fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
Lene Grøsland i Expa Travel

Lene Grøsland

Turleder og instruktør for Expa Travel Norway

Lene har drevet med dans og troppsturn siden hun var barn. I 1993 startet hun som instruktør på High Energy Trening. Turen gikk deretter videre til SATS hvor hun jobbet som instruktør i gruppetrening på forskjellige sentere i Oslo. I tillegg jobbet hun i ‘SATS kompetanseteam’, hvor arbeidsoppgavene blant annet var opplæring av instruktører, oppsett av musikklister og timer for kjeden.
Lene har også drevet eget treningssenter. Hun har bred erfaring fra salg og markedsføring, blant annet fra SATS, Mexx og Abilica treningsutstyr, samt at hun de siste årene har jobbet i Polar med pulsklokker og i QiCraft med Technogym treningsutstyr. Lene har også erfaring i kostholdsveiledning og livsstilendring fra Roede, både som kursleder samt stilling på hovedkontoret til Roede.

Til daglig jobber nå Lene på Fitness Brands Norway som leverer treningsutstyr og løsninger til blant annet treningsbransjen.  I tillegg holder hun timer som instruktør hos SATS Drammen. En energisk og motiverende instruktør, som inspirerer til trening med bra musikk og morsomme trinn og øvelser. 
Lene har også instruert på flere Conventions- og treningscamper både i inn- og utland, blant annet i 5 år på Shape Up-weekend.
Hun har de seneste årene tatt utdannelse innenfor mental trening, og er nå master coach innenfor NLP. I 2020 tok hun også Yoga Flow-utdannelse hos HiYoga, og begynte deretter å undervise Yoga.

Lene er opptatt av at du skal ha det gøy på trening, være fornøyd med deg selv og det du får til, samt ha en balanse i alt du gjør i livet. Litt av alt! 
Hennes motto er: «Gi gode opplevelser som fører til økt livskvalitet og bedre helse!».

Hos Expa Travel er Lene freelancer som instruktør og reiseleder på flere av våre aktivitetsturer.

KONTAKTINFORMATION

Telefon: +47 90 55 34 21
Mail: lene@expa.no