fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Treningsturer sykkelklubber

Print Friendly, PDF & Email

Treningsturer Sykkelklubber

Vi i Expa Travel har gleden av å tilby treningsreiser på sykkel til spesielt utvalgte reisemål. Vi vet hvor du finner den beste syklingen og hvor du kan nyte uforglemmelige sykkelopplevelser i stabile værforhold året rundt.
Mens vinteren herjer her hjemme kan du sykle lange rolige turer i sol og varme, i lett terreng eller tøffe bakker –  uansett hvilket nivå du er på.
Vi tror at en felles treningstur til varmere strøk både bygger form, motivasjon og sosialt samhold.

Ta med sykkelklubben, vennegjengen, bedriften eller reis alene.
Det å kombinere reise med trening er genialt. Ikke bare får du besøkt et nytt sted, men du får også tid til daglig trening, sunt kosthold og nok restitusjon. Dette er en ferie hvor du også investerer i deg selv!
SYKLE – SPISE – SOVE tar mesteparten av tiden, men likevel husker man gjerne det sosiale fellesskapet best. De andre deltakerne er likesinnede og muligheten for at man sitter igjen med varige venner eller treningskamerater er stor.

Hvorfor velge Expa Travel?

Vi tar hånd om alt det praktiske som administrasjon, reservasjoner, påmeldinger, betalinger og deltakerlister. Vår kompetanse, erfaring og servicenivå gir deg den trygghet du trenger.
Vi vet hvor du finner gode ruter for sykling, og hvor du kan leie sykler av høy kvalitet.
Vi har et bredt kontaktnett og gode avtaler med hoteller som tar ekstra godt i mot syklister.
Vi vet at et en treningsleir krever mye mer enn bare fly og hotell.
La oss hjelpe deg med detaljene i planleggingen av en treningsreise der alt er tilrettelagt med muligheter for leie av sykkel, reiseleder, lokal guide, GPS-ruter, treningsveiledning, følgebil, god mat og drikke samt andre fasiliteter som gjør turen ekstra spesiell.

Velg en av våre ferdig oppsatte treningsturer eller ta kontakt på telefon/e-post eller via skjemaet på denne siden for uforpliktende tilbud på skreddersydde turer tilpasset dine ønsker og behov.

Våre Treningsturer Sykkel

Lugano sykkeltur

Fra Alpene til Lago Como, Lago Maggiore & Lago Orta

Fra19.190 kr

Sykkelferie fra Alpene til sjøene i nord-Italia! Fra Bormio til Passo Stelvio, gjennom Valtellinadalen til Lago Como, Lago Lugano og Lago Maggiore.
Fra Alpene til de idylliske sjøene blir det store kontraster. Dette er en tur med store sykkelopplevelser, herlig lokal mat, unik landskap og utvalgte, sjarmerende hotell.

0

Tour de France 2020 – juli

Fra15.950 kr

Tur for både syklister og supportere.
I denne siste uken av 2020 TdF, følger vi syklistene gjennom de 5 siste etappene, fra Alpene til Champs Elysees i Paris.

0

Tour de France – juni 2020

Fra13.950 kr

Tour de France, verdens største sykkelritt & fest! Denne turen er både for syklister og supportere.
I år er det den vakre franske rivieraen som er vert for Grand Depart av Tour de France med hele 3 etapper.

0

Treningstur til Calpe, Spania

Fra9.190 kr

I mars 2020 inviterer vi i Expa Travel og Condis Treningssenter deg med på et spennende sykkeleventyr til sykkelparadiset Calpe, nord for Alicante i Spania.Med oss har vi sykkelguide og instruktør fra Condis, Wenche Stensvoll. Som tidligere sykkelproff og Norgesmester i landeveissykling er det vel ingen tvil om at dette er rett dame på rett plass.

0