fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
Hundesledetur på Hardangervidda

Hundesledetur på Hardangervidda

Dato: feb - mai

Et vintereventyr hvor du får oppleve Hardangervidda på sitt beste – på slede bak et hundespann! Det blir deg, hundene og den ville, herlige naturen. Du lærer deg å kjøre eget hundespann, og får garantert noen nye firbente venner. Overnatting på Halne Fjellstugu og på Skaupa fjellhytte – midt ute på vidda!

Fra12.900 kr
Les mer
SuperSelma-gjengen 2020

Tour de Lysglimt 2021 med SuperSelma

Dato: 21. - 23. mai 2021

Denne gangen tar vi deg med rundt idylliske Hardangerfjorden – midt i den vakre blomstringstiden. Vi sykler langs den berømmelige fjorden i tre dager. På veier med lite trafikk, og i en natur hvor fjord og fjell skaper en fantastisk idyll.

Fra6.350 kr
Les mer

Roedeweekend i Flåm

Dato: Mai - Sep

Roede inviterer deg med på en tur i et område med noe av den flotteste norske natur som finnes. Med blant annet Flåmsbanen og cruise på Nærøyfjorden Vi bor på tradisjonsrike Vatnahalsen Høyfjellshotell – midt i et fantastisk fjellandskap.

Fra5.890 kr
Les mer
Hamn i Senja, Norge

Nordnorsk sykkeleventyr!

Dato: August

Sprek Bikers inviterer med på sykkeltur i Nord-Norge. Det blir rått, vilt, vakkert og helt unikt. Tromsø-Senja-Andøya-Lofoten. Overnatting i rorbuer og på hyggelige hotell, lokal mat, lite trafikk, og masse sosialt samvær med alle de herlige folkene i Sprek Bikers.

Fra19.980 kr
Les mer
Lofoten, Norway

Roedeweekend i Lofoten

Dato: Juni og August

Roede-weekend i Lofoten – fjellturer, overnatting i sjøkanten, Midnattssol og masse moro! Det blir fjellturer med fantastisk utsikt, kortreist mat, flott bosted med et herlig og personlig vertskap.

Fra6.490 kr
Les mer
Topptur Lyngsalpene, Lyngen

Toppturhelg i Lyngen

Dato: Mars

Sport 1 Røyken inviterer deg med på Toppturhelg i Lyngen, Troms. Det blir skikjøring fra topp til fjord, hundesledetur, overnatting på Lyngen Experience Lodge, kortreist mat & drikke, og sosialt samvær. Er det klart vær er også sjansene store for å få oppleve det berømmelige Nordlyset.

Fra14.690 kr
Les mer
Hardangerfjorden rundt på sykkel

Hardangerfjorden rundt på sykkel

Dato: Mai, Juni, Aug, Sep

Sykkeltur rundt idylliske Hardangerfjorden, med kanskje Vestlandets vakreste, frodigste og mest fruktbare fjordlandskap. Vi sykler langs den berømte fjorden i tre dager. På veier med lite trafikk, og i en natur hvor fjord og fjell slåss om oppmerksomheten.

Fra6.950 kr
Les mer

Aurlandsdalen – Fottur fra fjell til fjord

Dato: Juli - August

Start på Finse stasjon, 1222 moh. I 3 dager vandrer vi i Aurlandsdalen, ned til Nærøyfjorden. Kajakpadling / mini-cruise. Flåmsbanen tar oss opp til fjells igjen. Fantastisk tur i spektakulære omgivelser.

Fra9.690 kr
Les mer
Nordkapp, Norge

Eventyrlig tur til Nordkapp

Dato: Feb / Mar - flere datoer

Endelig kan vi ta deg med på et ekte vintereventyr helt nord i Norge. På denne turen kjører vi snøscooter gjennom vill, nordnorsk natur, vi tar RIB-båt over fjorden for havrafting og torskefiske, og på firhjulsdrevne ATV’er når vi det berømmelige Nordkapp-platået. Dette blir rett og slett rått!

Fra16.900 kr
Les mer
Skiing in Lofoten

Lofoten – Ski Touring Randonee

Dato: Mars, april

Skitouring i Lofoten er virkelig en spektakulær opplevelse! Kombinasjonen med havet, fjelltoppene, utsikten, den ville naturen, snø & is gjør Lofoten til en av de mest unike skidestinasjonene i verden. Antakeligvis noe helt annet en det du tidligere har opplevd.

Fra13.890 kr
Les mer
Vinteraktiviteter i Lofoten

Lofoten – Vintereventyr

Dato: Mars - flere datoer

Overnatting i rorbu, Nordlys, fisketur, havkajakk og fjelltur med truger! Lofoten vinterstid er helt spesielt. Vi har valgt slutten av mars for våre vinterturer nordover. Det gir oss store muligheter for oppleve det helt spesielle lyset i Lofoten – og forhåpentligvis Nordlyset!

Fra14.290 kr
Les mer
Delph - Matmora - Lofoten - Norway

Lofoten – aktiv sommer

Dato: Juni, Juli og August

Aktive dager i spektakulære Lofoten. Utflukter til fjelltopper som Tjeldbergtinden, Hoven på Gimsøya, fisketur med Christer, og sykkeltur til Henningsvær med topptur til Festvågtind. Og midnattsolen…
6-dagersturer i juni, juli og august.

Fra13.790 kr
Les mer
Åndalsnes, Romsdalseggen, Norway

Tour de Trollstigen

Dato: Aug. 2021, flere datoer

Tour de Trollstigen – en sykkelopplevelse (og fottur over Romsdalseggen) du vil huske lenge!
Dombås – Åndalsnes – Trollstigen – Geiranger – Dalsnibba – Lom. En tur vi vet mange har på sin «bucketlist». 4-dagersturer i August.

Fra10.690 kr
Les mer