fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Randonee / Langrenn

Randonee / Langrennsturer i inn- og utland

Elsker du vinter og snø, og er glad i langrenn? Vi gir deg nå muligheten til å gli gjennom terrenget i perfekte spor – enten det er i inn- eller utlandet.

På våre skiturer satser vi på små grupper, nøye utvalgte destinasjoner, familiedrevne hoteller, nærhet til løyper og natur m.m. Kanskje bosetter vi oss rett og slett rett ved løypene.

Det er viktigste på disse turene er bra terreng, sosialt samvær, hyggelige hoteller samt bra lokal mat og drikke. 
Ta kontakt med oss for mer info!

Våre Randonee / Langrennsturer

Hundesledetur på Hardangervidda

Hundesledetur på Hardangervidda

Fra9.450 kr

Et vintereventyr hvor du får oppleve Hardangervidda på sitt beste – på slede bak et hundespann! Det blir deg, hundene og den ville, herlige naturen. Du lærer deg å kjøre eget hundespann, og får garantert noen nye firbente venner!

0
Topptur Lyngsalpene, Lyngen

Toppturhelg i Lyngen 2022

Fra14.690 kr

Bli med Sport 1 Røyken og Expa Travel på Toppturhelg i Lyngen, Troms. Det blir skikjøring fra topp til fjord, hundesledetur, overnatting på Lyngen Experience Lodge, kortreist mat & drikke, og sosialt samvær. Ved klart vær er sjansene store for å få oppleve det berømmelige Nordlyset.

0
Toppturhelg til Stranda med Sport 1 og Expa Travel

Toppturhelg til Stranda

Fra11.950 kr

Eventyrlige dager i fantastiske Stranda, et område i «verdensklasse» for toppturer! Skikjøring fra fjelltopp til fjord, kajakktur i vakre fjorder, overnatting på Blåtind Boutique Hotell, kortreist mat og drikke, og ikke minst sosialt samvær.

0
Hundesledetur på Hardangervidda

Turgjengen på Hundesledetur – Hardangervidda

Fra4.640 kr

Et vintereventyr hvor du får oppleve Hardangervidda på sitt beste – på slede bak et hundespann! Det blir deg, hundene og den ville, herlige naturen. Anne Grethe er turleder! Du lærer deg å kjøre eget hundespann, og får garantert noen nye firbente venner.

0
Skiing in Lofoten

Lofoten – Ski Touring Randonee

Fra13.890 kr

Skitouring i Lofoten er virkelig en spektakulær opplevelse! Kombinasjonen med havet, fjelltoppene, utsikten, den ville naturen, snø & is gjør Lofoten til en av de mest unike skidestinasjonene i verden. Antakeligvis noe helt annet en det du tidligere har opplevd.

0