fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Godt Voksne-turer

Turer med mening

Reis med mennesker som har samme interesse som deg selv

Dette er klubben for deg som er Godt Voksen, og som liker å reise på turer med et aktivt og spennende innhold. Her kan du reise med mennesker som har de samme interessene som deg selv.
Vi ønsker å gi deg mulighet til å komme til steder du kanskje ikke hadde funnet frem til på egenhånd. Vi vil at du skal oppleve gleden av å vandre på gode stier med fantastisk utsikt over høye alpetopper. Oppleve dagliglivet i små landsbyer ute ved havet, hvor det ikke er andre turister…
Dette er ikke turer hvor man ligger på stranden en hel uke – disse turene vil ha en mer aktiv profil. Det betyr at vi er ute og beveger oss hver dag, i et vakkert landskap. Kanskje vi skal ut og sykle? Eller på en liten fjelltur? Besøke en landsby med opprinnelse fra middelalderen? Noen dager begynner vi med morgengymnastikk, et tilbud for de som har lyst. Her har vi mange alternativer. Det er en verden av muligheter, og den verdenen skal vi besøke.

Meld deg på alene – eller sammen med andre

Vi i Expa Travel er gode på å skape gode sosiale rammer som gjør at alle trives, enten man reiser alene eller sammen med andre. Det gjør vi blant annet med felles utflukter, lunsjer og middager. Her skapes nye bånd og man får nye turkamerater. Felles opplevelser står på rekke og rad. Alt i rett tempo.
Vi starter aldri dagen grytidlig, men spiser en rolig frokost før dagens program starter. Av erfaring vet vi at folk liker å hygge seg på ettermiddagen, enten det er på stranden eller på terrassen. Det er viktig for oss, og det er det vi mener med rett tempo.
Turlederne hos oss i Expa Travel er kunnskapsrike. Samtidig må hun eller han kunne formidle sin kunnskap på en fin måte. Vi ønsker å gi informasjon på en lettfattelig og interessant måte, kanskje uten å ramse opp mange årstall og fakta – om det ikke er det dere ønsker da.
Vi mener at våre turledere er humørfylte og sosiale, noe som gjør at det er gøy å være på tur med oss.
‘La vita ê bella’ sier de i Italia. Livet er herlig – det er det vi prøver å få til.

Hvor går turene?

Vi har tidligere gjennomført seniorturer både til fjells, til vanns, via tog, buss og båt. Med lokal guider eller kun med turleder fra Expa Travel. Felles for alle disse stedene er at de har fantastisk mat, nydelig vin og et liv som vi oppe i nord setter så stor pris på.
Vi har vært i Sveits, Spania, Portugal, Italia, Slovenia og Kroatia. Og selvfølgelig har vi spist god mat – lokal mat – og drukket godt vin underveis. Gjerne på en vingård – eller hos Antonio og hans lokale, lille restaurant – som ingen, foruten de med lokalkunnskap, visste om.

Hvor går ferden neste gang vi skal på tur?
Vi i Expa synes det er viktig med drømmer. På våre Godt Voksen-turer er det bare fantasien som setter en stopper. Vi skal leve OG oppleve, vi skal nyte det gode liv!

Våre Godt Voksne-turer

Explore North of Norway

På eventyr i Nord

Fra12.900 kr

Vesterålen byr på spektakulære naturopplevelser!  
1330 øyer, kritthvite strender, fjell som stiger opp fra havet, små fiskevær som vitner om en svunnen tid og ikke minst fantastiske turmuligheter.

0