fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Anne Grethe T. Vestrheim

Turleder Expa Travel Norway
Anne Grethe er utdannet adjunkt med hovedvekt på engelsk og idrett. Hun har jobbet i grunnskolen i 20 år, både som kontaktlærer og teamleder, samt som programrådgiver på Voksenopplæringen, hvor hun nylig tok over som daglig leder. 
Anne Grethe har alltid jobbet sammen med mange mennesker. Hun er god på ledelse, samarbeid, delegering og å se den enkelte. I tillegg er hun omsorgsfull, ansvarsfull, og ekstremt sosial.
Og så liker hun utfordringer, og å bevege seg litt utenfor komfortsona for så å ‘vokse’ på det!
 
I fritiden har Anne Grethe alltid vært aktiv og glad i bevegelse/ trening som f eks fotball, svømming, styrke og cross FIT. Men aller, aller mest glad i og avhengig av toppturer!! Hun er nok kjent for å være mer i høyden enn i  lavlandet – året rundt. Hun er opptatt av å motivere andre til å komme seg ut, uavhengig av om det er opp eller bortover. Alle typer  aktivitet er bedre enn ingen aktivitet!
Tilrettelegger for andre å komme seg til fjells gjennom Odda/ Ullensvang Turlag. Stimerking, stilaging, varding, hyttedrift osv.
Hun er også leder av turlaget og jobbet som turleder de siste ti årene. Hatt turer på Folgefonna, Jotunheimen, og lokale fjelltopper / områder som f ex Trolltunga (tur og VF) Dronningstien. Alle årstider.
 
I 2013 tok Anne Grethe en liten ‘time out’ fra familie / venner og dro alene på ferie til Dolomittene. Det ble forelskelse ved første blikk – hun får aldri nok av disse fjellene! Og har derfor hatt guidede turer i blant annet Cortina og Bad Gastein så ofte hun kan de siste 5 årene.
Hun har førstehjelpskurs, kurs i sikkerhet i høyfjellet, skredkurs og har selv holdt en del friluftslivskurs (for nybegynnere).
I Expa Travel er Anne Grethe freelancer.

Av språk snakker Anne Grethe flytende engelsk, brukbar tysk og enkel fransk.

Privat er Anne Grethe gift med Yngve, og sammen har de to voksne barn.

KONTAKTINFORMASJON

Telefon: +47 +47 992 49 826
Mail: ag@expa.no