fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Godt Voksne-turer

Turer med mening

Reis med mennesker som har samme interesse som deg selv

Dette er klubben for deg som er Godt Voksen, og som liker å reise på turer med et aktivt og spennende innhold. Her kan du reise med mennesker som har de samme interessene som deg selv.
Vi ønsker å gi deg mulighet til å komme til steder du kanskje ikke hadde funnet frem til på egenhånd. Vi vil at du skal oppleve gleden av å vandre på gode stier med fantastisk utsikt over høye alpetopper. Oppleve dagliglivet i små landsbyer ute ved havet, hvor det ikke er andre turister…
Dette er ikke turer hvor man ligger på stranden en hel uke – disse turene vil ha en mer aktiv profil. Det betyr at vi er ute og beveger oss hver dag, i et vakkert landskap. Kanskje vi skal ut og sykle? Eller på en liten fjelltur? Besøke en landsby med opprinnelse fra middelalderen? Noen dager begynner vi med morgengymnastikk, et tilbud for de som har lyst. Her har vi mange alternativer. Det er en verden av muligheter, og den verdenen skal vi besøke.

Meld deg på alene – eller sammen med andre

Vi i Expa Travel er gode på å skape gode sosiale rammer som gjør at alle trives, enten man reiser alene eller sammen med andre. Det gjør vi blant annet med felles utflukter, lunsjer og middager. Her skapes nye bånd og man får nye turkamerater. Felles opplevelser står på rekke og rad. Alt i rett tempo.
Vi starter aldri dagen grytidlig, men spiser en rolig frokost før dagens program starter. Av erfaring vet vi at folk liker å hygge seg på ettermiddagen, enten det er på stranden eller på terrassen. Det er viktig for oss, og det er det vi mener med rett tempo.
Turlederne hos oss i Expa Travel er kunnskapsrike. Samtidig må hun eller han kunne formidle sin kunnskap på en fin måte. Vi ønsker å gi informasjon på en lettfattelig og interessant måte, kanskje uten å ramse opp mange årstall og fakta – om det ikke er det dere ønsker da.
Vi mener at våre turledere er humørfylte og sosiale, noe som gjør at det er gøy å være på tur med oss.
‘La vita ê bella’ sier de i Italia. Livet er herlig – det er det vi prøver å få til.

Hvor går turene?

Vi har tidligere gjennomført seniorturer både til fjells, til vanns, via tog, buss og båt. Med lokal guider eller kun med turleder fra Expa Travel. Felles for alle disse stedene er at de har fantastisk mat, nydelig vin og et liv som vi oppe i nord setter så stor pris på.
Vi har vært i Sveits, Spania, Portugal, Italia, Slovenia og Kroatia. Og selvfølgelig har vi spist god mat – lokal mat – og drukket godt vin underveis. Gjerne på en vingård – eller hos Antonio og hans lokale, lille restaurant – som ingen, foruten de med lokalkunnskap, visste om.

Hvor går ferden neste gang vi skal på tur?
Vi i Expa synes det er viktig med drømmer. På våre Godt Voksen-turer er det bare fantasien som setter en stopper. Vi skal leve OG oppleve, vi skal nyte det gode liv!

Våre Godt Voksne-turer

Riva del Garda, Italy

Aktivitetstur 60+ til Gardasjøen med Anki

Fra17.990 kr

Denne turen retter seg til deg som liker utetrening, bra bosted og ønsker å oppleve flotte fotturer sammen med andre. Her ligger det meste tilrette for noen virkelig spennende opplevelser i et område som ikke kan beskrives annet enn fantastisk vakkert. Det blir en uke med mange aktiviteter, treningsøkter og spennende utflukter. Like viktig som aktivitet og opplevelser er tid for avslapping og hyggelige samtaler.

0
Explore North of Norway

På eventyr i Nord

Fra12.900 kr

Vesterålen byr på spektakulære naturopplevelser!  
1330 øyer, kritthvite strender, fjell som stiger opp fra havet, små fiskevær som vitner om en svunnen tid og ikke minst fantastiske turmuligheter.

0

Østerrike med Zell am See

Fra14.500 kr

Bli med Family Sports Club Agder til Østerrike, et ekte alpeland hvor høye fjelltopper avløser hverandre. Midt i en av disse grønne og frodige dalene skal vi bo. Omgitt av fjell, isbre og en vakker innsjø skal vi oppleve dette vakre landet.

0
Vi bor på stranden rett nedenfor Taormina

Sense Kongsberg 2020

Fra14.500 kr

Sense Helse Kongsberg skal ut på nytt eventyr – denne gang til Sicilia!
Denne myteomspunnende, dramatiske og vakre øya i Middelhavet. Beleiret og okkupert av fremmede makter gjennom hundrevis av år. Kjent for den aktive vulkanen Etna, og som fødestedet til mafiaen. Alt, og alle, har på sin måte satt sitt preg på denne øya. Dette skal vi utforske nærmere under vårt opphold på øya, men fremfor alt skal vi lete etter en skjønnhet som må oppleves.

0
Opplev Elba med Expa Travel

Family Sports Club Bergen

Fra14.500 kr

Bli med Family Sports Club på tur til Toscana og Elba 2020. Toscana, kjent for sin lange kystlinje, vakre klassiske byer, gode vin og nydelig mat. Vi skal ikke følge den oppkjørte turistløypen. Vi skal finne vår helt egen vei i dette herlige landskapet.

0