fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Fotturer

Fotturer i magisk natur

Noen av de flotteste stedene vi kjenner til er Romsdalen, Sunnmøre og Lofoten i Norge, byene Cinque Terre og fjellkjedene Dolmittene i Italia og Pyreneene i Spania.
På disse stedene har vi lagt opp til fotturer som er akkurat passe utfordrende, med et vel tilrettelagt program.

Bostedene er nøye utvalgt – enten det er overnattinger på hoteller med god komfort, i sovesaler eller i telt.  Få drar uberørt hjem etter disse magiske fotturene i unik natur.

Vi tilbyr stadig nye fotturdestinasjoner – vi vokser med oppgaven!

NB! Vi arrangerer også flere Aktivitetsturer hvor fotturer er en stor del av aktivitetene – se mer om disse turene under punktet Aktivitetsturer.

Våre Fotturer

Opplev Italia med Expa Travel

Per Thomas, vennetur i Italia

Fra20.790 kr

14. – 21. sep 2024
Bli med Per Thomas på en aktiv vennetur i Italia! Abruzzo er kanskje en av de minst kjente regionene i Italia, både for turister og italienerne selv… En region som byr på spennende og vakker natur, med store kontraster. På denne turen sykler du på lite trafikkerte veier, veier du antakelig ikke visste eksisterte. I spektakulære omgivelser. Noen av dagene stopper vi en ekstra natt i fjellene for flotte fotturer i Abruzzos spekakulære nasjonalparker.

0
sykkeltur i Toscana

Fottur i Cinque Terre og sykkeltur i Toscana

Fra16.990 kr

15. – 19. okt. 2024
På denne opplevelserike turen kombinerer vi to av våre absolutte favoritter; sykkeltur i Toscana og fottur i unike Cinque Terre. Vi starter med dagstur i spektakulære Cinque Terre. Fra Monterosso i Cinque Terre sykler vi så langs åsene ovenfor de fem byene hele veien til La Spezia, og videre inn i Toscana og Lucca. Det blir en kombinasjon av hav og fjell, kultur og mat, aktivitet og avslapping. Mye av denne turen er virkelig utenfor ‘allfarvei’, steder du kanskje ikke ville funnet på egenhånd.

0

Sprek Trening til Gardasjøen

Fra18.990 kr

05. – 12. sept. 2024
På nordsiden av Gardasjøen ligger byene Riva del Garda, Torbole og Arco. Et fantastisk område med enorme muligheter for spennende aktiviteter, både til vanns og til lands. Her er du hele tiden omgitt av de fantastiske fjellene i Dolomittene, og alltid rett i nærheten av vakre Gardasjøen.

0
Romsdalen, Norway

Langhelg i Romsdalen og Stordalen

Fra9.990 kr

11. – 14. sep. 2024.
I løpet av fire dager opplever du noen av det vakreste Norge byr på – uten stress. Vi starter med spektakulære Romsdalseggen (1320 moh) m/Rampestreken, beveger oss videre fra vakre Romsdalen til Ansokhornet i Stordalen (888 moh), og avslutter turen ved å gå bak mektige Storsæterfossen.

0

Cinque Terre på egenhånd

Fra5.990 kr

Mai-oktober, valgfri dato.
Alle burde få oppleve å gå i de fantastiske fjellene og nyte den spektakulære utsikten i Cinque Terre – de 5 byene! Det er vanskelig å velge seg én favoritt av disse 5 bilfrie ‘Kardemomme-byene’ som klamrer seg til fjellsidene i dette herlige området: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore. Stiene som knytter de fem byene sammen regnes som en av Europas vakreste – en opplevelse som begeistrer de fleste.

0
Lofoten, Norway

Aktiv weekend i Lofoten

Fra10.750 kr

12. – 15. september 2024.
Bli med på en herlig langhelg i Lofoten med fantastisk natur, ørnsafari og fjellturer!
Lofoten har så vanvittig mye flott å by på, og det ønsker vi i Expa Travel v/Solveig å gi deg muligheten til å oppleve. Eventyrlige dager med ørnsafari, fjellturer med fantastisk utsikt, kortreist mat og et flott bosted med personlig vertskap. Vi ønsker å gi deg påfyll som kan bidra til å gi motivasjon til å fortsette en aktiv hverdag.

0

Selvaggio Blu, eventyrlig fottur på Sardinia

Fra15.990 kr

April, mai og september 2024.
Fotturen Selvaggio Blue er uten tvil en tur for deg som søker eventyr! Du må like å være ute i naturen, for denne delen av Sardinia er kun tilgjengelig til fots. Turen går langs kysten av området Baunei, mot det Tyrrenske hav i den sentrale delen av Sardinia. Du følger deler av gamle esel- og sauestier. Flere av de som allerede har gått denne turen beskriver den som noen av de flotteste fotturene i Europa. Som et Kinderegg: Spektakulært, vakkert og passe utfordrende.

0
Aktive turer i inn- og utland

Hike & Bike i Dolomittene

Fra15.990 kr

Juni – Sep, valgfri dato
Lyst på en uke med spennende sykkelturer kombinert med spektakulær fotvandring i Via Ferratas i Dolomittene? Dette er en tur hvor du får utfordret deg selv! Det blir spennende klatring både i Riva del Garda og i Brentadelen av Dolomittene. Og sykling i Brenta-Dolomittene, gjennom dalene Val di Sole og Val Non, samt over Monte Bondone (klassisk Giro d’Italia fjelletappe). Bedre blir det ikke!

0

Fotturer langs Costa Blanca-kysten

Fra8.390 kr

25. – 30. april 2024.
Bli med oss på flere virkelig flotte fotturer i området rundt Altea, Calpe og Albir langs Costa Blanca-kysten i Spania! Fjellturene er både spektakulære og spennende! Det fantastiske klimaet på Costa Blanca gir deg mange muligheter til å kunne nyte både aktiviteter og sol & bad. April er normalt en fantastisk periode på Costa Blanca-kysten, med fine temperaturer for både vandring og å nyte solen.

0
AKtivitetstur i Riva del Garda, Italia

Drømmetur med Studio Nor til Gardasjøen

Fra17.990 kr

15. – 22. sept. 2024
Årets høydepunkt – medlemstur med Studio Nor! Til herlige Riva del Garda ved Gardasjøen. En uke fylt med nye eventyr, trening, fotturer, Via Ferrata, og mest av alt, vi skal ha det gøy! Her er det bare å melde seg på, førstemann til mølla gjelder.

0
AKtivitetstur i Riva del Garda, Italia

Aktivitetstur ved Gardasjøen, Lene & Anki

Fra20.990 kr

07. – 14. september 2024.
Årets høydepunkt – med Anki & Lene! Vi blir stadig flere og flere som hvert år ønsker oss tilbake til Gardasjøen og området rundt Riva del Garda. Det har nærmest blitt en tradisjon. Og selvfølgelig skal vi tilbake også i 2024! En uke fylt med nye eventyr, trening, fotturer, Via Ferrata, og mest av alt, vi skal ha det gøy! Disse turene blir alltid fort fullbooket, førstemann til mølla gjelder.

0
Opplev Aurlandsdalen med Expa Travel

Aurlandsdalen – Fottur fra fjell til fjord

Fra10.950 kr

Start på Finse stasjon, 1222 moh. I 3 dager vandrer vi i Aurlandsdalen, ned til Nærøyfjorden. Kajakpadling / mini-cruise. Flåmsbanen tar oss opp til fjells igjen. Fantastisk tur i spektakulære omgivelser.

0
Med Expa Travel til Torbole ved Gardasjøen

Venninnetur ved Gardasjøen

Fra11.990 kr

17. – 21. sep 2024
Dette blir antakelig årets høydepunkt! Marit og venninner skal på tur sammen – til vakre Gardasjøen! Fotturer, sykkelturer, vingårder, lokal mat&vin og masse sosialt samvær!

0

Spektakulære fotturer i Dolomittene

Fra16.490 kr

31. aug – 07. sep 2024.
På denne turen bor vi midt i byen Cortina i de italienske Dolomittene, med gangavstand til det meste. Turleder Anne Grethe leder an på nye, spektakulære fotturer hver dag. En av dagene prøver vi oss på klatring i Via Ferrata – et luftig eventyr du antakelig vil huske lenge.

0
sykkeltur i Toscana

Fr.stadgjengen til Italia

Fra16.590 kr

På denne opplevelserike turen kombinerer vi to av våre absolutte favoritter; sykkeltur i Toscana og fottur i unike Cinque Terre. Vi starter med dagstur i spektakulære Cinque Terre. Fra Monterosso i Cinque Terre sykler vi så langs åsene ovenfor de fem byene hele veien til La Spezia, og videre inn i Toscana og Lucca. Det blir en kombinasjon av hav og fjell, kultur og mat, aktivitet og avslapping. Mye av denne turen er virkelig utenfor ‘allfarvei’, steder du kanskje ikke ville funnet på egenhånd.

0
Vandring i Cinque Terre, Italia

Lenes venninnetur til Cinque Terre 2024

Fra6.890 kr

07. – 11. mai 2024
Tenk at hele gjengen blir 50 år i 2023! Det må vi selvfølgelig feire sammen, i Italia og vakre Cinque Terre! Her skal vi gå på turer, nyte den italienske atmosfæren, spise nydelig mat og oppleve spektakulær utsikt og natur. Og vi skal fnise og skåle i bobler – akkurat som vanlig.

0
Til Gardasjøen med Expa Travel

Riva del Garda med Via Ferrata, MTB, Fottur, Canyoning

Fra12.990 kr

På nordsiden av Gardasjøen ligger byene Riva del Garda, Torbole og Arco. Et fantastisk område med enorme muligheter for spennende aktiviteter, både til vanns og til lands.Her er du hele tiden omgitt av de fantastiske fjellene i Dolomittene, og alltid rett i nærheten av vakre Gardasjøen.

0
Opplev Slovenia med Expa Travel

Fottur i de vakre Slovenske Alper

Fra18.700 kr

Du vandrer på noen av de mest spektakulære stiene i Slovenia: Via Alpina Trail, Slovenian Mountain Trail, Alpe Adria Trail, Soca Trail og the Juliana Trail. Turen starter med spektakulær vandring i den fantastisk vakre nasjonalparken Triglav i de Slovenske Alper. Deretter fortsette du sørover mot Adriaterhavet. På veien sørover vandrer du rundt idylliske Lake Bled, kjører over det berømte fjellpasset Vrsic, svømmer i det krystallklare vannet i Bohinj, og vandrer gjennom den vakre Socadalen. Vi må selvfølgelig også innom vinområdet i Goriska Brda.

0
Lofoten, Norway

Aktiv sommer i Lofoten

Fra14.500 kr

Lofoten har så vanvittig mye å by på. Ekte naturopplevelser, fjellturer med fantastisk utsikt, fisketurer med (nesten) garantert fangst, sykkelturer i spektakulær natur, herlig mat og et fantastisk hyggelig vertskap. Kort sagt alt vi setter pris på for å få en minnerik ferie.

0
Vandring i Cinque Terre, Italia

Haugesund Aerobic til Italia

Fra17.590 kr

16. – 20. sep. 2024
Vi kombinerer to av våre absolutte favoritter; sykkeltur gjennom et fantastisk landskap i Toscana, og fottur i unike Cinque Terre.
Den første dagen går vi mellom de fem unike byene i Cinque Terre (eller du kan velge en sykkelutflukt på egenhånd). Dagen etter sykler vi fra Monterosso og opp i fjellene ovenfor Cinque Terre hele veien til La Spezia, og så videre inn i regionen Toscana. Kanskje er åsene ovenfor Cinque Terre noen av de vakreste sykkelveiene vi syklet på!

0
Opplev Italia med Expa Travel

Pers Vennetur – sykkel- og fottur i Italia

Fra20.790 kr

Bli med Per på aktiv vennetur i Italia! Abruzzo er kanskje en av de minst kjente regionene i Italia. Antakelig både for oss turister og italienerne selv… En region som byr på spennende og vakker natur, med store kontraster. På denne turen sykler du på lite trafikkerte veier, veier du antakelig ikke visste eksisterte… I spektakulære omgivelser. Noen av dagene stopper vi en ekstra natt i fjellene for flotte fotturer i Abruzzos spekakulære nasjonalparker.

0
Riva del Garda, Italy

Storfamilien Saltnes på tur

Fra14.990 kr

Endelig blir det eventyrtur med hele storfamilien! I juni 2024. I Italia. Både ved Gardasjøen og i Brenta-Dolomittene. En uke sammen med familien, herlig!! Det blir sykling i fantastiske omgivelser, spektakulære fotturer i Brenta-Dolomittene, og du klatring i Via Ferrata. Utfordrende og gøy!! Turen avsluttes med sol & bading i Gardasjøen, samt konsert i den verdensberømte operaen i Verona! Opplevelsene står rett og slett i kø.

0
Vandring i Cinque Terre, Italia

Jubileumstur til Cinque Terre

Fra11.990 kr

Tenk at hele gjengen blir 50 år i 2023! Det må vi selvfølgelig feire sammen, i Italia og vakre Cinque Terre! Her skal vi gå på turer, nyte den italienske atmosfæren, spise nydelig mat og oppleve spektakulær utsikt og natur. Og vi skal fnise og skåle i bobler – akkurat som vanlig.

0
Åndalsnes, Romsdalseggen, Norway

Tour de Trollstigen

Fra10.690 kr

Tour de Trollstigen – en sykkelopplevelse (og fottur over Romsdalseggen) du vil huske lenge!
Dombås – Åndalsnes – Trollstigen – Geiranger – Dalsnibba – Lom. En tur vi vet mange har på sin “bucketlist”. 4-dagersturer.

0
Riva del Garda, Italy

Vennetur Hike&Bike Dolomittene og Gardasjøen

Fra17.490 kr

Endelig blir det eventyrtur med hele storfamilien! I juni 2024. I Italia. Både ved Gardasjøen og i Brenta-Dolomittene. En uke sammen med familien, herlig!! Det blir sykling i fantastiske omgivelser, spektakulære fotturer i Brenta-Dolomittene, og du klatring i Via Ferrata. Utfordrende og gøy!! Turen avsluttes med sol & bading i Gardasjøen, samt konsert i den verdensberømte operaen i Verona! Opplevelsene står rett og slett i kø.

0
Vandring i Cinque Terre, Italia

Step på jubileumstur til Cinque Terre

Fra8.790 kr

Step blir 10 år i 2024! Det feirer vi med å dra til Italia og vakre Cinque Terre! Her skal vi gå på turer, nyte den italienske atmosfæren, spise nydelig mat og oppleve spektakulær utsikt og natur.

0
Romsdalen, Norway

Topp 3 – fjelleventyr

Fra10.890 kr

Tre av Norges flotteste fjelltopper på en og samme tur! Opplev noen av de mest spektakulære fjelltoppene i Norge – uten stress. Vi starter med spektakulære Romsdalseggen (1320 moh) m/Rampestreken, beveger oss videre til Geitfonnegga i Geiranger (1453 moh), og avslutter turen på Norges høyeste fjelltopp – legendariske 2469 Galdhøpiggen.

0
Loen Via Ferrata, Norway

Langweekend i Loen

Fra12.395 kr

I det idylliske tettstedet Loen har vi lagt tilrette for noen virkelig spennende og aktive dager. Via Ferrata, topptur til Skåla / Rakssetra, og vandretur til Briksdalsbreen. Dato for turen velger du selv.

0
Romsdalen, Norway

Topp 3 – fjelleventyr med Solveig

Fra10.890 kr

Tre av Norges flotteste fjelltopper på en og samme tur! Opplev noen av de mest spektakulære fjelltoppene i Norge – uten stress. Vi starter med spektakulære Romsdalseggen (1320 moh) m/Rampestreken, beveger oss videre til Geitfonnegga i Geiranger (1453 moh), og avslutter turen på Norges høyeste fjelltopp – legendariske 2469 Galdhøpiggen.

0
Explore North of Norway

På eventyr i Nord

Fra12.900 kr

Vesterålen byr på spektakulære naturopplevelser!  
1330 øyer, kritthvite strender, fjell som stiger opp fra havet, små fiskevær som vitner om en svunnen tid og ikke minst fantastiske turmuligheter.

0
sykkeltur i Toscana

Fratelli Sjongs vennetur til CinqueTerre og Toscana

Fra17.590 kr

På denne opplevelserike turen kombinerer vi to av våre absolutte favoritter; sykkeltur i Toscana og fottur i unike Cinque Terre. Vi starter med dagstur i spektakulære Cinque Terre. Fra Monterosso i Cinque Terre sykler vi så langs åsene ovenfor de fem byene hele veien til La Spezia, og videre inn i Toscana og Lucca. Det blir en kombinasjon av hav og fjell, kultur og mat, aktivitet og avslapping. Mye av denne turen er virkelig utenfor ‘allfarvei’, steder du kanskje ikke ville funnet på egenhånd.

0

Riva del Garda m/Via Ferratas i Brenta-Dolomittene

Fra14.190 kr

På denne turen klatrer du i Via Ferratas, sykler MTB ned fra fjellet Monte Tremalzo, overnatter i fjellhytte i fantastiske omgivelser, og går fottur i spekakulære Brenta-Dolomittene. En aktiv tur i herlige omgivelser!

0