fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Bjørn Tore Woll

Turleder for Expa Travel Norge.

Bjørn Tore er oberstløytnant, utdannet fra Hærens krigsskole og stabsskole, og har en MBA fra ESCP (Paris). Han har en variert bakgrunn fra Forsvaret og har bla tjenestegjort i Kosovo og jobbet 4 år ved NATO HQ i Brussel. Nå jobber han som heltidstillitsvalgt for Norges Offisersforbund, og er frilans turleder hos Expa.

Bjørn Tore er over middels interessert i både landevei – og terrengsykling. Han er leder for Nord-Norges største sykkelklubb, Harstad Cykleklubb. Sommeren 2014 gjennomførte han Offroad Finnmark 300 km, og han deltar generelt på en rekke andre (mer eller mindre ubetydelige :-)) mosjonsritt. Målsetting er som alltid å gjennomføre med stil, etterfulgt av sosialt samvær med venner, samt mat og vin.

Bjørn Tore, eller BT blant venner, har et positivt menneskesyn, er optimist og har tro på kombinasjonen trening og belønning. Et ublidt møte med grusen på birkebeineren i 2014 resulterte i et brukket krageben og uvennskap med sykkelen.

Han ser imidlertid noe positivt i alle situasjoner – ny sykkel ble bestilt som belønning og motivasjon, og et nytt vennskap ble etablert 🙂

Av språk behersker BT engelsk flytende og fransk/tysk i «restaurant-versjonen». Han er i gang med å lære seg italiensk.

Privat er BT nordlending, samboer og har tre voksne barn, i tillegg til 4 bonusbarn og et barnebarn!

KONTAKTINFORMATION

Telefon: +47 92 84 04 62
Mail: bt@expa.no