fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Vinn tur til magiske Lofoten!

Finn nordlysbillett og vinn tur til magiske Lofoten!

I samarbeid med Lofotprodukt AS leverer vi premiene i Nordlysbillett-konkurransen 2023.
Se mer om konkurransen lenger ned på siden her og på Lofotens Facebook-sider.

Premiene er reisegavekort fra Expa Travel til en verdi av 30.000,-!

Lofoten har så vanvittig mye å by på. Ekte naturopplevelser, fjellturer med fantastisk utsikt, fisketurer med (nesten) garantert fangst, herlig mat og et vell av muligheter for aktiviteter både til lands og til vanns. Og Nordlyset. Noe av det mest unike Lofoten har å tilby. En opplevelse du sjelden glemmer. Denne premien inneholder kort sagt mulighet for minnerike opplevelser. 

3 heldige vinnere får et reisegavekort til en verdi av kr. 30.000,-.

Premien benyttes til en tur til Lofoten for 2, og inneholder følgende:

 • Flyreise for 2 personer,  t/r Oslo – Evenes. 
 • 2 x Overnatting i velutstyrte rorbuer i sjøkanten.
 • 2 x frokost for 2 personer.
 • Leiebil i 3 døgn (type VW Polo / Ford Fiesta etc.).
 • Utflukt 1/ Guidet nordlystur for 2 personer.
 • Utflukt 2 / Ørnesafari i Trollfjorden med Ribbåt eller Fisketur med MS Symra for 2 personer.
 • Tilgang til badestamp og badstue en av dagene på Skårungen. Fantastisk utsikt!
 • Turen går over 3 dager og 2 netter. Du velger selv dato i tidsrommet oktober 2023 – april 2024.
 • Turen omfattes av Reisegarantifondet.
 • Gavekortet er gyldig fra oktober 2023 til og med april 2024.

Evt. tillegg du betaler selv

 • Utflukter utover Nordlystur, ørnesafari i ribbåt eller fisketur med MS Symra.
 • Personlig reiseforsikring (obligatorisk på våre turer).
 • Måltider (lunsjer og middager).
 • Evt. oppgradering / endring av Rorbu / hotellrom.
Overnatting i Rorbuer hos Skårungen

Disse dagene i Lofoten bor du hos Skårungen rett utenfor Kabelvåg, i velutstyrte og moderne rorbuer helt nede i sjøkanten.
Skårungen har et hyggelig vertskap, og kan svare deg på det du evt. måtte lure på underveis i oppholdet. 

Vi hjelper deg gjerne med å sette opp ytterligere utflukter disse dagene i Lofoten.

Ønsker du flere utflukter og opplevelser under oppholdet kan vi evt. anbefale kajakkurs, fisketur med båt, leie av SUP-board, eller en topptur eller to. Få steder i Norge kan tilby så mange toppturer i “verdensklasse”. Turer de aller fleste kan gjennomføre med bravur.

Ønsker du å forlenge oppholdet og bli igjen noen dager ekstra?

Vi anbefaler Moskenesøya, perfekt utgangspunkt for topptur til Ryten, de vakre strendene Kvalvika, Ramberg eller Hauklandstranda, eller for å besøke de små fiskersamfunnene Nussfjord og Sakrisøy. 

Konkurranseregler

Finn billetten og vinn nordlystur til magiske Lofoten! Lofotprodukt AS har gjemt to billetter i nordlyseskene med Lofoten Einerrøkt Laks og Einerrøkt Ørret. Er du den heldige og finner en av de to billettene, vinner du et reisegavekort for to til Lofoten. Finnes det bedre julegave?

Slik deltar du:

 1. Kjøp nordlyseskene med Lofoten Einerrøkt Laks eller Einerrøkt Ørret 260 g.
 2. Se etter billetten inni pakken.

Ved funn av billetten kontakter du Lofotprodukt AS på e-post: firmapost@lofoten.no eller telefon: 76 08 70 00. Du må kunne fremvise billetten og esken.

Konkurransen varer fra 16. oktober 2023 til 25. februar 2024. Fullstendige konkurransevilkår finner du nedenfor:

Premier

2 stk. reisegavekort til Lofoten for to personer til en verdi av kr. 30.000,-, levert av Expa Travel.

Konkurranseregler

Konkurransen er kjøpsbetinget. Kjøp en nordlyseske med Lofoten Einerrøkt Laks eller Lofoten Einerrøkt Ørret 260 g og se etter billetten i esken.

Ved funn av billetten kontakter du Lofotprodukt AS på e-post: firmapost@lofoten.no eller telefon: 76 08 70 00. Du må kunne fremvise billetten og esken.

Generell informasjon

«Finn nordlysbilletten og vinn tur til magiske Lofoten» er en konkurranse som varer fra 16. oktober 2023 til 25. februar 2024. Informasjon om konkurransen finner du på Lofotprodukt AS sin Facebook-side. Ved å delta i konkurransen bekrefter du at du godtar konkurransereglene. Konkurranseperioden kan endres uten forvarsel.

Hvem kan delta?

Konkurransen er åpen for alle over 18 år. Deltakere som er under 18 må ha foresattes samtykke til å delta. Ansatte i Lofotprodukt AS, deres familiemedlemmer og personer som er faglig knyttet til administrasjon av konkurransen kan ikke vinne premien.

Trekning og vinnermuligheter

Alle som kjøper en nordlyseske med Lofoten Einerrøkt Laks eller Lofoten Einerrøkt Ørret 260 g er med i konkurransen. Ved funn av billetten må vinneren kontakte Lofotprodukt AS på e-post: firmapost@lofoten.no eller telefon: 76 08 70 00 innen 1. juli 2023. Du må kunne fremvise billetten og esken. Vinneren vil deretter bli kontaktet av Lofotprodukt AS via telefon eller e-post hvor all nødvendig informasjon vil bli oppgitt.

Du kan kjøpe så mange konkurranseprodukter du vil for å øke dine vinnersjanser.

Vinneren av premien står selv ansvarlig for å innrapportere gevinsten hos skattemyndighetene og betale eventuell skatt av den.

Andre forhold

Lofotprodukt AS forbeholder seg retten til å publisere navn på og bilde av vinnerne i fremtidig markedsføring uten rett til særskilt vederlag for vinneren. Dersom denne konkurransen ikke kan gjennomføres som planlagt, forbeholder organisatoren seg retten til å endre vilkårene for konkurransen. Organisatoren kan diskvalifisere enhver deltager i konkurransen eller nekte å gi ut premie dersom deltagerne ikke opptrer i samsvar med konkurransevilkårene, eller dersom det er mistanke om juks.

Personvern

Vinneren av konkurransen må oppgi kontaktopplysningene sine for at Lofotprodukt AS skal kunne sende informasjon om premien til vedkommende. Dine personopplysninger vil kun benyttes i forbindelse med administrasjon av konkurransen, og behandles i samsvar med reglene i personopplysningsloven. Behandling av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle Lofotprodukt AS sin forpliktelse til å utlevere premien, jf. GDPR art. 6 nr. 1 bokstav b. Det er frivillig å oppgi personopplysninger i forbindelse med konkurransen, men dersom du ikke oppgir opplysningene, kan vi ikke sende informasjon om premien til deg. Formålet med behandlingen er å trekke vinnere og premier til vinnerne av kampanjen. Alle personopplysninger slettes umiddelbart etter at konkurransen er avsluttet. Dine kontaktopplysninger blir ikke delt med tredjepart. Du har rett til innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, og kan kreve retting eller sletting av disse på et hvilket som helst tidspunkt. Du kan klage over behandlingen av personopplysningene til Datatilsynet. Ved å akseptere disse konkurransereglene samtykker du til at Lofotprodukt AS kan behandle dine personopplysninger i forbindelse med konkurransen. Ansvarlig for behandlingen er: Lofotprodukt AS, Havet 45, 8370 Leknes

Dersom du har spørsmål, kan du kontakte firmapost@lofoten.no eller Lofotprodukt AS sitt kundesenter på telefon: 76 08 70 00.

Lofotprodukt AS

Lofotprodukt AS er en sjømatprodusent som ble etablert i 1994. Deres sjømatprodukter blir laget på deres hypermoderne fabrikk ved sjøkanten i vakre Lofoten.
Varemerket Lofoten tilbyr mange populære produkter til hele familien, og blir solgt over hele landet.