Pris |
fra 0 NOK |
Lengde | 1 dager |
Reiseperiode | Valgfri dato - be om tilbud |
Vanskelighetsgrad | |
Bosted |
Vi fortsetter suksessen med kurs i å lage nydelige retter ute i naturen!
Har du lyst til å kunne lage mer enn pølser og pinnebrød på bålet?
Med litt tilpasning og kunnskap kan du lage et gourmetmåltid ute.
På dette kurset skal vi lage forrett, hovedrett og dessert med råvarer av høy klasse. Vår villmarkskokk Anders lærer deg hvordan du kan trylle frem en nydelige 3-retter på bålet.
På kurset skal vi snakke om røyking av fisk på tur, samt marinering og tilbereding av grønnsaker. Du vil også lære om ulike steketeknikker, hvorfor vi bruner kjøtt og hvordan du kan forberede maten på forhånd. Her er det mange som får seg en aha-opplevelse.
Av råvarer bruker vi høy kvalitet fra lokale leverandører. Med gode instruksjoner fra Anders tilbereder du maten selv, før vi sammen nyter måltidet i en trelavvo med vedfyrt ovn.
Drikke til maten kan du kjøpe på Eiksetra, eller evt. ta med selv.
“Fantastisk flott kurskveld, god stemning og flinke folk som kunne “tinga” sine. God informasjon og takhøyde for mange spørsmål! – Jorid Kobæk Larsen, deltaker på tidligere Gourmetkurs”
Denne helgen har du også mulighet til å overnatte på Eiksetra.
Vi har 8 senger fordelt på 3 rom tilgjengelig. DNT-standard.
Ta kontakt for pris på overnatting, inkludert frokost.
Dersom du ønsker å ha med barn under 15 år på kurset legger du inn dette i kommentarfeltet på bookingen så justerer vi prisen manuelt.
Dato bestemmer du selv, be om tilbud.
Oppmøte ved lavvoen på Eiksetra kl. 16:00. Avsluttes ca. kl. 20:30.
De som evt. har bestilt overnatting på Eiksetra (gjøres ved påmelding) går da videre opp til setra.
Pris for kurset ‘Gourmetmåltid på bål og primus’ er kr. ,- per person.
Skulle du ønske overnatting på Eiksetra denne kvelden vil et tillegg tilkomme. Ta kontakt for tilbud. Valg om evt. overnatting gjøres ved påmelding.
Våre betingelser finner du her.
Ved bestilling godkjenner du at du har lest og akseptert våre betingelser.
Minimum antall deltakere på dette kurset er 20 personer / maks antall er 30 personer. Prisen betinger minimum 20 personer pr. gruppe. Ved færre deltakere kan prisen bli noe høyere eller kurset kansellert.
Anders Rosenvinge
Anders har jobbet med mat i mange år i Norge og Australia. Han har vært kjøkkensjef på Hotell Bristol og assisterende kjøkkensjef på Hotel Continental, i tillegg har han jobbet på kjøkkenet til Sydney Opera house.
I over 10 år har Anders hold ulike matkurs ute og inne. Han er lidenskapelig opptatt av friluftsliv, og tilbringer mye av fritiden ute i telt. Maten er selvsagt viktig på Anders sine turer.
Kontakt Eric på telefon +47 926 18 805 eller mail eric@expa.no.
Expa Travel tar forbehold ved skrivefeil og valuta-/prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme.
Ta kontakt med Eric på telefon +47 926 18 805 eller mail eric@expa.no for et uforpliktende tilbud.