fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Oppskrift på Pesto

En liten smak av Italia

I følge Eric kan pesto brukes til det meste – noe resten av Team-Expa har fått teste ved gjentatte anledninger – og er enig i! En liten smak av Italia, liksom.
Vi bruker altså pesto som saus / dipp til f.eks. grillet kjøtt, fisk (spesielt fisk og grønnsaker i folie på grill eller i ovnen) , på bruschetta, som dipp til grønnsaker og selvfølgelig på pastaretter.

Expa oppskrift Pesto

Vår oppskrift er som følger:

  • 1 stor bunt basilikum
  • ½ dl pinekjerner (evt. valnøttkjerner)
  • ca. 50 g parmesan (noen av oss tar ofte litt mer, godt med masse smak)
  • 3 båter hvitløk
  • ca. 1½ dl olivenolje
  • Litt salt og pepper (smak til)

Slik gjør du:
Bland sammen basilikumen, den pressede hvitløken og kjernene i en foodprosessor, hakker eller morter. Tilsett oljen mens du rører godt / kjører foodprosessoren.

Rør inn parmesanosten, og smak til slutt til med salt og pepper.

Vel bekomme!!