fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Oppskrift på Pesto

Oppskrift på pesto – ekte smak av Italia

Vår go-to pesto – like god på pasta som på grillmat

Spør du Svensken (Eric), så finnes det ikke et måltid som ikke blir bedre med pesto. Resten av Team Expa har etter hvert blitt enige – for denne lille grønne godsaken løfter smaken på både fisk, kjøtt, pasta og bruschetta.

Hjemmelaget pesto er enklere enn du tror – og smaker tusen ganger bedre enn den ferdigkjøpte varianten. Her er Svenskens egne Pesto-oppskrift – laget mange ganger, justert med kjærlighet og testet på sultne guider og venner.

Expa sin oppskrift på Pesto

🛒 Dette trenger du til en porsjon pesto:

  • 1 stor bunt fersk basilikum
  • ½ dl pinjekjerner (eller valnøtter – funker også fint)
  • Ca. 50 g parmesan (gjerne litt mer, vi elsker smak!)
  • 3 fedd hvitløk
  • Ca. 1½ dl god olivenolje
  • Litt salt og pepper – smak deg frem

👨‍🍳 Slik lager du pesto:

  • Ha basilikum, hvitløk og nøtter i en foodprosessor, minihakker eller morter.
  • Tilsett olivenolje litt etter litt mens du kjører/blander.
  • Rør inn revet parmesan til slutt. Smak til med salt og pepper.

🥄 Hva bruker vi pesto til?

  • Som saus på pasta
  • Som topping på bruschetta
  • Til grillet fisk, kjøtt og grønnsaker
  • Som dipp til grønnsaker
  • Eller bare på en god skive brød med mozzarella…

Buon appetito – og vel bekomme! 🇮🇹