fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Randonee / Langrenn

Randonee / Langrennsturer i inn- og utland

Elsker du vinter og snø, og er glad i langrenn? Vi gir deg nå muligheten til å gli gjennom terrenget i perfekte spor – enten det er i inn- eller utlandet.

På våre skiturer satser vi på små grupper, nøye utvalgte destinasjoner, familiedrevne hoteller, nærhet til løyper og natur m.m. Kanskje bosetter vi oss rett og slett rett ved løypene.

Det er viktigste på disse turene er bra terreng, sosialt samvær, hyggelige hoteller samt bra lokal mat og drikke. 
Ta kontakt med oss for mer info!

Våre Randonee / Langrennsturer

Toppturkurs i Alpene – Brennerpasset

Fra22.950 kr

Alpenes fantastiske omgivelser er mektige og atmosfæren helt spesiell. I en uke tar vi deg med på steder du antakelig ikke har besøkt tidligere. Under veiledning av Øyvind Alnes og Torolf Eid, to av Norges kanskje mest erfarne tindeveiledere, vil du på denne turen lære mer om toppturer og skikjøring på randonee-utstyr.
Her får du kunnskapen du trenger for å gjøre egne toppturer!

0
Randonee i Lofoten

Lofoten – Ski Touring Randonee

Fra14.990 kr

Skitouring i Lofoten er virkelig en spektakulær opplevelse! Kombinasjonen med havet, fjelltoppene, utsikten, den ville naturen, snø & is gjør Lofoten til en av de mest unike skidestinasjonene i verden. Antakeligvis noe helt annet en det du tidligere har opplevd.

0
Toppturhelg til Stranda med Sport 1 og Expa Travel

Toppturer i verdensklasse

Fra9.950 kr

Glad i å gå de litt brattere, spektakulære turene utenfor løyper og tråkk? Da bør du se nærmere på denne toppturen! I midten av mars lager vi oss nemlig noen eventyrlige dager på fantastiske Stranda, et område i «verdensklasse» for toppturer! Det blir skikjøring fra fjelltopp til fjord, kajakktur i vakre fjorder, overnatting på Blåtind Boutique Hotel, kortreist mat og drikke, og ikke minst sosialt samvær.

0