fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Expa Travel

Å reise...

Bare i ordene “Å reise» ligger det mange forventninger, kanskje litt spenning og sikkert masse glede.
Ønsket om å få dele disse forventningene og gleden med våre gjester er det som har drevet oss helt fra starten for mer enn 16 år siden. Vi i Team Expa kan rett og slett ikke tenke oss noe bedre enn det. 

Vår erfaring, vårt fokus på bærekraft og gleden vi har ved å skape opplevelser for deg tror vi vil komme deg til gode på mange måter.
Erfaringsmessig foreslår vi ofte turer litt utenfor allfarvei, og skreddersyr mer enn gjerne turen for deg og de du reiser sammen med. Om du ikke velger en av våre allerede «ferdig skreddersydde» turer da. 

Våre destinasjoner ligger først og fremst rundt Middelhavet og i Norge. Vi er veldig glade i Italia, men også Spania og Frankrike ligger hjertet nært. Vårt program utvides stadig med nye destinasjoner og spennende samarbeidspartnere. De siste årene har haft turer rundt om i hele Norge men også til bla. Kroatia, Sveits, Japan, Andorra, Canada, Portugal, Pyreneene, Nederland, Skottland, Østerrike, Korea, Albania, Liechtenstein, Belgia og Tyskland. Mange aktivitetsturer, sykkelturer, vespa-turer, fotturer, mat & vinturer, skiturer, skoleturer, seniorturer og ikke minst firmaturer.

 

Våre verdier og vår Visjon

Vår visjon er like enkel som den er viktig «skape glede og økt selvfølelse». Vårt mål og verdiløfte til deg som deltaker på våre turer er å gi deg “Reiseopplevelser for livet”.

GLEDE

Selve essensen i det vi driver med er noe så enkelt som å føle glede og å ha det gøy.
Å skape glede for andre, sammen med andre, er vårt store “hvorfor”.

BÆREKRAFT

Vi prøver virkelig å være bevisste de valgene vi gjør – slik at vi kan være med å bidra og påvirke til bærekraftig utvikling. Med en god plan og strategi kan vi utrette mye – spesielt om vi gjør det sammen med deg som deltager. Hver dag prover vi ta de gode valgene for å bli bedre å bærekraftige i alle led! 

EKTE

Når noe er ekte kan vi føle det. Både ved opplevelsen og på de vi møter underveis. Ekte mennesker er de som tør være seg selv. Og når vi kan være oss selv så har vi det som best. Ekte opplevelser og ekte mennesker er ofte ærlige.

Reiseselskapet Expa Travel AS

Expa Travel AS er reiseselskapet som allerede i 2006 startet med aktive opplevelsesreiser til utlandet.
I dag har selskapet drift i alle tre skandinaviske land.
Expa Travel AS har, etter pandemiens utbrudd, rettet stort fokus på spennende destinasjoner i Norge – for incoming trafikk parallelt med videre utvikling av destinasjoner rundt Middelhavet.
Store opplevelser og spennende aktiviteter til bærekraftige destinasjoner utenfor allfarvei kjennetegner selskapets virksomhet.

Selskapet eies 100% av norske Expa Travel Nordic AS. Samme selskap er også majoritetseier i selskapene i Sverige og Danmark.