fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Tilbud for Velferdsforeningen i Vestre Viken

Velferdsforenings-kurs og turer med EXPA TRAVEL

Praktiske kurs og turer i regi av Velferdsforeningen i Vestre Viken og Expa Travel
 
Nå har du mulighet til å delta på kurs og turer som gjør deg bedre rustet til opplevelser utendørs. Med litt mer kunnskap, og noen tips & triks så kan opplevelsene bli riktig så fine. 
 
Kursene / turene er et spesialtilbud kun for medlemmer av Velferdsforeningen i Vestre Viken. Prisen du ser på disse sidene er prisen du som medlem skal betale. Kursene / turene er subsidiert av Velferdsforeningen.
Det er kun mulig å booke en plass per person på hvert kurs / tur.
 
Våre kurs / turer gir deg en innføring i de ulike temaene slik at du kan se om du ønsker å bruke mer tid på aktiviteten senere. Eller kanskje du allerede nå vet at dette er noe du lære mer om, men trenger hjelp til å komme i gang. 
 
Kurs- og turtilbudene utvides fortløpende.

Turer med Velferdsforeningen VV

Jentetur med kajakk til Lyngør Fyr

Kajakktur i Lyngørs skjærgård

Fra2.200 kr

Opplev magien ved å gli lydløst gjennom vannet i kajakk, å våkne opp på idylliske Lyngør Fyr, herlig mat fra havet, og kanskje et oppfriskende og herlig bad før frokost? Eller hva med å utfordre kroppen med fridykking eller snorkling? Vi kan love deg en naturopplevelse av de sjeldne, hvor du får se naturen fra et annet perspektiv.

0

Kurs med Velferdsforeningen VV

Fotokurs med mobiltelefon

Kurs i Foto for Vestre Viken, onsdag 21. sep

Fra400 kr

Skulle du ønske du kunne ta mobilbilder med ‘wow-effekt’? Vår dyktige fotograf Anders gir deg en innføring i hvordan du kan ta vakre bilder av mennesker, natur eller bybildet. På dette kurset får du enkle tips til hvordan du kan ta fantastiske bilder!

0
Kurs i å lage Gourmetmåltid på bål og primus

Kurs Gourmetmåltid på bål

Fra400 kr

Har du lyst til å kunne lage mer enn pølser og pinnebrød på bålet? Med litt tilpasning og kunnskap kan du lage et gourmetmåltid ute. På dette kurset skal vi lage forrett, hovedrett og dessert med råvarer av høy klasse. Vår villmarkskokk Anders Rosenvinge lærer deg hvordan du kan trylle frem en nydelige 3-retter på bålet.

0
Kurs med Expa Travel

Villmarkskurs – introduksjon

Fra600 kr

Har du lyst til å lære mer om hvordan du kan ha det komfortabelt i villmarken? Med god planlegging og kunnskap kan en natt ute bli en magisk opplevelse. På dette kurset lærer du det grunnleggende for at du skal få en fin og behagelig opplevelse. Vi går gjennom hvordan du slår opp leir, opptenning av bål, bruk av gass- og bensinprimus, navigering, samt rigging av telt, tarp eller hengekøye.

0
Grunnleggende klatrekurs med Expa Travel

Utendørs klatring

Fra500 kr

Har du vært nysgjerrig på utendørs klatring? Lyst til å teste under trygge forhold? Uansett hvilken form en klatrer i, ute eller inne, klatring er supergøy! Dette kurset er lagt opp til at du skal få prøve om utendørsklatring er noe for deg. Vi skal utfordre oss selv i god Expa Travel-ånd og vi skal selvfølgelig ha det gøy underveis!

0
Kurs med Expa Travel

Fiskekurs for nybegynnere

Fra200 kr

Små grep gjør deg til en bedre fisker, mer kunnskap om fiske kan gi deg større mulighet til de gode fiskeopplevelsene. På dette kurset gir storfiskeren Boye en innføring i sluk- og markfiske i marka. Han vil gi deg kunnskap om grunnteknikker, gjennomgang av utstyr og tips til hvordan du kan finne de beste fiskeplassene. 

0