fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login
Solveig Pihlfeldt Haugen

Solveig Pihlfeldt Haugen

Turleder hos oss i Expa Travel

Solveig, som er utdannet vernepleier, Personlig Trener (PT) og kostholdsveileder, jobber til daglig på treningssenter som personlig trener og gruppetimeinstruktør. Dette har hun gjort siden 2013.
Hun har vært instruktør på flere typer gruppetimer, alt fra mobilitet og avspenning, til løping, roing, spinning og styrke i ulike varianter. Hun har også vært en halvpart i et lederteam på treningssenteret hvor hun nå jobber, med hovedfokus på gruppetimer. I tillegg er hun sertifisert spinning- og TRX-instruktør. 
I tillegg til å være ansatt på treningssenter, driver Solveig egen business som personlig trener (PT). Hun har hjemmetrening og konseptet «nabolagstrening» som er gruppetrening i nabolaget til innbyggerne i Arendal, hvor Solveig kommer fra. Hun jobber også som online Coach.
Som du skjønner trives Solveig godt med å ha mange baller i lufta, og hun søker stadig nye opplevelser, erfaringer og eventyr.

Solveig er engasjert, sosial, aktiv, reiseglad og opptatt av at andre mennesker skal kjenne mestring.
Hun har en genuin interesse for menneskene rundt seg, og er opptatt av å vise at det er utenfor komfortsonen magien skjer, og at det ikke er farlig å trø ut i det ukjente og uvante.

Fritiden bruker Solveig på venner, kjæresten, sine to tantebarn og resten av familien, samt trening, tidvis musikal og ellers å nyte livet med nye eventyr og opplevelser. Hun digger kombinasjonen med å utfordre kroppen på lange turer, etterfulgt av en deilig middag og et glass vin. Hun kan nok gå under kategorien «livsnyter».

KONTAKTINFORMASJON

Telefon: +47 93 49 24 97
Mail: solveig_h92@hotmail.com