fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Firmaturer

Firmatur - en god investering!

Aktive firmaturer

Nå kan du gi de ansatte minner for livet med unike teambuilding-aktiviteter, firmatur eller kurs & konferansetur. Få eller mange dager. I Norge eller i utlandet. Lokalt eller i nye områder. 
 
Planlegging av firmaturer er krevende og tar tid.
Vi har spesialisert oss på å levere og utvikle unike, aktive opplevelser i inn- og utland. Turer tilpasset bedriftens mål og type mennesker. Sammen finner vi den opplevelsen som passer dere best!
Deretter kan du lene deg tilbake – så utfører vi jobben.
Vårt mål er å skape felles historier dere vil snakke om i lang tid.
 

5 gode grunner til å gjennomføre en firmatur:

 
1. Lojalitet:
Gjennom å investere i minnerike opplevelser og aktiviteter vil ansatte føle en sterkere tilknytning til kollegaer, ledelse og bedriften. Dette gir avkastning i form av lojale medarbeidere.
 
2. Bygge relasjoner mellom ansatte:
Gjennom felles opplevelser får du ansatte som blir bedre kjent med hverandre, som støtter hverandre og som samarbeider bedre. Gjennom felles opplevelser får man en bedre forståelse av hvem vi er, som igjen reduserer feilkommunikasjon. En bonus er at de ansatte får felles minner de deler rundt lunsjbordet.
 
3. Skape tillit mellom ansatte og ledelsen:
Måten vi håndterer kollegaer og ansatte på er avgjørende for tilliten vi oppnår. Å se dine kolleger ansikt til ansikt og å ha felles opplevelser utenom arbeidsplassen kan bidra til å øke motivasjon hos de ansatte.
 
4. Motivasjon og stolthet:
Tenk å få være en del av den bedriften som tar de ansatte med på opplevelser som gir minner for livet. Det blir ofte snakket om både hjemme og ute blant venner og bekjente, en markedsføring av bedriften som kanskje er undervurdert. 
 
5. Faglig påfyll de ansatte husker:  
Det kan være enkelt å gi faglig påfyll på kontoret, men hva med å gi de ansatte en opplevelse som gjør at faglig påfyll blir en investering som knyttes opp mot en opplevelse. Noe de husker! Å legge bedriftsamlinger utenfor kontoret med de rette opplevelsene er en investering i form av motiverte medarbeidere.

Ta kontakt med Aina +47 91 81 95 56 / aina@expa.no eller Eric, +47 92 61 88 05 / eric@expa.no for en uforpliktende samtale for kartlegging av ønsker samt prisoverslag.

Våre tjenester

Firmaturer: 
Vi skaper firmaturer og aktive naturopplevelser som inspirerer til godt samhold og samarbeid på arbeidsplassen. I unike omgivelser med aktiviteter som skaper samhold gir vi dere muligheten til å skape uforglemmelige minner.
 
Team building: 
Ta med kollegaene med på aktive og unike opplevelser de vil huske resten av livet. Vi tilpasser aktivitetene slik at alle alle får mestringsfølelse, uansett om målet er å bygge lag eller øke motivasjon. 
 
Kurs, konferanse eller firmafester: 
Gjør konferansen, møte eller firmafesten meningsfull. Vi hjelper dere med lokasjon og aktiviteter som både gir mulighet for faglig prestasjon og sosial samling. 

Firmaturer med Expa Travel

Hundesledetur på Hardangervidda

Hundesledetur på Hardangervidda

Fra6.890 kr

19. – 21. april 2024
Et vintereventyr hvor du får oppleve Hardangervidda på sitt beste – på slede bak et hundespann! Det blir deg, hundene og den ville, herlige naturen. Du lærer deg å kjøre eget hundespann, og får garantert noen nye firbente venner!

0

Sprek Trening til Gardasjøen

Fra18.990 kr

05. – 12. sept. 2024
På nordsiden av Gardasjøen ligger byene Riva del Garda, Torbole og Arco. Et fantastisk område med enorme muligheter for spennende aktiviteter, både til vanns og til lands. Her er du hele tiden omgitt av de fantastiske fjellene i Dolomittene, og alltid rett i nærheten av vakre Gardasjøen.

0

Sykkelcruise i Kroatia II, 2024

Fra20.690 kr

22. – 29. juni 2024.
Sykkelcruise i Kroatia – med ‘egen’ yacht. Denne gang seiler / sykler vi blant annet innom følgende vakre steder: Opatija – Krk – Punat – Dobrinj – Vrbnik – Baška – Rab – Pag – Ilovik -Lošinj – Cres. Mange historiske middelalderbyer, pittoreske havner og idylliske bukter. Vår erfaring er at cruise, med egen yacht og sykler, rett og slett er en fantastisk måte å oppleve den flotte kroatiske kysten på!

0
Vi bor på stranden rett nedenfor Taormina

Ingvild og Mariannes vennetur på Sicilia

Fra14.190 kr

21. – 24. september 2024
Ingvild & Marianne inviterer til nytt eventyr i Italia. Denne gangen har de valgt seg ut Middelhavets største øy: Sicilia. Og den skal vi oppleve på Vespa! 4 dager sammen med vennegjengen. Mange av oss forbinder kanskje øya med mafiavirksomhet, men denne vakre øya har utrolig mye mer å by på: alt fra rik historie, nydelige små landsbyer, fantastiske strender til utsøkt mat&vin og fantastisk atmosfære både i byene og ved havet. 

0
Vakre Sicilia

Rannveigs jubileumstur 2024

Fra11.690 kr

07. – 11. mai 2024
Rannveig blir 50 år – og ønsker at DU blir med på en opplevelsestur i ItaliaI anledning sin egen 50-årsdag ønsker Rannveig å invitere sine venner på en reise litt utover det vanlige – nemlig på Vespatur og fottur i Italia! Hun har valgt seg ut Middelhavets største øy: Sicilia. 5 dager sammen med vennegjengen.

0

Amalfikysten på Vespa – Ronnys vennetur 2024

Fra19.990 kr

07. – 12. juni 2024
Amalfikysten beskrives av mange som ‘verdens vakreste kyst’. Det føles som om “hele verden” ønsker å oppleve denne delen av Italia. Og nå er det din tur! Vi skal gjøre det på den kanskje beste måten, i hvert fall den mest morsomme; vi skal oppleve Amalfikysten på Vespa!

0
AKtivitetstur i Riva del Garda, Italia

Drømmetur med Studio Nor til Gardasjøen

Fra17.990 kr

15. – 22. sept. 2024
Årets høydepunkt – medlemstur med Studio Nor! Til herlige Riva del Garda ved Gardasjøen. En uke fylt med nye eventyr, trening, fotturer, Via Ferrata, og mest av alt, vi skal ha det gøy! Her er det bare å melde seg på, førstemann til mølla gjelder.

0

Bli med på aktivitetstur i Spania

Fra7.690 kr

I oktober 2024 inviterer Caroline & Sigrid deg med på en spennende og artig aktivitetstur i Spania. Det blir en uke med trening, spennende fotturer, hyggelige middager, sol & bad, mulighet for shopping og ikke minst mye latter og sosialt samvær!

0
Vakre Sicilia

Ingaros til Sicilia

Fra14.390 kr

24. – 28. sep. 2024
Marit inviterer til aktivt eventyr på Middelhavets største øy: Sicilia. På Vespa. 5 herlige dager sammen med venninnegjengen! Det er mange grunner til å besøke Sicilia. Denne vakre øya har utrolig mye å by på: alt fra rik historie, nydelige små landsbyer, fantastiske strender til utsøkt mat&vin og fantastisk atmosfære både i byene og ved havet. Regn med latter, fantastisk natur, herlig mat & vin og mye sosialt samvær!

0
Vakre Sicilia

Jørgens vennetur til Sicilia 2024

Fra11.690 kr

07. – 11. mai 2024
I mai 2024 inviterer Jørgen sine venner på en reise litt utover det vanlige – nemlig på Vespa- og fotturer i Italia! Han har valgt seg ut Middelhavets største øy: Sicilia. 4 aktive dager sammen med vennegjengen.

0
Hundesledetur på Hardangervidda

Hundesledetur på Hardangervidda

Fra3.990 kr

22. – 24. mars 2024.
Kun for medlemmer av VVV.
Et vintereventyr hvor du får oppleve Hardangervidda på sitt beste – på slede bak et hundespann! Det blir deg, hundene og den ville, herlige naturen. Du lærer deg å kjøre eget hundespann, og får garantert noen nye firbente venner!

0
Jentetur med kajakk til Lyngør Fyr

Kajakktur i Lyngørs skjærgård

Fra3.990 kr

10. – 12. mai 2024.
Kun for medlemmer av VVV.
Dette er en tur som både passer en nybegynner i kajakk, så vel som den erfarne. Opplev hvor magisk det er å gli lydløst gjennom vannet i kajakk. Tenk å våkne opp etter en natt på idylliske Lyngør fyr, til et oppfriskende og herlig bad før frokost. Vi lover deg naturopplevelser av de sjeldne, hvor du får se naturen fra et annet perspektiv.

0

Bli med på aktivitetstur i Spania

Fra8.390 kr

06. – 11. nov. 2024
I oktober kan du bli med Anne Grethe og Mariann på aktivitetstur i Spania. En uke hvor du bor på flotte, nyoppussede Cap Negret i Altea. Helt nede på stranden. På programmet står både treningsøkter, bobler, fotturer, felles måltider, sol & bad, mulighet for shopping og ikke minst mye latter og moro!

0

Sprek Bikers på treningstur i Spania

Fra3.990 kr

I mars 2024 inviterer Sprek Bikers & Expa Travel deg med på et spennende sykkeleventyr i sykkelparadiset Altea & Calpe, nord for Alicante i Spania. Det blir herlige langturer i de fineste sykkelløypene i området. Etter en lang vinter inne på spinningsyklene blir dette supert å kunne se frem til. Og trene mot!

0
Vi bor på stranden rett nedenfor Taormina

ViaNova til Sicilia

Fra18.490 kr

12. – 15. oktober 2024.
Middelhavets største øy, Sicilia, er vertinne på vårt neste sykkeleventyr!
Sykkelturene går blant annet til små byer fra filmene ‘Gudfaren’, opp på vulkanen Etna, og på svingete veier over fjellet hvor vi skal besøke en herlig, liten vingård. Alt i en natur som fort kan ta pusten fra deg.

0
Vandring i Cinque Terre, Italia

Haugesund Aerobic til Italia

Fra17.590 kr

16. – 20. sep. 2024
Vi kombinerer to av våre absolutte favoritter; sykkeltur gjennom et fantastisk landskap i Toscana, og fottur i unike Cinque Terre.
Den første dagen går vi mellom de fem unike byene i Cinque Terre (eller du kan velge en sykkelutflukt på egenhånd). Dagen etter sykler vi fra Monterosso og opp i fjellene ovenfor Cinque Terre hele veien til La Spezia, og så videre inn i regionen Toscana. Kanskje er åsene ovenfor Cinque Terre noen av de vakreste sykkelveiene vi syklet på!

0

Sprek og Blid til Frankrike

Fra15.990 kr

21. – 25. september 2024
Sprek og Blid inviterer deg med på Yoga- og fotturer i sitronenes by – Menton, Frankrike. Det blir Yoga, sol, bad, sosialt samvær, nydelig mat, middelalderbyer og rivieraens herlige strender.

0
Lago Maggiore i Italia

På Vespatur rundt Lago Maggiore – Italia

Fra23.230 kr

06. – 09. sep 2024.
Med SpareBank1 på Vespa i Italia! Noen av de kanskje mest idylliske og vakre plassene vi har besøkt på våre Italia-turer er innsjøene i nord-Italia. Her møter Alpene innsjøene Lago Maggiore og Lago Orta. Og her skal vi bo midt mellom fjell, koselige byer og i italiensk idyll. Perfekt beliggenhet og utgangspunkt for eventyrlige Vespa-utflukter!

0
Vandring i Cinque Terre, Italia

Step på jubileumstur til Cinque Terre

Fra8.790 kr

Step blir 10 år i 2024! Det feirer vi med å dra til Italia og vakre Cinque Terre! Her skal vi gå på turer, nyte den italienske atmosfæren, spise nydelig mat og oppleve spektakulær utsikt og natur.

0