fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Treningsturer sykkelklubber

Print Friendly, PDF & Email

Treningsturer Sykkelklubber

Vi i Expa Travel har gleden av å tilby treningsreiser på sykkel til spesielt utvalgte reisemål. Vi vet hvor du finner den beste syklingen og hvor du kan nyte uforglemmelige sykkelopplevelser i stabile værforhold året rundt.
Mens vinteren herjer her hjemme kan du sykle lange rolige turer i sol og varme, i lett terreng eller tøffe bakker –  uansett hvilket nivå du er på.
Vi tror at en felles treningstur til varmere strøk både bygger form, motivasjon og sosialt samhold.

Ta med sykkelklubben, vennegjengen, bedriften eller reis alene.
Det å kombinere reise med trening er genialt. Ikke bare får du besøkt et nytt sted, men du får også tid til daglig trening, sunt kosthold og nok restitusjon. Dette er en ferie hvor du også investerer i deg selv!
SYKLE – SPISE – SOVE tar mesteparten av tiden, men likevel husker man gjerne det sosiale fellesskapet best. De andre deltakerne er likesinnede og muligheten for at man sitter igjen med varige venner eller treningskamerater er stor.

Hvorfor velge Expa Travel?

Vi tar hånd om alt det praktiske som administrasjon, reservasjoner, påmeldinger, betalinger og deltakerlister. Vår kompetanse, erfaring og servicenivå gir deg den trygghet du trenger.
Vi vet hvor du finner gode ruter for sykling, og hvor du kan leie sykler av høy kvalitet.
Vi har et bredt kontaktnett og gode avtaler med hoteller som tar ekstra godt i mot syklister.
Vi vet at et en treningsleir krever mye mer enn bare fly og hotell.
La oss hjelpe deg med detaljene i planleggingen av en treningsreise der alt er tilrettelagt med muligheter for leie av sykkel, reiseleder, lokal guide, GPS-ruter, treningsveiledning, følgebil, god mat og drikke samt andre fasiliteter som gjør turen ekstra spesiell.

Velg en av våre ferdig oppsatte treningsturer eller ta kontakt på telefon/e-post eller via skjemaet på denne siden for uforpliktende tilbud på skreddersydde turer tilpasset dine ønsker og behov.

Våre Treningsturer Sykkel

Sprek Bikers på treningstur i Spania

Fra3.990 kr

I mars 2024 inviterer Sprek Bikers & Expa Travel deg med på et spennende sykkeleventyr i sykkelparadiset Altea & Calpe, nord for Alicante i Spania. Det blir herlige langturer i de fineste sykkelløypene i området. Etter en lang vinter inne på spinningsyklene blir dette supert å kunne se frem til. Og trene mot!

0

Bli med på treningstur i Spania

Fra6.990 kr

10. – 17. mars 2024.
Vi inviterer alle sykkelinteresserte til sykkelparadiset Altea og Calpe, nord for Alicante i Spania. Du bor på det nyrenoverte sykkelhotellet Cap Negret, beliggende i Altea. Med en snitt-temperatur på 14-16 grader i vintermånedene er det kanskje ikke så rart at mange syklister finner veien hit. At flyplassen i Alicante ligger kun en liten times kjøretur unna, gjør området til et lett tilgjengelig sykkelmekka for oss sykkelglade skandinavere.

0
Hardangerfjorden rundt på sykkel

Hardangerfjorden rundt på sykkel

Fra8.390 kr

Sykkeltur rundt idylliske Hardangerfjorden, med kanskje Vestlandets vakreste, frodigste og mest fruktbare fjordlandskap. Vi sykler langs den berømte fjorden i tre dager. På veier med lite trafikk, og i en natur hvor fjord og fjell slåss om oppmerksomheten.

0
Lugano sykkeltur

Fra Stelvio til Lago Como, Lago Maggiore & Lago Orta

Fra19.990 kr

Fra Bormio til Passo Stelvio, gjennom Valtellinadalen til Lago Como, Lago Lugano og Lago Maggiore. Store kontraster, herlig lokal mat, unik landskap og utvalgte, sjarmerende hotell.

0