fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Vespa-turer

Opplev Italia på Italiensk vis - på vespa

Å kjøre Vespa er enkelt, det er enten gass eller brems. Frihetsfølelsen er enorm! Og du får med deg både temperaturer, vær og lukter underveis.
Det er enkelt å ta seg frem på mindre veier, gjennom koselige små landsbyer, på fjellveier med magisk utsikt og langs kyst og strandpromenader.
Opplevelsene står i kø og du kommer tett på. Og det viktigste av alt – det er utrolig gøy!
 
En aktivitet for alle
Vi har de siste årene arrangert mange vespaturer for både vennegjenger og bedrifter, med eller uten guide. Alle kan være med, enten om du velger en Vespa for deg selv, eller om du sitter på.
Og skulle noen i reisefølge ønske å sykle mens andre kjører Vespa på samme tur så fikser vi selvfølgelig dette også!
Dette er turer du husker lenge!

Våre vespa-turer

Opplev Toscana med Expa Travel

Bennys vennetur 2024

Fra8.390 kr

30. apr. – 04. mai 2024
Toscana er vakkert, det er det få som bestrider! Du kjenner helt sikkert til mange av de mer kjente byene og stedene i området; f.eks. Firenze, Siena, og Pisa etc. Kanskje har du allerede besøkt disse.Vi tør likevel love deg at du vil bli overrasket over hva Toscana kan by på om man oppdager regionen på en Vespa.

0
Vi bor på stranden rett nedenfor Taormina

Ingvild og Mariannes vennetur på Sicilia

Fra14.190 kr

21. – 24. september 2024
Ingvild & Marianne inviterer til nytt eventyr i Italia. Denne gangen har de valgt seg ut Middelhavets største øy: Sicilia. Og den skal vi oppleve på Vespa! 4 dager sammen med vennegjengen. Mange av oss forbinder kanskje øya med mafiavirksomhet, men denne vakre øya har utrolig mye mer å by på: alt fra rik historie, nydelige små landsbyer, fantastiske strender til utsøkt mat&vin og fantastisk atmosfære både i byene og ved havet. 

0
Vakre Sicilia

Rannveigs jubileumstur 2024

Fra11.690 kr

07. – 11. mai 2024
Rannveig blir 50 år – og ønsker at DU blir med på en opplevelsestur i ItaliaI anledning sin egen 50-årsdag ønsker Rannveig å invitere sine venner på en reise litt utover det vanlige – nemlig på Vespatur og fottur i Italia! Hun har valgt seg ut Middelhavets største øy: Sicilia. 5 dager sammen med vennegjengen.

0

Amalfikysten på Vespa – Ronnys vennetur 2024

Fra19.990 kr

07. – 12. juni 2024
Amalfikysten beskrives av mange som ‘verdens vakreste kyst’. Det føles som om “hele verden” ønsker å oppleve denne delen av Italia. Og nå er det din tur! Vi skal gjøre det på den kanskje beste måten, i hvert fall den mest morsomme; vi skal oppleve Amalfikysten på Vespa!

0
Vakre Sicilia

Ingaros til Sicilia

Fra14.390 kr

24. – 28. sep. 2024
Marit inviterer til aktivt eventyr på Middelhavets største øy: Sicilia. På Vespa. 5 herlige dager sammen med venninnegjengen! Det er mange grunner til å besøke Sicilia. Denne vakre øya har utrolig mye å by på: alt fra rik historie, nydelige små landsbyer, fantastiske strender til utsøkt mat&vin og fantastisk atmosfære både i byene og ved havet. Regn med latter, fantastisk natur, herlig mat & vin og mye sosialt samvær!

0
Vakre Sicilia

Jørgens vennetur til Sicilia 2024

Fra11.690 kr

07. – 11. mai 2024
I mai 2024 inviterer Jørgen sine venner på en reise litt utover det vanlige – nemlig på Vespa- og fotturer i Italia! Han har valgt seg ut Middelhavets største øy: Sicilia. 4 aktive dager sammen med vennegjengen.

0
Lago Maggiore i Italia

På Vespatur rundt Lago Maggiore – Italia

Fra23.230 kr

06. – 09. sep 2024.
Med SpareBank1 på Vespa i Italia! Noen av de kanskje mest idylliske og vakre plassene vi har besøkt på våre Italia-turer er innsjøene i nord-Italia. Her møter Alpene innsjøene Lago Maggiore og Lago Orta. Og her skal vi bo midt mellom fjell, koselige byer og i italiensk idyll. Perfekt beliggenhet og utgangspunkt for eventyrlige Vespa-utflukter!

0