fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Lene Grøsland

Turleder Expa Travel Norway

Lene har drevet med dans og troppsturn siden hun var barn. I 1993 startet hun som instruktør på High Energy Trening og begynte deretter i SATS, og jobbet som instruktør i gruppetrening på forskjellige sentere i Oslo. I tillegg jobbet hun i SATS kompetanse team med opplæring av instruktører, lagde musikk og timer for kjeden.
Hun har drevet eget treningssenter og har ellers bred erfaring fra salg og markedsføring blant annet fra SATS, Mexx og Abilica treningsutstyr. Lene har også erfaring i kostholdsveiledning og livsstilsendring fra sin jobb som både kursleder og regionsjef i Roede. (Tidl Grete Roede)

I dag er Lene å finne som instruktør på SATS Drammen, hun er kjent for å være en energisk og motiverende instruktør som drar deg igjennom treningen til bra musikk og morsomme trinn og øvelser.
Til daglig jobber Lene på Qicraft Norge (Technogym) sitt hovedkontor. Hun har instruert på flere Conventions- og treningscamper både i inn og utlandet, blant annet i 5 år på Shape Up-weekend.

Hun har de seneste årene tatt utdannelse innenfor mental trening og er master coach innenfor NLP.

Lene er opptatt av at du skal ha det gøy på trening, være fornøyd med deg selv og det du får til samt ha en balanse i livet…. litt av alt! Hennes motto er «Gi opplevelser som fører til økt livskvalitet og bedre helse!».

Hos Expa Travel er Lene freelancer, som PT og reiseleder på flere av våre aktivitetsturer.

KONTAKTINFORMATION

Telefon: +47 905 534 21
Mail: lene@expa.no