fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Expa Travel

En personlig turoperatør

Vi er en personlig turoperatør som etter flere år som arrangør av aktive turer generelt, og sykkelturer spesielt, ser at vi deler vår lidenskap med flere og flere.
Våre turer går gjerne litt utenfor allfarvei, og gir store opplevelser og mestringsfølelse, samt mulighet til å stifte nye bekjentskap underveis.

Våre destinasjoner ligger først og fremst rundt middelhavet, gjerne i Italia, men vi utvider stadig vårt program til destinasjoner i andre land. De siste årene har vi også hatt turer til bla. Sveits, Japan, Andorra, Canada, Portugal, Pyreneene, Nederland, Scottland, Østerrike, Korea og Albania.
Aktivitetsturer. Sykkelturer. Vespa-turer, Fotturer, Mat & Vinturer. Skiturer. Skoleturer. Seniorturer m.m.

Vi arrangerer turer både for firma så vel som seniorturer og venneturer i privat regi. Utfordre oss gjerne!

Expa Travel (den gang Explore Arcadia) ble stiftet år 2004.

Våre verdier og Visjon

Hvert eneste individ, og faktisk også organisasjon, styres av sine verdier. Det er de grunnliggende verdiene som styrer våre valg. Verdiene former våre holdninger og våre tanker som igjen former vårt sett å kommunisere og agere, som i sin tur skaper et resultat. Det er derfor vi gjerne forteller deg hva som er viktig for oss og hvilke verdier vi har. Det sier jo også en god del om hva vi ønsker å levere og hvilke mål vi har, men kanskje aller mest hvem vi er!

Engasjement og Lidenskap

Det er viktig for oss å ha et glødende engasjement og brennende interesse for det vi gjør. Dette innebærer at vi ikke alltid sier JA til alt, men er selektiv med hva og hvem vi ønsker å jobbe med.

Genuint og Ekte

Er vi på tur ute i verden har vi stor tro på at vi får den største opplevelsen om vi tilbyr det lokalmiljøet står for. Det kan for eksempel være lokal kunnskap og det lokale kjøkkenet. Mat- og vinopplevelser er viktig for oss. Jobber vi i grupper/individuelt med for eksempel personlig utvikling ønsker vi å være genuint interesserte og by på oss selv slik vi er.

Moro og Glede

Det er få saker i livet som gir mer energi enn når man har det gøy og kjenner glede, speciellt sammen med andre. Det er viktig, og det skaper ofte veldig god synergieffekt både for deg som individ, men også som organisasjon. Det leder jo i sin tur som oftest til et bra resultat.

Folkelig og Enkelt

Det skal være usnobbete. Egne erfaringer sier oss at om vi gjør det enkelt og ærlig blir det ofte best. Kan vi samtidig være folkelige og føle, vi som dere, at vi kan være oss selv, trives vi aller best.

Opplevelser og Læring

Lykke og fremgang får vi om vi lærer oss å bruke de menneskelige ressurser som vi ALLE har. De største opplevelsene vi har hatt har oftest kommet fra møte med andre mennesker. Våger vi som individ og gruppe å gå utenfor vår komfortsone og faktisk noen ganger også mislykkes så har vi kommet langt. Da lærer vi oss mest og videreutvikler vår kunnskap og erfaringer. Vi har liten tro på «den perfekte verden» men mer på den potensial som finnes i når vi kan være oss selv.

Bærekraftig og lønnsom

I alle ledd i vår virksomhet prøver vi å tenke ”bærekraft», med tanke på både miljø og lokalsamfunnet rundt oss.  Sammen med våre leverandører, partnere og deltakere ønsker vi å bidra så mye som mulig. Vi prøver å aktivt påvirke våre omgivelser positivt å reflektere over valgene underveis. Vi har stor tro på at konsekvensene då blir en lønnsom virksomhet både for miljøet og økonomien, på kort og lang sikt.

Vår Visjon

Allerede ved oppstarten i 2004 var vi klare på hva vi ønsker å stå for, og hva som er viktig for oss. Vår visjon har vokst seg sterkere for hvert år og etter hver tur. Det er ingen tvil om at vår sterkeste drivkraft er vår mulighet til at bidra positivt til menneskene vi har med på tur, og de vi møter på veien.

Vår visjon er enkel og tydelig: 

«Skape glede og bidra til økt selvfølelse».

Visjonen er vårt største og viktigste svar på «hvorfor Expa Travel».

 

Camp Norway

Vi har også utviklet vårt eget konsept, Camp Norway, hvor vi arrangerer supporterturer i inn- og utland, feks. til OL, VM etc. Vi tilbyr også foredrag og workshops om service, holdning og personlig utvikling. Dette kan arrangeres som et faglig innhold på turen eller som et separat oppdrag internt i bedriften.