fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Aktivitetsturer

Aktive turer i inn- og utland

Vi opplever at flere og flere ønsker mer ut av sin ferie enn strandliv og shopping. Dette gjelder både i inn- og utland. Tenk å kunne kombinere litt av alt, med fokus på aktivitet, fysisk trening, frisk luft og spennende opplevelser og ikke minst lokal mat. 

Våre aktivitetsturer inneholder forskjellige aktiviteter som f.eks. sykling, fotturer, klatring, yoga, treningsøkter med PT etc. Aktivitetene varierer fra tur til tur, mer info finner du i respektive program.
Vi prøver alltid å bevege oss mest mulig for egen muskelkraft, slik at miljøavtrykket blir minst mulig.

Våre Aktivitetsturer

Bli med på aktivitetstur i Spania

Fra8.390 kr

06. – 11. nov. 2024
I oktober kan du bli med Anne Grethe og Mariann på aktivitetstur i Spania. En uke hvor du bor på flotte, nyoppussede Cap Negret i Altea. Helt nede på stranden. På programmet står både treningsøkter, bobler, fotturer, felles måltider, sol & bad, mulighet for shopping og ikke minst mye latter og moro!

0

Aktivitetstur med Anki på Sicilia, sept 2024

Fra19.990 kr

21. – 28. september 2024.
Anki inviterer til nytt eventyr i Italia, denne gang går turen til Middelhavets største øy: Sicilia! Denne vakre øya har utrolig mye å by på: alt fra rik historie, nydelige små landsbyer, fantastiske strender til utsøkt mat&vin samt fantastisk atmosfære både i byene og ved havet. Det blir gøy og utfordrende trening, utflukter til Etna, Castelmola og til vingård, men også tid til å nyte strand, sol&bad og vakre Taormina.

0
Riva del Garda, Italy

Hike & Bike i Dolomittene

Fra15.990 kr

Juni – sep., valgfri dato.
Lyst på en uke i Dolomittene og ved Gardasjøen med spennende sykkelturer kombinert med spektakulære fjellturer med Via Ferratas?
Dette er en tur hvor du får utfordret deg selv!
Det blir spennende klatring ved Gardasjøen, og fantatisk fottur og sykling i Brentadelen av Dolomittene. Bedre blir det ikke!

0

Sprek Trening til Gardasjøen

Fra18.990 kr

05. – 12. sept. 2024
På nordsiden av Gardasjøen ligger byene Riva del Garda, Torbole og Arco. Et fantastisk område med enorme muligheter for spennende aktiviteter, både til vanns og til lands. Her er du hele tiden omgitt av de fantastiske fjellene i Dolomittene, og alltid rett i nærheten av vakre Gardasjøen.

0
Lofoten, Norway

Aktiv weekend i Lofoten

Fra10.750 kr

12. – 15. september 2024.
Bli med på en herlig langhelg i Lofoten med fantastisk natur, ørnsafari og fjellturer!
Lofoten har så vanvittig mye flott å by på, og det ønsker vi i Expa Travel v/Solveig å gi deg muligheten til å oppleve. Eventyrlige dager med ørnsafari, fjellturer med fantastisk utsikt, kortreist mat og et flott bosted med personlig vertskap. Vi ønsker å gi deg påfyll som kan bidra til å gi motivasjon til å fortsette en aktiv hverdag.

0

Selvaggio Blu, eventyrlig fottur på Sardinia

Fra15.990 kr

April, mai og september 2024.
Fotturen Selvaggio Blue er uten tvil en tur for deg som søker eventyr! Du må like å være ute i naturen, for denne delen av Sardinia er kun tilgjengelig til fots. Turen går langs kysten av området Baunei, mot det Tyrrenske hav i den sentrale delen av Sardinia. Du følger deler av gamle esel- og sauestier. Flere av de som allerede har gått denne turen beskriver den som noen av de flotteste fotturene i Europa. Som et Kinderegg: Spektakulært, vakkert og passe utfordrende.

0
AKtivitetstur i Riva del Garda, Italia

Drømmetur med Studio Nor til Gardasjøen

Fra17.990 kr

15. – 22. sept. 2024
Årets høydepunkt – medlemstur med Studio Nor! Til herlige Riva del Garda ved Gardasjøen. En uke fylt med nye eventyr, trening, fotturer, Via Ferrata, og mest av alt, vi skal ha det gøy! Her er det bare å melde seg på, førstemann til mølla gjelder.

0
AKtivitetstur i Riva del Garda, Italia

Aktivitetstur ved Gardasjøen, Lene & Anki

Fra20.990 kr

07. – 14. september 2024.
Årets høydepunkt – med Anki & Lene! Vi blir stadig flere og flere som hvert år ønsker oss tilbake til Gardasjøen og området rundt Riva del Garda. Det har nærmest blitt en tradisjon. Og selvfølgelig skal vi tilbake også i 2024! En uke fylt med nye eventyr, trening, fotturer, Via Ferrata, og mest av alt, vi skal ha det gøy! Disse turene blir alltid fort fullbooket, førstemann til mølla gjelder.

0
Med Expa Travel til Torbole ved Gardasjøen

Venninnetur ved Gardasjøen

Fra11.990 kr

17. – 21. sep 2024
Dette blir antakelig årets høydepunkt! Marit og venninner skal på tur sammen – til vakre Gardasjøen! Fotturer, sykkelturer, vingårder, lokal mat&vin og masse sosialt samvær!

0

Spektakulære fotturer i Dolomittene

Fra16.490 kr

31. aug – 07. sep 2024.
På denne turen bor vi midt i byen Cortina i de italienske Dolomittene, med gangavstand til det meste. Turleder Anne Grethe leder an på nye, spektakulære fotturer hver dag. En av dagene prøver vi oss på klatring i Via Ferrata – et luftig eventyr du antakelig vil huske lenge.

0
Vakre Sicilia

Aktivitetstur med Anki på Sicilia, mai 2024

Fra19.990 kr

18. – 25. mai 2024
Anki inviterer til nytt eventyr i Italia! I mai 2024 blir det nytt Italia-eventyr, denne gang går turen til Middelhavets største øy: Sicilia! Denne vakre øya har utrolig mye å by på: alt fra rik historie, nydelige små landsbyer, fantastiske strender til utsøkt mat&vin samt fantastisk atmosfære både i byene og ved havet.

0

Bli med på aktivitetstur i Spania

Fra7.690 kr

I oktober 2024 inviterer Caroline & Sigrid deg med på en spennende og artig aktivitetstur i Spania. Det blir en uke med trening, spennende fotturer, hyggelige middager, sol & bad, mulighet for shopping og ikke minst mye latter og sosialt samvær!

0
Til Gardasjøen med Expa Travel

Riva del Garda med Via Ferrata, MTB, Fottur, Canyoning

Fra12.990 kr

På nordsiden av Gardasjøen ligger byene Riva del Garda, Torbole og Arco. Et fantastisk område med enorme muligheter for spennende aktiviteter, både til vanns og til lands.Her er du hele tiden omgitt av de fantastiske fjellene i Dolomittene, og alltid rett i nærheten av vakre Gardasjøen.

0
Opplev Slovenia med Expa Travel

Fottur i de vakre Slovenske Alper

Fra18.700 kr

Du vandrer på noen av de mest spektakulære stiene i Slovenia: Via Alpina Trail, Slovenian Mountain Trail, Alpe Adria Trail, Soca Trail og the Juliana Trail. Turen starter med spektakulær vandring i den fantastisk vakre nasjonalparken Triglav i de Slovenske Alper. Deretter fortsette du sørover mot Adriaterhavet. På veien sørover vandrer du rundt idylliske Lake Bled, kjører over det berømte fjellpasset Vrsic, svømmer i det krystallklare vannet i Bohinj, og vandrer gjennom den vakre Socadalen. Vi må selvfølgelig også innom vinområdet i Goriska Brda.

0
Lofoten, Norway

Aktiv sommer i Lofoten

Fra14.500 kr

Lofoten har så vanvittig mye å by på. Ekte naturopplevelser, fjellturer med fantastisk utsikt, fisketurer med (nesten) garantert fangst, sykkelturer i spektakulær natur, herlig mat og et fantastisk hyggelig vertskap. Kort sagt alt vi setter pris på for å få en minnerik ferie.

0
Hundesledetur på Hardangervidda

Hundesledetur på Hardangervidda, 3 dager

Fra9.450 kr

Et vintereventyr hvor du får oppleve Hardangervidda på sitt beste – på slede bak et hundespann! Det blir deg, hundene og den ville, herlige naturen. Du lærer deg å kjøre eget hundespann, og får garantert noen nye firbente venner!

0

Sprek og Blid til Frankrike

Fra15.990 kr

21. – 25. september 2024
Sprek og Blid inviterer deg med på Yoga- og fotturer i sitronenes by – Menton, Frankrike. Det blir Yoga, sol, bad, sosialt samvær, nydelig mat, middelalderbyer og rivieraens herlige strender.

0
Aktive dager i Lofoten med Expa Travel

Lofoten – Vintereventyr

Fra15.290 kr

Aktive vinterdager i vakre Lofoten. Opplev Lofoten med overnatting i rorbu, Nordlys, fisketur, havkajakk og fjelltur med truger! Vi har valgt måneden mars for vår vintertur nordover. Det gir oss store muligheter for oppleve det helt spesielle lyset i Lofoten – og forhåpentligvis Nordlyset!

0
Opplev Hardanger med Expa Travel

Hardangervidda, Hardangerfjorden og Bergen på samme tur

Fra21.900 kr

Et eventyr hvor du får oppleve Hardangervidda i vinterdrakt – på slede bak et hundespann! Og Hardangerfjorden i blomstring – med sidersmaking og vandreturer. Kontrastene er store med vinter i fjellet og vår i Hardanger, hundene og den ville, herlige naturen. Turen avsluttes i vakre Bergen!

0
Riva del Garda, Italy

Storfamilien Saltnes på tur

Fra14.990 kr

Endelig blir det eventyrtur med hele storfamilien! I juni 2024. I Italia. Både ved Gardasjøen og i Brenta-Dolomittene. En uke sammen med familien, herlig!! Det blir sykling i fantastiske omgivelser, spektakulære fotturer i Brenta-Dolomittene, og du klatring i Via Ferrata. Utfordrende og gøy!! Turen avsluttes med sol & bading i Gardasjøen, samt konsert i den verdensberømte operaen i Verona! Opplevelsene står rett og slett i kø.

0

Vennegjengen på nye eventyr

Fra16.990 kr

14. – 21. sep. 2024
Fjell, sjø, opplevelser, aktivitet og nytelse på både den franske og den italienske rivieraen! Flotte fot- og sykkelturer, samt tid for litt avslapping med sol&bad og mulighet for litt shopping. Fotturer til vakre Roquebrune Cap Martine, Saint Agnes, Monaco og fjellbyen Gorbio. Sykkelturer til Col de Turini og over grensen til Italia. Og besøk på Italias største marked. Her er virkelig noe for en hver smak!

0
Åndalsnes, Romsdalseggen, Norway

Tour de Trollstigen

Fra10.690 kr

Tour de Trollstigen – en sykkelopplevelse (og fottur over Romsdalseggen) du vil huske lenge!
Dombås – Åndalsnes – Trollstigen – Geiranger – Dalsnibba – Lom. En tur vi vet mange har på sin “bucketlist”. 4-dagersturer.

0
Riva del Garda, Italy

Vennetur Hike&Bike Dolomittene og Gardasjøen

Fra17.490 kr

Endelig blir det eventyrtur med hele storfamilien! I juni 2024. I Italia. Både ved Gardasjøen og i Brenta-Dolomittene. En uke sammen med familien, herlig!! Det blir sykling i fantastiske omgivelser, spektakulære fotturer i Brenta-Dolomittene, og du klatring i Via Ferrata. Utfordrende og gøy!! Turen avsluttes med sol & bading i Gardasjøen, samt konsert i den verdensberømte operaen i Verona! Opplevelsene står rett og slett i kø.

0
Nordkapp, Norge

Eventyrlig tur til Nordkapp

Fra16.900 kr

Endelig kan vi ta deg med på et ekte vintereventyr helt til Nordkapp! Vi kjører snøscooter gjennom vill, nordnorsk natur, vi tar RIB-båt over fjorden for havrafting og torskefiske, og på firhjulsdrevne ATV’er når vi det berømmelige Nordkapp-platået.
Dette blir rett og slett rått!

0
Loen Via Ferrata, Norway

Langweekend i Loen

Fra12.395 kr

I det idylliske tettstedet Loen har vi lagt tilrette for noen virkelig spennende og aktive dager. Via Ferrata, topptur til Skåla / Rakssetra, og vandretur til Briksdalsbreen. Dato for turen velger du selv.

0
Explore North of Norway

På eventyr i Nord

Fra12.900 kr

Vesterålen byr på spektakulære naturopplevelser!  
1330 øyer, kritthvite strender, fjell som stiger opp fra havet, små fiskevær som vitner om en svunnen tid og ikke minst fantastiske turmuligheter.

0

Riva del Garda m/Via Ferratas i Brenta-Dolomittene

Fra14.190 kr

På denne turen klatrer du i Via Ferratas, sykler MTB ned fra fjellet Monte Tremalzo, overnatter i fjellhytte i fantastiske omgivelser, og går fottur i spekakulære Brenta-Dolomittene. En aktiv tur i herlige omgivelser!

0