1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Firma- og gruppeturer

Vi arrangerer gjerne DIN drømmetur!

Planlegger ditt firma kickoff, teambuilding eller firmatur i inn- eller utland?
Skal du på tur med vennegjengen / idrettsforeningen eller vinklubben?

Hva er målsetningen for at bedriften drar på tur? En belønningsreise for gode resultater? Å samle kundene for en uforglemmelig opplevelse? Teambuildning for å skape gode forutsetninger for videre suksess?

Og hva ønsker vennegjengen / idrettslaget å oppleve – skal det være en tur med fysiske aktiviteter, eller kanskje et kokkekurs?

Store opplevelser og en god investering

Uansett om motivet er pleasure, business eller en kombinasjon så hjelper vi i Expa Travel gjerne til med arrangementet! Vår ambisjon er at dere ved hjemkomst skal sitte igjen med følelsen av en ‘stor opplevelse og en god investering’.
Erfaringsmessig skjer det noe med oss mennesker når vi drar på tur sammen. Den gode stemningen og holdningen som skapes bidrar ofte til større effektivitet ved hjemkomst.

Vi hjelper gjerne til med planleggingen, og kan også bidra med faglig innhold både i forkant og underveis på turen. Vi har lang erfaring med å arrangere firma- og konferanseturer, og skreddersyr gjerne turer tilpasset deres ønsker og behov. Utfordre oss gjerne.

Vi tar våre kunder på alvor!

Ta kontakt med Eric, +47 92 61 88 05 / eric@expa.no for en uforpliktende samtale for kartlegging av ønsker samt prisoverslag.