fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Reisereportasjer

Reisereportasjer

Vi i Team Expa opplever får jo sett en del flotte steder både på jobb og privat, dette ønsker vi å dele med dere! Som en minnebok full av tips, rett og slett.
Noen reisereportasjer har vi allerede fått skrevet ned, andre vil tilkomme fortløpende. Enjoy! 

Lido di Jesolo, Italia

Italias svar på syden

Ønsker du et “syden” som ligger nær Norge? Kun 45 minutter fra Marco Polo-flyplass i Venezia, langs Adriaterhavskysten, ligger badebyen Lido di Jesolo!
Les mer
Antarctic Fire Angels in Norway

The Antarctic Fire Angels – i full storm

I samarbeid med eventselskapet Newland har Expa Travel guidet og trent 6 britiske brannkvinner: The Antarctic Fire Angels. På Hardangervidda - i storm!
Les mer

På to hjul i svingene med vennegjengen

Oppskriften venner, sykkel, mat & drikke, el-sykkel, sosialt samvær, vakker natur, godt humør og Vespa slår sjeldent feil! Ei heller da vi tok med Jostein...
Les mer
Galdhøpiggen, Norway

17. mai-feiring på Norges tak

Vi hoppet over feiringen i bunad med pølser og brus i nærmiljøet, og feiret nasjonaldagen på det norskeste av det norske vis – på Galdhøpiggen!!
Les mer

Over Vidden i Bergen

Bergen, byen blant de 7 fjell, byr på så mangt. Og man kan enkelt ta Fløybanen eller Ulriksbanen opp for å se denne vakre byen...
Les mer
Via Ferrata Loen

Via Ferrata i Loen

Via Ferrata i Loen - et minne for livet! Reiseskildring fra en utrolig gøy familietur, med besøk i Via Ferrata, Briksdalsbreen og Skåla.
Les mer
Tour de Lysglimt 2020

Sykkeltur med SuperSelma

SuperSelma arrangerer flere årlige, ulike events og sammenkomster for alle som ønsker å bidra til en utrolig god sak - å spre lysglimt. Overskuddet fra...
Les mer

Sykkelferie i Côte d’Azur og Provence

Kolbotn Sykkelklubb har som tradisjon å reise på sykkeltur sammen annet hvert år. Denne gangen var det Côte d’Azur og Provence som skulle besøkes.
Les mer