fbpx
1.820.3345.33 hello@expatravel.com

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Aktivitetstur ved Gardasjøen, Lene & Anki

0
Price
Fra20.990 kr
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1786

Pris

fra 20 990 NOK
Lengde 8 dager
Reiseperiode 07. - 14. sep 2024
Vanskelighetsgrad
Bosted
Print Friendly, PDF & Email

I prisen inngår

 • Fly t/r Oslo - Venezia iht program.
 • Busstransfer t/r Venezia flypass iht program.
 • 7 x Overnatting, del i dobbeltrom iht progr.
 • 7 x Frokost iht program.
 • 2 x Lunsj (utfluktsdagene) iht program.
 • 7 x Middag iht program.
 • Alle felles treninger m/Anki & Lene iht program.
 • Utflukter iht program.
 • Treningstips fra Lene & Anki.
 • Turen omfattes av Reisegarantifondet.
Ønsker du mer info om turen?

Fyll ut feltene over og trykk på Send-knappen så kontakter vi deg.

Availability : 07. - 14. sep 2024
Aktivitetstur ved Gardasjøen i 2024
En uke fylt av artige opplevelser

Trening, fotturer, Via Ferrata og sosialt samvær. De flotte omgivelsene, med alle mulighetene for artige uteaktiviteter, er helt unike i området rundt Riva del Garda.
Lene og Anki tar dere med på en
uke fylt med nye eventyr, trening, fotturer, Via Ferrata, og mest av alt, masse sosialt samvær og latter! Og selvfølgelig blir det også tid for å ta det helt med ro for de av dere som ønsker dette. Det blir med andre ord en tur med alt av det som gir energi – god energi. 

Disse turene blir alltid fort fullbooket, førstemann til mølla gjelder.

Riva del Garda

Riva del Garda har blitt en av de mest populære aktivitetsstedene i hele Europa. Her er det helt unike muligheter for utendørsaktiviteter av alle slag.
Det vil bli allsidige treningsøkter, fotturer i vakre omgivelser, velvære og spennende italiensk mat & vin. I tillegg blir det selvfølgelig tid til herlige bad i Gardasjøen eller i bassenget på hotellet!

AKtivitetstur i Riva del Garda, Italia
Kjapt om turen

Mye av treningen foregår ute – i området rundt hotellet. Her er det mange muligheter med både uteområde, basseng og treningsrom. Hele tiden omgitt av de spektakulære fjellene rundt Gardasjøen.

Lene og Anki vil som alltid dele sin kunnskap om både trening og livsstil – slik som bare Anki & Lene kan. Du vil garantert bli inspirert og motivert til å lære noe nytt! 
Programmet er fylt med fysisk aktivitet og trening for både kropp og hode. Og det blir selvfølgelig også tid for avslapping og hyggelige samtaler. Alle middager er inkludert i prisen, vi har lagt opp til at vi tre av kveldene spiser middager sammen. 

To spennende utflukter
Det blir mulighet for spennende utflukter to av dagene.
Fotturen denne gang går til Monte Baldo. Her kommer vi oss helt opp til ca 1600 moh. Med storslagen utsikt mot Brenta-Dolomittene og Gardasjøen. 
På den andre utflukten, Via Ferrata Cime Capi, får du ikke bare fantastisk utsikt, men også flere morsomme partier du klatrer igjennom. Du trenger ikke klatreerfaring for å delta. En virkelig spennende dag hvor du utfordres i fantastiske omgivelser.

Det er mulighet for andre spennende utflukter på egenhånd også, både til land og i sjøen. Riva del Garda er virkelig det rette stedet for å prøve ulike vannsporter. Og skulle du like sykkel har du her alle muligheter for sykling både i terreng og langs landevei. 

Hva er Via Ferrata?

Under den første verdenskrig ble det første gang bygget jernstier i fjellet i Italia, og disse jernstiene ble da kalt Via Ferrata, derav navnet. Rutene i disse fjellveggene er utstyrt med faste sikringsmidler som stålwire, bøyler, stiger og broer hele strekningen eller deler av etappen. Ved hjelp av hjelmer og seler kan vi klatre i fjellet på en mest mulig sikker og forutsigbar måte, uten at vi må besitte betydelige klatreferdigheter eller klatrekunnskap. Normalt god form og motorikk er som regel nok for å gå en via ferrata.

En guidet tur i en Via Ferrata med klatreseler gir mulighet til å oppleve en fantastisk luftig opplevelse i fjellveggen.

Hvem passer denne turen for?

Turen er lagt opp til at du bør være glad i å trene, men ikke nødvendigvis topptrent for å være med. Alle i middels god form og oppover vil kunne gjennomføre denne aktivitetsturen – samtidig som vi skal kose oss!

Det vil stort sett bli lagt opp til to treningsøkter per dag de dagene det ikke er utflukt. Vi starter hver morgen med Yoga & Stretching, og senere på dagen litt tøffere bootcamp / sirkel-treningsøkter. Vi legger også opp til litt lek og moro. 
Lene og Anki legger opp til treninger som lett kan tilpasses opp og ned i nivå, slik at du alltid har et alternativ. Det blir varierte, effektive og morsomme treningsøkter som forhåpentlig inspirerer til gjentakelse når du kommer hjem fra ferien. En forutsetning for deltakelse er at du er glad i aktivitet, samt liker opplevelser.

Passer denne beskrivelsen deg? Ja da er vi overbevist om at du kommer til å sette stor pris på denne turen!

Highlights
 • Atmosfæren i Riva del Garda.
 • Utfordrende og spennende Via Ferrata på Cime Capi
 • Utflukten til Monte Baldo
 • Daglige treningsøkter med personlig trenene Lene og Anki.
 • Fellesskapet og det gode humøret
AKtivitetstur i Riva del Garda, Italia

Bosted

Vi bor hele uken på favorithotellet – Garda Sporting Hotel 4**** i Riva del Garda

Hotellet ligger i gangavstand til både gamlebyen i Riva del Garda, og til bading i Gardasjøen.

Hotellet er bygget for aktive gjester. Her har vi alle fasiliteter tilgjengelig; et uteområde hvor vi kan utfolde oss, utendørsbasseng, hyggelig restaurant med stor frokostbuffé og herlige middager. Tre kvelder spiser vi sammen på hotellets restaurant. Det er uansett middag inkludert i hotellets restaurant alla dager.

Mye av treningen foregår på hotellområdet, omgitt av de spektakulære fjellene. Alt ligger med andre ord til rette for gode opplevelser og en spennende aktivitetsuke.

Måltid

Følgende måltid er inkludert i prisen:

 • 7 x Frokost iht program.
 • 2 x Lunsj iht program (utfluktsdagene).
 • 1 x Lett vingårdslunsj med prøvesmaking
 • 7 x Middag iht program (alle middager er inklusive i prisen på hotellet om du ønsker å spise de der, vi legger opp til 3 hvor vi møtes og spiser sammen).
Dagsprogram

Dag 1Reisedag

Avreise med Norwegian fra Gardermoen med ankomst i Venezia. Transport venter oss på flyplassen. Transfer fra flyplassen til hotellet vil ta ca. en time. Flytider publiseres så fort leverandørene publiserer sitt program for september 2024.

Ettermiddagen disponeres på egenhånd for å bli kjent med hotellet og området rundt. Vi møtes kl. 17:00 for en felles trening med minibands hvor vi bruker egen kroppsvekt.

Felles middag kl. 19:00.

Dag 2Yoga / Felles treningsøkt på formiddag og ettermiddagen

Før frokost samles vi til en felles Yogaøkt. Hotellet har et flott hageområde, så her finnes det mange muligheter for å gjennomføre både Yoga og andre treningsøkter. Husk å ta med yogamatte eller lignende.

Kl. 10:30 møtes vi igjen for en felles Bootcamp-treningsøkt.
Deretter har du egentid til sol, bade, shoppe, nyte. Lunsj ikke inkludert.

Kl. 17:00 samles vi for en treningsøkt med kondisjon/styrke.

Middag på egenhånd (middag inkl. i prisen på hotellet om du ønsker det).

Dag 3Båttur - Fjellheis - Fottur Monte Baldo

Denne dagen starter med tidlig frokost, før vi samlet går ned til havnen for å ta første båten til den herlige byen Malcesine. En flott båttur på ca. 40 min.
I Malcesine tar vi fjellheisen helt opp til toppen av Monte Baldo, nesten 2000 moh. Utsikten på vei opp er utrolig flott. På toppen ser vi hele Gardasjøen, og hvor mektig landskapet rundt er. Fra herlige innsjøer til Brenta-Dolomittene og isbreene der.
Fra toppen finnes det flere flotte turstier som følger fjellåsen bortover. Utifra vær og form velger vi hvor lang tur vi ønsker – det er enkelt å finne veien. Uansett hvilken tursti du velger samles vi etter hvert til felles lunsj på restauranten på toppen.

Fjellheisen tar oss ned til Malcesine igjen, og deretter fortsetter vi med båt tilbake til Riva del Garda. Dette blir en hel dag med både båttur, spektakulær fjellheis og fottur på 2000 moh.
Vi regner med å være tilbake på hotellet sen ettermiddag.

Middag på egenhånd (middag inkl. i prisen på hotellet om du ønsker det).

Dag 4Yoga / Felles treningsøkt / Vingårdslunsj med prøvesmaking

Klokken 08:00 samles vi til felles yogaøkt.
Kl. 10:30 har du mulighet for en 30 minutters økt med Tabata-intervaller.
Etter økten samles vi for gåtur langs stranden og videre bort mot Torbole. Herfra følger vi gangstien langs elven frem til vinprodusent og restaurant ‘Madonna delle Vittorie’. Flott sted med topp viner og meget bra restaurant. Vi får omvisning i vinproduksjonen før vi setter oss til bords og spiser en lang og herlig lunsj.

Middag på egenhånd (middag inkl i prisen på hotellet om du ønsker det).

Dag 5Fjelltur med Via Ferrata opp Cime Capi

Pick-up kl. 09:00 for kort transport til startpunktet på dagens utflukt. Gjennomgang av utstyr og grundig sikkerhetsbriefing fra guidene. Ca. 45 minutters fottur til starten på Via Ferrata’n.
En spennende klatring opp fjellet Cime Capi. Enkel klatring teknisk sett, med en fantastisk utsikt hele veien.
Dette blir en spektakulær tur uansett ferdighetsnivå på deltakerne.
Vel oppe på toppen, etter ca. 1,5 timers klatring, nytes medbrakt matpakke (inklusive i prisen).
Turen går i en sirkel og nedstigningen er relativt enkel – størstedelen av ruten er da på sti hvor det ikke kreves klatreutstyr for å ta seg nedover.
Det kreves ingen klatreerfaring for å gjennomføre denne turen. Alt teknisk utstyr lånes ut av guidene.
Transport tilbake til hotellet tidlig ettermiddag.

Middag på egenhånd (middag inkl i prisen på hotellet om du ønsker det).

Dag 6Egentid - Felles treningsøkt på formiddag og ettermiddag

Vi starter dagen med morgenyoga kl. 08:00.
Kl. 10:30 møtes vi for en ny og artig sirkeløkt, med diverse treningsutstyr som Anki og Lene har med seg.
Etter økten blir det egentid til soling, bading, spising, shopping – rett og slett bare nyte tilværelsen der og da.

Kl. 17:00 har du mulighet til å bli med på en artig kondisjonsøkt etter musikk.

Kl. 19:00 Felles middag på hotellet.

Dag 7Yoga / Felles treningsøkt på formiddag og ettermiddagen

Klokken 08:00 (før frokost) samles vi til en felles Yogaøkt.
Kl. 10:30 møtes vi igjen for en felles Sirkeløkt med strikker/slynger etc. Deretter har du egentid til sol, bade, shoppe, nyte.
Lunsj ikke inkl.

Kl. 17:00 møtes vi for en ny treningsøkt med fokus på mage/rygg, med en god stretching til slutt.

Felles avskjedsmiddag kl. 19:00.

Dag 8Hjemreisedag

Avgang til flyplassen.

Expa Travel tar forbehold ved skrivefeil og valuta- / prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme.

Galleri
Film fra tidligere Expa Travel-tur i samme område
Pris & dato

Dato

Dato for denne turen er 07. – 14. september 2024.

Pris

Totalpris på denne turen er NOK 20990,- per person, andel i dobbeltrom.

Totalprisen er satt med en vekslingskurs på NOK 11,30 i forhold til 1 Euro. En endring av vekslingskursen på mer enn 1% vil evt. øke / minske totalprisen.

Inkludert

 • Flybillett t/r Oslo – Venezia iht program.
 • Busstransfer t/r flyplassen iht program.
 • 7 x Overnatting, del i dobbeltrom iht progr.
 • 7 x Frokost iht program.
 • 7 x Middag iht program (tre av middagene spiser vi sammen).
 • 2 x Lunsj iht program (utfluktsdagene).
 • Lett lunsj hos vinprodusent med prøvesmaking
 • Alle felles treninger iht program.
 • Alle utflukter iht program.
 • Trening og tips fra våre dedikertee PT’er Lene & Anki.
 • Turen omfattes av Reisegarantifondet.

Tillegg

 • Evt. enkeltromstillegg.
 • Personlig reiseforsikring (obligatorisk på våre turer).
 • Evt. andre utflukter enn nevnt i programmet.
 • Lunsjer utover de som står i programmet.

Vilkår

Betingelser

Våre betingelser finner du her. 

Ved bestilling av tur bekrefter du at du har lest og akseptert våre betingelser.

Reisegarantifondet

Expa Travel er medlem av Reisegarantifondet (RGF). Skulle noe uforutsett skje med Expa Travel før du får reist på tur, vil du få tilbakebetalt alle kostnadene dine i forbindelse med turen gjennom denne garantien.

Antall deltakere

Minimum antall deltakere på denne turen er 15 pers / maks antall er 35 pers. Prisen betinger minimum 15 personer pr. gruppe. Ved færre deltakere kan prisen bli noe høyere eller reisen kansellert.

Romfordeling

Romfordeling

For at turen skal bli både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Hvem du ønsker å dele rom med skriver du i påmeldingsskjemaet.
Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet.

Enkeltrom

Enkeltrom kun ved forespørsel og ved ledig kapasitet. Et enkeltromstillegg på NOK 3.800,- vil da tilkomme. Tilgjengelighet av enkeltrom avhenger av antall påmeldte.

AKtivitetstur i Riva del Garda, Italia
Praktisk

Utstyr

Ta gjerne med en mindre ryggsekk som du bruke på fotturene. Sekken kan du jo evt. også benytte som  håndbagasje på flyet.

Anbefalt pakkeliste:

 • vannflaske
 • joggesko/treningsko og evt. andre behagelige sko å vandre / sykle i
 • treningstøy (flere sett)
 • treningsmatte for yoga / pilates
 • solbriller
 • regnjakke
 • fritidssko til kvelden
 • kamera / mobil med lader
 • badeklær
 • førstehjelpsskrin i reiseformat
 • klær til kveldene (vi kjører ’causal’ bekledning)
 • toalettartikler
 • reiseforsikringsbevis
 • europeisk helsetrygdkort
 • pass
 • powerbank til telefon
 • antibac til eget bruk

Avreiseinfo

Flytider

Vi flyr t/r Venezia på denne turen. Regn med ca. 2,5 times transfer fra flyplassen til hotellet i Riva del Garda. Følgende flighter gjelder:

 • 07. sep 2024 / Oslo Gardermoen – Venezia (via København)
 • 14. sep 2024 / Venezia – Oslo (via København)

Vi flyr fra Oslo Gardermoen. Evt. tilslutningsbilletter er ikke inkludert, disse booker du evt. selv. 

Avreiseinfo

Avreiseinfo sendes ut via mail ca. 7 dager før avreise.

Pass

De fleste land krever at passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreisedato – sjekk derfor passet ditt med en gang.

AKtivitetstur i Riva del Garda, Italia
Bli med Expa Travel til Gardasjøen

Sosiale Medier

Følg oss gjerne i Sosiale Medier (SoMe)

Følger dere oss i våre SoMe-kanaler vil dere blant annet kunne se bilder og dagsrapporter fra våre turer, få info om nye turer, samt få evt. rabattkoder etc.
Del gjerne disse linkene med venner og familie slik at de kan følge DEG på DIN tur:

 • Facebook: Vi er selvfølgelig på Facebook, der heter vi Expa Travel (rød logo). 
 • Instagram: På Instagram heter vi Expa_Travel, og vi blir veldig glade om dere tagger bilder fra turen med #teamexpa og #expatravel. 
 • TikTok: Du finner du oss også på TikTok, der har vi brukernavnet Expa_Travel.
 • YouTube: Selvfølgelig har vi en konto på YouTube, der ligger det masse filmer fra tidligere turer. 
 • LinkedIn: På Linkedin heter vi Expa Travel, gå gjerne inn og følg oss der også.
 • Nyhetsbrev: Vi har et Nyhetsbrev som sendes ut ca. 1-2 ganger i måneden. Ved å melde deg som abonnent av vårt nyhetsbrev vil du får våre gode tilbud rett i din mailboks. Påmeldingen til vårt nyhetsbrev gjør du ved å klikke på denne linken www.expatravel.com og skrive inn din mailadresse nederst på siden.

Reiseforsikring

Reiseforsikring er obligatorisk på våre turer. Les mer her.

Spørsmål?

Ved spørsmål kan du kontakte Anki på 93 03 76 33 / Lene på 90 55 34 21 / Eric på telefon 92 61 88 05 / mail eric@expa.no.

Expa Travel tar forbehold ved skrivefeil og valuta-/prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. 

Kart

Påmelding