1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Sykkelturer

Expa Travels sykkelturer er unike

Se for deg en tur hvor du kommer tett på både naturen, historien og menneskene – samtidig som du får ta del i det lokale kjøkkenet. En ferie hvor du kommer hjem i bedre form enn hva du var da du dro. Og da tenker vi ikke bare fysisk, men også gjerne mentalt.
Etter flere år som arrangør av aktive turer generelt, og sykkelturer spesielt, ser vi at vi deler vår lidenskap med mange. Våre turer går gjerne litt utenfor allfarvei, og gir store opplevelser og mestringsfølelse. Og mulighet til å stifte nye bekjentskap underveis. Vi søker stadig etter nye, spennende bosteder og lokale matopplevelser.

Våre sykkeldestinasjoner ligger først og fremst i Italia, men vi utvider stadig våre tilbud i andre land som f.eks. Albania, Nederland, Spania, Frankrike, Mexico, Korea, Portugal, Irland m.fl.

Det er varierende vanskelighetsgrad på sykkelturene – her finnes noe for alle!
Du trenger selvfølgelig ikke være sykkelproff for å delta.
Vi har turer med forskjellige vanskelighetsgrader som passer til de aller fleste.

Våre Sykkelturer

Sykkeltur i Provence med Barbro & Frode

Fra19.290 kr

I mai 2020 inviterer Barbro & Frode deg med på et sykkeleventur i Provence. Turen går gjennom et landskap med veier som skapt for sykling. Kombinasjonen av fantastisk natur, middelalderhistorie, lange strender og myteomspunnede fjell skaper følelser som kommer til å gjøre noe med deg.

0

Sprek Trening til Frankrike

Fra18.990 kr

I september 2020 inviterer Sprek Trening deg med på nye eventyr på sykkelen.Turen går gjennom et landskap med veier som skapt for sykling. Kombinasjonen av fantastisk natur, middelalderhistorie, lange strender og myteomspunnede fjell skaper følelser som kommer til å gjøre noe med deg. Vi tror du vil bli overrasket!

0

Tour de France 2020

Fra13.950 kr

Tour de France, verdens største sykkelritt & fest! Denne turen er både for syklister og supportere.
I år er det den vakre franske rivieraen som er vert for Grand Depart av Tour de France med hele 3 etapper.

0

Giro d’Italia 2020

Fra13.490 kr

Bli med på ‘sykkelfesten’ Giro d’Italia. Dette er en tur for alle som ønsker en sykkelferie litt utenom det vanlige! Det blir italiensk mat & vin, og selvfølgelig får vi oppleve den herlige stemningen på Giro d’Italia-festen. Vi sykler flere av de samme etappene som rittet sykler, for deretter å se finalene og målgangene i Rimini og Cesenatico LIVE!

0

Sparebank 68° Nord 2020

Fra18.290 kr

Sparebank 68° Nord på spektakulær sykkeltur i de spanske Pyreneene.
I mai 2020 inviterer vi til nok et spennende sykkeleventyr. Denne gang til et nytt land, nye områder og et annet språk. Vi skal til solsiden av Pyreneene!

0

Treningstur til Calpe, Spania

Fra9.190 kr

I mars 2020 inviterer vi i Expa Travel og Condis Treningssenter deg med på et spennende sykkeleventyr til sykkelparadiset Calpe, nord for Alicante i Spania.Med oss har vi sykkelguide og instruktør fra Condis, Wenche Stensvoll. Som tidligere sykkelproff og Norgesmester i landeveissykling er det vel ingen tvil om at dette er rett dame på rett plass.

0

ViaNova på nye eventyr

Fra12.490 kr

På denne opplevelserike turen kombinerer vi to av våre absolutte favoritter; sykkeltur gjennom et fantastisk landskap i Toscana og en halvdags fottur i unike Cinque Terre. Fra Monterosso i Cinque Terre sykler vi langs åsene ovenfor de fem byene hele veien til La Spezia, og videre til Toscana og Borgo Giusto / Lucca. Dette er kanskje den vakreste sykkelstien vi noensinne har syklet.

0

Jostein & Tones Vennetur 2020

Fra10.990 kr

Høsten 2020 drar vi til idylliske Gardasjøen! Her møter de mektige Dolomitt-fjellene Gardasjøen, vakkert hvor enn du snur deg.Vi kjører / sykler på virkelig flotte, morsomme og spektakulære fjellveier. Og vi bor på samme hyggelige hotell hele perioden – i byen Torbole, med gangavstand til strandpromenaden og Gardasjøen.

0

Gira på Norge

Fra15.590 kr

Enkelte steder i Norge er så vakre at de bør oppleves ’slow’, med både lukter, frisk luft og solbriller som ingredienser.I august 2020 har du mulighet til å oppleve noe av det beste Norge har å by på, fra sykkelsetet! Turen vil være en reise gjennom storslått natur med alt fra høye fjell til dype fjorder, fjellandskap og fjordområder, innland og kystmiljø.

0

Roger og Trudes sykkelcruise

Fra14.450 kr

Vi seiler sørover fra Split og besøker blant annet Makarska – Mljet – Dubrovnik – Sipan – Korcula og Hvar. Vi skal med andre ord innom mange perler med spennende stopp for sykkelutflukter, fotturer, utforske både mat & drikke, og kose oss med sol og bad – både på egenhånd og i samlet flokk.

0

På sykkel gjennom tre land

Fra8.290 kr

Dette er en tur på egenhånd.
Denne ruten tar deg gjennom et fantastisk landskap i Italia, Østerrike og Slovenia og deretter videre sørover til vakre Trieste i Italia
En strekning på ca. 310-350 kilometer totalt – alt i løpet av 8 dager / 7 netter.

0

München til Venezia på sykkel

Fra8.190 kr

På denne turen sykler du fra breddene av elven Isar og til porten til Venezia – også kalt Serinissima (det vakre / fredelige). Her får du kombinasjonen av tursykling og eventyret ved å krysse Alpene fra Tyskland, gjennom Østerrike og videre til Italia.

0

Albania på sykkel

Fra10.500 kr

Opplev Albania på sykkel!
Herlige strender med krystallklart vann. Nydelig mat. Vakker natur. Albania er virkelig en av Middelhavets perler!

(2 Reviews)

Team SuperSelma til Spania

Fra7.690 kr

Bli med Superselma og Expa Travel på sykkeltur til Spania og skap lysglimt for kreftsyke barn!
Sykkelturene går utenfor allfarvei – både til Atlanterhavet og til fjellene i Nasjonalparken Grazalema.
Her blir det garantert gode opplevelser og hyggelig samvær!

0

Sykkeltur i Puglia – i hjertet av middelhavet!

Fra11.890 kr

Sykle på egenhånd gjennom olivenlunder og langs den idylliske kysten av sør-Italia. Opplev Puglia – i hjertet av middelhavet!
På denne turen oppdager du den sørøstlige delen av Italia fra sykkelsetet.

0

Hike & Bike i Cinque Terre og Toscana

Fra11.890 kr

På denne opplevelsesrike turen kombinerer vi to av Expa’s absolutte favoritter; sykkeltur gjennom et fantastisk landskap i nord-Toscana og fottur i unike Cinque Terre.

0

Riva del Garda med Via Ferrata, MTB, Fottur, Canyoning

Fra11.290 kr

På denne turen klatrer du Via Ferrata på fjellet Cime Capi, selvfølgelig godt tatt vare på av en lokal guide. En utflukt med en rute som er lett tilgjengelig, spennende og spektakulær. En tur som de fleste i familien kan være med på.

0

Riva del Garda med Via Ferrata, Brentabergen – Dolomiterna

Fra13.290 kr

På norrsidan av Gardasjön ligger städerna Riva del Garda, Torbole och Arco. Ett fantastiskt område med enorma möjligheter för spännande aktiviteter, här är du hela tiden omgiven av de fantastiska bergen.

0

Riva del Garda med Via Ferrata, MTB, Cortina – Dolomittene

Fra13.290 kr

På nordsiden av Gardasjøen ligger byene Riva del Garda, Torbole og Arco. Et fantastisk område med enorme muligheter for spennende aktiviteter, her er du hele tiden omgitt av de fantastiske fjellene i Dolomittene og av Gardasjøen.

0

Vinsafari i Abruzzo – på sykkel

Fra5.290 kr

En spennende tur gjennom noen av de beste vinområdene Abruzzo kan tilby. Du sykler fra vingård til vingård, nyter landskapet, den lokale maten og ikke minst de gode vinene.

0

Sykkelferie ved Adriaterhavskysten

Fra7.600 kr

På denne turen kombinerer vi virkelig flott sykling med spennende opplevelser, sol & bad, gastronomiske høydepunkter og et hyggelig bosted. Vi snakker topp service på hotell, guider og mekanikere!

0