fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Firma- og gruppeturer

Vi arrangerer gjerne DIN drømmetur!

Planlegger ditt firma kickoff, teambuilding eller firmatur i inn- eller utland?
Skal du på tur med vennegjengen / idrettsforeningen eller vinklubben?

Hva er målsetningen for at bedriften drar på tur? En belønningsreise for gode resultater? Å samle kundene for en uforglemmelig opplevelse? Teambuildning for å skape gode forutsetninger for videre suksess?

Og hva ønsker vennegjengen / idrettslaget å oppleve – skal det være en tur med fysiske aktiviteter, eller kanskje et kokkekurs?

Store opplevelser og en god investering

Uansett om motivet er pleasure, business eller en kombinasjon så hjelper vi i Expa Travel gjerne til med arrangementet! Vår ambisjon er at dere ved hjemkomst skal sitte igjen med følelsen av en ‘stor opplevelse og en god investering’.
Erfaringsmessig skjer det noe med oss mennesker når vi drar på tur sammen. Den gode stemningen og holdningen som skapes bidrar ofte til større effektivitet ved hjemkomst.

Vi hjelper gjerne til med planleggingen, og kan også bidra med faglig innhold både i forkant og underveis på turen. Vi har lang erfaring med å arrangere firma- og konferanseturer, og skreddersyr gjerne turer tilpasset deres ønsker og behov.

Utfordre oss gjerne!

Ta kontakt med Eric, +47 92 61 88 05 / eric@expa.no for en uforpliktende samtale for kartlegging av ønsker samt prisoverslag.

Våre firma- og gruppeturer

Oslofjordens Perler – på sykkel

Fra4.990 kr

NB! Privat tur – kun for spes. inviterte.
I august 2020 inviterer Roger & Trude sine venner på en opplevelses-sykkeltur ved Oslofjorden. Vi sykler blant annet innom Drøbak, Hvitsten, Son, Hølen, Tønsberg og Horten. Oslofjordens Perler.

0
Lofoten med Anki & Lene

Lofoten – med Anki & Lene

Fra16.995 kr

I løpet av denne uken blir det blant annet utflukter til omkringliggende fjelltopper som Tjeldbergtinden, Hoven på Gimsøya, fisketur med Christer, og sykkeltur til Henningsvær med topptur til Festvågtind. Det blir yoga og pilates med Anki & Lene. En kveld tar vi også turen opp til Delp for å se midnattsolen. Og selvfølgelig masse sosialt samvær!

0
Sykkeltur i Norge

Tour de Trollstigen m/ ViaNova

Fra6.190 kr

Tour de Trollstigen / Geiranger med ViaNova – En sykkelopplevelse du vil huske lenge! Dombås – Åndalsnes – Trollstigen – Geiranger – Lom. Fantastisk natur.

0
Sykkeltur i Norge

Trollstigen & Geiranger m/Sprek Trening

Fra7.190 kr

27. – 30. august inviterer Sprek Trening sine medlemmer med på en unik sykkelopplevelse. Sosialt, samhold, fantastiske naturopplevelser. Vi sykler Oppdal, Dombås, Åndalsnes, Trollstigen, Geiranger, Dalsnibba, Otta.

0
Camp Roede Malaga

Camp Roede til Malaga

Fra8.990 kr

Roede AS inviterer «alle» som er / har vært deltaker / kursledere på Roede-kurs med til noen herlige novemberdager langs Costa del Sol-kysten i Spania. Det blir aktiviteter og trening hvor alle kan være med. Du velger selv hvilke økter du ønsker å delta på. Vi bor i vakre omgivelser, med kun en liten spasertur ned til stranden.

0

Turgjengen på nye eventyr

Fra9.950 kr

Turgjengen på nye eventyr! Vi skal oppleve to sider av Nord-Italia på denne turen. Både vakre Dolomittene og fantastiske Gardasjøen.

0
Tyskland Moseldalen Expa Travel

Siws vennetur 2020

Fra13.290 kr

På denne sykkelturen tar vi deg med på en unik rute i hjertet av Europa, gjennom Tyskland, Luxembourg, Belgia, Frankrike og Nederland. Bli med Expa Travel på sykkeltur i 5 land på 6 dager!

0

Sporty Trening og Sport 1 Røyken til Italia

Fra10.990 kr

I september 2020 inviterer Sporty Trening og Sport 1 Røyken sine kunder og medlemmer med partners og familier, med på en aktiv tur i Italia! Det blir fotturer i spektakulære Via Ferratas i Dolomittene og trening ved vakre Gardasjøen.

0

Sprek Trening på aktivitetstur til Menton, Frankrike

Fra16.290 kr

Høstens aktivitetstur med våre populære PT ‘er Anki og Lene går i år til den franske rivieraen! Vi bor i vakre omgivelser i gamlebyen i Menton, kun en liten spasertur ned til stranden. Under ledelse av rutinerte og dyktige instruktører – Anki Eie og Lene Grøsland – blir det mange spennende opplevelser med treningsøkter, fotturer, sosialt samvær og god mat & drikke.

0

Sprek Trening Godt Voksen-tur 2020

Fra14.500 kr

Bli med Family Sports Club Agder til Østerrike, et ekte alpeland hvor høye fjelltopper avløser hverandre. Midt i en av disse grønne og frodige dalene skal vi bo. Omgitt av fjell, isbre og en vakker innsjø skal vi oppleve dette vakre landet.

0

Topp Trening til Frankrike

Fra19.590 kr

I september 2020 inviterer Topp Trening deg med på nye eventyr på sykkelen.Turen går gjennom et landskap med veier som skapt for sykling. Kombinasjonen av fantastisk natur, middelalderhistorie, lange strender og myteomspunnede fjell skaper følelser som kommer til å gjøre noe med deg. Vi tror du vil bli overrasket!

0

Yoga NOR/Studio NOR

Fra12.990 kr

På denne aktive ferien inviterer Yoga NOR / Studio NOR deg med på Yoga- og fotturer i sitronenes by – Menton, Frankrike. Det blir Yoga, middelalderbyer og rivieraens herlige strender.

0

Family Sports Club Agder 2020

Fra14.500 kr

Bli med Family Sports Club Agder til Østerrike, et ekte alpeland hvor høye fjelltopper avløser hverandre. Midt i en av disse grønne og frodige dalene skal vi bo. Omgitt av fjell, isbre og en vakker innsjø skal vi oppleve dette vakre landet.

0

Sykkeltur i Provence med Barbro & Frode

Fra19.990 kr

I mai 2020 inviterer Barbro & Frode deg med på et sykkeleventur i Provence. Turen går gjennom et landskap med veier som skapt for sykling. Kombinasjonen av fantastisk natur, middelalderhistorie, lange strender og myteomspunnede fjell skaper følelser som kommer til å gjøre noe med deg.

0

Sense Kongsberg 2020

Fra14.500 kr

Sense Helse Kongsberg skal ut på nytt eventyr – denne gang til Sicilia!
Denne myteomspunnende, dramatiske og vakre øya i Middelhavet. Beleiret og okkupert av fremmede makter gjennom hundrevis av år. Kjent for den aktive vulkanen Etna, og som fødestedet til mafiaen. Alt, og alle, har på sin måte satt sitt preg på denne øya. Dette skal vi utforske nærmere under vårt opphold på øya, men fremfor alt skal vi lete etter en skjønnhet som må oppleves.

0
Lago Maggiore Italia

Ronnys vennetur 2020

Fra9.980 kr

Italia er vakkert, det er det få som bestrider! Noen av de kanskje mest idylliske og vakre plassene vi har besøkt på våre turer er innsjøene i nord-Italia. Her møter Alpene innsjøene Lago Maggiore og Lago Orta. Og her skal vi bo midt mellom fjell, koselige byer og i italiensk idyll. Perfekt beliggenhet og utgangspunkt for eventyrlige Vespa-utflukter!

0

Sprek Trening til Frankrike

Fra18.990 kr

I september 2020 inviterer Sprek Trening deg med på nye eventyr på sykkelen.Turen går gjennom et landskap med veier som skapt for sykling. Kombinasjonen av fantastisk natur, middelalderhistorie, lange strender og myteomspunnede fjell skaper følelser som kommer til å gjøre noe med deg. Vi tror du vil bli overrasket!

0

Skullerud Sport Senter 2020

Fra14.500 kr

I 2020 går ferden mot et land som ligger midt i Europa, uten kystlinje, men med en fantastisk natur. Østerrike er et ekte alpeland, hvor høye fjelltopper avløser hverandre. Midt i en av disse grønne og frodige dalene skal vi bo.Omgitt av fjell, isbre og en vakker innsjø skal vi oppleve dette vakre landet.

0

Family Sports Club Bergen

Fra14.500 kr

Bli med Family Sports Club på tur til Toscana og Elba 2020. Toscana, kjent for sin lange kystlinje, vakre klassiske byer, gode vin og nydelig mat. Vi skal ikke følge den oppkjørte turistløypen. Vi skal finne vår helt egen vei i dette herlige landskapet.

0

Sparebank 68° Nord 2020

Fra18.290 kr

Sparebank 68° Nord på spektakulær sykkeltur i de spanske Pyreneene.
I mai 2020 inviterer vi til nok et spennende sykkeleventyr. Denne gang til et nytt land, nye områder og et annet språk. Vi skal til solsiden av Pyreneene!

0

ViaNova på nye eventyr

Fra12.490 kr

På denne opplevelserike turen kombinerer vi to av våre absolutte favoritter; sykkeltur gjennom et fantastisk landskap i Toscana og en halvdags fottur i unike Cinque Terre. Fra Monterosso i Cinque Terre sykler vi langs åsene ovenfor de fem byene hele veien til La Spezia, og videre til Toscana og Borgo Giusto / Lucca. Dette er kanskje den vakreste sykkelstien vi noensinne har syklet.

0

Anette og Mortens vennetur 2020

Fra14.990 kr

Før første gang på Anette og Mortens venneturer besøker vi Frankrike og byen Annecy, en idyllisk by ved sjøen Lac d’Annecy. Det blir lunsjcruise på sjøen, utflukt med fottur i fjellene rundt La Clusaz, og bytur med guide i gamlebyen. Vi bor på samme hotell i hele perioden, og spiser middag på forskjellige koselige restauranter hver kveld.

0

Jostein & Tones Vennetur 2020

Fra10.990 kr

Høsten 2020 drar vi til idylliske Gardasjøen! Her møter de mektige Dolomitt-fjellene Gardasjøen, vakkert hvor enn du snur deg.Vi kjører / sykler på virkelig flotte, morsomme og spektakulære fjellveier. Og vi bor på samme hyggelige hotell hele perioden – i byen Torbole, med gangavstand til strandpromenaden og Gardasjøen.

0

Roger og Trudes sykkelcruise

Fra14.450 kr

Vi seiler sørover fra Split og besøker blant annet Makarska – Mljet – Dubrovnik – Sipan – Korcula og Hvar. Vi skal med andre ord innom mange perler med spennende stopp for sykkelutflukter, fotturer, utforske både mat & drikke, og kose oss med sol og bad – både på egenhånd og i samlet flokk.

0
Elba port azzurro

Gjerdrum trening og fysioterapi

Fra14.500 kr

Bli med Gjerdrum trening og fysioterapi på tur til Toscana og Elba 2020. Toscana, kjent for sin lange kystlinje, vakre klassiske byer, gode vin og nydelig mat. Vi skal ikke følge den oppkjørte turistløypen. Vi skal finne vår helt egen vei i dette herlige landskapet.

0

Anette med venninner

Fra11.920 kr

I slutten av april ønsker Anette å ta med sine venninner på tur til det berømte vinområdet Barolo i Piemonte, og til den franske rivieraen. En tur med masse god mat, fantastiske viner, hyggelige bosteder og mange herlige opplevelser med  venninnene!

0

Team SuperSelma til Spania

Fra9.190 kr

Bli med Superselma og Expa Travel på sykkeltur til Spania og skap lysglimt for kreftsyke barn!
Sykkelturene går utenfor allfarvei – både til Atlanterhavet og til fjellene i Nasjonalparken Grazalema.
Her blir det garantert gode opplevelser og hyggelig samvær!

0
Elba port azzurro

Family Sports Club Ålesund

Fra14.500 kr

Bli med Family Sports Club Ålesund på tur til Toscana og Elba 2020. Toscana, kjent for sin lange kystlinje, vakre klassiske byer, gode vin og nydelig mat. Vi skal ikke følge den oppkjørte turistløypen. Vi skal finne vår helt egen vei i dette herlige landskapet.

0