fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Kurs i gourmetmåltid på bål, be om tilbud

0
Price
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1196

Pris

fra 0 NOK
Lengde 1 dager
Reiseperiode Valgfri dato - be om tilbud
Vanskelighetsgrad
Bosted
Print Friendly, PDF & Email

I prisen inngår

  • Kurs med villmarkskokken Anders Rosenvinge.
  • Råvarer av svært høy kvalitet.
  • Kaffe/te.
  • Lån av primus.
Availability : Valgfri dato - be om tilbud
Kurs i gourmetmåltid på bål og primus
Lær å lage et gourmetmåltid på bål & primus

Vi fortsetter suksessen med kurs i å lage nydelige retter ute i naturen!
Har du lyst til å kunne lage mer enn pølser og pinnebrød på bålet?

Med litt tilpasning og kunnskap kan du lage et gourmetmåltid ute.

På dette kurset skal vi lage forrett, hovedrett og dessert med råvarer av høy klasse. Vår villmarkskokk Anders lærer deg hvordan du kan trylle frem en nydelige 3-retter på bålet.

På kurset skal vi snakke om røyking av fisk på tur, samt marinering og tilbereding av grønnsaker. Du vil også lære om ulike steketeknikker, hvorfor vi bruner kjøtt og hvordan du kan forberede maten på forhånd. Her er det mange som får seg en aha-opplevelse.
Av råvarer bruker vi høy kvalitet fra lokale leverandører. Med gode instruksjoner fra Anders tilbereder du maten selv, før vi sammen nyter måltidet i en trelavvo med vedfyrt ovn.

Drikke til maten kan du kjøpe på Eiksetra, eller evt. ta med selv. 

“Fantastisk flott kurskveld, god stemning og flinke folk som kunne “tinga” sine. God informasjon og takhøyde for mange spørsmål! – Jorid Kobæk Larsen, deltaker på tidligere Gourmetkurs”

Overnatting på Eikssetra?

Denne helgen har du også mulighet til å overnatte på Eiksetra.
Vi har 8 senger fordelt på 3 rom tilgjengelig. DNT-standard.
Ta kontakt for pris på overnatting, inkludert frokost. 

Mulighet for rabatter:
  • Barn under 15 år betaler halv pris. 
  • 2 for 1: Tar du med 2 barn på våre kurs får du kursene for det 2. barnet gratis (gjelder barn 0 – 15 år).

Dersom du ønsker å ha med barn under 15 år på kurset legger du inn dette i kommentarfeltet på bookingen så justerer vi prisen manuelt.

Kurs i å lage Gourmetmåltid på bål og primus
Lær å lage et gourmetmåltid på bål & primus / Foto: Shutterstock
Dato & pris

Dato

Dato bestemmer du selv, be om tilbud.

Oppmøte ved lavvoen på Eiksetra kl. 16:00. Avsluttes ca. kl. 20:30.

De som evt. har bestilt overnatting på Eiksetra (gjøres ved påmelding) går da videre opp til setra.

Pris

Pris for kurset ‘Gourmetmåltid på bål og primus’ er kr. ,- per person.

Skulle du ønske overnatting på Eiksetra denne kvelden vil et tillegg tilkomme. Ta kontakt for tilbud. Valg om evt. overnatting gjøres ved påmelding.  

Inkludert

  • Kurs med den dyktige villmarkskokken Anders Rosenvinge.
  • Råvarer av svært høy kvalitet.
  • Kaffe/te.
  • Lån av primus.

Ekstra

  • Drikke til maten
  • Utstyr til bespisning. Vi i Expa Travel er opptatt av miljøet og ønsker derfor at du tar med deg skjærefjøl, turkniv, tallerken og kniv/gaffel/skje. På Eiksetra finnes det mulighet for å vaske opp kjøkkenutstyret etter bruk. 
  • Reiseforsikring (obligatorisk på våre kurs/turer).
  • Evt. overnatting på Eiksetra.

Vilkår

Betingelser

Våre betingelser finner du her.

Ved bestilling godkjenner du at du har lest og akseptert våre betingelser.

Antall deltakere

Minimum antall deltakere på dette kurset er 20 personer / maks antall er 30 personer. Prisen betinger minimum 20 personer pr. gruppe. Ved færre deltakere kan prisen bli noe høyere eller kurset kansellert.

Kursholder

Anders Rosenvinge

Anders har jobbet med mat i mange år i Norge og Australia. Han har vært kjøkkensjef på Hotell Bristol og assisterende kjøkkensjef på Hotel Continental, i tillegg har han jobbet på kjøkkenet til Sydney Opera house.
I over 10 år har Anders hold ulike matkurs ute og inne. Han er lidenskapelig opptatt av friluftsliv, og tilbringer mye av fritiden ute i telt. Maten er selvsagt viktig på Anders sine turer.

Spørsmål

Kontakt Eric på telefon +47 926 18 805 eller mail eric@expa.no.

Expa Travel tar forbehold ved skrivefeil og valuta-/prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. 

Kart

Påmelding

Ta kontakt med Eric på telefon +47 926 18 805 eller mail eric@expa.no for et uforpliktende tilbud.