fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Hundesledeturer

Hundesledetur med Expa Travel

Ekte villmarksopplevelse med hundespannkjøring

Et vintereventyr hvor du får oppleve vidda på sitt beste – på slede bak et hundespann! Det blir deg, hundene og den ville, herlige naturen.Du lærer deg å kjøre eget hundespann, og får garantert noen nye firbente venner. Det blir overnatting på hyggelige fjellstuer / hytter – gjerne midt ute på vidda.
Kanskje er dette årets familietur? Eller hva med å feire 40, 50, 60 eller 70-årsdagen med venner midte ute på vidda? Som deltaker på våre hundesledeturer får du oppleve å møte ekte lidenskap og enorm kunnskap om hundekjøring. Som igjen gir en fantastisk opplevelse. Vi er opptatt av at du skal få kjøre hundesleden helt selv. Du får opplæring av proffe, lokale, kunnskapsrike guider som selvfølgelig er med på hele turen.

Våre Hundesledeturer

Dog sledding in Norway

Turvenntreff på Hardangervidda

Fra5.990 kr

Hva er vel mer sosialt enn å reise alene på tur? Dette er turen for deg som reiser alene, men ønsker å bli kjent med andre turglade. Kanskje er det noen du har lyst til å bli ekstra kjent med etter turen. Med på turen får du også kunnskapsrike reiseledere fra Expa Travel. Sammen skal vi oppleve Hardangervidda på sitt beste – på ski og på slede, to og to, bak et hundespann!

0
Hundesledetur på Hardangervidda

Hundesledetur på Hardangervidda, 3 dager

Fra9.450 kr

Et vintereventyr hvor du får oppleve Hardangervidda på sitt beste – på slede bak et hundespann! Det blir deg, hundene og den ville, herlige naturen. Du lærer deg å kjøre eget hundespann, og får garantert noen nye firbente venner!

0
Hundesledetur på Hardangervidda

Hundesledetur på Hardangervidda, 5 dager

Fra12.900 kr

Et vintereventyr hvor du får oppleve Hardangervidda på sitt beste – på slede bak et hundespann! Det blir deg, hundene og den ville, herlige naturen. Du lærer deg å kjøre eget hundespann, og får garantert noen nye firbente venner. Overnatting på Halne Fjellstugu og på Skaupa fjellhytte – midt ute på vidda!

0