fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Hvorfor reise med Expa Travel? 

Reiser som gjør noe med en

Expa Travel har siden oppstarten i 2004 bygget kunnskap og samlet mye erfaring fra våre mange turer med bedrifter, vennegjenger og turer på egenhånd. Gruppene har vært både store og små, med reisemål rundt i Europa.
Vi har stor tro på at akkurat de unike opplevelsene – det genuine og ekte – er det viktigste, spesielt når man opplever det sammen med kolleger, familien eller gode venner. Det gjør noe med en.

Hvorfor reise med Expa Travel? 
  1.    Vi skreddersyr turen for deg

Vi selger ikke bare turen, men også gode opplevelser og varige minner.
Expa Travel ønsker å hjelpe deg med å skape den turen du drømmer om. Sammen finner vi frem til hva du ønsker å sitte igjen med etter turen. Vi lager en plan for å få mest mulig ut av budsjettet ditt og av de resursene som finnes tilgjengelige. Vår lange erfaring kommer deg garantert til gode,

Det skal være minnerikt å reise på tur med Expa Travel!

  1.     Vår lidenskap og genuine interesse – din fordel

Når man gjør ting med hjertet og stor lidenskap blir resultatet oftest veldig bra. Det er noe vi er stolte av!

Expa Travel er folkelige og usnobbete, vi har det gøy, samt er ærlige og genuine. Vi tror disse grunnleggende verdiene er med på å skape store opplevelser for deg når du drar på tur med oss.

Vi påtar oss alle de praktiske oppgavene med organisering og administrering av turen, så du kan legge fokus og tid på opplevelsene sammen med de du reiser med. Om ønskelig kan også en eller flere av våre erfarne turledere bli med på reisen, da vil du få hjelp til alt det praktiske underveis. 

Expa Travel har meget gode samarbeidsavtaler med de dyktigste, lokale leverandørene. Det gir oss prisfordeler og lokalkunnskap om stedene turen går til. Ofte finner vi gode spisesteder, hoteller og severdigheter du kanskje ellers ikke ville funnet frem til.  

Det skal lønne seg å reise på tur med Expa Travel!

  1.    Vi planlegger og skaper innholdet på turen

Hvor vil du reise og hvilke aktiviteter ønsker du? Expa Travel har skreddersydd turer for tusenvis av kunder i over 20 år. Det har gitt oss stor erfaring og mye kunnskap om hva som er viktig når man er på tur. Vi innehar en unik kompetanse som gir deg som kunde god hjelp og veiledning før du tar en avgjørelse – og bestiller din reise.

Det finnes enormt mange flotte destinasjoner og aktiviteter å velge mellom. Og det beste av alt: vi har testet ut de fleste! Aktiviteter som er passe utfordrende i flott natur og spennende omgivelser, gjerne litt utenfor allfarvei, gir ofte store opplevelser. Å kombinere dette med god lokal mat, koselige bosteder og god service mener vi er et bra utgangspunkt. 

De fleste steder har vi med oss lokale, profesjonelle samarbeidspartnere som bidrar med kunnskap om både område og aktiviteter. Vi finner fort ut hva som fungerer best og hva som er mulig å få til ut i fra dine ønsker og budsjett. 

Det skal være enkelt å reise med Expa Travel!

  1.     Trygghet og erfaring

Når du velger oss i Expa Travel som din turoperatør vil det gi deg mange store og gode opplevelser, samt minner for livet. Men, like viktig er trygghet. Vår erfaring kommer deg til gode, og i tillegg er vi selvfølgelig medlem av Reisegarantifondet. Som kunde hos Expa Travel dekkes du av garantiene som gis av Reisegarantifondet, og du er beskyttet av pakkereiseloven. Det betyr at hvis reisen ikke lar seg gjennomføre grunnet konkurs, akkord eller insolvens hos arrangøren så vil du få pengene tilbake. 

Det skal være trygt å velge Expa Travel !