen med familien, herlig!! Det blir sykling i fantastiske omgivelser, spektakulære fotturer i Brenta-Dolomittene, og du klatring i Via Ferrata. Utfordrende og gøy!! Turen avsluttes med sol & bading i Gardasjøen, samt konsert i den verdensberømte operaen i Verona! Opplevelsene står rett og slett i kø.

0

Josefins vennetur

Fra13.990 kr

Vinsafari gjennom noen av de beste vinområdene Abruzzo i Italia kan tilby. Du sykler fra vingård til vingård, nyter landskapet, den lokale maten og ikke minst de gode vinene. På egenhånd, uten guide.

0
sykkeltur i Toscana

Hike & Bike i Cinque Terre og Toscana

Fra12.990 kr

På denne turen opplever du det Toscanske sykkellandskapet på sitt beste – kombinert med fottur i unike Cinque Terre. Med utgangspunkt i Lucca starter en sykkeltur i et spennende landskap med mange severdigheter, samt historiske, kulturelle og gastronomiske opplevelser. Turen avsluttes med fotturer i vakre Cinque Terre.

0
Lugano sykkeltur

Fra Stelvio til Lago Como, Lago Maggiore & Lago Orta

Fra19.990 kr

Fra Bormio til Passo Stelvio, gjennom Valtellinadalen til Lago Como, Lago Lugano og Lago Maggiore. Store kontraster, herlig lokal mat, unik landskap og utvalgte, sjarmerende hotell.

0
sykkeltur i Toscana

Fratelli Sjongs vennetur til CinqueTerre og Toscana

Fra17.590 kr

På denne opplevelserike turen kombinerer vi to av våre absolutte favoritter; sykkeltur i Toscana og fottur i unike Cinque Terre. Vi starter med dagstur i spektakulære Cinque Terre. Fra Monterosso i Cinque Terre sykler vi så langs åsene ovenfor de fem byene hele veien til La Spezia, og videre inn i Toscana og Lucca. Det blir en kombinasjon av hav og fjell, kultur og mat, aktivitet og avslapping. Mye av denne turen er virkelig utenfor ‘allfarvei’, steder du kanskje ikke ville funnet på egenhånd.

0

Toscana på sykkel

Fra11.850 kr

En «klassiker» for alle som liker Toscana. Her sykler man litt utenfor allfarvei, og får oppleve et herlig Toscana fra sykkelsetet. I tillegg til alt du kan se i Pisa, Firenze og Lucca, vil denne reisen gi deg mulighet til å oppdage sjarmerende landsbyer og vakker natur.

0
Opplev Italia med Expa Travel

Sykkeltur i Abruzzo – fra fjellene til Rivieraen

Fra19.790 kr

På denne turen starter vi innenlands i middelalderbyen Celano, sykler over fjellene, gjennom et spennende og spektakulært landskap og avslutter ved Adriaterhavet. Rett og slett en episk sykkelopplevelse med masse historie, slingrende veier og herlig lokal mat & vin.

0