Pris |
fra 1 050 NOK |
Lengde | 1 dager |
Reiseperiode | 17. sept. 2022 - kl. 16:00. |
Vanskelighetsgrad | |
Bosted |
Vi fortsetter suksessen med kurs i å lage nydelige retter ute i naturen!
Har du lyst til å kunne lage mer enn pølser og pinnebrød på bålet?
Med litt tilpasning og kunnskap kan du lage et gourmetmåltid ute. På dette kurset skal vi lage forrett, hovedrett og dessert med råvarer av høy klasse. Vår villmarkskokk Anders lærer deg hvordan du kan trylle frem en nydelige 3-retter på bålet.
På kurset skal vi snakke om røyking av fisk på tur, samt marinering og tilbereding av grønnsaker. Du vil også lære om ulike steketeknikker, hvorfor vi bruner kjøtt og hvordan du kan forberede maten på forhånd. Her er det mange som får seg en aha-opplevelse.
Av råvarer bruker vi høy kvalitet fra lokale leverandører. Med gode instruksjoner fra Anders tilbereder du maten selv, før vi sammen nyter måltidet i en trelavvo med vedfyrt ovn.
Drikke til maten kan du kjøpe på Eiksetra, eller evt. ta med selv.
“Fantastisk flott kurskveld, god stemning og flinke folk som kunne “tinga” sine. God informasjon og takhøyde for mange spørsmål! – Jorid Kobæk Larsen, deltaker på tidligere Gourmetkurs”
Denne helgen har du også mulighet til å overnatte på Eiksetra.
Vi har 8 senger fordelt på 3 rom tilgjengelig. DNT-standard.
Pris for overnatting er kr. 700,- per person, inkludert frokost. Evt. overnatting bestilles i påmeldingsskjemaet.
Dersom du ønsker å ha med barn under 15 år på kurset legger du inn dette i kommentarfeltet på bookingen så justerer vi prisen manuelt.
Lørdag 17. september 2022.
Oppmøte ved lavvoen på Eiksetra kl. 16:00. Avsluttes ca. kl. 20:30.
De som evt. har bestilt overnatting på Eiksetra (gjøres ved påmelding) går da videre opp til setra.
Pris for kurset ‘Gourmetmåltid på bål og primus’ er kr. 1050,- per person.
Skulle du ønske overnatting på Eiksetra denne kvelden koster dette kr. 700,- i tillegg per person, inkludert frokost. Valg om evt. overnatting gjøres ved påmelding.
Koronavirusbetingelser
Det skal være trygt å gå på kurs hos oss. Vi tilbyr full refusjon om oppsatt kurs ikke kan gjennomføres på grunn av UD´s reiseråd. Det betyr at du vil få tilbakebetaling direkte fra oss om Helsedirektoratet/UD fraråder å reise dit kurset er planlagt i det tidspunktet ditt kurs skulle vært gjennomført.
Vi forsøker å utbetale snarest, og maks en uke, etter evt. kansellert kurs.
Ønsker du å avbestille kurset uten at Helsedirektoratet/UD har opprettet reiseråd til planlagt destinasjon gjelder våre normale avbestillingsbetingelser (se nedenfor).
Avbestilling pga. egen karantene?
Om du må avbestille kurset pga. egen karantene så dekker f.eks. Europeiske Reiseforsikring din avbestilling.
NB! Det er viktig at du sjekker med din reiseforsikringsleverandør hvilke vilkår som gjelder for deg.
Vanlige betingelser
FRI OMBOOKING eller FRI AVBESTILLING helt frem til 7 dager før oppsatt kurs!
Når du har bestilt et kurs hos oss i Expa Travel vil du umiddelbart motta en bestillingsbekreftelse på oppgitt e-postadresse. Bekreftelsen inneholder blant annet innloggingsinfo til «Min side» hvor du kan logge deg inn når som helst. Her administrerer du din bestilling, gjør evt. tilleggsvalg, oppdaterer evt. data og finner alt av betalingsinfo.
Du kan avbestille kurset med 100 % refund inntil 7 dager før kursdagen, uavhengig av årsak. Våre øvrige betingelser finner du her.
I bestillingsskjemaet krysser du av for at du har lest og akseptert våre betingelser.
Antall deltakere
Minimum antall deltakere på dette kurset er 20 personer / maks antall er 30 personer. Prisen betinger minimum 20 personer pr. gruppe. Ved færre deltakere kan prisen bli noe høyere eller kurset kansellert.
Anders Rosenvinge
Anders har jobbet med mat i mange år i Norge og Australia. Han har vært kjøkkensjef på Hotell Bristol og assisterende kjøkkensjef på Hotel Continental, i tillegg har han jobbet på kjøkkenet til Sydney Opera house.
I over 10 år har Anders hold ulike matkurs ute og inne. Han er lidenskapelig opptatt av friluftsliv, og tilbringer mye av fritiden ute i telt. Maten er selvsagt viktig på Anders sine turer.
Aina Østlund Prestholdt
Aina er til daglig ansvarlig for Norge som destinasjon i Expa Travel.
Store deler av livet har hun brukt på å reise rundt i Norge for å oppleve norsk natur, gjerne i telt eller under åpen himmel. Aina har flere ekspedisjoner bak seg, hun har gått over Svalbard på ski, padlet kano gjennom Femundsmarka alene, og gått over Hardangervidda på ski alene. Gjennom vinteren har hun mange turer med hunden Skygge, og kan gi deg en trygg og nyttig opplæring.