fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Gradering av turer

Gradering av våre turer

For at det skal bli lettere for deg å finne ut hvilken tur som passer best for deg, har vi valgt å gradere våre turer i 3 kategorier: 


Relativt flatt landskap. Her kan alle som er glade i å sykle og/eller vandre være med.
Forberedelser kreves, men med normal kondisjon klarer du dette fint.

  • Fottur: ca. 5-10 km vandring/dag. For det meste i flatt landskap, men kan også være terreng med både oppover- og nedoverbakker med en høydeforskjell på opp til ca. 300 meter/dag. 
  • Sykkeltur: ca. 10-20 km sykling/dag, for det meste i flatt landskap.  


Kupert landskap med en del stigninger og utforkjøringer / bakker. Alle som er glade i å sykle og/eller vandre kan være med.

  • Fottur: ca. 10-15 km vandring/dag, Flatt landskap med kuperte partier. Kan være terreng med både oppover- og nedoverbakker med en høydeforskjell på opp til ca. 500 meter/dag. 
  • Sykkeltur: ca. 50-60 km sykling/dag med en del stigninger. Du trenger ikke være elitesyklist, men bør ha syklet litt på forhånd da landskapet er kupert. Det kan være lurt om du, i forkant av turen, har forberedt deg ved å sykle ca 50-60 km et par dager på rad (ca 2-3 ganger).


Kupert landskap med en del krevende stigninger. 

  • Fottur: ca. 15-25 km vandring/dag i kupert landskap. Med både oppover- og nedoverbakker med en høydeforskjell på 800 – 1500 meter/dag. 
  • Sykkeltur: ca. 60-80 km sykling/dag, med flere krevende stigninger. Her sykler vi alle på racersykler og selvfølgelig benytter vi sykkelsko. El-sykkel kan også evt. benyttes. Du trenger ikke være elitesyklist for å delta på disse turene, men det er viktig at du liker godt å sykle og er glad i fysiske utfordringer.
    Forberedelse kreves i form av at du er vant til å sitte flere timer på sykkelen, og kan klare å sykle 60-80 km flere dager etter hverandre.